mehrshad53
اخراجی موقت
تا حالا شده که قربانی بشین؟ منظورم مثل گوسفند و اینا نیستا
توی روانشناسی قربانی شدن یه بحثه....
مثلا شما طرف یکی را توی دعوا میگیرین و طرف میگه: داداش تو دخالت نکن،به تو ربطی نداره!!
بدتر از این دیگه نمیشه،خیلی حس بدیه......
یه بار توی تاکسی نشسته بودم که از سر حافظ برم میدون آزادی و یه ساک هم دستم بود....
من عقب نشستم و یه خانم تپل و یه اقای خپل! هم عقب بودن. آقاهه که به تنهایی نصف صندلی را گرفته بود و خواب بود(شایدم الکی!) و من و خانمه توی این نصفه بودیم و من برای اینکه خیلی مماس نشم باهاش، ساکم را خیلی فجیع گرفته بودم دستم و خودم را هم میچلوندم * به در که خانم راخت باشه.....
توی کل مسیر داشتم به از خود گذشتگی خودم فکر میکردم و این که خانومه چه قدر خوشش اومده......
وسطای راه خانمه به راننده گفت: اقا وایسا پیاده میشم،بعد هم رو کرد به من و گفت: ماشالا یه ساک اوردی نصف ماشین را گرفتی،خفه شدم تا اینجا،ایشششششششششش
گر چه یه جواب ضخیم بهش دادم ولی عجیب حس قربانی شدن بهم دست داده بود........
پاورقی:
من اونموقع 62 کیلو بودم
میچلوندم: فشار میدادم!
توی روانشناسی قربانی شدن یه بحثه....
مثلا شما طرف یکی را توی دعوا میگیرین و طرف میگه: داداش تو دخالت نکن،به تو ربطی نداره!!
بدتر از این دیگه نمیشه،خیلی حس بدیه......
یه بار توی تاکسی نشسته بودم که از سر حافظ برم میدون آزادی و یه ساک هم دستم بود....
من عقب نشستم و یه خانم تپل و یه اقای خپل! هم عقب بودن. آقاهه که به تنهایی نصف صندلی را گرفته بود و خواب بود(شایدم الکی!) و من و خانمه توی این نصفه بودیم و من برای اینکه خیلی مماس نشم باهاش، ساکم را خیلی فجیع گرفته بودم دستم و خودم را هم میچلوندم * به در که خانم راخت باشه.....
توی کل مسیر داشتم به از خود گذشتگی خودم فکر میکردم و این که خانومه چه قدر خوشش اومده......
وسطای راه خانمه به راننده گفت: اقا وایسا پیاده میشم،بعد هم رو کرد به من و گفت: ماشالا یه ساک اوردی نصف ماشین را گرفتی،خفه شدم تا اینجا،ایشششششششششش

گر چه یه جواب ضخیم بهش دادم ولی عجیب حس قربانی شدن بهم دست داده بود........
پاورقی:
من اونموقع 62 کیلو بودم
میچلوندم: فشار میدادم!

ای بابا من هی رفتم کنار هی این اومد طرف من.دور میزد دستش هم میذاشت رو پای من
من دیگه واقعا کف کرده بودم از پررویی طرف
تخته شاسی A3 دستم بود گرفتمش بالا آروم گفتم درست بشین والا همینو میکنم توی حلقت
رفت چسبید به دختر اون طرفی