تا حالا شده دلتنگ یکی بشین ولی نتونین یه کلمه باهاش حرف بزنین ....

memar_w

عضو جدید
آره از این اتفاقا افتاده واسم خیلی بده....
درکتون میکنم

chelsea2011

عضو جدید
من بهت اجازه میدم یکی از مشتاتو به این پسره بزنی ببین صفحه رو چطوری ریخته بهم

این برای تو که دیگه به من نگی پسره .. من آریوراد هستم

abu_72

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره .............خيلي زياد

اندازه جونم دوسش دارم.........................اما ... (كاش منو درك ميكرد) :crying2::crying2:

hale a.a

عضو جدید
کاربر ممتاز
حس الان من...
دلم خيلي واسه مامانمو و ابجي كوچيكم تنگ شده...ولي دريغ از يه موبايل كه بتونم بهشون زنگ بزنم.
دلم واسه دوقلوهامون يه ذره شده ولي نمي تونم ببينمشون.
آي خدا دلگيرم ازت...
آي زندگي سيرم ازت...

saray_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
زیادددددددددددددددددددددددددددددد
ولی حیف که حتی نمیتونی یا نمی خوای بهش زنگ بزنی

سیّد

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
alma_a ادرس رو بهت اشتباه دادن عزیزم یه نگاه به عنوان مینداختی اخه ! ولی من دلتنگ شدم به یه حالتای طیر الارضی ( شاید بخندید ) ولی باهاش حرف زدم !

erina

عضو
خیلی وقتا کسایی که می میرن واسه آدم خیلی عزیز می شن .. و آدم وقتی یادی از اونا می کنه اشک در چشماش جمع می شه و دوست داره فقط یک لحظه با اون صحبت کنه و حالش و بپرسه ... این فردی که دلت واسش تنگ می شه هیچ فرقی نمی کنه با تو چه نسبتی داره و به چه اندازه دوسش داری ، ولی این مهمه که تا چند مدت اون دل تنگی تو فکرته و تورو اذیت می کنه ....
.
.
.
.
دیشب یه خوابی دیدم ، منهای اینکه از صبح حواسم به اون خوابه، نگران طرف خوابمم شدم.... و خیلی دوست دارم بدونم حالش خوبه یا نه . دوستی که قرار بود واسه من به عنوان یه خواهر کوچیکتر باشه ...
همیشه وقتی خوابه دوستای صمیمیم رو می دیدم، صبحش بهشون زنگ می زدم و کلی حالشونو می پرسیدم ... با اینکه شاید سالها بود که اونو ندیده بودم، ولی این خوابم یه قضیه ای داره ...
چون صبح که از خواب بیدار شدم ... تا الان دارم به خوابم فکر می کنم، چرا که این شخص مثل شخص های دیگه نیست که بتونم بهش زنگ بزنم یا حالی ازش بپرسم...
فقط نامردی در حق منه ، چون اون هر موقع دلش تنگ می شد زنگ می زد و حال داداش بزرگشو می پرسید... تا دیگه فکرش مشغول نباشه ....
اون موقع که بهم دیگه گفتیم... من و تو تا آخر عمر خواهر و برادر می مونیم... و همیشه ، هر کمکی از دست هم دیگه بر بیاد ، انجام می دیم ...، نمی دونستم حتی زمانی که نگرانشمو خوابشو دیدمو دل تنگشم ، نمی تونم حتی پیامی بهش بدم...

فقط می تونم از خدام بخوام که هرجا هست و هر کاری می کنه ، تنهاش نزاره و کمکش کنه ...
از خدا می خوام که همیشه صحیح و سالم باشه و هیچ موقع لبخند از لباش نیفته ...

الهیییییییییییی ببین دردمون مشترکه من کاملا منظورتو فهمیدم
من مثه توام ولی چاره ای نیس باید صبور باشی

i am alone

عضو جدید
آره...کسی که مجبورم شاید تا آخر عمرم بذارم تو دنیای خودش باشه و فقط تو رویای خودم یادش کنم....:cry:آخخخخخخخخخخخخخ که چه دنیای بی رحم و کثیفیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

طناز خانمی

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلم یه دنیا تنگ شده واسه نوازشش واسه نگاهش واسه دستای همیشه خسته اش .
ده روز دیگه پنجمین سالگرد وفات پدرمه. آخه خدایا چرااااااااااااااااااااا؟ اون بت من بود همه زندگیم بود خدایا کی می خوای جواب اینهمه اشکو بدی بخاطر این کارت هیچ وقت نمی بخشمت.

طناز خانمی

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلطان قلبم کشیدی چرا سایه از سر من
هرگز کجا این جدایی تو می شه باور من

یار قدیمی همیشه صمیمی
به گلشن یاران همیشه تو نسیمی
راه تو بسته دل تو شکسته
به موی سپید و به چهره خسته
ناز اون طرز غزلخونی تو
شور شادی و پریشونی تو
با همه خاطره هام به مزار تو میام
شاخه ای گل میارم اشک گلگون میارم
من تورا به گنج قارون نمی دم
به زر و مال فراوون نمی دم
ای توسینه موندنی مث قصه خوندنی
از تو باغ خاطره تا افق پروندنی
از کدوم پنجره بود که پر زدی
به کدوم دیار تازه سر زدی
چی بخونم که بتونم بی هوا آواز بخونم
کوچ مرد قصه های عاشقا
همدم مردم افتاده ز پا
مثل شب ها بود ولی پر رمز و راز
مثل کوه ساده ولی بی ادعا

ایلین1366

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی دلم برات تنگ شده سالها دوری از کسی که دوستش داری خیلی خیلی سخته

vidaaaa

عضو جدید
پاییز پنجره ای ست

که از اتاق من

به هوای تو باز می شود

لیمویی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله یه عزیزی که فوت کرده....سالهاس....حاضرم تمام زندگیمو بدم فقط یه بار دیگه پیشم باشه فقط یه بار!....همه ی زندگیمو حاضرم بدم!

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اوووووووووووووووه...تا دلتون بخاااااااااد......:redface::(

BISEI

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دلــــم وآســه هـــرکی تنگـــ شـــه بهــش میگــم همیشـــه حتــــی اگه نتــشه یجــوری هستـــش میکنـــم
:cool: