تا حالا دوستت بهت خیانت کرده؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا حالا دوستت بهت خیانت کرده؟
مثلا دوست دختر یا دوست پسرت بهت خیانت کرده؟باهاش چیکار کردی؟
خودت چی؟ بهشون خیانت کردی؟ باهات چیکار کردن؟

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره يكيشون كه به خاطرش زندگيمو گذاشته بودم با كسي ديگه بود و تازه به منم قوله ازدواج داده بود ولي ديگه اصلا ذره اي بهش فكر نميكنم يعني براي خودم مشغوليات درست كردم تا از ذهنم بره.

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره يكيشون كه به خاطرش زندگيمو گذاشته بودم با كسي ديگه بود و تازه به منم قوله ازدواج داده بود ولي ديگه اصلا ذره اي بهش فكر نميكنم يعني براي خودم مشغوليات درست كردم تا از ذهنم بره.
من خودم یکبار طعمه بودم ولی واسه بار دوم گرگ من بودم و طعمه کس دیگه ای بود.
کاملا غیر عمد بود . واسه اولی 2 سال غصه خوردم، اما باسه بار دوم فقط 6 ماه

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خودم یکبار طعمه بودم ولی واسه بار دوم گرگ من بودم و طعمه کس دیگه ای بود.
کاملا غیر عمد بود . واسه اولی 2 سال غصه خوردم، اما باسه بار دوم فقط 6 ماه

خب دوباره ميخواي تو اين روزگاري كه همه زخم خورده اند با كسي دوست شي؟به نظرم بهترين كار رسيدن به خودتو زندگيته نه؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب دوباره ميخواي تو اين روزگاري كه همه زخم خورده اند با كسي دوست شي؟به نظرم بهترين كار رسيدن به خودتو زندگيته نه؟
این بار دنبال یه رابطه پایدارترم. میخوام ازدواج کنم.

ستاره ي سهيل

عضو جدید
سلام.
الان خيانت داد مي زنه .چون هدف اصلي دوستي ها برا بعضي ها كاملن در حال دگرگون شدن هست.آن عشق پاك ديگه معني نداره.همه دارند به نفع خودشون حركت مي كنند.
من خيانت چند نفر رو به چشم ديدم.يك بار خيانت مساوي خيانت هاي بعدي.حال آدم به هم مي خوره...

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام.
الان خيانت داد مي زنه .چون هدف اصلي دوستي ها برا بعضي ها كاملن در حال دگرگون شدن هست.آن عشق پاك ديگه معني نداره.همه دارند به نفع خودشون حركت مي كنند.
من خيانت چند نفر رو به چشم ديدم.يك بار خيانت مساوي خيانت هاي بعدي.حال آدم به هم مي خوره...

تازه شما خودت خيانت نديدي ما كه ديديم چي بگيم از اين دوستيااااااااااااااا منم حالم از دوستي به هم ميخوره.:smile:

ستاره ي سهيل

عضو جدید
من نظر آن دستمان رو قبول دارم كه وقتي به آدم خيانت مي كنند دوست داره انتقامش رو از ديگران بگيره به هر نحوي(دقيقن مثل كسي كه تازه ايدزش رو فهميده)مثل يك گرگ درنده عمل مي كند نه مثل روباه مكار.. انتقام زخم خيانت رو يك جورايي التيام ميده.

morta

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب مگه مجبوريد بريد دنبالش ؟

هر كي خربزه ميخوره پالرزشم ميشينه........

roya.b

عضو جدید
تازه شما خودت خيانت نديدي ما كه ديديم چي بگيم از اين دوستيااااااااااااااا منم حالم از دوستي به هم ميخوره.:smile:

سلام-ببينم اكه يكي از دوستات مثلأ به اسم مريم با من2ست شه به نظرت بهت خيانت كرده ؟

جواب سوالمو بده تا بقيه شو بگم0

roya.b

عضو جدید
مريم؟نهه من منظورم پسر بود.

ok !!!!!!!!! ببيبين رفقا 2ستي دختر وپسر تو ايران خيلي بد جا افتاده- مثلأ خودمن اكه با يه پسر 2ست شم جرا

بايد توقع داشته باشم جز من با هيج دختر دبكه 2ست نشه؟ ماها هنوز نتونستيم رابطه ها رو از هم تفكيك كنيم

جون هميشه يه پاي قضيه احساساتمون بوده -وقتي ميشه كفت فلاني خيانت كرده كه اولش بهم

قول داده باشن-انوقت ميشه يه جيزي مثل دوران نامزدي- درغير اينصورت خيانت و0000 هيج معني ندارن0

• Like
واکنش ها: Sarp

ENERJHI

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا دلت بخواد
به همین خاطر از دوست .....
دلم نمی خواد دیگه به هیچ دوستی اعتماد کنم:razz:

tatu_lover1366

عضو جدید
آره
سر امتحان محاسبات عددی بود , من و دوستم دو نفری کل جزوه 100 صحفه ای رو وارد ماشین حساب که مال دوستم بود کردیم
موقع امتحان خیانت کرد و ماشین حساب رو به من نداد
در هر حال هر دو تا پاس شدیم و اون به مقدار کافی فحش خورد و همه چی به خوبی خوشی طی شد

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
ok !!!!!!!!! ببيبين رفقا 2ستي دختر وپسر تو ايران خيلي بد جا افتاده- مثلأ خودمن اكه با يه پسر 2ست شم جرا

بايد توقع داشته باشم جز من با هيج دختر دبكه 2ست نشه؟ ماها هنوز نتونستيم رابطه ها رو از هم تفكيك كنيم

جون هميشه يه پاي قضيه احساساتمون بوده -وقتي ميشه كفت فلاني خيانت كرده كه اولش بهم

قول داده باشن-انوقت ميشه يه جيزي مثل دوران نامزدي- درغير اينصورت خيانت و0000 هيج معني ندارن0

تو همون آمریکا و اروپا هم معنی دوست با دوست دختر فرق داره. یک جور ازدواج موقته

adriyana

عضو جدید
سلام به همه بچه ها
امیدوارم هیچکس مورد خیانت واقع نشه.به نظر من یه آدم باید خیلی خوشبخت باشه که عشق واقعیشو پیدا کنه:heart:

bahareh s

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب رويا جون ما ميخواستيم ازدواج كنيم اگه يكي ديگرو ميخواست پس من چي بودم؟بخاطره همين بهم زدم:cry:

Sarp

مدیر بازنشسته
چون میدونن آدم بسیار لجبازی هستم زیاد از این کارا باهام نمیکنن .

البته چند مورد هم پیش اومده که بدون جواب نذاشتمشون .

و البته تر اینکه زیاد به چیزی یا کسی دل نمیبندم .

بالا