anoeil کاربر فعال تالار مدیریت , کاربر ممتاز Aug 16, 2012 #3 negin.a گفت: اره کلیک کنید تا باز شود... واقعا!!!؟؟؟ البته من توی مغازه یی بودم که خودم شاهد بودم توی نیم ساعت چند نفری به شیشه خوردن!
negin.a گفت: اره کلیک کنید تا باز شود... واقعا!!!؟؟؟ البته من توی مغازه یی بودم که خودم شاهد بودم توی نیم ساعت چند نفری به شیشه خوردن!
BISEI کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 16, 2012 #5 anoeil گفت: واقعا!!!؟؟؟ البته من توی مغازه یی بودم که خودم شاهد بودم توی نیم ساعت چند نفری به شیشه خوردن! کلیک کنید تا باز شود... اره خيلي ضايع شدم ..........
anoeil گفت: واقعا!!!؟؟؟ البته من توی مغازه یی بودم که خودم شاهد بودم توی نیم ساعت چند نفری به شیشه خوردن! کلیک کنید تا باز شود... اره خيلي ضايع شدم ..........
negin jo0on کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Aug 16, 2012 #10 آره یبار داشتم از پشت شیشه یه مغازه عکس شادمهرو میدیدم..زیادی محو تماشاش شدم...باسررفتم تو شیشه..خودم هرررهررررر میخندیدم..شانس آوردم مغازه تعطیل بود
آره یبار داشتم از پشت شیشه یه مغازه عکس شادمهرو میدیدم..زیادی محو تماشاش شدم...باسررفتم تو شیشه..خودم هرررهررررر میخندیدم..شانس آوردم مغازه تعطیل بود
sara.ceramic عضو جدید کاربر ممتاز Aug 16, 2012 #12 شیشه نه، ولی یه بار با کله رفتم تو در !!! کلا ندیدم درو
shabnam... عضو جدید کاربر ممتاز Aug 16, 2012 #14 ووووووووووووووی نه ولی دوستام چرا دیدمخدا نصیب نکنه:دی