تا حالا با جنس مخالف دوست بودی تو عمرت؟

تا حالا با جنس مخالف دوست بودی تو عمرت؟

• تاحالا با به هیچ عنوان با جنس مخالف دوست نبودم

رای: 65 43.9%
  • دوست بودم اما هیچ گونه رابطه جسمی برقرار نکردم

رای: 49 33.1%
  • رابطه جسمی داشتم اما رابطه جنسی نه(رابطه کامل نداشتم)

رای: 18 12.2%
  • دوست بودم و رابطه نسبتا کامل جنسی برقرار کردم

رای: 16 10.8%

• مجموع رای دهندگان
    148
وضعیت
موضوع بسته شده است.

phalagh

مدیر بازنشسته
من حاضرم
ولی به قول خودت ...اگه سالم باشه .....اسمش روشه ...سالم

منظورت از همچین دوستایی چیه؟
اگه سالمه خب اشکالی نداره
ممکنه خود من هم بعد ازدواجم با دوستای سالمم ارتباطم و نگه دارم
منظورم از همچین دوستایی دوستای جنس مخالفه.
خوب حاضری؟
یعنی اجازه میدی همسرت با دوستش بره پارک، کافی شاپ مهمونی و از این جور جاها؟

phalagh

مدیر بازنشسته
اینکه توی جامعه ما دوستی دختر و پسر پذبرفته شده نیست نمیشه بگیم کاملا به اعتقادات اسلامی ربط داره.دیدم خانواده هایی رو که امیشه گفت به اعتقادات و اصول اسلامی پایبندن اما روی این مسئله بسیار بسیار حساسن. این حساسیت به بافت سنتی جامعه ما برمیگرده. و در گذشته ها ریشه داره و همش به فرهنگ اسلامی ربط نداره.
باید جمله ام رو تصحیح کنم.
خانواده هایی رو که نمیشه گفت به اعتقادات و اصول اسلامی پایبندن اما روی این مسئله بسیار بسیار حساسن.

رها

عضو جدید
سلام بچه ها
به عنوان عضو همیشه تازه وارد میخواستم عرض کنم توی این 21 سالی که از ما و بر ما گذشته به این نتیجه رسیدم که آرامش بیشتر زمانی برام بدست اومده که با دوست های هم جنس خودم بودم...

nima_nr

عضو جدید
آره با 2 نفر دوست بودم ولی بعدش فهمیدم که دخترها موجودات بی معرفتی هستن.:cry:

سلام بچه ها
به عنوان عضو همیشه تازه وارد میخواستم عرض کنم توی این 21 سالی که از ما و بر ما گذشته به این نتیجه رسیدم که آرامش بیشتر زمانی برام بدست اومده که با دوست های هم جنس خودم بودم...
شما پسری ؟
حتما از دختر ضربه سختی خوردی !
البته حرف شما درسته . قبول دارم
ولی اگه یه جنس مخالف خوب و قابل اطمینان و اعتماد داشته باشی میتونی اونجوری هم امتحان کنی و تفاوتش رو احساس کنی ;)

آره با 2 نفر دوست بودم ولی بعدش فهمیدم که دخترها موجودات بی معرفتی هستن.:cry:
بله منم اولا همین فکر رو میکردم ولی تقریبا میشه گفت دختر خوب هم توشون هست . البته انگشت شمار !

mina_abasi37

عضو جدید
موضوع اينه كه فرهنگ ما رو له كردند ! تنها چيزي كه ما الآن به نام فرهنگ ميشناسيم دستورات تغيير يافته اي از اسلام هست ! همين!

بازم به نظر من اگه وقت انتخاب دوست چشممون رو بروي جنسيت طرف مقابل ببنديم ... هيچكس نميتونه به دوستي ما با كسي ايراد بگيره!
:w15:
منم كوچيكتر كه بودم يه ايدال گراي واقعي بودم ،مثل شما فكر مي كردم.
اما وقتي مي فهمي توي ايران داري زندگي مي كني بقول نيما ضربه سختي مي خوري و ايدالات يادت مي ره :w00:.اينجا همه چي عجيب غريبه مثل اينكه مردم همه رو سقف راه مي رن.
بايد شما هم بتوني رو سقف راه بري تا بتوني زندگي كني.

آخرین ویرایش:

Matrix

عضو جدید
انگار من نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم.
ببینید الان شما (منظورم شخص شما نیست،بلکه بعضی از کسانی که تو این تاپیک دارن نظر میدن) دارید میگید که دوستی بین دوجنس مخالف میتونه مثل دوستی بین دو هم جنس باشه.وباید چشممون رو روی جنسیت ببندیم.
من میگم فرض کنیم حرف شما درست و این دو تا هیچ فرقی نداشته باشن.خوب دوستی که فقط به دوران تجرد مربوط نمیشه.هر انسانی چه متاهل و چه مجرد یه سری دوست داره.حالا شما که به همسرتون نمیگید که باید دوستاتو بزاری کنار. پس اگه این دونوع دوستی فرقی با هم ندارن پس همسر شما باید اجازه داشته بعد از ازدواج هم همچین دوستایی داشته باشه.
اما آیا واقعا همچین اجازه ای داره؟

البته بحث ما رو يه چيز ديگه بود . يعني رو ساختار خود دوستي ها !اما...

برداشت من از گفته ي شما اينه كه بعد از ازدواج هيچ كسي به همسرش اجازه نميده كه با جنس مخالفش دوست باشه ! فرض ميكنيم اين درسته! اما دليلش چيه !؟

ببين بحث ما خيلي با هم فرق داره . نظر شخصي من اينه كه وقتي يه انسان تو زندگي در خانواده موفق هست كه به عنوان مثال من با 20 تا دختر ديگه رابطه ي دوستي (البته نه اون دوستي اي كه معمول شده .. منظورم يك رابطه ي نزديك و معمولي هست!) داشته باشم و با وجود اون 20 نفر ، همسرم رو بيشتر از همه دوست داشته باشم ! نه اينكه من بخوام كه مثلا" سر كار و بيرون از خونه چشمم به دختري نيفته كه خدايي نكرده عاشق اون بشم ! ببين وقتي دوست داشتن ارزش داره كه واقعا" دوست داشته باشي ... نه اينكه حس كني مجبوري دوست داشته باشي يا .... !
به قول روباه تو داستان شازده كوچولو من براي يك روباهم مثل صدهزار روباه ديگه و تو واسه من يه پسر بچه اي مثل صدهزار پسر بچه ي ديگه! نه من احتياجي به تو دارم و نه تو احتياجي به من داري.اما اگر تو منو اهلي كني ، هردوتامان به هم احتياج پيدا ميكنيم . تو واسه ي من ميان همه ي عالم موجود يگانه اي ميشي ، من واسه تو!
زندگي يكنواختي دارم.من مرغ ها را شكار ميكنم آدم ها مرا. همه ي مرغها عين هم اند و همه ي آدم ها هم عين هم.اين وضع يك خرده خلقم را تنگ مي كند.اما اگر تو منو اهلي كني انگار كه زندگيم را چراغان كرده باشي.آن وقت صداي پايي را مي شناسم كه با هر صداي پاي ديگري فرق ميكند.صداي پاي ديگران مرا وادار مي كند تو هفت سوراخ قايم بشوم اما صداي پاي تو مانند نغمه اي مرا از سوراخم ميكشد بيرون.تازه ، نگاه كن آن جا آن گندمزار را ميبيني؟ براي من كه نان بخور نيستم گندم چيز بي فايده ايست.پس گندمزار هم مرا ياد چيز ديگري نمي اندازد. اسباب تاسف است! اما تو موهات رنگ طلاست . پس وقتي اهليم كردي محشر مي شود.گندم كه طلائي رنگ است مرا به ياد تو مي اندازد و صداي باد را هم كه تو گندمزار مي پيچد دوست خوام داشت ....

من دارم ميبينم زندگي پدر و مادرم و خيليهاي ديگه رو ! از عشق خبري نيست ! فقط به خاطر تعهد هست كه كنار هم هستند ! من نميخوام اينجوري باشم !

من نميدونم آمار طلاق چقدر مهمه! ولي ميگم كه چه ايرادي داره دو نفر مثلا" يك سال ، دو سال مزدوج بشن ... بدون بچه دار شدن ... اگر ديدند زندگيشون بي نظيره ، خوب ادامه ميدند وگر نه طلاق ميگيرند از هم!! يه طلاق توافقي بدون هيچ دردسري! اين ميشه همون كاري كه خارجي ها ميكنند اما تو كشور ما نميشه ! حالا ميايم با مزدوج شدن قانون رو دور ميزنيم ! و با بچه دار نشدن و رعايت حرمتها ... اون كاراي مسخره اي كه خارجيها تو اين مدت ميكنند رو نداريم!

بحث رفت راجع به ازدواج و اينا !:دي

اما در مورد اون سوال بگم كه ! من توضيح دادم ... طرفين خيلي بايد ايده آل باشند . اطرافيانشون بايد ايده آل باشند ! كه اين بعيده ! مسلما" نميشه هيچوقت به اين ايده آل ها رسيد ! ولي حداقل ميتونيم سعيمون رو كنيم كه خودمون يه زندگي خوب داشته باشيم ! نه اون چيزي كه ... !

من خودم معتقدم كه بايد همچين دوستي هايي باشه تا بر عكس پايه هاي خانواده رو قوي تر كنه ! بايد باشه تا با ديدن بقيه بيشتر به طرف مقابلت علاقه مند شي ...
البته مطمئنم كه هيچوقت نميتونم اين افكار رو تماما" تو زندگيم پياده كنم ! ولي سعيم رو ميكنم!

اینکه توی جامعه ما دوستی دختر و پسر پذبرفته شده نیست نمیشه بگیم کاملا به اعتقادات اسلامی ربط داره.دیدم خانواده هایی رو که امیشه گفت به اعتقادات و اصول اسلامی پایبندن اما روی این مسئله بسیار بسیار حساسن. این حساسیت به بافت سنتی جامعه ما برمیگرده. و در گذشته ها ریشه داره و همش به فرهنگ اسلامی ربط نداره.

خوب اونا هم تحت تاثير جامعه هستند ! تو كدوم ديني گفته شده كه دوستي با يك انسان ! (هم جنس يا غير همجنس) ايراد داره !؟ اين فكر ميكنم مختص اسلام تحريف شده ي ماست ! البته عربها رو كه نمي خوايد مثال بزنيد ؟ اونا رو اصلا" آدم به حساب نياريد.

خوب حاضری؟

ببين موضوع درست همينجاست ! اگه طرف مقابل من هم افكار من رو داشته باشه! كه با ديدن 20 تا پسر ديگه :

اگه منو ترجيح نده كه اين زندگي از همونجا مختومه 'ست چون خيلي پايه هاي سستي داره!

اما اگه منو ترجيح داد ، مطمئن باش كه اون هرجا بره ، هركاري بخواد بكنه ، مياد قبلش به من ميگه ! از من ميخواد كه باهاش برم ! مطمئن باش كه هيچوقت تنهايي با دوستش نميره مهموني و كافي شاپ ! شايد بره مهموني .... ولي نه اينكه دست بزاره تو دست يه پسره ديگه و بره مهموني!!!

وقتي اعتماد دو طرفه و دوست داشتن واقعي باشه ... مطمئن باش همه چيز درست ميشه!

:w15:
منم كوچيكتر كه بودم يه ايدال گراي واقعي بودم ،مثل شما فكر مي كردم.
اما وقتي مي فهمي توي ايران داري زندگي مي كني بقول نيما ضربه سختي مي خوري و ايدالات يادت مي ره :w00:.اينجا همه چي عجيب غريبه مثل اينكه مردم همه رو سقف راه مي رن.
بايد شما هم بتوني رو سقف راه بري تا بتوني زندگي كني.

من اگر جاي شما بودم ، خجالت ميكشيدم كه بگم ايده آل هام يادم رفته !

بله شايد هرگز به ايده آل ها نشه رسيد ... ولي كسي كه ايده آل هاش يادش ميره ... زنده نيست! (البته خيلي معذرت ميخوام!)

----------------

راستي در مورد اون گفته ي جناب محمد طاها كه گفتن : تو آلمان ...

بله ! چرا من ميگم عاشق فرهنگ خارجي هاي بي فرهنگ هستم !؟ واسه همينه ديگه ! اونا خيلي جاها زياده روي دارند ! خيلي ايراد هاي ديگه هم دارند !(همونطوري كه داش مهرداد هم گفت!)

منم هيچوقت نگفتم كه كامل بشيم مثه اونا ! گفتم كه ما هم مثه اونا دوستامون رو از غرايضمون جدا كنيم!

pesare_bawafa

عضو جدید
میبینم که تو این 1 روزی که واسه گاز سوز کردن ماشینم درگیر بودم تاپیک حسابی پیشرفت کرده
من همه مدل رابطه رو داشتم با دخترای مختلف
اصلا نمیخوام درباره مسائل مذهبیش صحبت کنم چون نظر اسلام که کاملا مشخصه
منم خودم رو زدم به خریّت و کلم تو برفه و فکر مسائل شرعیش رو نمیکنم دیگه
اما خوب هرکسی یه سری حدودی داره واسه خودش به نظر من این مهمه که این رابطه تا جایی پیش بره که هردو طرف راضی باشن نه مثل خیلی از دوستیها که پسر رابطه کامل میخواد اما دختر ازین رابطه فراریه

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خوب حاضری؟
یه خورده مشکلش کردی
اول توضیح بده که دوستی قبل و بعد ازدواج و چی معنی می کنی تا منم بهت بگم
درسته
انسانه
خطا زیاد داره
هر چقدرم ادعاش بشه و صحبت کنه
ممکنه وقتی توی شرایطش قرار بگیره بزنه زیر صحبتاش
بعدشم
مگه من با اونی که ازدواج کردم آشنا نیستم
خب معلومه که میشناسمش
بهش اعتماد دارم
تو فکر کنم منظورت کساییه که قبل ازدواج هر کاری دلشون خواسته کردن
بدون این جور افراد پیش من هیچ جایگاهی ندارن
مثل یکی از دوستای خود من که با وارد شدن به دانشگاه زود خودش و گم کرد و فریب یه دختر و خورد و تو یه دو سه هفته چنان دلداده هایی برای همدیگه شدن که .........
خب نکنه منظور تو همین جور افراده
اگه ایناست
پس بگم این بحث خیلی بحث بی خودیه
چون داره از یه آدمایی صحبت می کنه که از عقل و فکر کودکانه ای برخوردارن
اینجا نیومدیم بچه بازی کنیم

یکی از دختر خانوما گفت که من اعتراف می کنم که داشتم
خب منظورش از این داشتن چی بوده .............یعنی الآن دیگه باهاش آشنا نیست
منظورش از اعتراف کردن چی بوده ..............یعنی دوستی ......................
به قول یکی از بچه ها....بهتره اول دوستی قبل و بعد ازدواج و معنی کنین بعد بیاین صحبت کنین

بله منم اولا همین فکر رو میکردم ولی تقریبا میشه گفت دختر خوب هم توشون هست . البته انگشت شمار !
دختر خوب و چی معنا می کنی
نکنه خیلی به طبقه ی جوون جامعه اطمینان داری
مخصوصا این روزا
به درست فکر کردنشون خیلی اطمینان داری ؟
به این که اصلا ناپخته نیستن؟
به چی شون؟

آخرین ویرایش:

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
من با کسی نبودم و نیستم .دروغ هم نمی گم.قبول ندارین از اشکان بپرسین
آخه می خوام بدونم شما پسرها با دختری که می دونین با کسیه دیگه رابطه داشته حاضرین ازدواج کنین؟
خدا وکیلی راست بگین.

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آخه می خوام بدونم شما پسرها با دختری که می دونین با کسیه دیگه رابطه داشته حاضرین ازدواج کنین؟
خدا وکیلی راست بگین.
این سوالت و به یه نفر دیگه جواب دادیم

bacheironi_or2

عضو جدید
خدا وکیلی راست بگین.
من اصلان این حرف رو قبول ندارم آیا شما باور می کنید ؟
مگه اینکه 1- در یک خانواده مذهبی باشید
2- زشت باشید مثال( بعد از عمل بینی 7 کیلو از وزنتون کم بشه!)
3-اصلان دختر نباشید
4-نباشید.
5-طرف مقابل رو کس حساب نکنید.
همینا

tebyan

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
3-اصلان دختر نباشید
4-نباشید.
همینا
پسر خوب توهین نکن
خواهشا"شوخی هم نکن

اشکان فروتن

مدیر بازنشسته
3-اصلان دختر نباشید
4-نباشید.
همینا

کمی مودب تر صحبت کنید . . .

mina_abasi37

عضو جدید
من اگر جاي شما بودم ، خجالت ميكشيدم كه بگم ايده آل هام يادم رفته !

بله شايد هرگز به ايده آل ها نشه رسيد ... ولي كسي كه ايده آل هاش يادش ميره ... زنده نيست! (البته خيلي معذرت ميخوام!)

!
ماتريس عزيز مگه الزايمر دارم كه ايدالهام يادم بره . اين جمله يه اصطلاح يعني خيلي دلت مي شكنه ( از تا حالا نشنيدي) اما شما هم يه روز شروع مي كني رو سقف راه رفتن و حالا از ما گفتن

Matrix

عضو جدید
ماتريس عزيز مگه الزايمر دارم كه ايدالهام يادم بره . اين جمله يه اصطلاح يعني خيلي دلت مي شكنه ( از تا حالا نشنيدي) اما شما هم يه روز شروع مي كني رو سقف راه رفتن و حالا از ما گفتن

اگر اصطلاحي بوده .. خوب منم عينشو به كار بردم ديگه !

خيلي پيش مياد كه با تلقين كردن چيزاي بد رو در وجود خودمون بوجود مياريم ! (جديدا" كتاب روانشناسي خوندم:دي)

bacheironi_or2

عضو جدید
من که موتوجه نمی شم ولی در هر ضورت برای یکی تشکر برای یکی حذف برای یکی نشون والا ما که از کار این مدیرا سر در نیاوردیم و در نمییارم.به حمدالله این تایپیک داره به بی راه کشیده میشه اقا یک نفس عمیق حالا شروع کن واین تایپیک از مبدع مورد داره آخه نوشته تو عمرت آخه بابای من هنوز که طرف نمورده حالا بقیه هر دلیل نوشتی نوشتی به من چه اینمطالب رو باید مدیر بگه والا اقا هر کی دوسته خوش به حالش هر کی نیست بازم خوش به حالش همینا من اسپم نیستم.or2:)

elahe_dieu

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی خوبه
دارم خیلی چیزا رو میفهمم
ادامه بدین
من مواظبتونم :biggrin:

;)

pesare_bawafa

عضو جدید
3-اصلان دختر نباشید
4-نباشید.
همینا
تابلو شد همشهری مایی:whistle::w05:

pesare_bawafa

عضو جدید
من که موتوجه نمی شم ولی در هر ضورت برای یکی تشکر برای یکی حذف برای یکی نشون والا ما که از کار این مدیرا سر در نیاوردیم و در نمییارم.به حمدالله این تایپیک داره به بی راه کشیده میشه اقا یک نفس عمیق حالا شروع کن واین تایپیک از مبدع مورد داره آخه نوشته تو عمرت آخه بابای من هنوز که طرف نمورده حالا بقیه هر دلیل نوشتی نوشتی به من چه اینمطالب رو باید مدیر بگه والا اقا هر کی دوسته خوش به حالش هر کی نیست بازم خوش به حالش همینا من اسپم نیستم.or2:)
:eek::weirdsmiley::question::w20::w06::w05::w22:
همه اینا رو یک نفس گفتی؟

pesare_bawafa

عضو جدید
سروش جان خوشم میاد که سریع پاکش کردی
میخواستم نقل قول بگیرم که پاک نشه که اونم نشد:w07:

bacheironi_or2

عضو جدید
بیا این هم یک نمونش برای خودشون تشکر می زارن؟ به ماچه در ضمن یک نوس نه یک دست گفتم مگه مشهدی بودن بده ؟شوله شولس دیگه چه بخوای چه نخوای من اسپم نیستم =اخطار خودش می دونه دارم چی می گم (مدیر)

afsoon6282

مدیر تالار مهندسی كشاورزی
مدیر تالار
3-اصلان دختر نباشید
4-نباشید.
همینا

خوشبختانه هیچ کدام از موارده گفته شده نیستم.شما پسرها تا با یه دختر دوست میشین فکر می کنین همه دخترها اهله دوستی هستن ولی هر گردی که گردو نیست.دختره خوب هم پیدا میشه.دوست دارم تو موقعیتش قرار بگیری ببینم کدومو انتخاب می کنی.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا