سلام ممنون از راهنماییتون.به نظر شما عمران سازه بخونم و سختیه تغییر رشته رو به جون بخرم ارزششو داره؟یعنی بازار کار ارشد عمران خوبه؟
eng.l.s و ساحل عزیز ممنون از راهنمایی منطقیتون.پس با این حساب اگه بخوام ارشد بخونم همون مکانیک رو ادامه بدم موفقق ترم چون بخوام از نو کارشناسی عمران بخونم نمیشه،اگه دنبال ارشد مکانیک باشم بهتره.
البته با مکانیک هم میشه دفتر نظام مهندسی زد ولی عمران درآمدش بیشتره.حالا فعلا برم سربازی بیام ببینم چیکار می کنم،ممنون از لطف شما
دوست من سلام اول نميدونم چرا ميخواي اصلا تغير رشته بدي ر شته مهندسي مكانيك رو اصلا و ابدا دست كم نگير
مهندسي مكانيك رشته هستش كه واقعا بازار كارش خيلي خوبه چه برسه كه ارشد اون رشته رو هم بتوني بگيري
اينو به عنوان يه دوست بهت ميگم اولا موقع انتخاب رشته اصلا شك و ترديد رو به دلت راه نده هر كدوم رشته رو كه قبلا
تو ذهن داشتي رو همون رو انتخاب و ادامه بده من من موقعي كه زمون دبيرستان ميخواستم انتخاب رشته كنم پدره
من با من مخالفت ميكرد ميگفت رشته تجربي رو انتخاب كن برو دكتر شو

منم از همون اولا عاشق كارگاه بتن آهن
و ......... بودم تا اينكه رشته مد نظر خودمو انتخاب كردم مهندسي عمران .. اينجاست كه ميگم خيلي بايد دقت كرد تو
انتخاب رشته ... توصيه ميكنم همون رشته تحصيلي خودتو ادامه بده و انشاالله كه بتوني ارشدشو هم بگيري اما اما
قبل همه چي برو خدمت حالا تموم كردي بعد با قدرت ادامه بده موفق باشي