فک نمیکنم زیاد سخت باشهسلام .لطفا راهنمايي كنيد ليسانس مكانيك براي ارشد عمران بخونه سخته ؟ ارزش داره يانه؟
سلام به همه لطفا کمکم کنید
اگر کسی لیسانس معماری داشته باشه میتونه فوق عمران شرکت کنه؟ اصلا امکان موفقیت داره؟
بهتره چه گرایشی را انتخاب کنه ؟
دوست خوبم راستش هدفم بیشتر اینه که خودم بتونم پروژه ای که دستم میاد را از لحاظ زیبایی شناسی و بحث سازه و محاسبات پیش ببرم
خوب حالا دلیل اینکار چیه؟؟؟ چرا از معماری میخوای بری عمران؟؟!!اگه دروس رشته عمران برات جذاب تره، گرایشی از معماری رو در فوق انتخاب کن که به عمران نزدیکتره ... راستی بسیاری از لیسانسیه های عمران در فوق، رشته طراحی شهری و یا برنامه ریزیِ شهری انتخاب میکنن(بیشتر برنامه ریزی) بچه های معماری هم همینطور... تازه قبولیش برای بچه های معماری راحت تره...میتونی روی این موضوع هم فکر کنی..
موفق و موید باشی...
سلامسلام دوستان
.زتون راهنمایی میخواستم من دانشجوی مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه پیام نور تبریز هستم امسا دوباره کنکور دادم کاردانی عمران دانشگاه تبریز که محل تحصیلش تو مرنده قبول شدم (مرند یکی از شهرستانهای استان اذر بایجان شرقیه که با تبریز 3ساعت قاصله داره)
حالا من موندم چیکار کنم من عمرانو دوس دارم مخصوصا کهدانشگا تبریزه که جزء 10 دانشگاهبرتره کشوره ولی چون محل تحصیلش تبریز نیس و کنکر کاردانی به کارشناسیم سخترین کنکوره وهم اینکه رشته ی مردونه ایه ازطرفی مهندسی نرم افزارم دوس دارم فک میکنم اینده ی شغلیشم بهتر از عمران باشه ولی دانشگاهشو کهپیام نوره دوس ندارم
خواهش میکنم راهنماییم کنین وقت کمی دارم![]()
سلام مهندس منم شرایط مثل شما رو دارمتو رو خدا كمك كنيد ramin1400y@yahoo.com
سلام
من ليسانس مكانيك دارم
مي خواستم بدونم اگر فوق ليسانس عمران در چه گرايشي داشته باشم براي كارهاي ساخت و ساز شهري بهتره؟سازه؟يا مدير يت پروژه؟.....
آيا مي تونم با مدرك فوق ليسانس عمران دفتر مهندسي بزنم؟طراحي يا اجراي ساختمان؟
سلام مهندس منم شرایط مثل شما رو دارم
به نظر من مهندسی سازه و مهندسی مدیریت ساخت خیلی میتونه با هدفی که شما داری سازگاری داشته باشه
موفق باشی![]()
سلام
من ليسانس مكانيك دارم
مي خواستم بدونم اگر فوق ليسانس عمران در چه گرايشي داشته باشم براي كارهاي ساخت و ساز شهري بهتره؟سازه؟يا مدير يت پروژه؟.....
آيا مي تونم با مدرك فوق ليسانس عمران دفتر مهندسي بزنم؟طراحي يا اجراي ساختمان؟
تو رو خدا كمك كنيد ramin1400y@yahoo.com
ببینید دوست عزیز، شما فقط کافیه که برای کار مورد نظرتون یک مدرک عمرانی داشته باشید، حتی فوق دیپلم عمران هم این رو کفایت می کنه.
شما بعد از مدرک گرفتن بایستی به انتظار اخذ پروانه کار مهندسیتون باشید تا به طور رسمی و قانونی اجازه پیدا بکنید که وارد کار ساخت و ساز بشید.
تنها تفاوت مدارک و مدارج مختلف در اینه که بعد از اتمام تحصیل و اخذ مدرکتون:
با مدرک فوق دیپلم باید 5 سال صبر کنید
با مدرک کارشناسی باید 3 سال صبر کنید
با مدرک کارشناسی ارشد باید 1 سال صبر کنید
با مدرک دکترا هم بلافاصله می تونید پروانه کار بگیرید و وارد عرصه فعالیت دلخواهتون بشید.
شما بعد از این زمان هایی که عرض کردم بایستی در آزمونی که سازمان نظام مهندسی ساختمان برگذار می کنه شرکت کرده و حد نصاب لازم رو کسب کنید، همین.
اونم برای بچه های عمرانی در دو زمینه زیر برگذار می شه:
1- طراحی و محاسبه
2- نظارت
پس لازم نیست حتما بعد از چند سال درس خوندن حتما ارشد عمران بخونید و خودتون رو به درد سر بندازید.
ارشد عمران خوندن برای شما که دوره کارشناسیش رو طی نکردید سخت خواهد بود.
بهتون پیشنهاد می کنم یه مقدار منطقی تر فکر کنید، مهندسی عمران همچین آش دهنسوزی نیست که بخواین بخاطرش خودتون رو آزار بدین.
شما به طرق دیگه ای هم می تونید وارد کار مورد نظرتون بشید.
مثلا با سرمایه گذاری، یا مشارکت حقوقی با قرار دادن مدرک در یکی از دفاتر فنی و مهندسی، که البته شرایطش رو باید برید از سازمان نظام مهندسی ساختمان بپرسید.
چنانچه مشتاق باشید می تونم اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذارم.
یه سری هم به تاپیک ناظرین سازه، مهندسین محاسب در همین تالار عمران بزنید.
هر سوالی داشته باشید در خدمتم.![]()
سلام مهندس
ممنونم در مورد توضيحاتتون
لطفاً اطلاعات تكميليتونو در اختيار من و ساير دوستان قرار بدين
سلام. هیچ کاری غیره ممکن نیست اکه علاقه داری میتونی.آیدین.سلام به همه لطفا کمکم کنید
اگر کسی لیسانس معماری داشته باشه میتونه فوق عمران شرکت کنه؟ اصلا امکان موفقیت داره؟
بهتره چه گرایشی را انتخاب کنه ؟![]()
سلام. هیچ کاری غیره ممکن نیست اکه علاقه داری میتونی.آیدین.