سلام به ورودی های 63,62,61... یعنی همون موقعی که من تازه بدنیا اومده بودم,یعنی زمان بعد از انقلاب و زمان جنگ وسلام به ورودی های70 ,73,72,71... .شما که احتمالا الان مدیر عامل فلان شرکتین یا سر فلان پروژه دارین خدا تومن مایع میزنین به جیب و به کشورتون خدمت می کنین,دست مریزاد
یا شایدم الان تو استرالیا ,آلمان,آمریکا,روسیه,کانادا یا هر کشوره دیگه هستید و اونجا دارید با علم پیشرفت می کنین , دمه شما هم گرم

- یادتونه تازه دانشگاه قبول شده بودیم و همه جا واسمون قشنگ بود و مسیره اتوبان آهنگ راه دوری واسمون نبود و دانشگاه بهترین جای دنیا وآسمون ...؟ یادتونه؟
- یادتونه اون اوایل درس کم میخوندیم و عشقو حال میکردیم تو محوطه؟
- کلاسا و استادا یادتونه؟ گروه , طبقه دوم ساختمون 2 یادتونه؟
- یادتونه کسی به ما نگفت روشهای تولید و با هراتی ور ندارین اونم نامردی نکرد مارو واسه پروژه n تا کارخونه فرستاد؟
- یادتونه استاتیک مقاومتو با کی داشتین؟ خلیلی و فلاح و جباری واحمدی دانش وبقیه رو یادتونه؟
- یادتونه درسایی که با گروه ریاضی داشتین چند بار افتادین ؟یادتونه جزوه کرمی رو میخریدیم و ...
- حسینی هاشمی رو یادتونه؟, یه جنتلمن با اون بارونی و استیل خاصش, بالاخره شاگرده مریام بود یا جانستون؟ و اون پک زدنش به سیگار...وای یادتونه که جلسه آخر 2 تا سئوال امتحان و می گفت ؟خیلی مرد بود یا شایدم با ذوقی ورداشته بودید با اون عینکه ته استکانی و صدایه ارومش خیلی دوست داشتنی بود. پروژه چی داد ترجمه کنین؟
- ترمودینامیک و با کی داشتید ؟ رستگاری؟ انتهای ترمو, با اون اندام نحیف و سیبیلای کلفتش انگاری سره کلاس ون وایلن بودی . نصف عمرت هدر رفته بود اگه واحدی باهاش نداشتی ,یا شایدم با احمدی دانش یا امیر اصلانی یا ابیانه که بیچاره شدی اگه با ابیانه داشتی.
- سیالات با حسنی داشتی یا پناه یا صفی نیا
- یادته دینامیک ماشین کلاس اول صبح دکتر پازوکی,درجه آزادی چند جلسه طول کشید؟ یا بازم زرنگی کرده بودی و زود تر از من با ذوقی ورداشته بودی
-از مقاومت 2و3 مکانیک مواد مرکب یکیشو بالاخره با صالحی که داشتی بعده ناهار درس دادنش با اون صدای یواشش حکم لالایی نبود؟
- دکتر جوادی رو یادتونه چقدر سره کلاس طراحی 1 برای اینکه ما خسته نشیم پلی کپیه درسه همون جلسه رو میداد و بعد درس شیرین می شد . حتی یه بدخواه تو دانشگاه نداشت.یه استاده با شعور یه دانشمند
- ساسان محمدی وای که نگو , یه نابغه 250 کیلوگرمی ,یه کوهه خنده, یه دنیا دیده ی دوست داشتنی با اون پروژه هایی که همیشه تو سرش بود ,عاشقه مسخره کردناش بودم حتی اگه منو مسخره کرد, طراحی اجزا 2, اگه جامداتی بودید تازه سر کلاس طراحی مهندسیش فهمیدیم مهندس یعنی چی .سر کلاس طراحی شاسیش انگار بعده کلاس باید میرفتی کمپانی فرای عیبشونو میگرفتی.