Amir_Moazzami
عضو جدید
سلام
دوست عزیز حجم این فایل چقدر است؟
من چند بار داون کردم شده 12 کیلوبایت و بازم نکرده
برادر اين فايل PDF هست و با برنامه Adobe Acrobat Reader باز مي شه.
آخرین ویرایش:
سلام
دوست عزیز حجم این فایل چقدر است؟
من چند بار داون کردم شده 12 کیلوبایت و بازم نکرده
برادر اين فايل PDF هست و با برنامه Adobe Acrobat Reader باز مي شه.
دوستان میشه با کتیا چرخ دنده کشید یا نه ؟
با سلام
بله شما مي توانيد از قسمت formula يك چرخدنده طراحي كنيد كه آموزشش در پست هاي همين سايت موجود هست.
ولي من به شما پيشنهاد مي كنم اين كارو نكنيد شما دو راه بيسار عالي پيش رو داريد:
1.شما وارد اين سايت بشيد http://www.tracepartsonline.net/(S(te3pin550zrvbtfjd2xirg55))/ws/CATIA-COMMUNITY/index.aspx و هر استانداردي كه مي خواهيد رو دانلود كنيد كه بسيار پر محتواست من خودم از اين استفاده مي كنم.
2.از استانداردهاي solid work استفاده كني يعني save as فايلتو stp بگيري.
یعنی یکی نیست جواب ما رو بده؟؟؟سلام
یه سوال داشتم
چطوری میشه تو کتیا یه سطح خمیده و دندانه دار کشید؟
در واقع می خوام این قطعه رو تو کتیا بکشم......
![]()
![]()
با سلام و خسته نباشيد
1. شما اول استوانه را مي كشيد.
2 .سپس سطح مقطع استوانه را به عنوان plan انتخاب كرده و وارد محيط sketcher شده و نماي روبروي يكي از دندانه هارا بكشيد.
3. به وسيله ي فرمان pad ان را حجم دهيد.
4. سپس از فرمان circular pattern استفاده كنيد.(در قسمت reference element سطح مقطع استوانه را انتخاب كنيد و در قسمت object آن دندانه اي را كه حجم داده ايد انتخاب كنيد.و در قسمت parameters گزينه ي instance & total angle را انتخاب كنيد.حالا در قسمت instance تعداد دندانه در دوران و در قسمت total angle زاويه ي كل را كه وارد نماييد.البته شكل شما 360 درجه كامل نيست و در قسمت total angle بايد زاويه كمان را وارد كنيد.)
ممنون
ولی شکل دندانه ها تقریبا به صورت مخروطه یعنی ضخامت پایه دندانه بیشتر از سر دندانه است......در ضمن دندانه ها کوچک و بزرگ دارن.....یعنی
اگه تو شکل اول نگاه کنی و اون رو یه ماتریس ببینی که هر دندانه یه آرایه از اون باشه....
دندانه های سطر 2 ستون اول و 4 و 7 و 10
سطر 5 ستون 1 و 4 و 7 و 10
سطر 8 ستون 1 و 4 و 7 و 10 بزرگ هستند
حالا باید چیکار کنم؟
چه جور مته هايي؟کسی میتون برای کشیدن ی مته حفاری چاه به من کمک کنه؟
تا اونجایی که من میدونم...رابطه بین نرم افزار ها با پسوند stp است....یعتی باید اول فایل اتوکد رو با پسوند stp ذخیره کنی بعد بیاری تو کتیامن می خوام یه مدل سه بعدی با پسوند DWG رو وارد CATIA کنم و لی error میده
چیکار کنم؟
من می خوام یه مدل سه بعدی با پسوند DWG رو وارد CATIA کنم و لی error میده
چیکار کنم؟
مرسی ولی می خوام save as بگیرم فقط DWG و dxf دارهتا اونجایی که من میدونم...رابطه بین نرم افزار ها با پسوند stp است....یعتی باید اول فایل اتوکد رو با پسوند stp ذخیره کنی بعد بیاری تو کتیا
سلاممرسی ولی می خوام save as بگیرم فقط DWG و dxf داره
می دونم catia فایل dxf هم باز می کنه ولی اینerror میده
دوستان اطلاع دارند چطوری میشه این خطوط جدایش رو حذف کرد و یک سطح صاف ایجاد کرد ؟؟
من 2 تا عکس گذاشتم یکی با سطوح جدایش و دیگری بدون سطوح جدایش ، ممنون میشم راهنمایی کنید.
در ضمن دوستانی که در زمینه قالب سازی فعالیت دارند میدونند چطوری میشه شیبهای اصولی ایجاد کرد در دیواره های قالب ، من خودم با surface و draf موجود در پارت این کار رو انجام میدم ولی اصلا خوب و تمیز در نمیاد ممنون
میشم یک راه حل اساسی بفرمایین
مشاهده پیوست 55371مشاهده پیوست 55372
amin dd;3671555[ATTACH=CONFIG گفت:55816[/ATTACH]چطوری میشه یه شکلو تحت یه سطح برید؟
من هر چی میبرم این طوری میشه
از محيط part design و در قسمت insert\surface-based features\split ميتونيد اين كارو انجام بديدمشاهده پیوست 55816چطوری میشه یه شکلو تحت یه سطح برید؟
من هر چی میبرم این طوری میشه
خوب شما اول استوانه رو با دستور shaft بكش ونوكش رو مطابق با مته هاي معمولي كه زوايه نوكشون 118 درجه هست ترسيم كن و بعد از دستور slot استفاده كنسر مته رو که دیدین نوکش تیزهستش
چطور میتونم سر این مته(انگشتی) رو تو کتیا تیز بکنم