تاپیک مخصوص نمونه کارهای شما

vector1

اخراجی موقت
Re: نمونه کارهای : vector

memara

عضو جدید
سلام خیلی عالیه واقعا اصا حال میکنم با همچین رندرهایی بسیار زیبا

رندرش چقد طول کشید و با چه تنظیماتی اگه گفتنش موردی نداشت بگی ممنون میشیم

افرین

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
موفق باشید
میشه در مورد این کارتون توضیح بدبد ،مسابقه بود؟

بله مسابقه طراحی یک مرکز توریستی در اقلیم کوهستانی شهمیرزاد. کارفرما بدلیل زندگی در خارج از کشور، علاقه زیادی به انرژی های پاک داشت. به همین خاطر در طراحی بام از سقف پروانه ای استفاده کردم برای جایگذاری پانل های خورشیدی. هر کدام از واحد ها علاوه بر تامین برق 2 واحد، 3 کیلو وات برق مازاد تولید میکنند بعبارتی 24 کیلو وات میتواند به شرکت برق منطقه شهمیرزاد فروخته شود. امکانات مجتمع: رستوران- فسدفود- باشگاه بولینگ و بیلیارد- بازی های کامپیوتری- استخر- سونا- سالن ماساژ و... است.
متاسفانه چون از برگذاری این مسابقه دیر مطلع شدم فقط 4 روز به تحویل پروژه شروع بکار کردم اگر فرصت بیشتری داشتم قطعاً کاره بهتری تحویل داده میشد. اما خوشبختانه طرح مقام اول رو کسب کرد.

mina jigili

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

بله مسابقه طراحی یک مرکز توریستی در اقلیم کوهستانی شهمیرزاد. کارفرما بدلیل زندگی در خارج از کشور، علاقه زیادی به انرژی های پاک داشت. به همین خاطر در طراحی بام از سقف پروانه ای استفاده کردم برای جایگذاری پانل های خورشیدی. هر کدام از واحد ها علاوه بر تامین برق 2 واحد، 3 کیلو وات برق مازاد تولید میکنند بعبارتی 24 کیلو وات میتواند به شرکت برق منطقه شهمیرزاد فروخته شود. امکانات مجتمع: رستوران- فسدفود- باشگاه بولینگ و بیلیارد- بازی های کامپیوتری- استخر- سونا- سالن ماساژ و... است.
متاسفانه چون از برگذاری این مسابقه دیر مطلع شدم فقط 4 روز به تحویل پروژه شروع بکار کردم اگر فرصت بیشتری داشتم قطعاً کاره بهتری تحویل داده میشد. اما خوشبختانه طرح مقام اول رو کسب کرد.

میشه توضیح بدید که از چهنرم افاری استفاده کردید؟

memara

عضو جدید
بسیار عالی فرزاد جان فوق العاده

با مکس مدل کردی ؟؟؟

اون ستاره های روس لامپا (درخشش نور ) و با پست پروداکشن زدی دیگه ؟

اگه امکانش باشه میتونی تنظیمات رندرت رو بگی مرسی

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واقعا عالی......
فقط دلیل اینکه انقدر رفته تو پرسپکتیو چیه؟
این رندر اصلیه یا ادیتشم کردین؟
میشه توضیح بدین مهندس

memara

عضو جدید
مهندس اگه تونستی تکنیک نور پردازیتو یه کوچولو مختصر توضیح بده

ممنون

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
بسیار عالی فرزاد جان فوق العاده

با مکس مدل کردی ؟؟؟

اون ستاره های روس لامپا (درخشش نور ) و با پست پروداکشن زدی دیگه ؟

اگه امکانش باشه میتونی تنظیمات رندرت رو بگی مرسی

سلاممم.
ممنونمم.
مدل خاصی نداره که ولی نه با ارشیکد مدل کردم.آبجکت هارو تو مکس گذاشتم.
آره کلا کار پست پروداکت شده.رندر اصلی رو هم میزارم.عکس های مربوط به element هارو از مکس خروجی گرفتم تو فتوشاپ روی عکس اصلی انداختم و با عوض کردم mode و همچنین opacity اون حالتی که میخواستم رو انتخاب کردم.از براش های ستاره ای هم استفاده کردم یا mode مناسب.

تنظیمات رندرش رو نگاه میکنم میگم.ولی فاکتورهای دوربینش اینا بود:
f number : 3.5
shutter speed:50
film speed:190

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
واقعا عالی......
فقط دلیل اینکه انقدر رفته تو پرسپکتیو چیه؟
این رندر اصلیه یا ادیتشم کردین؟
میشه توضیح بدین مهندس

سلامممم.
ممنون.
آره اتاقش خیلی کوپیک بود مجبور شدم یکم دهانه دوربین رو باز کنم.البته راه درستش این نیست.درستش اینه که شما عمق اتاق رو بطور غیر واقعی زیاد بگیری تو مدل کردن.من یادم رفت اینکارو بکنم.
اصلی نیست.در مورد پست پروداکشنش تو پست پایین توضیح دادم.خواستید بیشتر توضیح میدم بهتون.خروجی عکس های مربوط رفلکت و رفرکت و نورها و سایه ها و ...رو هم تهیه کردم و تو فتوشاپ کارش رو انجام دادم.البته این مسئله تو فتوشاپ رو خیلی میشه روش کار کرد.

باز اگه شما سوالاتتون رو ریزتر عنوان کنید میشه بیشتر و کاربردی تر توضیح داد.

یه توضیح دیگه هم اینکه تنظیمات رندرم متوسط رو به پایین بود.2 ساعت طول کشید رندرش.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مهندس اگه تونستی تکنیک نور پردازیتو یه کوچولو مختصر توضیح بده

ممنون

خواهش میکنم.
واسه هالوژن ها وی ری لایت کروی با شدت 2 گذاشتم.
واسه چراغ های دیوار کوب نور فتومتریک با IES مناسب و تنظیماتی که داره و شدت 600.
اون نور مخفی تو سقف هم که به دیوارهای داخل اون گودی متریال وی ری لایت دادم.
یه نور وی ری لایت کروی بزرگ هم وسط اتاق و تو ارتفاع متوسط گذاشتم که محیط روشن تر شه.

arefeh

کاربر ممتاز
خسته نباشی فرزاد جان....بسیار عالی....فقط چون دوربین رو عمق دادی فکر کنم تختتون خیلی دراز دیده میشه.....
این پست پروداکشن چیه ؟؟؟یه توضیحی میدید؟؟؟توی مکس هست یا فوتوشاپ؟؟

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
خسته نباشی فرزاد جان....بسیار عالی....فقط چون دوربین رو عمق دادی فکر کنم تختتون خیلی دراز دیده میشه.....
این پست پروداکشن چیه ؟؟؟یه توضیحی میدید؟؟؟توی مکس هست یا فوتوشاپ؟؟

سلاممم عارفه خانم.
ممنونن.
آره ولی خیلی مهم نیست.
پست پروداکشن به عملیاتی که بعد از گرفتن رندر یا خروجی بر روی عکس انجام میشه رو میگن.تو فتوشاپ و افتر افکت این کار رو انجام میدن.(بیشتر فتوشاپ)مثلا همون element هارو به همراه عکس رندر باید به فتوشاپ ببریم و یه سری تکنیک ها که رندرمون رو خیلی بهتر میکنه.با پست پروداکشن شما نیاز ندارید رندر آنچنانی داشته باشید.(کاربردش در کارهای خارجی بیشتره)
حالا در مورد تکنیک هاش میشه صحبت کرد.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خیلی عالی بود آقا فرزاد. بسیار عالی.:gol:

من دانشگاه خوبی درس خوندم و خیلی سخت گیری هاشون مفید بود اما بزرگترین ایرادی که داشت بی اعتقادبودن اساتید به نرم افزار بود و ما الان که فارغ التحصیل شدیم تجربه های طراحی های دستی مون زیاد به دردمون نمی خوره و همه بازار تو دست نرم افزاریاس.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
خیلی عالی بود آقا فرزاد. بسیار عالی.:gol:

من دانشگاه خوبی درس خوندم و خیلی سخت گیری هاشون مفید بود اما بزرگترین ایرادی که داشت بی اعتقادبودن اساتید به نرم افزار بود و ما الان که فارغ التحصیل شدیم تجربه های طراحی های دستی مون زیاد به دردمون نمی خوره و همه بازار تو دست نرم افزاریاس.

سلاممم.
ممنونم.
البته هنوز اول راهیم:)داریم یاد میگیریم.
خب ابزارهای جدید خیلی مهمه دیگه.دانشجو در هر دو مورد باید قوی باشه.من که قدرت دستم افتضاحه.هر چند نیازی به این توانایی ندارم ولی خیلی مهمه این مورد رو داشته باشیم.
ولی شما میتونید هر وقت خواستید نرم افزار رو خوب یاد بگیرید ولی من دیگه فکر نکنم این توانایی (قدرت دست و کشیدن خط) رو بدست بیارم.بعضی چیزارو تو دانشگاه یاد گرفتی گرفتی یاد نگرفتی دیگه باید فراموش کرد.
خیلی نگران نباشید.حالا ما قصد داریم آموزش های مکس رو تو 22 جلسه این جا بزاریم .ولی اون تمرینی که شما میکنید و همچنین رفع اشکال خیلی مهمه.من خودم بعد هر کارم واسه ،عکس رو واسه دوستاک ایمیل میکنم اونا نظر بدن.خیلی هم تاثیر داره این کار.

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاممم.
ممنونم.
البته هنوز اول راهیم:)داریم یاد میگیریم.
خب ابزارهای جدید خیلی مهمه دیگه.دانشجو در هر دو مورد باید قوی باشه.من که قدرت دستم افتضاحه.هر چند نیازی به این توانایی ندارم ولی خیلی مهمه این مورد رو داشته باشیم.
ولی شما میتونید هر وقت خواستید نرم افزار رو خوب یاد بگیرید ولی من دیگه فکر نکنم این توانایی (قدرت دست و کشیدن خط) رو بدست بیارم.بعضی چیزارو تو دانشگاه یاد گرفتی گرفتی یاد نگرفتی دیگه باید فراموش کرد.
خیلی نگران نباشید.حالا ما قصد داریم آموزش های مکس رو تو 22 جلسه این جا بزاریم .ولی اون تمرینی که شما میکنید و همچنین رفع اشکال خیلی مهمه.من خودم بعد هر کارم واسه ،عکس رو واسه دوستاک ایمیل میکنم اونا نظر بدن.خیلی هم تاثیر داره این کار.

اختیار دارین.
یکی از اساتیدم می گفت برای یادگیری نرم افزارهای سه بعدی حتما باید بکیشو کلاس بری تا بتونی بقیه رو خودت یاد بگیری. از طرفی هم کسانی رو دیدم که خودشون یاد گرفتن. حالا موندم کلاس برم یا نه. تعدا جلسات کلاسهای حرفه ای بالا بود و وقت گیر هنوز تصمیم نتونستم بگیرم. اما میدونم باید زودتر انجامش بدم.

holooooooo

کاربر ممتاز
مهندس فرزاد اگه رندر اصلیرو بذارید فکرکنم خیلی از سوالاتم جواب داده میشه...
میخوام با این مقایسه اش کنم بی زحمت

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
اختیار دارین.
یکی از اساتیدم می گفت برای یادگیری نرم افزارهای سه بعدی حتما باید بکیشو کلاس بری تا بتونی بقیه رو خودت یاد بگیری. از طرفی هم کسانی رو دیدم که خودشون یاد گرفتن. حالا موندم کلاس برم یا نه. تعدا جلسات کلاسهای حرفه ای بالا بود و وقت گیر هنوز تصمیم نتونستم بگیرم. اما میدونم باید زودتر انجامش بدم.

مهم اون تمرین و رفع اشکاله.با کلاس زودتر یاد میگیرید ولی بدون اون هم میشه.بله همینجا یکی از دوستانی که من ازش خیلی سوال میکنم خودش یاد گرفته.
منظور استادتون رو متوجه نشدم.چون مثلا مکس خیلی به رویت مربوط نمیشه.یا آرشیکد با مکس.آره زمان بره.من از قبل عید رفتم تا الان شده 20 جلسه و 10 تای دیگه هم مونده.البته منم یکم وقت کم دارم.

F.A.R.Z.A.D

کاربر ممتاز
مهندس فرزاد اگه رندر اصلیرو بذارید فکرکنم خیلی از سوالاتم جواب داده میشه...
میخوام با این مقایسه اش کنم بی زحمت

خونه ندارمش.ایشالا شنبه شب رندر اصلی با element هاش رو میزارم.

این عکسی که میزارم فقط تاثیر element ها اعمال شده رو نورهاش کاری انجام نشده.

2222.jpg

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهم اون تمرین و رفع اشکاله.با کلاس زودتر یاد میگیرید ولی بدون اون هم میشه.بله همینجا یکی از دوستانی که من ازش خیلی سوال میکنم خودش یاد گرفته.
منظور استادتون رو متوجه نشدم.چون مثلا مکس خیلی به رویت مربوط نمیشه.یا آرشیکد با مکس.آره زمان بره.من از قبل عید رفتم تا الان شده 20 جلسه و 10 تای دیگه هم مونده.البته منم یکم وقت کم دارم.

ممنون از راهنمایی هاتون

alikermani

عضو جدید
معماری

معماری

سلام.کاراولیتون عالیه چون خلوص داره.طراحی داخلی هم خوبه ولی دقت داشته باشید توی اجرا به این تمیزی درنمیاد.

memara

عضو جدید
سلام

دوستان من جایی کلاس مکس و وی ری نرفتم هر چی یاد گرفتم از خودم و این اموزش های رایگان اینترنتی بوده خوشحال میشم رو کارام نظر بدین تا تو هر چه بهتر شدنشون کوشش بیشتری کنم

0000035.jpg