vector1
اخراجی موقت
Re: نمونه کارهای : vector
بله دوست عزیز لطف داریدکار رو خودتون کشیدین؟خوب شده.دوست داشتم.
بله دوست عزیز لطف داریدکار رو خودتون کشیدین؟خوب شده.دوست داشتم.
موفق باشید
میشه در مورد این کارتون توضیح بدبد ،مسابقه بود؟
بله مسابقه طراحی یک مرکز توریستی در اقلیم کوهستانی شهمیرزاد. کارفرما بدلیل زندگی در خارج از کشور، علاقه زیادی به انرژی های پاک داشت. به همین خاطر در طراحی بام از سقف پروانه ای استفاده کردم برای جایگذاری پانل های خورشیدی. هر کدام از واحد ها علاوه بر تامین برق 2 واحد، 3 کیلو وات برق مازاد تولید میکنند بعبارتی 24 کیلو وات میتواند به شرکت برق منطقه شهمیرزاد فروخته شود. امکانات مجتمع: رستوران- فسدفود- باشگاه بولینگ و بیلیارد- بازی های کامپیوتری- استخر- سونا- سالن ماساژ و... است. متاسفانه چون از برگذاری این مسابقه دیر مطلع شدم فقط 4 روز به تحویل پروژه شروع بکار کردم اگر فرصت بیشتری داشتم قطعاً کاره بهتری تحویل داده میشد. اما خوشبختانه طرح مقام اول رو کسب کرد.
میشه توضیح بدید که از چهنرم افاری استفاده کردید؟
بسیار عالی فرزاد جان فوق العاده
با مکس مدل کردی ؟؟؟
اون ستاره های روس لامپا (درخشش نور ) و با پست پروداکشن زدی دیگه ؟
اگه امکانش باشه میتونی تنظیمات رندرت رو بگی مرسی
واقعا عالی......
فقط دلیل اینکه انقدر رفته تو پرسپکتیو چیه؟
این رندر اصلیه یا ادیتشم کردین؟
میشه توضیح بدین مهندس
مهندس اگه تونستی تکنیک نور پردازیتو یه کوچولو مختصر توضیح بده
ممنون
خسته نباشی فرزاد جان....بسیار عالی....فقط چون دوربین رو عمق دادی فکر کنم تختتون خیلی دراز دیده میشه.....
این پست پروداکشن چیه ؟؟؟یه توضیحی میدید؟؟؟توی مکس هست یا فوتوشاپ؟؟
خیلی عالی بود آقا فرزاد. بسیار عالی.
من دانشگاه خوبی درس خوندم و خیلی سخت گیری هاشون مفید بود اما بزرگترین ایرادی که داشت بی اعتقادبودن اساتید به نرم افزار بود و ما الان که فارغ التحصیل شدیم تجربه های طراحی های دستی مون زیاد به دردمون نمی خوره و همه بازار تو دست نرم افزاریاس.
سلاممم.
ممنونم.
البته هنوز اول راهیمداریم یاد میگیریم.
خب ابزارهای جدید خیلی مهمه دیگه.دانشجو در هر دو مورد باید قوی باشه.من که قدرت دستم افتضاحه.هر چند نیازی به این توانایی ندارم ولی خیلی مهمه این مورد رو داشته باشیم.
ولی شما میتونید هر وقت خواستید نرم افزار رو خوب یاد بگیرید ولی من دیگه فکر نکنم این توانایی (قدرت دست و کشیدن خط) رو بدست بیارم.بعضی چیزارو تو دانشگاه یاد گرفتی گرفتی یاد نگرفتی دیگه باید فراموش کرد.
خیلی نگران نباشید.حالا ما قصد داریم آموزش های مکس رو تو 22 جلسه این جا بزاریم .ولی اون تمرینی که شما میکنید و همچنین رفع اشکال خیلی مهمه.من خودم بعد هر کارم واسه ،عکس رو واسه دوستاک ایمیل میکنم اونا نظر بدن.خیلی هم تاثیر داره این کار.
اختیار دارین.
یکی از اساتیدم می گفت برای یادگیری نرم افزارهای سه بعدی حتما باید بکیشو کلاس بری تا بتونی بقیه رو خودت یاد بگیری. از طرفی هم کسانی رو دیدم که خودشون یاد گرفتن. حالا موندم کلاس برم یا نه. تعدا جلسات کلاسهای حرفه ای بالا بود و وقت گیر هنوز تصمیم نتونستم بگیرم. اما میدونم باید زودتر انجامش بدم.
مهم اون تمرین و رفع اشکاله.با کلاس زودتر یاد میگیرید ولی بدون اون هم میشه.بله همینجا یکی از دوستانی که من ازش خیلی سوال میکنم خودش یاد گرفته.
منظور استادتون رو متوجه نشدم.چون مثلا مکس خیلی به رویت مربوط نمیشه.یا آرشیکد با مکس.آره زمان بره.من از قبل عید رفتم تا الان شده 20 جلسه و 10 تای دیگه هم مونده.البته منم یکم وقت کم دارم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | نمونه پروژههای طراحی روشنایی با نرم افزار Dialux | گالری سه بعدی | 3 | |
S | نمونه كار راينو و وي ري | گالری سه بعدی | 0 | |
![]() |
نمونه های مدلسازی و رندرینگ:AUTOCAD | گالری سه بعدی | 9 | |
![]() |
نمونه های رندر مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | گالری سه بعدی | 165 | |
ا | نمونه های مدلسازی و رندرینگ:REVIT | گالری سه بعدی | 199 |