تاپیک مخصوص نمونه کارهای شما

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر من که خیلی عالین ......لز طرفیم که آموزش ندیدین محشره .........

درسته تا بحال خودم کار نکردم و هنوز بلد نیستم ولی واقعآ کاراتون خوبه .........تبریک میگم بهتون , بکارتون ادامه بدین ........

موفق باشین .........

memara

عضو جدید
به نظر من که خیلی عالین ......لز طرفیم که آموزش ندیدین محشره .........

درسته تا بحال خودم کار نکردم و هنوز بلد نیستم ولی واقعآ کاراتون خوبه .........تبریک میگم بهتون , بکارتون ادامه بدین ........

موفق باشین .........

سلاااااام

ممنونم دوست خوبم لطف دارین شما

من که از نظر خودم چیزی بلد نیستم واقعا یا میتونم بگم صفرم چون هر چی ادم بدونه تو معماری هیچی نمیدونه

از اینکه سر زدی ممنونم اگه ایرادای کار مشخص شن به طبع تو کارای بعدی جبران میشن ممنونم

با ارزوی موفقیت من و شما و همه بچه های معماری

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلاااااام

ممنونم دوست خوبم لطف دارین شما

من که از نظر خودم چیزی بلد نیستم واقعا یا میتونم بگم صفرم چون هر چی ادم بدونه تو معماری هیچی نمیدونه

از اینکه سر زدی ممنونم اگه ایرادای کار مشخص شن به طبع تو کارای بعدی جبران میشن ممنونم

با ارزوی موفقیت من و شما و همه بچه های معماری

سلام .....

سپاس :gol:

بله حرف شما درسته ولی انقدم خودتونو دست کم نگیرین

خواهش میکنم من بیشتر خوشحال شدم که نظاره گر کارهای زیباتون شدم .......بله حق با شماست , ایشالله کاربلدا سر میزنن

خیلی ممنون ......منم آرزومند همین آرزوی شمام........

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
واقعاااااااااااا؟؟؟
ایول باااابااا.. آبجکتارو خودتون ساختین همشو یا آماده اس؟
کارااات خیلی خوبه....
از کدوم آموزشا بار مکس استفاده کردی؟ (اگ آبجکتاتو خودتون ساختین بگین)
وی ری رووو هم بگین

mars

کاربر بیش فعال
سلام

دوستان من جایی کلاس مکس و وی ری نرفتم هر چی یاد گرفتم از خودم و این اموزش های رایگان اینترنتی بوده خوشحال میشم رو کارام نظر بدین تا تو هر چه بهتر شدنشون کوشش بیشتری کنم

مشاهده پیوست 221344
سلام
اگه تازه کار هستید برای شروع خوبه
اما به تمرین زیادی نیاز دارید تا رئال تر کارکنید
اگر تکسچرها و آبجکت ها وی ری استفاده کنید
فقط با تمرین بهتر میشید سایت های بسیار خوب و رایگانی وجود دارند که از خیلی از آموزشگاه ها بهتر هستند اگر تمایل داشتید معرفی کنم

memara

عضو جدید
واقعاااااااااااا؟؟؟
ایول باااابااا.. آبجکتارو خودتون ساختین همشو یا آماده اس؟
کارااات خیلی خوبه....
از کدوم آموزشا بار مکس استفاده کردی؟ (اگ آبجکتاتو خودتون ساختین بگین)
وی ری رووو هم بگین

سلاااام ممونوم

ابجکتارو که نه اماده هستن

فک کنم اموزشهای مهندس دباغ بودن اگه اشتباه نکنم

وی ری رو هم از رو اموزشایی که داده تو فیلماش یه چیزایی در هم شکسته از بر کردم

نور پردازی ( وی ری سان + وی ری لایت تایپ پلان پشت پنجره ) + ies های توی سقف کاذب ( رندر هم نهایی نیست رندره تسته

روی fixed ....با سابدیوایس 4

memara

عضو جدید
سلام
فقط با تمرین بهتر میشید سایت های بسیار خوب و رایگانی وجود دارند که از خیلی از آموزشگاه ها بهتر هستند اگر تمایل داشتید معرفی کنم

سلام دوست خوبم

اره تازه کارم خیلی وقت نیست که شرو کردم

متریال اماده وی ری داشتم ولی فعلا همینجوری خودم اینارو ساختم

باید چیکار کنم که رئال بنظر بیان ؟؟ تنظیمات خاصی داره یا به مدل و متریال بستگی داره
اگه زحمت اون سایتا رو بکشی ممنون میشم همه طالب این هستیم که هر چیزیو یاد بگیریم ممنونم

بانوی باران

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام

سلام آقای مارس......
خوشحال میشیم اون سایتارو معرفی کنین...پیشاپیش ممنونم ازتون..........

mars

کاربر بیش فعال
سلام آقای مارس......
خوشحال میشیم اون سایتارو معرفی کنین...پیشاپیش ممنونم ازتون..........
سلام
من هیچ کلاسی نرفتم و همچنین برادرم البته اون یک cg به تمام معناس ، من با راینو تری دی مکس و موتور رندر وی ری که بهترین موتور زندر دنیاس کار میکنم
برای اینکه بتونی رئال کار کنی فقط باید تمرین کنی دو اینکه فقط فکرت این نباشه که بخوای ی اتاق یا یک نما رو طراحی کنی بلکه باید مدلینک کنی تا تکنیک ها و روش ها و ریزه کاری ها رو یاد بگیری حالا این مدلینک میتونه یک صندلی یک صحنه پیچیده یا هر چیز دیگه باشه سه بعدی سازی فقط کنار هم قرار دادن ابجکت ها نیستن
سوم اینکه از آبجکت ها و تکسچر های وی ری استفاده کنی ن مکس ، آبجکت های کمپانی اورموشن [FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]Evermotion کاملترین و با کیفیت ترین آبجکت های جهان هستند
این چند تا سایت رو براتون میذارم اگر تکراری هستش یا به نظورتون خوب نیست بگید تا سایت های دیگه رو معرفی کنم
[/FONT]www.artaaria.ir
سایت مجید انلاین قسمت سه بعدی سازی
3dxpromotion.com
تو این سایت اخرشی اموزش به صورت پی دی اف و ابجت ها و صحنه های محتلف رو میتونید دانلود کنید
3dmaxhelp.com
[FONT=&quot]

[/FONT]

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
برای شروع بسیار خوبه
چندتا سایت معرفی میکنم که اگر مراجعه کنید میتونه کمکتون کنه...(فعلا همین دوتا یادمه)
3dmaxfarsi.com
archive3d.net

نمونه کارهای حامد همتیار و میلاد کمباری رو هم مشاهده کنید

memara

عضو جدید
سلام دوست عزیز
برای شروع بسیار خوبه
چندتا سایت معرفی میکنم که اگر مراجعه کنید میتونه کمکتون کنه...(فعلا همین دوتا یادمه)
3dmaxfarsi.com
archive3d.net

نمونه کارهای حامد همتیار و میلاد کمباری رو هم مشاهده کنید

سلامممم ممنونم مهندس لطف کردی بابت سایتا هم مرسی

نمونه کاراتون کجاس که ببینم ؟؟

سلام
من هیچ کلاسی نرفتم و همچنین برادرم البته اون یک cg به تمام معناس ، من با راینو تری دی مکس و موتور رندر وی ری که بهترین موتور زندر دنیاس کار میکنم
برای اینکه بتونی رئال کار کنی فقط باید تمرین کنی دو اینکه فقط فکرت این نباشه که بخوای ی اتاق یا یک نما رو طراحی کنی بلکه باید مدلینک کنی تا تکنیک ها و روش ها و ریزه کاری ها رو یاد بگیری حالا این مدلینک میتونه یک صندلی یک صحنه پیچیده یا هر چیز دیگه باشه سه بعدی سازی فقط کنار هم قرار دادن ابجکت ها نیستن
سوم اینکه از آبجکت ها و تکسچر های وی ری استفاده کنی ن مکس ، آبجکت های کمپانی اورموشن Evermotion کاملترین و با کیفیت ترین آبجکت های جهان هستند
این چند تا سایت رو براتون میذارم اگر تکراری هستش یا به نظورتون خوب نیست بگید تا سایت های دیگه رو معرفی کنم
www.artaaria.ir
سایت مجید انلاین قسمت سه بعدی سازی
3dxpromotion.com
تو این سایت اخرشی اموزش به صورت پی دی اف و ابجت ها و صحنه های محتلف رو میتونید دانلود کنید
3dmaxhelp.com

سلام ممنون بابت راهنمایی ها و تضیحاتت

اره تازه اول راهم سی میکنم مدلینگ و کم کم یاد بگیرم بودنش خیلی لازمه و بدون اون لنگ میشه کارا

بابت سایتا ممنونم سایتای خیلی خوبی هستن راستش اولین بار بود این سایتارو باز کردم و از مطالبش استفاده کردم

راستی تفاوت بین ابجکتهای معمولی با ابجکتهای وی ری تو چیه ؟؟ متریالشون دیگه ؟

1.jpg

hadi1525

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامممم ممنونم مهندس لطف کردی بابت سایتا هم مرسی

نمونه کاراتون کجاس که ببینم ؟؟

اره تازه اول راهم سی میکنم مدلینگ و کم کم یاد بگیرم بودنش خیلی لازمه و بدون اون لنگ میشه کارا

بابت سایتا ممنونم سایتای خیلی خوبی هستن راستش اولین بار بود این سایتارو باز کردم و از مطالبش استفاده کردم

مشاهده پیوست 221522
سلام دوست عزیز
من حالا به دلایلی کارهام رو داخل هیچ سایتی قرار نمیدم
ولی نمونه کارهای دوستان هست. دیدنشون بهتون کمک میکنه
از این سایت ها هم استفاده کنید.منبع اصلی من برای اموزش همین سایتها بودن
پیروز و سربلند باشید.

mars

کاربر بیش فعال

سلام خواهش میکنم دوست عزیز
خوب آبجکت های وی ری رئال تر و خوب تنظیمات داره

IranArch

عضو جدید
سلام
من میخوام توی رویت طرحامو بکشم و 3بعدی کنم و بعد توی مکس و وی ری کارای متریال دهی و رندرگیری رو انجام بدم، مشکلی پیش نمیاد
از طرفی رویتو تازه شروع کردم و آشنایی قبلی هم با مکس دارم. ولی از وی ری هیچی نمیدونم :)
پیشنهادتون چیه|؟

mars

کاربر بیش فعال
سلام
من میخوام توی رویت طرحامو بکشم و 3بعدی کنم و بعد توی مکس و وی ری کارای متریال دهی و رندرگیری رو انجام بدم، مشکلی پیش نمیاد
از طرفی رویتو تازه شروع کردم و آشنایی قبلی هم با مکس دارم. ولی از وی ری هیچی نمیدونم :)
پیشنهادتون چیه|؟
من با رویت کار نکردم تا حالا نظریم راجبش ندارم چون هیچ آشنایی ندارم
اما شما که با مکس کارکردید و آشنا هستید به نظرم بهتر که با هموم مکس مدلینگ کنید میشه حداقل با 6 ماه کار به حد خوبی برسید
وی ری یک پلاگین که روی مکس نصب میشه و در نورپردازی ، رندرینگ و........ بهترین در بین تمامی موتور رندرهای دیگه
3dxpromotion.com به این سایت برید هم در مورد مدلینگ و وی ری مطالب مفید زیادی هست
البته اکثر شرکت ها سه بعدی کاری میخوان که به مکس و وی ری مسلط باشه و یکی از راه های ورود به بازار کار

IranArch

عضو جدید
من با رویت کار نکردم تا حالا نظریم راجبش ندارم چون هیچ آشنایی ندارم
اما شما که با مکس کارکردید و آشنا هستید به نظرم بهتر که با هموم مکس مدلینگ کنید میشه حداقل با 6 ماه کار به حد خوبی برسید
وی ری یک پلاگین که روی مکس نصب میشه و در نورپردازی ، رندرینگ و........ بهترین در بین تمامی موتور رندرهای دیگه
3dxpromotion.com به این سایت برید هم در مورد مدلینگ و وی ری مطالب مفید زیادی هست
البته اکثر شرکت ها سه بعدی کاری میخوان که به مکس و وی ری مسلط باشه و یکی از راه های ورود به بازار کار
مکس توی مدلینگ طرحهای معماری لفتش نمیده؟ بعدم رویت برش و نما رو بهمراه سه بعدیش زودی بهمون میده
بنظرم آدم کارش زودتر راه میافته، ولی واقعا رندر و نور و....مکس + وی ری رو دست نداره

مارال 110

عضو جدید
سلام اگه زحمتی نیست میشه یه مقدار در مورد این که مکس و رندر و.... چی هستند توضیح بدید؟ من تا حالا با اسکیچاپ ، تریدی مکس اشناییت دارم ولی این موضوعات یکم نا اشنانن .ممنون

memara

عضو جدید
321.jpg1525.jpg

نمیدونم چرا این کارم رندراش noise ایجاد شده توشون
تو رندرای تست اولیه نویز نداشت اما لایت کش و ایریدنس مپو که بالا بردم اینجوری شدن

mars

کاربر بیش فعال
سلام اگه زحمتی نیست میشه یه مقدار در مورد این که مکس و رندر و.... چی هستند توضیح بدید؟ من تا حالا با اسکیچاپ ، تریدی مکس اشناییت دارم ولی این موضوعات یکم نا اشنانن .ممنون
سلام
خوب مکس یک برنامه گرافیکی سه بعدی حرفه ای که برای پویانمایی ، مدلسازی و..... استفاده میشه
رندر (Render) چیست؟
گاهی اوقات ممکن است مطالبی در رابطه با ساخت یک انیمیشن بخوانید و دران مطالب خوانده شده ممکن است با اصطلاحی همچون رندر مواجه شوید و برای شما دوستان ممکن است سوال پیش آمده باشد که رندر چیست؟ در این مطلب می خواهم شما عزیزان را با این اصطلاح آشنا کنم تا شما نسبت به این موضوع درک و آگاهی کامل پیدا کنید. پس اگر می خواهید با رندر اشنا شوید با ادامه مطلب با ما همراه باشید.

Render یا پرداخت صحنه، سازنده صحنه عظیم سه بعدی می باشد. اگر بخواهیم آن را تعریف کنیم باید بگوییم که به مدت زمانی که طول می کشد تا یک صحنه سه بعدی از نرم افزار مورد نظر خروجی گرفته شود. برای این کار باید برنامه نویسان و توسعه دهندگان به کامپیوتر اطلاعات مفصل و بسیار کاملی را در رابطه با اشیا، مدل سازی، انیمیت، سیستم های ذره ایی (دود، انفجار، آتش، گرد و خاک، بخار، دریا، آب و …) ، دینامیک، نورپردازی، سایه ها، ابر، چگونگی حرکت دوربین و … بدهند تا کامپیوتر این اطلاعات عظیم را پردازش کند.

در ساخت انیمیشن های سه بعدی Render یک مساله بسیار مهم و چالش برانگیز است. به این دلیل که اگر توسعه دهندگان نتوانند به درستی زمان خروجی انیمیشن را پیش بینی کنند استودیوی سازنده انیمیشن با هزینه های بسیار زیادی از جمله با از دست رفتن نیروی انسانی خود ضربه خواهند دید. فرض کنید که ما می خواهیم در هر ثانیه ۲۵ فریم نشان دهیم. زمان رندر یعنی زمان لازم برای ایجاد تصویر مورد نظر. گاهی ممکن است رندر کردن بعضی از تک فریم ها تا ۲۰ ساعت هم طول بکشد.

حالا دوباره فرض کنید که صحنه ای را به وجود آورده ایم که برای هر فریم آن باید ۳ ساعت وقت گذاشت. در نظر داشته باشید که هر فریم هم ۲۵ ثانیه است. یعنی برای Render کردن هر ثانیه از انیمیشن ۷۵ ساعت لازم است. اگر یک انیمیشن یک دقیقه ای باشد (هر دقیقه ۶۰ ثانیه است از ان طرف اگر بخواهیم ثانیه را به فریم تبدیل کنیم باید ۶۰ ثانیه را با ۲۵ ضرب کنیم تا تعداد فریم به دست اید، پس از این کار عدد ۱۵۰۰ فریم به دست می اید و برای به دست اوردن ساعت باید ان را در ۳ ساعت ضرب کرده تا مقدار ساعت به دست اید یعنی چیزی حدود ۴۵۰۰ ساعت.) یعنی بیش از ۱۸۷ روز طول خواهد کشید. پشت صحنه برخی از انیمیشن هایی را دیده ام که برای خروجی گرفتن فقط یک فریم بیش از ۴ هزار دقیقه طول کشیده است.

چه عواملی باعث کاهش و یا افزایش سرعت رندر می شود؟

هر چه تعداد اشیا، کارکترها، انیمت ها، تکتچرها (Textures) ، سیستم های ذره ای، مدل ها، نورپردازی ها، سایه ها، اجسام، دینامیک، مو، پارچه، لباس و … زیاد تر باشد به همان نسبت هم زمان پرداخت صحنه طول خواهد کشید. یعنی می توان گفت که رابطه ی مستقیم با یکدیگر دارند و هرچه کمتر باشند زمان هم کاهش پیدا خواهد کرد.

اما دوستان ناراحت نباشید فناوری در این زمینه به کار انیمیشن سازها آمده است. سیستم هایی وجود دارد به نام رندر فارم که کسانی که می خواهند به سرعت بسیار بالا برای خروجی گرفتن از انیمیشن خود برسند می توانند از این سخت افزارها استفاده کنند.

تا انجایی که من اطلاع دارم در دو شرکت هالیوودی والت دیزنی و سونی پیکچرز قردادی را با شرکت انویدیا دارند که این شرکت را موظف می کند برای این دو شرکت هالیوودی ایستگاه پایانه پردازش عظیم گرافیکی تولید کند. در رابطه با شرکت های دیگر اطلاعی ندارم اما به احتمال بسیار زیاد دیگر شرکت ها هم از همین ایستگاه پردازش استفاده می کنند. دوستان این ایستگاه پردازش کارت گرافیک نیست بلکه یک سوپر کامپیوتر است و دولت ایالات متحده امریکا اجازه استفاده این دستگاه ها را به همه شرکت ها نمی دهد، به این دلیل که این ایستگاه ها آنقدر قدرت دارند که می توان از آنها برای پردازش و شبیه سازی بمب های هسته ای و مواد بسیار خطرناک و سمی رادیو اکتیو استفاده نمود.

اگر از لحاظ سخت افزار و نرم افزار پول لازم را ندارید پس باید از ترفند استفاده کنید. هر کاراکتر یا موضوعی را به صحنه خود اضافه می کنید از ان طرف هم پرداخت صحنه سنگین تر می شود. مثلا اگر یک خیابان بسیار شلوغ باشد زمان رندر آن در مقایسه با خیابان بسیار خلوت بسیار چشم گیر خواهد بود. به همین دلیل است که خیلی از فریم ها از عکس استفاده می شود اما این فریم ها انقدر خوب کار می شوند که مخاطب و یا بیننده ان فریم مورد نظر را متوجه نمی شود.

gh.fariba

عضو جدید
عالیه.مطمئنم خیلی زود خبره این کار میشید. پیشرفتتون تو این مدت اندک خیییلی خوب بوده. موفق باشید;)