آیا در صنعت ما بحث کنترل فازی هم مطرح هست یا نه ؟
با تشکر
سلامdostan control ogata mikham
مرا در زمینه مهندسی کنترل راهنمایی نمایید.سلام
از این به بعد سوالات خود در زمینه کنترل را در این قسمت وارد نمائید .
با تشکر
مرا در زمینه مهندسی کنترل راهنمایی نمایید.
با سلام خدمت دوستان عزیز میخواستم بدونم انکودر چیه و کجاها مصرف میشه![]()
درباره اون دوستمون که سنسور دما در بازه 30 تا 40 خواسته بود...باید بگم که این بازه در رنج اکثر سنسورهای دمایی قرار داره..اما اگه تاکیدتون بخاطر اندازه گیری دمای بدن انسان هست باید بگم که از نوع نو سنسور میتونین استفاده کنین...یکیش دماسنج الکی / جیوه ای هست...و دومی دماسنجی مشتکل از نوعی LCD هست (مثل تب سنج ها)
---------------------------------------
در باره انکودر هم باید بگم این وسیله اکثرا در کنترل دور موتورها به کار میره و برای ارسال اطلاعات چرخش شفت و اکثر به اسم Shaft Encoder به کار میره...
----------------------------------------
در بازه منابع کنترل برا کارشناسی ارشد...من نیز میخوام بدونم...جون رشته محبوب من کنترل سیستم ها هست
می تونی از انواع ترموستاتها استفاده کنی که خروجیش سوئیچ بهت می ده. اگه خروجی 4-20 میلی آمپر هم میخوای از ترانسمیتر با RTD می تونی استفاده کنی.دوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی چیزی که مد نطر من هستش نوعی سنسور برا فیدبک گیری از دمای محیط مثلا فرض کن دمای یه اتاق(تلرانس خیلی پایین هم لازم نیست داشته باشه) از چه سنسوری میتونم استفاده کنم
می تونی از انواع ترموستاتها استفاده کنی که خروجیش سوئیچ بهت می ده. اگه خروجی 4-20 میلی آمپر هم میخوای از ترانسمیتر با RTD می تونی استفاده کنی.
با عرض سلامسلام
دوستان یه کم اطلاعات راجع به سنسورهای دما میخوام اونایی رو که برا کار تو رنج دمای محیط مثلا 20 تا 30 درجه میشه استفاده کرد معرفی کنین لطفا.
با عرض سلام
بهترین سنسور روی این رنج PT100 یا 1000 است . در صورت وجود ابهام بفرمائید .
دوستان خوبمدوست عزیز ممنون از راهنماییت ولی چیزی که مد نطر من هستش نوعی سنسور برا فیدبک گیری از دمای محیط مثلا فرض کن دمای یه اتاق(تلرانس خیلی پایین هم لازم نیست داشته باشه) از چه سنسوری میتونم استفاده کنم
ضریب میرایی به آهنگ کاهش دامنه خطا (مقدار اختلاف از مقدار نهایی یا مطلوب) گفته می شود و لذا با افزایش ضریب میرایی سیگنال مورد نظر سریعتر به مقدار نهایی رسیده و میزان نوسانات سیستم کاهش می یابد.سلام به بچه های برقی...
اگر امکان دارد در این مورد به من کمک کنید ممنون می شوم:
من با این میرایی کمی مشکل دارم.. الان دقیقا امکانش هست که یک تعریف براش بشه!! مثلا بگید که این میرایی و ضریبش در چه صورت می آید:
با افزایش ضریب میرایی میزان نوسانات سیستم کمتر می شد؟ و پاسخ سیستم به چه دلیل میرایی تر می شود؟
ممنون می شوم کمکم کنید.
با تشکر.
اولا شما که نمیدونید این رشته چیه جرا دوست دارید برا ادامه تحصیل انتخابش کنید؟؟؟؟من قصد دارم برای کارشناسی ابزار دقیق برم لطفآ مطالبی درباره رشته وبازار کارش در ایران توضیح بدین.
بله در صنعت شوینده ها وذربرج پودرآیا در صنعت ما بحث کنترل فازی هم مطرح هست یا نه ؟
با تشکر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کمک ، سوالات کنکور ارشد-82 تا 88 | كنترل | 0 | |
![]() |
پاسخ به سوالات شما در مورد Industrial Automation | كنترل | 139 | |
J | تفاوت تصمیم گیری با کنترل | كنترل | 1 | |
![]() |
پروژه کنترل هوشمند موتورخانه و بهره وری انرژی | كنترل | 2 | |
![]() |
معرفی شرکتهای فعال در صنعت کنترل | كنترل | 0 |