سلامسلام دوستان کسی اینجا نیست که در مورد کروز کنترل اطلاعاتی داشته باشه؟
باسلام
پایان نامه من درباره کنترل هوشمند سرعت موتورهای القایی هست
آیا منطق فازی در پایان نامه من کارای دارد
سلام من پروژه ی کارشناسیم در مورد PLC هست! کسی می تونه مقالات خوب در این مورد رو به من معررفی کنه؟
سلام
سال نو مبارک.
دقیقا بفرمایید که موضوع پروژتون چیه و از PLC چی می خواین تا بتونم بهتر کمکتون کنم.
یاعلی
عالم PLc خیلی بزرگتر از این حرفاس که من وتو فکرشو میکنیم.یه دریایی برا خودش.حالا عجالتا من یک کتاب بهت معرفی میکنم شما بخون اگه باز مشکلی یا سوالی بود تا اونجایی که بتونم در خدمتم.
کتابهای مهندس ماهر که واقعا عالیه(لینک دانلود)
یاعلی
با تشكر از پاسختون. خوب چيزي كه متوجه شدم اينه: اگر پوزيشنر هيدروليكي يا پنوماتيكي باشه: در اين صورت خروجي آنالوگ پي ال سي و منبع پنوماتيكي به ورودي مبدل i/p و خروجي مبدل كه هوا هست به ورودي پوزيشنر ميره و خروجي پوزيشنر ميره به اكچويتر. حال اگر پوزيشنر الكتريكي باشه: در اين صورت پوزيشنر ميره به ورودي آنالوگ پي ال سي. پس در اين صورت خروجي آنالوگ پي ال سي چي ميشه؟ آيا بايد بره به اكچويتر؟ يعني چنانچه پوزيشنر الكتريكي باشه به جاي اكچويتر هيدروليكي, موتور بايد باشه؟ و مبدل حذف ميشه؟ در پوزيشنر هاي الكتروپنوماتيكي نحوه ارتباط ادوات به چه صورت هستش؟معمولاً ارتباط PLC و كنترل ولو به صورت خروجي آنالوگ هست (اگه پوزيشنر مكانيكي داشته باشه) به اين صورت كه اطلاعات خروجي آنالوگ به يك I/P (مبدل سيگنال جريان به فشار) ارسال ميشه و متناسب با ميزان سيگنال الكتريكي ، سيگنال پنوماتيكي متناظر به شير كنترلي ارسال ميشه. حالا اگه پوزيشنر الكتريكي باشه، يه ورودي از اون به ورودي آنالوگ PLC جهت فيدبك ارسال ميشه تا موقعيت stem دقيقا ست بشه.
recuced=کاهش یافتهسلام
کلمه ی recuced را نمی دونم و هرچی سرچ کردم چیزی پیدا ننمودم ولی order به معنای مرتبه است بنابراین عبارت دومی به معنی "مدل با مرتبه ی بالا" است.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کمک ، سوالات کنکور ارشد-82 تا 88 | كنترل | 0 | |
![]() |
پاسخ به سوالات شما در مورد Industrial Automation | كنترل | 139 | |
J | تفاوت تصمیم گیری با کنترل | كنترل | 1 | |
![]() |
پروژه کنترل هوشمند موتورخانه و بهره وری انرژی | كنترل | 2 | |
![]() |
معرفی شرکتهای فعال در صنعت کنترل | كنترل | 0 |