سلامسلام
من یک پهپاد دارم و محاسبات کنترلی اون رو برای صفحه پیچ-ارتفاع انجام دادم، حالا برای پیاده سازی محاسبات روی میکروپروسسور؛ بعضی بچه های برقی میگن که باید معادلات مربوط به پیچ و ارتفاع
جداگانه نوشته شوند و اصطلاحا دیکوپل بشن. در صورتی که در محاسبات کنترلی توی متلب اینطور نیست....
لطف میکنید نظرتون رو بفرمایید تا مشکلم حل بشه.
سلام چه کمکی ؟سلام میشه در زمینه کنترل غیر خطی ب من کمک کنید
سلام
منظور شما زوایای اویلر یا پرواز هست ؟ پیچ رول و یاو ؟
تا جایی که اطلاع دارم جدا نوشتن معادلات چندان کمک نمی کنه
ولی پایین بودن رزولیشن سنسور های ممز و اشکالات عمده در روش ارسال دیتا بصورت سری ، علتی هست برای اینکه شما از دو واحد کنترل داخلی (imu) استفاده کنید
یکی برای مانیتورینگ، یکی برای محاسبات کنترلی
توضیح بیشتر بدید
موفق باشید
سلاممشاهده پیوست 260503
سلام . ممنون از جوابتون.
ببینید برای کنترل زاویه پیچ و ارتفاع توی تئوریها طبق شکل ضمیمه شده عمل شده است. همچنین برای کنترل زاویه یاو نیز دیاگرام کنترلی مثل همین ایجاد شده است.
حالا سوال اول اینه که ،،
1- برای پیاده سازی کنترلر در پردازنده مرکزی، باید دو سری معادلات مجزا نوشته بشتن برای کمینه کردن خطای رهگیری ؟؟ در صورتی که در حالت واقعی حرکت شش درجه آزادی است
و کنترل زاویه پیچ و زاویه یاو با هم کوپل هستن. تاثیر هر کدوم روی هم چطور باید دیده شود؟؟ مثلا باید خطای حاصل از هر کدوم جداگانه محاسبه شود یا روی هم باید تاثیر گذار باشن؟؟
2- اگر نرخ ارسال داده ی پردازنده کم باشه به دلیل حجم بالای اطلاعات (مشکل غیر قابل حل در حال حاضر) چه راه حلی برای کنترل وسیله به ذهنتون میاد؟؟؟
سلامطراحی کنترلر PID با Op-Amp
دوستان سلام.
کسی میتونه راهنمایی کنه که چطوری میشه یک کنترلر PID و یا هر نوع کنترلر دیگه ای با Op-Amp طراحی کرد؟؟
سلام دوستان.
دنبال PDF این دوتا کتاب هستم ولی نتونستم پیدا کنم. اگه کسی داره لطفا بفرسته ...
sliding mode control in electromechanical systems second edition
Sliding mode control in engineering
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کمک ، سوالات کنکور ارشد-82 تا 88 | كنترل | 0 | |
![]() |
پاسخ به سوالات شما در مورد Industrial Automation | كنترل | 139 | |
J | تفاوت تصمیم گیری با کنترل | كنترل | 1 | |
![]() |
پروژه کنترل هوشمند موتورخانه و بهره وری انرژی | كنترل | 2 | |
![]() |