nazliii
مدیر مهندسی برق مخابرات - متخصص نیمه هادی
سلام دوستان مقاله می خواستم که نحوهی کار با اسیلوسکوپ راتوضیح داده باشد باتشکر
سرچ کنین تو نت زیاده
سلام دوستان مقاله می خواستم که نحوهی کار با اسیلوسکوپ راتوضیح داده باشد باتشکر
سلام دوستان ...
يه سوال ...
برای طراحی ترانزيستور دو طبقه ( طبقه اول کلکتور مشترک , طبقه دوم اميتر مشترک ) بايد چيکار کنم ؟
بقيه چيزا مثل بهره , مقاومت ها و ... هم مشخصه ....
خواهش می کنم اگه می دونيد کمکم کنيد ...
ممنون ...
سلام
می خواستم بدونم اگه امسال کنکور ارشد قبول شم با توجه به اینکه تو یه کار دولتی مشغول هستم حضور تو کلاسا اجباریه یا نه؟ (دانشگاه های تهران روزانه یا شبانشون)
اگه اجباریه به نظرتون چیکار کنم؟ کارو ول کنم یا دانشگاهو؟
اگر چند سال دنبال کار میگشتید و با کمک بند "پ" وارد یه شرکت دولتی نمیشدید نیازی نبود سوال کنید و جواب مشخص بود
موفق باشید
دقیق نفهمیدم چی پرسیدی.اما اگه منظورت معادلات ماکسوله که بر حسب سرعت حرکت موجه.که تابع زمانه اگر تبدیل فوریه بگیریم میشه بر حسب مکانسلام
کسی میتونه علت اینکه چرا تو مدار های فشرده کمیت های الکترومغناطیسی تابع زمان هستن رو واسم توضیح بده؟درکش یکم مشکله!آخه چرا تابع مکان نیسن؟
خوب راستیتش این سوال استاد مدارمه که گفته علت اینکه چراتومدارفشرده کمیت ها تابع زمان اند نه مکان رو پیدا کنیم اما من نتونستم جواب درستی واسش پیداکنم...دقیق نفهمیدم چی پرسیدی.اما اگه منظورت معادلات ماکسوله که بر حسب سرعت حرکت موجه.که تابع زمانه اگر تبدیل فوریه بگیریم میشه بر حسب مکان
خوب راستیتش این سوال استاد مدارمه که گفته علت اینکه چراتومدارفشرده کمیت ها تابع زمان اند نه مکان رو پیدا کنیم اما من نتونستم جواب درستی واسش پیداکنم...
آره تعریفشو میدونم درسته!خیلی ممنون از راهنمایی تون یه چیزایی فهمیدممدار یک داری؟
تعریف مدار فشرده رو می دونی؟ ابعاده مدار نسبت به طول می موج خیلی کوچک هستن، درسته؟ از همون فرمول C = لاندا x نو : اگه نو رو فرکانس کار مدار و C رو سرعت موج بذاری طوله موجه امواح الکترومغناطیسی بدست می اد.
خوب نتیجه اش این می شه که این سره مدار با اون سره مدار ولتاژشون باهم بالا و پایین می ره، در واقع می شه گفت اینجا هم کمیاتمون به مکان بستگی دارن اما چون فاصله ها خیلی کوچک هستن ازش صرف نطر می کنیم، بر عکس مثلا توی یه خطه انتقال که طول مدار با طوله موج قابل مقایسه هست باید بر حسب زمان و مکان بنویسیم معادله رو.
اون صفحات اول کتاب دسور ( مدار یک) ترجمه دکتر جبه دار رو بخونی قشنگ توضیح داده و مثال زده.
شما باید برگردی مدرسه از اول جمع جبری یاد بگیری
مشاهده پیوست 195433
سلام
نیاز به یه مقاله دارم در زمینه mems
حالا هرچی باشه، مثل خازن های mems ، ترانزیستورهای memsو یا .....
در واقع موضوعی میخوام که پیدا کردن مطالب و مقالات هم راحت تر باشه در اون زمینه.
ممنون میشم اگر کسی کمک کنه.
سلام خسته نباشید من یک ترانس دارم که برق 220 ولت ac را به 3 ولت dc تبدیل میکنه البته با پل دیودی و خازن ، کسی میدونه چجوری میتونم این 3 ولت و به 1.5 ولت تبدیل کنم ، جریان خروجی هم 6 آمپر هست
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
سلام دوستان
کسی می دونه کلمه audio susceptibility یعنی چی و یه کم توضیح در موردش میخوام .ممنون
دوستان من یک کتاب یا منبع راجع به میکرو کنترلر های FPGA می خوام که جامع و کامل باشه و فقط چند تا مثال توش نداشته باشه.
دو تا کتاب خریدم ولی یکیش فقط مثال های انجام شده داشت بدون آموزش و توضیحی و دیگری صرفا تعاریف توش بود و مبحث عملی نداشت.
اگه بتونید بگید تو فهرستش چه مواردی هست ممنون میشم و قیمتش هم بگید.