......
ممنون که پاسخ دادیدسلام.
احتمالا در اتصال پراب برای اندازه گیری جریان دچار خطا شده اید .
همینطور که میدونید باید آمپرمتر رو در حالت سری با مدار قرار بدید و کلید سلکتور هم در حالت اندازه گیری جریان باشه.
بنده حدس میزنم که به احتمال زیاد در اندازه گیری دچار خطای شخصی شده اید و مشکل از دستگاه نیست.
میبخشید الان به سیستم خونه دسترسی ندارم و بیشتر نمیتونم توضیح بدم، .
موفق باشید ، همچنان منتظر پاسخ آزمایش هستم.
دوستان ببخشید یه سوالی داشتم : نمیدونم جاش اینجاست یا نه؟
termination در کابل ها یعنی چی ؟ یا مثلا تو این جمله ......cable can be terminated with an additional impedance of ، یعنی کابل می تونه چی بشه؟
با سلام مجدد خدمت دوستان گرامی خصوصا آقای Alisaw
دیروز بوسیله یک موتور برق که هم خروجی 12 داره و هم خروجی 220 یخچال را امتحان کردم . با هر دو ولتاژ دستگاه کار می کنه ولی متاسفانه نتونستم جریان مصرفی دستگاه را اندازه گیری کنم . نمی دونم به چه علت بود . ولتاژ بخوبی با ولت متر اندازه گیری می شد ولی شدت جریان صفر نشان داده می شد . علی رغم اینکه وقتی سیم را به دستگاه میزدم جرقه کوچکی میزد ( که نشانه عبور جریانه ) ولی آمپر متر چیزی را نشان نمیداد . تنها چیزی که بنظرم آمد خرابی آمپر متر است . آیا آمپر متر میتونه خراب باشه ؟ البته آمپر متر خوبی نیست یعنی از این چینیای آشغاله
البته باید این رو هم بگم که هنگام استفاده از آمپر متر بیشتر اوقات یک علامت باطری در کنار صفحه نمایش روشن میشد که حدس زدم باید به علت ضعیف شدن باطری درونی آن باشه . حال آیا این مساله میتونه علت درست کار نکردن دستگاه باشه ؟ کلا سیستم اندازه گیری شدت جریان تو این دستگاهها چجوریه ؟ آیا راه دیگری برای تععین توان و یا شدت جریان مصرفی وجود داره ؟
با تشکر
توي اون معادله dv/dt يعني مشتق ولتاژ نسبت به زمان ! شما نبايد اون رو با تقسيم اشتباه بگيريد و به اون طرف معادله ببريد و سپس از هر دو طرف انتگرال بگيريد!!!
ممنوندوستمون alisaw تقریبا تمام موارد محتمل رو گفتن
اضافه می کنم
با توجه به اینکه رنج اندازه گیری شدت جریان تو دستگاه های اندازه گیری پائینه می تونید دستگاه رو با مقاومت 0.1اهمی و حتی کمتر سری کنید و ولتاژ دو سر مقاومت رو اندازه گیری کنید به این ترتیب جریان برابر با حاصل تقسیم ولتاژ بر مقدار مقاومت خواهد بود و البته کمی بیشتر از اون.
ممنون
مقاومت مذکور را می توانم از لوازم الکتریکی ها تهیه کنم ؟
شما نمي تونيد پارامتر جريان خازن رو ثابت فرض كنيد و بعد به اونا مقدار دهي كنيد و به دستشون بياريد!!!!!ما همه ميدونيم كه جريان كشي خازن متغيير هست و بستگي به ولتاژ داره.....
رابطه درست براي پيدا كردن زمان شارژ خازن تائو هست......t=RC
جزوهاتون و استاداتون نمي دونم كين ولي بهتره از نت كمك بگيريد و بيخيال اونا شيد چون احتمالآ تمام مطالب رو غلط بهتون گفتن.
خوب معلومه جریان ثابت نمیشه ولی تا جائی که من متوجه شدم با فرض ثابت فرض کردن جریان خواستن که نظریه شما رو در مورد سوختن فیوز نقض کنن و این کار رو هم کردن چون این حالت بحرانی برای فیوزه(عبور جریان 30آمپری به صورت هجومی) من فکر می کنم سر رشته حرفهای شما از دست خودتون خارج شده و تقلا می کنید که بگید یه چیزی بلدید.
در هر صورت حق تو هین به جامعه دانشگاهی رو ندارید. تازه یادمه که پستی مبنی بر دانشجوئی شما در یک دانشگاه غیر انتفائی بود که ظاهرا حذف شده چون هر چی دنبالش می گردم نیست الان، پس حد و حدودتون رو لطفا خودتون رعایت کنید و بحث رو ادامه ندید.
ممنون . آیا می توانید در مورد RC و PWM بیشتر توضیح بدهید ؟ یعنی دقیقا چی هستند و چه کار ی را انجام می دهند ؟ و از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟سلام دوست عزيز شما ميتونيد با به RC به راحتي مدارتون رو با تاخير و نرمي روشن كنيد.البته در نظر داشته باشيد كه براي بهتر جواب گرفتن PWM بهترين راه هست.نيازي هم به مبكرو نيست با يه ٥٥٥ يا ٤٠٩٣ميتونيد اين كارو انجام بديد
موفق باشيد
سلام .سلام دوستان به سوال ما که هنوز کسی جواب نداده اگه بلد بودید اینم آدرسش
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/482563-لیتیوم-پولیمر?p=6753895#post6753895
سلااام به همه من رشته برق الکترونیک میخونم میخوام تغییر گرایش بدم به کنترل کودووم بهتره؟؟موندم چیکار کنم
سلام دوست عزيزبه نظر شما تحصيلات برق نداريدخوب عزيز RC تشكيل شده از يك مقاومت و يه خازن شما با قرار دادن اين اين دو عنصر بر حسب فرمول ta=RC و جواب بدست امده بر حسب ثانيه مي باشدحالا شما حساب كن ماداميكه ولتاژ به مقاومت ميرسه ta ثانيه طول ميكشه تا از خازن عبور كنه،يعني شما باعث ميشيد بجاي اينكه مستقيم برق به مدار برسه نيم ثانيه يا يه ثانيه يا هر مقداري كه شما خواستيد تاخير خواهد داشت و بد مدار راه اندازي خواهد شد.توجه داشته باشيد براي تاخير زياد خازن شما هم متعاقبا گرونتر و بزرگتر خواهد شد.دقيقا همين سيستم رو براي يه شركت خودرو سازي انجام دادم كه قصد داشت پس از ترمز ناگهاني وبا تاخير نيم ثانيه اي مدار فلاشر فعال بشه با حداقل هزينه خيلي ها كلي دمو دستگاه درست كرده بودن اما غافل از اين امر ساده و عملي و ارزان بودن!!!در مورد PWM هم بايد عرض كنم كه به معناي مدولاسيون پهناي باند مي باشد مداوهاي ما به طور معمول با اعمال پالس هاي متوالي عمل ميكنن، خوب پالسها تو يه باره زماني تعريف ميشن مثلا يه پالس دوقسمت روشن وخاموش تشكيل شده به زمان روشن شدن تا خاموش شدن براي يك مرتبه رو ميگن دامنه پالس،مثلا ١ثانبه روشن ١ثانيه خاموش دامنه پالس ميشه ٢ثانيه، حالااگه شما بخواي مدار با سرعت بيشتري كار كنه دامنه روشني رو ميبري بالا و دامنه خاموشي رو پايين مثلا ٥. قانيه خاموش ١.٥ ثانيه روشن يا اگه بخواي سرعتشو كمتر كني زمانه روشني رو اينبار كمتر يا بيشتر ميكني!!!اين از PWMكنترل و راه اندازيشم معمولا با ميكرو كنترلر هاي مختلف و يا با اي سي ٥٥٥ يا ٤٠٩٣ و ... استفاده كردحالا بفرما دقيقا چي مد نظر شما هست تا با كمك دوستان بتونيم راهنماييتون كنيمموفق و پيروز باشيدممنون . آیا می توانید در مورد RC و PWM بیشتر توضیح بدهید ؟ یعنی دقیقا چی هستند و چه کار ی را انجام می دهند ؟ و از کجا و با چه قیمتی میشه تهیه کرد ؟ با تشکر
سلام دوست عزيزسلااام به همه من رشته برق الکترونیک میخونم میخوام تغییر گرایش بدم به کنترل کودووم بهتره؟؟موندم چیکار کنم
سلام دوست عزیزسلام دوست خوبم
لازمه بگم که فرکانس میانی (Intermediate_frequency) ، همون فرکانسی است که از حاصل جمع یا تفریق سیگنال ورودی از آنتن با سیگنال اسیلاتور محلی به وجود میاد . و همیشه مقدار ثابتی باید باشه . چون مدارات باید بر اساس یک فرکانس تنظیم بشن . این ها لیست بعضی از فرکانس های میانی میباشد :
فرکانس میانی در رادیو FM : ز 10.7 مگا هرتز
فرکانس میانی در رادیو AM : ز 455 کیلو هرتز
فرکانس میانی صدا در تلویزیون : 33.4 مگاهرتز
فرکانس میانی تصویر در تلویزیون : 38.9 مگاهرتز
البته من چند ساعت بعد از پست گذاشتن خودم جواب سوالم را گرفتم : اون نمودار مربوط به موج ارسالی قبل از تیونر (یعنی در ورودی آنتن ) میباشد . فلذا بعد از تبدیل شدن به فرکانس میانی سیگنال تصویر به 38.9 و سیگنال صدا به 33.4 تبدیل خواهد شد .
یه نکته دیگه این هست که شما که مدیر تالار هستید دیگه چرا ؟؟!!
در مبحث رعد و برق بحث سر سرعت موج میباشد ( که ما نورش رو زودتر میبینیم ) نه فرکانس میانی آن !!! البته درسته که فرکانس نور بیشتر از صدا میباشد . ولی این مطلب به هیچ عنوان به این بحث مربوط نیست
با تشکر
با سلام دوست عزيزسلام دوستان
من در زمینه الکترونیک خیلی کم اطلاع هستم و سوالی که دارم بیشتر برای رفع یه مشکل هست تا مساله علمی.
میخوام در مورد استفاده از آداپتورها و باطری های مختلف با آمپر های مختلف برای وسائل الکتریکی اطلاعاتی کسب کنم.
سوال این هست:
* من یه مودم دارم که آداپتورش سوخته و با برق 12 ولت و 700 میلی آمپر تغذیه میشه. آداپتور جدیدی که باید تهیه کنم باید دقیقا همین مشخصات رو داشته باشه؟ یعنی نمیشه با یه آداپتور 12 ولت و مثلا 1000 میلی آمپر ، مودم رو روشن کرد؟ و آیا این به مودم آسیبی میزنه یا اینکه آمپر آداپتور مهم نیست و فقط باید حداقل 700 میلی باشه؟
* همینطور در مورد باطری ها هم آیا مشابه برق مستقیمی هست که از آداپتور میگیریم یا عملکرد متفاوتی دارند؟ مثلا دستگاهی دارم که بهش باطری 12 ولت با 3000 میلی آمپر متصل میشه (تلسکوپ هست) حالا بعضی مواقع که خارج از شهر هستم، ناخواسته شارژ باطری اصلی تموم میشه. به نظر شما میتونم تلسکوپ رو به باطری اتومبیل وصل کنم؟ ولتاژ همون 12 هست ولی فکر کنم آمپر بالایی داشته باشه. آیا احتمال آسیب زدن به مداراش هست؟
ممنون میشم من رو در خصوص همین دو سوال و کلا مساله آمپر در آداپتورها و باطری ها راهنمایی کنید.