سلامسلام دوباره .
دوستان کسی اینو خونده : Essential words for Toefl
چطوره ؟ سخته ؟ روش کارش با 504 یکیه ؟
والا بالای 80 زدن زبان یه خورده به شانس و استاندارد بودن سوالا هم بستگی داره ولی شما بعده 504 تمرکزت روی متن باشه. با خوندن متن دیگه نیازی به خوندن مستقل گرامر هم نیست. هر چی متن کنکورهای آزمایشی و کنکورهای سالهای پیش هست رو بشینید بزنید تا سرعتتون هم بالا بره.سلام بهنام عزیز.
خیلی ممنون . زحمت کشیدی . دیگه همه چیز کامل شد.
راستش من هنوز درگیر 504 هستم که 15 روز دیگه تمومش میکنم.
خودت یه نسخه واسه من بپیچ و بگو که بعدش چیکار کنم. میخوام اول اینو تموم کنم بعد برم سراغ تست و سوال کنکور .
اگه کارم اشتباهه بگو که اصلاح کنم . لااقل زبان رو باید زیر 90 نزنم . اگه بالاتر که چه بهتر .
سلام دوباره .
دوستان کسی اینو خونده : Essential words for Toefl
چطوره ؟ سخته ؟ روش کارش با 504 یکیه ؟
سلام دوست عزیز .
منبع زیاد داریم تو زبان . سطح شما معلوم نیست ، درصد مورد نظر شما در آزمون زبان مشخص نیست و مقدار ساعتی رو هم که میخایید به زبان اختصاص بدید تعیین نکردید . واسه همین نمیشه یه منیع مناسب شما پیشنهاد داد.
یه کار عاقلانه اینه که شما تست های کنکور اصلی یا آزمایشی رو بزارید جلوتون و ببینید واسه اینکه بخوایید به سوالاش جواب بدین و از پسش بر بیایید چه روش و چه منابعی لازم دارید . توصیه دوستمون هم که زیر اومده راهگشای خوبیه واسه منبع لغات .
1100 رو من گرفتم اما فقط یه درسشو خوندم! سطحش خیلی بالاتر از 504 هست. اما چاپش واقعا بد بود!نرمافزار Pauker (فایل اول به زبان فارسی و فرمت exe؛ فایل دوم فرمت jar)
طرز کارش هم اینطوریه که اضافه کردن کارتهای جدید رو میزنید و همهی کارتها رو مینویسید. بعد یادگیری کارتهای جدید رو میزنید که به هر کارت 18 ثانیه وقت میده یاد بگیرید. البته میتونید "بعدی" رو بزنید تا توو این 18 ثانیه کارتهای بیشتری یاد بگیرید. بعده 18 ثانیه کارت رو از شما میپرسه و اگه بلد بودید میذاره توو حافظهی کوتاه مدت. بعده 12 دقیقه کارتهای حافظهی کوتاه مدت رو میپرسه و اگه بلد بودید میذاره توو خونهی 1.
http://d-h.st/3j1
http://d-h.st/l0h
راستی فقط به عنوان یه توصیه، کسایی که پایهی زبان متوسط به بالایی دارند به جای 504، کتاب Barron's Essential Words رو بخونند. 504 لغتهای سطح پایین و همچنین لغتهای پرت زیادی داره ولی کسی که لغاتش ضعیفه، خوبه.
جسارتاً 1100 رو که برای کنکور نمیخواید !؟
آره این کتاب Barron's من هم چاپش خیلی ناواضح هست ولی یه سری از انتشاراتا چاپشون خوبه و از دو رنگ مشکی و آبی استفاده میکنند. موقع خرید باید حواسمون میبود.1100 رو من گرفتم اما فقط یه درسشو خوندم! سطحش خیلی بالاتر از 504 هست. اما چاپش واقعا بد بود!
برای ارشد خوبه ؟
دقیقا. هم چاپش بد بود هم سبکش. واسه همین یه درس خوندم دلمو زد.جالبه نوشته توو یه ربع هر درسو میشه خوند. منم خوشحال, گفتم 2-3 ماهه توو مترو تمومش میکنم که دیدم نه بابا نیاز به تمرکز داره.آره این کتاب Barron's من هم چاپش خیلی ناواضح هست ولی یه سری از انتشاراتا چاپشون خوبه و از دو رنگ مشکی و آبی استفاده میکنند. موقع خرید باید حواسمون میبود.
1100 زیاد هم هست ولی من که از سبکش خوشم نیومد، چند تا لغت، یه متن و بعد هم یه تمرین؛ مثل دیکشنری حفظ کردن میمونه و سخته. برای کنکور، اول 504 و بعد Barron's Essential کافیه. تعریف کتاب Vocabulary for the high school students رو هم زیاد شنیدم.
خوشحالم که میشنوم .سطح زبانم بد نیست. دیپلم زبان کانون ایران و دارم. از نظر زمانی هم مشکلی ندارم . میخوام منابعی رو بخونم که بتونم زبان و بالای 60-70 برنم
سلام دوستان . جواب این چی میشه ؟ ابهام داره .
مشاهده پیوست 181608
4 میشه؟؟!
ابهام برای چی؟
میگه: ما ممکنه ب زودی جنگ های منطقه ای شاهد باشیم،روابط بین دو کشور در حالت ...... قرار داره!
سلام. به نظر منم یه کم ابهام داره. دومی ک مثبته معنیش. سومی هم ک یعنی حالت صلح و اینا. چهارمی هم میشه حالت نامشخص.اولیم ک حالت ناپایدار و شکننده. یا اولی هست یا چهارمی. احتمال اولی جوابه.!!!
بین 1 و 4 هر دو میتونه باشه . جنگ وقتی شروع میشه که روابط تیره و تار باشه ( گزینه 4 )
4 میشه؟؟! ابهام برای چی؟میگه: ما ممکنه ب زودی جنگ های منطقه ای شاهد باشیم،روابط بین دو کشور در حالت ...... قرار داره!
سلام بهنام جون. خوبی ؟obscure به معنی مبهم و نامعین (vague) هست. "تیره و تار" ی که احتمالاً دیکشنریهای انگلیسی به فارسی معنی میکنند هم به معنی "مبهم" هست، نه اون تیره و تاری که توو اخبار میشنویم مثلاً روابط هند و پاکستان تیره و تار شد.
اگه معنی کلمات رو از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی جستجو کنید این مشکلات پیش نمیاد.
سلامهمونطور که میدونید درصد زیادی از زبان کنکور reading هست. یعنی یک متن نسبتا طولانی و پس از اون متن چندین تست درباره اون متن. اگر بخواید اول همه متن رو از اول تا اخر بخونید و بعد برید سراغ سوالهای مربوط به اون متن, هر چقدر هم حافظه خوبی داشته باشید, باز هم مجبورید پس از خوندن سوالات هم دوباره سراغ متن برید و دوباره توی متن دنبال جواب اون سوال بگردید . این یعنی دوبار خوندن یک متن طولانی.اما بهترین روش این هست که ابتدا قبل از خوندن متن سریعا برید سراغ سوالات پس از متن و سریع با مداد معنای فارسی هر سوال رو جلوی اون بنویسید(معنای فارسی چهار گزینه رو نمیخواد ) مطمئن باشید زمان کمی میبره.بعد از اینکه اینکار رو برای همه سوالات اون متن انجام دادید, مطمئن بشید که سوالات یادتون مونده. حالا با یک ذهنalert در متن دنبال جواب اون سوالات میگردید(اگر هم سوالات رو فراموش کردید با گوشه چشمتون سریع نگاهی به ترجمه فارسی که نوشتید بکنید. این ترجمه فارسی خیلی سریع برای ذهن قابل جذب هست و حتی همزمان با خوندن متن انگلیسی بدون گیج شدن میتونید سریع به سوالات فارسی نگاه کنید)حتی گاهی اوقات سوالات بدون نیاز به خوندن متن قابل حل هستندو گاهی هم سوال در مورد یک دستگاه خاص یا اسم خاص یا.... هست که دراینصورت میتونید سریعا با چشم متن رو دنبال اون کلمه خاص بگردید یا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنید و دنبال جوابتون در اون پاراگراف بگردید(گاهی هم اون اسم خاص یا دستگاه خاص یا روش خاصو....با حروف bold هست یا مثلا اگر اسم باشه با حروف بزرگ انگلیسی هست یا اولش با حروف بزرگه. در هر صورت پیدا کردنش خیلی سریع هست)این روش نیاز به تمرین داره و از الان با خوندن متنهای کتاب سه جلدی مجموعه تستهای ارشد سالهای قبل , به این روش عادت کنید. مطمئن باشید تفاوت بسیار محسوسی در سرعت تست زدن خواهید دیدنکته دیگه اینکه معمولا هر سوال مربوط به یه پاراگراف هست. پس برای هر سوال خاص سریعا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنیدنکته دیگه اینکه با با خوندن متنهای کنکور سالهای گذشته, خودتون رو عادت بدید که : لازم نیست برای فهمیدن مفهوم کلی یک متن, معنی تک تک کلمات اون متن رو بلد باشید. وقتی به یک کلمه برخوردید که معنیش رو نمیدونید, روی اون قفل نکنید و ذهنتون رو عادت بدید که به جاش یه ترجمه حدودی بکنه. مثلا حدس بزنه اگر صفت هست, با توجه به بقیه جمله یک صفت منفی هست یا مثبت, یا اسم یک دستگاه خاص هست یا .....حداقل اینقدر رو میتونید تشخیص بدیدنکته دیگه در مورد تستهای گرامر : برای این مبحث خوندن کتابهای گرامری و فرمولهای گرامری در کوتاه مدت به هیچ وجه مفید نیست. اما اگر متن زیاد خوندید یا مثلا در اینترنت زیاد با انگلیسی سر و کار داشتید, به غریزه تون اعتماد کنید و هر ترکیبی که به نظرتون عجیب و ناآشنا و نامانوس هست رو از نظر گرامری غلط بدونید.
سلام حمید جان .دوستان من امروز کتاب زبان تخصصی پوران پژوهشو گرفتم . 124 متن داره که از کنکور 67 میشه تا 92 ، حالا میخوام از امشب شروع کنم به خوندنش ، هر شب دو متنو بخونم تا روز قبل کنکور به هر جاش که رسیدم(از 92 شروع میکنم رو به پایین) . شما نظرتون درباره این روشی که دوستمون در بالا توضیح داده چیه ؟؟
سلام حمید جان .
سطح زبانت چطوره دوست عزیزم ؟ معنی جمله زیر رو میتونی واسم بگی ؟
If you have no objection towards exhaustion of natural oil resources , you can not contribute in preserving national wealth
معنی فارسی جمله رو بگو ، بعد نقش کلمات بالد شده رو از نظر اسم ، صفت یا فعل مشخص کن.
بسته به سطح زبانی هر فرد ، یه راهکار پیشنهاد میشه . تو پست بعدی و بعد از جواب شما درباره صحبت اون دوستمون میتونیم اظهار نظر کنیم.
سلام حمید جان .
سطح زبانت چطوره دوست عزیزم ؟ معنی جمله زیر رو میتونی واسم بگی ؟
If you have no objection towards exhaustion of natural oil resources , you can not contribute in preserving national wealth
معنی فارسی جمله رو بگو ، بعد نقش کلمات بالد شده رو از نظر اسم ، صفت یا فعل مشخص کن.
بسته به سطح زبانی هر فرد ، یه راهکار پیشنهاد میشه . تو پست بعدی و بعد از جواب شما درباره صحبت اون دوستمون میتونیم اظهار نظر کنیم.
سلام
اگر شما هیچ اعتراضی درباره ی کاهش منابع نفتی طبیعی نداشته باشید , نمیتوانید در حفظ ثروت ملی مشارکت کنید.
نرمافزار Pauker (فایل اول به زبان فارسی و فرمت exe؛ فایل دوم فرمت jar)
طرز کارش هم اینطوریه که اضافه کردن کارتهای جدید رو میزنید و همهی کارتها رو مینویسید. بعد یادگیری کارتهای جدید رو میزنید که به هر کارت 18 ثانیه وقت میده یاد بگیرید. البته میتونید "بعدی" رو بزنید تا توو این 18 ثانیه کارتهای بیشتری یاد بگیرید. بعده 18 ثانیه کارت رو از شما میپرسه و اگه بلد بودید میذاره توو حافظهی کوتاه مدت. بعده 12 دقیقه کارتهای حافظهی کوتاه مدت رو میپرسه و اگه بلد بودید میذاره توو خونهی 1.
http://d-h.st/3j1
http://d-h.st/l0h
اراستی فقط به عنوان یه توصیه، کسایی که پایهی زبان متوسط به بالایی دارند به جای 504، کتاب Barron's Essential Words رو بخونند. 504 لغتهای سطح پایین و همچنین لغتهای پرت زیادی داره ولی کسی که لغاتش ضعیفه، خوبه.
جسارتاً 1100 رو که برای کنکور نمیخواید !؟
سلام.سلام اول ممنون که توجه کردی .
بعدشم من سطح زبانم خوب نیست به خصوص گرامر که دیگه هیچی، این جمله ایم که نوشتی از کلمات مشخص شدش فقط معنی یکیشو بلدم و مابقی جمله کلماتش بیشتر کلماتشو بلدم . اما معنی کلیشو نمیتونم بگم . خلاصه کلام فقط 5 تا سوال ، از امشبم مطالعه زبان شروع شده تا روز قبل کنکور ، هر روز مدت یک ساعت در کنار باقی درسا یعنی از زمان هیچ درسی کم نمیشه ، یک ساعت به کل زمان مطالعه اضافه میشه .این تمام چیزایی بود که میتونستم بگم ، حالا شما اگه پیشنهادی دارید بگید .![]()
سلام قربونت .سلام.
حالت خوبه ؟ شروع کردی ؟
امروز فرصت نکردم بیام باشگاه . با متن های ساده شروع کن و پایه تو قوی کن . همون روزی یه ساعت که گفتی خوبه .
اگه مرتب بری جلو گرم میشی و سرعتت بیشتر میشه .
مرتب اینجا هم بیا سوالاتو بزار که ببینیم چقد پیشرفت کردی . اگه منظم بخونی میتونی همون 20% رو کسب کنی . موفق باشی
سلام منم کتاب زبان تخصصی پوران پژوهش و دارم نظرات دوستمون MASS59 در مورد خوندن و پاسخ دادن به زبان خوبه ولی بستگی به سطح زبان شخص داره اگه کسی به لحاظ لغت و معنی ضعیف باشه باید روش مطالعش در ریدینگ بر پایه یادگیری بیشتر لغا ت باشه بع بره سراغ تکنیکهادوستان من امروز کتاب زبان تخصصی پوران پژوهشو گرفتم . 124 متن داره که از کنکور 67 میشه تا 92 ، حالا میخوام از امشب شروع کنم به خوندنش ، هر شب دو متنو بخونم تا روز قبل کنکور به هر جاش که رسیدم(از 92 شروع میکنم رو به پایین) . شما نظرتون درباره این روشی که دوستمون در بالا توضیح داده چیه ؟؟
سلام ثمین جان .سلام خدمت همه دوستان و عزیزانم! یه سوال از حضورتون داشتم و اونهم این هست ک سطح گرامر سوالات کنکور چطور هست؟ فکر کنم از یکی از دوستان توی سایت شنیدم ک گرامرش در سطح گرامر دبیرستان هست!!! درسته؟
اگ اینطوریه یکم وقت بذارم شاید یکی دوتاشو تونستم بزنم!!(چون گرامر من زیر سطح فقر هست!)
ممنون از توجهتون![]()
سلام ثمین جان .
خوشبختانه این یه شانس رو اوردیم که گرامر ساده هست و خیلی تخصصی نیست. بیشتر با توجه به زمان جمله و ترکیباتی که تو زبان زیاد استفاده میشه سوال میدن .
چطور گرامر شما زیر سطح فقر هست هنوز ؟ مگه یارانه دریافت نکردید ؟![]()
به شرط تمرین و ممارست میشه . معمولا کسانی که تو زبان پایه خوبی دارن و از قبل مطالعه کردن ، گرامر رو بصورت استنتاجی میزنن . یعنی نه فکر میکنن و نه دنبال قاعده و قانون میگردن . تو متن و مطالعات زیاد دیدن این فرم رو .
یعنی شما میگی ک برم دنبالش؟میتونم 1-2 تاشو بزنم؟ چقدر زمان بذارم براش؟