تاپیک رفع اشکال و آموزش انگلیسی عمومی و تخصصی مهندسی برق ویژه کارشناسی ارشد

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوباره .
دوستان کسی اینو خونده : Essential words for Toefl
چطوره ؟ سخته ؟ روش کارش با 504 یکیه ؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بهنام عزیز.
خیلی ممنون . زحمت کشیدی . دیگه همه چیز کامل شد.
راستش من هنوز درگیر 504 هستم که 15 روز دیگه تمومش میکنم.
خودت یه نسخه واسه من بپیچ و بگو که بعدش چیکار کنم. میخوام اول اینو تموم کنم بعد برم سراغ تست و سوال کنکور .
اگه کارم اشتباهه بگو که اصلاح کنم . لااقل زبان رو باید زیر 90 نزنم . اگه بالاتر که چه بهتر .
والا بالای 80 زدن زبان یه خورده به شانس و استاندارد بودن سوالا هم بستگی داره ولی شما بعده 504 تمرکزت روی متن باشه. با خوندن متن دیگه نیازی به خوندن مستقل گرامر هم نیست. هر چی متن کنکورهای آزمایشی و کنکورهای سال‌های پیش هست رو بشینید بزنید تا سرعتتون هم بالا بره.

سلام دوباره .
دوستان کسی اینو خونده : Essential words for Toefl
چطوره ؟ سخته ؟ روش کارش با 504 یکیه ؟

اگه Barron's منظورتونه، من خوندم. 30 تا درس هست که هر درس 15 تا لغته. بر خلاف 504 که هر کلمه رو مانند Dictionary معنی میکنه، این کتاب کلمه‌ها رو سعی میکنه به صورت Thesaurus معنی کنه. یعنی به صورت استفاده از کلمات هم معنی. برای هر کلمه هم یه مترادف میاره.
مثلاً کلمه‌ی adverse که یه adj هست رو میاره و زیرش فرم‌های adv و noun ش رو هم مینویسه. بعد جلوش معنیش رو مینویسه: displeasing, objectionable, or bad. پایینش هم یه syn براش مینویسه: unfavorable.
بعد 10 تا از کلمات درس رو به صورت تست میاره، مثلاً مینویسه unfavorably و زیرش 4 تا گزینه میاره که جوابش adversely میشه. یعنی اون کلمه‌ای که میاره ممکنه یکی از اون syn ها باشه نه خود کلمه‌ی درس.
بعد 10 تا متن که هر کدوم به طور میانگین حدود 7 خط هستند میاره و وسطش یه کلمه که از کلمات درس هست رو bold میکنه و 4 تا گزینه براش میاره که جوابش همون مترادفی هست که توو درس برای اون کلمه آورده شده. البته بعضاً میپرسه منظور متن از اون کلمه چیه (که باید معنی کلمه رو بدونید) که در این حالت چنتا جمله به عنوان گزینه میاره.
اگه کسی 504 رو خونده باشه، بیش از نصف کلمات (و شاید بیشتر) این کتاب رو بلد باشه ولی همونطور که گفتم این کتاب synonymous base هست که بیشتر از 504 به درد تست لغت میخوره. یه خورده حرفه‌ای تر از 504 هست. البته 504 هم یه سری لغت داره که توو این نیست (البته شاید جزو متن‌هاش باشه).
به خاطر این 10 تا متنی که آخر هر درس میاره من بیشتر از 504 این کتاب رو میپسندم و کسی اگه خواست متن بخونه، میتونه همینا رو هم بخونه.

khashayar1991

عضو جدید
سلام دوست عزیز .
منبع زیاد داریم تو زبان . سطح شما معلوم نیست ، درصد مورد نظر شما در آزمون زبان مشخص نیست و مقدار ساعتی رو هم که میخایید به زبان اختصاص بدید تعیین نکردید . واسه همین نمیشه یه منیع مناسب شما پیشنهاد داد.
یه کار عاقلانه اینه که شما تست های کنکور اصلی یا آزمایشی رو بزارید جلوتون و ببینید واسه اینکه بخوایید به سوالاش جواب بدین و از پسش بر بیایید چه روش و چه منابعی لازم دارید . توصیه دوستمون هم که زیر اومده راهگشای خوبیه واسه منبع لغات .

سطح زبانم بد نیست. دیپلم زبان کانون ایران و دارم. از نظر زمانی هم مشکلی ندارم . میخوام منابعی رو بخونم که بتونم زبان و بالای 60-70 برنم

Pure Liveliness

عضو جدید
نرم‌افزار Pauker (فایل اول به زبان فارسی و فرمت exe؛ فایل دوم فرمت jar)
طرز کارش هم اینطوریه که اضافه کردن کارت‌های جدید رو می‌زنید و همه‌ی کارت‌ها رو می‌نویسید. بعد یادگیری کارت‌های جدید رو می‌زنید که به هر کارت 18 ثانیه وقت میده یاد بگیرید. البته می‌تونید "بعدی" رو بزنید تا توو این 18 ثانیه کارت‌های بیشتری یاد بگیرید. بعده 18 ثانیه کارت رو از شما می‌پرسه و اگه بلد بودید میذاره توو حافظه‌ی کوتاه مدت. بعده 12 دقیقه کارت‌های حافظه‌ی کوتاه مدت رو می‌پرسه و اگه بلد بودید میذاره توو خونه‌ی 1.

http://d-h.st/3j1
http://d-h.st/l0h

راستی فقط به عنوان یه توصیه، کسایی که پایه‌ی زبان متوسط به بالایی دارند به جای 504، کتاب Barron's Essential Words رو بخونند. 504 لغت‌های سطح پایین و همچنین لغت‌های پرت زیادی داره ولی کسی که لغاتش ضعیفه، خوبه.

جسارتاً 1100 رو که برای کنکور نمیخواید !؟
1100 رو من گرفتم اما فقط یه درسشو خوندم! سطحش خیلی بالاتر از 504 هست. اما چاپش واقعا بد بود!
برای ارشد خوبه ؟

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
1100 رو من گرفتم اما فقط یه درسشو خوندم! سطحش خیلی بالاتر از 504 هست. اما چاپش واقعا بد بود!
برای ارشد خوبه ؟
آره این کتاب Barron's من هم چاپش خیلی ناواضح هست ولی یه سری از انتشاراتا چاپشون خوبه و از دو رنگ مشکی و آبی استفاده می‌کنند. موقع خرید باید حواسمون می‌بود.
1100 زیاد هم هست ولی من که از سبکش خوشم نیومد، چند تا لغت، یه متن و بعد هم یه تمرین؛ مثل دیکشنری حفظ کردن میمونه و سخته. برای کنکور، اول 504 و بعد Barron's Essential کافیه. تعریف کتاب Vocabulary for the high school students رو هم زیاد شنیدم.

Pure Liveliness

عضو جدید
آره این کتاب Barron's من هم چاپش خیلی ناواضح هست ولی یه سری از انتشاراتا چاپشون خوبه و از دو رنگ مشکی و آبی استفاده می‌کنند. موقع خرید باید حواسمون می‌بود.
1100 زیاد هم هست ولی من که از سبکش خوشم نیومد، چند تا لغت، یه متن و بعد هم یه تمرین؛ مثل دیکشنری حفظ کردن میمونه و سخته. برای کنکور، اول 504 و بعد Barron's Essential کافیه. تعریف کتاب Vocabulary for the high school students رو هم زیاد شنیدم.
دقیقا. هم چاپش بد بود هم سبکش. واسه همین یه درس خوندم دلمو زد.جالبه نوشته توو یه ربع هر درسو میشه خوند. منم خوشحال, گفتم 2-3 ماهه توو مترو تمومش میکنم که دیدم نه بابا نیاز به تمرکز داره.
مرسی بابت راهنماییتون. اما تا ارشد که وقت دارم کلی. سعی میکنم بعد از 504 و barron's و این کتاب آخری ک گفتین اگه رسیدم 1100 رو هم بخونم.

:gol:

rezaei.sp

عضو جدید
سطح زبانم بد نیست. دیپلم زبان کانون ایران و دارم. از نظر زمانی هم مشکلی ندارم . میخوام منابعی رو بخونم که بتونم زبان و بالای 60-70 برنم
خوشحالم که میشنوم .
اینکه میفرمائید دیپلم زبان دارید پس پایتون خوبه .
اینم که میگین واسه زمان مشکل ندارید ، یعنی که میخوایید از پایه شروع کنید و احتمالا منظورتون اینه که واسه سال بعد میخوایید آماده بشیید. :cap:
یه نگاهی به کتاب Steps to understanding بندازید . چیز مفید و خوبیه . :smile:

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز

Pure Liveliness

عضو جدید

4 میشه؟؟!

ابهام برای چی؟

میگه: ما ممکنه ب زودی جنگ های منطقه ای شاهد باشیم،روابط بین دو کشور در حالت ...... قرار داره!

سلام. به نظر منم یه کم ابهام داره. دومی ک مثبته معنیش. سومی هم ک یعنی حالت صلح و اینا. چهارمی هم میشه حالت نامشخص.اولیم ک حالت ناپایدار و شکننده. یا اولی هست یا چهارمی. احتمال اولی جوابه.!!!

samin_m

کاربر ممتاز
سلام. به نظر منم یه کم ابهام داره. دومی ک مثبته معنیش. سومی هم ک یعنی حالت صلح و اینا. چهارمی هم میشه حالت نامشخص.اولیم ک حالت ناپایدار و شکننده. یا اولی هست یا چهارمی. احتمال اولی جوابه.!!!

اولی میگه روابط شکننده هست،آخری میگه روابط تیره و تار هست

ب نظرم آخری معنی ملموس تری میده

rezaei.sp

عضو جدید

4 میشه؟؟! ابهام برای چی؟میگه: ما ممکنه ب زودی جنگ های منطقه ای شاهد باشیم،روابط بین دو کشور در حالت ...... قرار داره!
بین 1 و 4 هر دو میتونه باشه . جنگ وقتی شروع میشه که روابط تیره و تار باشه ( گزینه 4 )
و نیز میتونه وقتی شروع بشه که به معنی شکننده هست . بچه ها چی حدس میزنید ؟ :question:

behnam5670

عضو جدید
کاربر ممتاز
obscure به معنی مبهم و نامعین (vague) هست. "تیره و تار" ی که احتمالاً دیکشنری‌های انگلیسی به فارسی معنی می‌کنند هم به معنی "مبهم" هست، نه اون تیره و تاری که توو اخبار می‌شنویم مثلاً روابط هند و پاکستان تیره و تار شد.
fragile relationship یعنی روابط شکننده که جواب تست هست ولی obscure relationship یعنی رابطه‌ی نامشخص، مثل obscure relationship between multilingualism and multiple personality disorder.
اگه معنی کلمات رو از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی جستجو کنید این مشکلات پیش نمیاد.

rezaei.sp

عضو جدید
obscure به معنی مبهم و نامعین (vague) هست. "تیره و تار" ی که احتمالاً دیکشنری‌های انگلیسی به فارسی معنی می‌کنند هم به معنی "مبهم" هست، نه اون تیره و تاری که توو اخبار می‌شنویم مثلاً روابط هند و پاکستان تیره و تار شد.
اگه معنی کلمات رو از دیکشنری انگلیسی به انگلیسی جستجو کنید این مشکلات پیش نمیاد.
سلام بهنام جون. خوبی ؟
بابا شاگرد خودتو دست کم گرفتی ؟ :w08: هر چی دیکشنر قوی و قدر و معروف اینتر کانتیننتال هست رو زیر و رو کردم . ولی خوب این یه ذره شک ایجاد شد و منو دو دل کرد .
البته این سوال پارسه بود که همون Fragile رو بعنوان جواب داده بود ولی گفتم اگه یه موقع تو امتحان اصلی بیاد با حجت و برهان بریم جلو که اشتباه نزنم . :w41:
در ضمن یه خبر خوش هم بدم که آزمایشی رو رسوندم به 80 درصد . فقط 2 تا سوال رو نتونستم ج بدم . دیگه دارم آماده میشم واسه پلی آف که بریم رو 90 . :neutral::w42:

روابط هند و پاکستان رو هم خوب اومدی . ;) نشون میده یه دستی تو دیپلماسی داری و رو نکرده بودی . :king:

rezaei.sp

عضو جدید
چرا تو کنکور 3 تا ریدینگ میدن ؟ که یکسان هم نیستن . معمولا یکی حجمش کمتره ؟ :redface:
چه ارتباطی هست ؟ تو هر کدوم رو نکته خاصی تمرکز دارن ؟
من فکر میکنم که این سه تا ریدینگ یکسان نیستن و یه فرمول کلی بر هر کدومش حاکمه . نظر شما چیه ؟ :w26:

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلامهمونطور که میدونید درصد زیادی از زبان کنکور reading هست. یعنی یک متن نسبتا طولانی و پس از اون متن چندین تست درباره اون متن. اگر بخواید اول همه متن رو از اول تا اخر بخونید و بعد برید سراغ سوالهای مربوط به اون متن, هر چقدر هم حافظه خوبی داشته باشید, باز هم مجبورید پس از خوندن سوالات هم دوباره سراغ متن برید و دوباره توی متن دنبال جواب اون سوال بگردید . این یعنی دوبار خوندن یک متن طولانی.اما بهترین روش این هست که ابتدا قبل از خوندن متن سریعا برید سراغ سوالات پس از متن و سریع با مداد معنای فارسی هر سوال رو جلوی اون بنویسید(معنای فارسی چهار گزینه رو نمیخواد ) مطمئن باشید زمان کمی میبره.بعد از اینکه اینکار رو برای همه سوالات اون متن انجام دادید, مطمئن بشید که سوالات یادتون مونده. حالا با یک ذهنalert در متن دنبال جواب اون سوالات میگردید(اگر هم سوالات رو فراموش کردید با گوشه چشمتون سریع نگاهی به ترجمه فارسی که نوشتید بکنید. این ترجمه فارسی خیلی سریع برای ذهن قابل جذب هست و حتی همزمان با خوندن متن انگلیسی بدون گیج شدن میتونید سریع به سوالات فارسی نگاه کنید)حتی گاهی اوقات سوالات بدون نیاز به خوندن متن قابل حل هستندو گاهی هم سوال در مورد یک دستگاه خاص یا اسم خاص یا.... هست که دراینصورت میتونید سریعا با چشم متن رو دنبال اون کلمه خاص بگردید یا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنید و دنبال جوابتون در اون پاراگراف بگردید(گاهی هم اون اسم خاص یا دستگاه خاص یا روش خاصو....با حروف bold هست یا مثلا اگر اسم باشه با حروف بزرگ انگلیسی هست یا اولش با حروف بزرگه. در هر صورت پیدا کردنش خیلی سریع هست)این روش نیاز به تمرین داره و از الان با خوندن متنهای کتاب سه جلدی مجموعه تستهای ارشد سالهای قبل , به این روش عادت کنید. مطمئن باشید تفاوت بسیار محسوسی در سرعت تست زدن خواهید دیدنکته دیگه اینکه معمولا هر سوال مربوط به یه پاراگراف هست. پس برای هر سوال خاص سریعا پاراگراف مربوط به اون رو پیدا کنیدنکته دیگه اینکه با با خوندن متنهای کنکور سالهای گذشته, خودتون رو عادت بدید که : لازم نیست برای فهمیدن مفهوم کلی یک متن, معنی تک تک کلمات اون متن رو بلد باشید. وقتی به یک کلمه برخوردید که معنیش رو نمیدونید, روی اون قفل نکنید و ذهنتون رو عادت بدید که به جاش یه ترجمه حدودی بکنه. مثلا حدس بزنه اگر صفت هست, با توجه به بقیه جمله یک صفت منفی هست یا مثبت, یا اسم یک دستگاه خاص هست یا .....حداقل اینقدر رو میتونید تشخیص بدیدنکته دیگه در مورد تستهای گرامر : برای این مبحث خوندن کتابهای گرامری و فرمولهای گرامری در کوتاه مدت به هیچ وجه مفید نیست. اما اگر متن زیاد خوندید یا مثلا در اینترنت زیاد با انگلیسی سر و کار داشتید, به غریزه تون اعتماد کنید و هر ترکیبی که به نظرتون عجیب و ناآشنا و نامانوس هست رو از نظر گرامری غلط بدونید.

دوستان من امروز کتاب زبان تخصصی پوران پژوهشو گرفتم . 124 متن داره که از کنکور 67 میشه تا 92 ، حالا میخوام از امشب شروع کنم به خوندنش ، هر شب دو متنو بخونم تا روز قبل کنکور به هر جاش که رسیدم(از 92 شروع میکنم رو به پایین) . شما نظرتون درباره این روشی که دوستمون در بالا توضیح داده چیه ؟؟

آخرین ویرایش:

rezaei.sp

عضو جدید
دوستان من امروز کتاب زبان تخصصی پوران پژوهشو گرفتم . 124 متن داره که از کنکور 67 میشه تا 92 ، حالا میخوام از امشب شروع کنم به خوندنش ، هر شب دو متنو بخونم تا روز قبل کنکور به هر جاش که رسیدم(از 92 شروع میکنم رو به پایین) . شما نظرتون درباره این روشی که دوستمون در بالا توضیح داده چیه ؟؟
سلام حمید جان .
سطح زبانت چطوره دوست عزیزم ؟ معنی جمله زیر رو میتونی واسم بگی ؟
If you have no objection towards exhaustion of natural oil resources , you can not contribute in preserving national wealth
معنی فارسی جمله رو بگو ، بعد نقش کلمات بالد شده رو از نظر اسم ، صفت یا فعل مشخص کن.
بسته به سطح زبانی هر فرد ، یه راهکار پیشنهاد میشه . تو پست بعدی و بعد از جواب شما درباره صحبت اون دوستمون میتونیم اظهار نظر کنیم.

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام حمید جان .
If you have no objection towards exhaustion of natural oil resources , you can not contribute in preserving national wealth
معنی فارسی جمله رو بگو ، بعد نقش کلمات بالد شده رو از نظر اسم ، صفت یا فعل مشخص کن.
بسته به سطح زبانی هر فرد ، یه راهکار پیشنهاد میشه . تو پست بعدی و بعد از جواب شما درباره صحبت اون دوستمون میتونیم اظهار نظر کنیم.

سلام اول ممنون که توجه کردی .
بعدشم من سطح زبانم خوب نیست به خصوص گرامر که دیگه هیچی، این جمله ایم که نوشتی از کلمات مشخص شدش فقط معنی یکیشو بلدم و مابقی جمله کلماتش بیشتر کلماتشو بلدم . اما معنی کلیشو نمیتونم بگم . این از جمله :surprised:

حالا چیزی که مهمتره اینکه من میخوام اول ریاضی و مدار جواب بدم بعد بیام سراغ زبان . از زبانم درصدی بالاتر از 15 تا20 درصد نه میخوام و نه انتظار دارم . چون مغناطیسو سفید میزارم نمیخوام زبانمم سفید باشه .
خلاصه کلام فقط 5 تا سوال ، از امشبم مطالعه زبان شروع شده تا روز قبل کنکور ، هر روز مدت یک ساعت در کنار باقی درسا یعنی از زمان هیچ درسی کم نمیشه ، یک ساعت به کل زمان مطالعه اضافه میشه .
این تمام چیزایی بود که میتونستم بگم ، حالا شما اگه پیشنهادی دارید بگید . :smoke:

Afshin all

عضو جدید
سلام حمید جان .

سلام
اگر شما هیچ اعتراضی درباره ی کاهش منابع نفتی طبیعی نداشته باشید , نمیتوانید در حفظ ثروت ملی مشارکت کنید.

خردبین

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
اگر شما هیچ اعتراضی درباره ی کاهش منابع نفتی طبیعی نداشته باشید , نمیتوانید در حفظ ثروت ملی مشارکت کنید.

exhaustion در اینجا به معنای استفاده کامل از چیزی است تا دیگری چیزی باقی نماند پس

اگر شما اعتراضی به تمام شدن منابع نفتی طبیعی نداشته باشید , نمیتوانید در حفظ ثروت ملی مشارکت کنید.

aminvo

عضو جدید
نرم‌افزار Pauker (فایل اول به زبان فارسی و فرمت exe؛ فایل دوم فرمت jar)
طرز کارش هم اینطوریه که اضافه کردن کارت‌های جدید رو می‌زنید و همه‌ی کارت‌ها رو می‌نویسید. بعد یادگیری کارت‌های جدید رو می‌زنید که به هر کارت 18 ثانیه وقت میده یاد بگیرید. البته می‌تونید "بعدی" رو بزنید تا توو این 18 ثانیه کارت‌های بیشتری یاد بگیرید. بعده 18 ثانیه کارت رو از شما می‌پرسه و اگه بلد بودید میذاره توو حافظه‌ی کوتاه مدت. بعده 12 دقیقه کارت‌های حافظه‌ی کوتاه مدت رو می‌پرسه و اگه بلد بودید میذاره توو خونه‌ی 1.

http://d-h.st/3j1
http://d-h.st/l0h
اراستی فقط به عنوان یه توصیه، کسایی که پایه‌ی زبان متوسط به بالایی دارند به جای 504، کتاب Barron's Essential Words رو بخونند. 504 لغت‌های سطح پایین و همچنین لغت‌های پرت زیادی داره ولی کسی که لغاتش ضعیفه، خوبه.

جسارتاً 1100 رو که برای کنکور نمیخواید !؟

با عرض پوزش از دیر پاسخ دادن و تشکر فراوان بخاطر نرم افزاری که معرفی کردید.( البته هنوز نصب نکردم:D)
بنده برای ارشد کتاب 504 را می خونم و متن هم از سایت spectrum می خونم( البته خیلی کم) چون به اخبار و رخ دادهای برق علاقه مندم ، و بعد از اون کتاب هم کتاب Barron's Essential Words For The TOEFL را خواهم خوند که به توصیه دوستان با تجربه بوده که اگه اشتباه نکنم منظور شما هم همین کتاب بوده.
1100 را هم به صورت نرم افزار آماده می خواستم که به صورت تفریحی نگاه کنم و برای همین به صورت نرم افزار می خواستم که روی موبایل همیشه همراهم باشه و هر جا فرصت شد بخونم.

از راهنمایی شما بسیار سپاسگذارم.

rezaei.sp

عضو جدید
سلام اول ممنون که توجه کردی .
بعدشم من سطح زبانم خوب نیست به خصوص گرامر که دیگه هیچی، این جمله ایم که نوشتی از کلمات مشخص شدش فقط معنی یکیشو بلدم و مابقی جمله کلماتش بیشتر کلماتشو بلدم . اما معنی کلیشو نمیتونم بگم . خلاصه کلام فقط 5 تا سوال ، از امشبم مطالعه زبان شروع شده تا روز قبل کنکور ، هر روز مدت یک ساعت در کنار باقی درسا یعنی از زمان هیچ درسی کم نمیشه ، یک ساعت به کل زمان مطالعه اضافه میشه .این تمام چیزایی بود که میتونستم بگم ، حالا شما اگه پیشنهادی دارید بگید . :smoke:
سلام.
حالت خوبه ؟ شروع کردی ؟
امروز فرصت نکردم بیام باشگاه . با متن های ساده شروع کن و پایه تو قوی کن . همون روزی یه ساعت که گفتی خوبه .
اگه مرتب بری جلو گرم میشی و سرعتت بیشتر میشه .
مرتب اینجا هم بیا سوالاتو بزار که ببینیم چقد پیشرفت کردی . اگه منظم بخونی میتونی همون 20% رو کسب کنی . موفق باشی

samin_m

کاربر ممتاز
سلام خدمت همه دوستان و عزیزانم!

یه سوال از حضورتون داشتم و اونهم این هست ک سطح گرامر سوالات کنکور چطور هست؟

فکر کنم از یکی از دوستان توی سایت شنیدم ک گرامرش در سطح گرامر دبیرستان هست!!! درسته؟

اگ اینطوریه یکم وقت بذارم شاید یکی دوتاشو تونستم بزنم!!(چون گرامر من زیر سطح فقر هست!:D)

ممنون از توجهتون;)

hamid_3469

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.
حالت خوبه ؟ شروع کردی ؟
امروز فرصت نکردم بیام باشگاه . با متن های ساده شروع کن و پایه تو قوی کن . همون روزی یه ساعت که گفتی خوبه .
اگه مرتب بری جلو گرم میشی و سرعتت بیشتر میشه .
مرتب اینجا هم بیا سوالاتو بزار که ببینیم چقد پیشرفت کردی . اگه منظم بخونی میتونی همون 20% رو کسب کنی . موفق باشی
سلام قربونت .
اره ار دیشب شروع کردم ، هنوز تا راه بیفتم خیلی مونده ، امیدوارم بتونم به هدفم برسم .

کنترل من

عضو جدید
سلام منم کتاب زبان تخصصی پوران پژوهش و دارم نظرات دوستمون MASS59 در مورد خوندن و پاسخ دادن به زبان خوبه ولی بستگی به سطح زبان شخص داره اگه کسی به لحاظ لغت و معنی ضعیف باشه باید روش مطالعش در ریدینگ بر پایه یادگیری بیشتر لغا ت باشه بع بره سراغ تکنیکها
من از روی کتاب زبان تخصصی رضایی (پوران) هر روز سه یا 6 ریدینگ رو می خونم و سعی می کنم به مفهوم متن و لغات هم مسلط بشم البته با روش که استاد رضایی در مقدمه کتابش آورده جلو می رم ریدینگ ها رو هم از اول کتاب (از سال 67) شروع به خوندن کردم هر چقدر جلوتر می رم احساس راحتی با زبان دارمو تسلطم بهتر شده می خوام متن ها رو از از سال 67 تا 85 کامل بررسی کنم و سوالات 86 تا 92 رو به عنوان آزمون در نظر بگیرم
منم زبانم خیلی خوب نیست ولی احساس پیشرفت رو با خوند متن ها دارم
فکر کنم این کتاب به درد خیلی از بچه ها که پایه قوی تو زبان ندارن بخوره چون معنی دقیق همه متن ها رو هم آورده و لغات کلیلدی و پر کاربرد متن ها رو هم داره
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان راستین تاپیک

rezaei.sp

عضو جدید
سلام خدمت همه دوستان و عزیزانم! یه سوال از حضورتون داشتم و اونهم این هست ک سطح گرامر سوالات کنکور چطور هست؟ فکر کنم از یکی از دوستان توی سایت شنیدم ک گرامرش در سطح گرامر دبیرستان هست!!! درسته؟
اگ اینطوریه یکم وقت بذارم شاید یکی دوتاشو تونستم بزنم!!(چون گرامر من زیر سطح فقر هست!:D)
ممنون از توجهتون;)
سلام ثمین جان .
خوشبختانه این یه شانس رو اوردیم که گرامر ساده هست و خیلی تخصصی نیست. بیشتر با توجه به زمان جمله و ترکیباتی که تو زبان زیاد استفاده میشه سوال میدن .
چطور گرامر شما زیر سطح فقر هست هنوز ؟ مگه یارانه دریافت نکردید ؟ ;)

samin_m

کاربر ممتاز
سلام ثمین جان .
خوشبختانه این یه شانس رو اوردیم که گرامر ساده هست و خیلی تخصصی نیست. بیشتر با توجه به زمان جمله و ترکیباتی که تو زبان زیاد استفاده میشه سوال میدن .
چطور گرامر شما زیر سطح فقر هست هنوز ؟ مگه یارانه دریافت نکردید ؟ ;)

والا از اونجا ک یارانه نفتی بیشتر در اختیار...!!!! اقشار مستضعف جامعه هست،شامل ما نمیشه و در جیب(جیب ذهنمو میگم!;)) ما سرازیر نمیگردد!:D:surprised:

اگ بخوایم از بحث خارج نشیم(ک اگرم نخوایم بشیم،از سایت بن میشیم این دم آخری!!هه هه
(مرگ من جمله بندی هارو کیف میکنی یانه؟؟هه هه:biggrin::biggrin:))،از خدا ک پنهون نیس،از شما چ پنهون،سطح گرامر بنده در حد I'm a blackboard هستش!:biggrin:

یعنی شما میگی ک برم دنبالش؟میتونم 1-2 تاشو بزنم؟ چقدر زمان بذارم براش؟

rezaei.sp

عضو جدید

یعنی شما میگی ک برم دنبالش؟میتونم 1-2 تاشو بزنم؟ چقدر زمان بذارم براش؟
به شرط تمرین و ممارست میشه . معمولا کسانی که تو زبان پایه خوبی دارن و از قبل مطالعه کردن ، گرامر رو بصورت استنتاجی میزنن . یعنی نه فکر میکنن و نه دنبال قاعده و قانون میگردن . تو متن و مطالعات زیاد دیدن این فرم رو . :razz:
مثل اینکه تو فارسی بگیم : علی فردا امتحان فیزیک داره و نمیتونه به مهمانی بره . بعد جای داره رو خالی بزاریم و بپرسیم : 1- داشت 2- داشته است 3- داره 4- نداره . خوب هر فارسی زبونی تو یه چشم انداختن میفهمه که گزینه 3 صحیحه دیگه . اینم یه مثال ساده که کلیات گرامر رو نشون میده . ;)
از صورت سوال میشه فهمید که تست مربوط به چه موضوعیه. چنتا موضوع کلی هست که سوالات گرامر از تو اون موضوعات میاید . مثل زمان فعل ، ترتیب صفت ها ، جمع بستن و یا غیره .
همین آزمایشی ها رو از اول تحلیل کن اصول کار میاد دستت . فایل زیر رو یه نگاه بنداز . هر 4 تا تستش درباره زمان فعله .
New Picture.jpg

rezaei.sp

عضو جدید
سلام دوستان و اساتید عزیز .
earnest ظاهرا بمعنی جدی - صمیمانه و مشتاق هست . مفهوم این جمله چیه ؟
he was in earnest conversation with his father
تست اول 253 پارسه هست .

بالا