میشه حلشو بنویسی؟کتاب آریاز نوشته گزینه 4 درسته!
میشه حلشو بنویسی؟
کامل حلاجی کرده هانوشته:
گزینه های 1 2 3 نمیتواند تقریب مناسبی از شکل داده شده باشد.در نتیجه گزینه 4 مناسب تر است.
گزینه 3 تقریب درشتی از شکل داده شده نشان میدهد اما جایگذاری نقاط مختلف شکل در شرط زاویه گزینه ها نمیتواند تقریب درستی از جواب را نشان دهد.گزینه دو دارای صفر و قطب دوردستی (100 و 200) می باشد که در عمل چندان موثر نیستند.![]()
سلامسلام.یه سوال داشتم.رشته من کامپیوتر سخت افزاره :
اگر تابع انتقال باشه:
G(s) = k / s+ a(alfha)
و
r(t) = R sin (wt) u(t)
C(s) = Krw / (s+a(alfha) ) x (s^2 + w^2)
امده از کسر جزیی حل کرده .ولی من بست کسری مربوط به (s^2 + w^2) رو نفهمیدم.
اگر کسی میتونه توضیح بده ممنون میشم.
سلام
من با این کتاب رضایی مشکل دارم حجمشم زیاده و به نظرم اصلا خوب نگفته کسی کتاب روون تر و بهتری سراغ نداره؟!!!
من شنیدم همین کتاب رضایی از همه بهتره ولی اصلا نمی تونم پیش برم باهاش پایمم ضعیفه اگه کتاب بهتری سراغ دارین بگین لطفا
پیشاپیش متشکرم
من از روی تقوی می خونم.درس نامه اش خلاصه اس اما تست هارو مفصل توضیح داده.سلام
من با این کتاب رضایی مشکل دارم حجمشم زیاده و به نظرم اصلا خوب نگفته کسی کتاب روون تر و بهتری سراغ نداره؟!!!
من شنیدم همین کتاب رضایی از همه بهتره ولی اصلا نمی تونم پیش برم باهاش پایمم ضعیفه اگه کتاب بهتری سراغ دارین بگین لطفا
پیشاپیش متشکرم
سلام
پیشاپیش متشکرم
من از روی تقوی می خونم.درس نامه اش خلاصه اس اما تست هارو مفصل توضیح داده.
برای اینکه واقعا کنترل رو یاد بگیری باید دو دور بخونی.
دور اول یه دید نسبی می گیری و تو دور دوم اطلاعاتت مثل پازل کنار همدیگه چیده میشن.
سلام دوستان عزیز
یه سوال داشتم از حضورتون
وقتی بهره تمام شاخه ها 1 هست،حاصلضرب بهره های تک تک عناصر یک حلقه چطور 12 شده؟؟؟!
مشاهده پیوست 178640
مشاهده پیوست 178641
ممنون
سلام داداش
هلاک اون طرز نگاهت شدم،من وقتی جوابشو دیدم احساس کردم هیچی بلد نیستم!! و الکی اینهمه حلقه بازی و بهره بازی کردم!!
دوستان اگ کسی با هرروشی بجز این هم حل کرد و ب جواب رسید خبر بده! جواب من تو گزینه ها نبود!! (ب نظر من بالا 4 حلقه و پایین 6 حلقه داره)!حلقه های بالا و پایین هم نسبت بهم غیر مشترک هستند!
(راستی داداش آواتار نو مبارک!!گرچه توی مستطیل سبز باهم رقیب ایم
)
سلام داداش
منم 5/6 بار با بچه ها و استاد حل کردیم چوابش تو گزینه ها نیست!
یه سوال مفت هدر شد تو آزمون آزمایشی!![]()
ان شاالله
فدای سرت!! توی اصلیه چیزی از دست ندی ایشالا...
یه سوال دیگ:
دوستان توی کتابی ک من دارم :
امگا اِن wn: فرکانس نوسانات طبیعی نامیرا
آلفا a: فرکانس میرایی
امگا دی wd: فرکانس نوسانات طبیعی میرا
تعریف کرده!! این لامصبا هم همشون میرا دارن!! هه ههولی توی سوالات چیزای دیگه گفته!! مثلا wn رو ضریت میرایی و wd رو نوسانات میرای سیستم تعریف کرده!!!!!
استاندارد این اسم گذاری ها برای سوالات کنکور چی هست؟ بخدا توی هر سوال تا میرا میبینم گیج میشم ک کدومو میخواد؟
آهان
راستی منصور جون،داداش یادته معادل کردن سیستم های مکانیکی ب الکتریکی....؟
بلاخره دلیلش رو پیدا کردم!!
اگ ما نیرو رو معادل ولتاژ و سرعت رو معادل جریان (یابرعکس) بگیریم و روابط F رو برای هرکدوم از المان ههای فیزیکی بنویسیم و با این تبدیل شباهتشو با هرکدوم از المانهای الکتریکی دربیاریم،عنصرش مشخص میشه!!
(امیدوارم متوجه شده باشی چی گفتم!!چون خودم ک نفهمیدم lol )
هلاک اون طرز نگاهت شدم،من وقتی جوابشو دیدم احساس کردم هیچی بلد نیستم!! و الکی اینهمه حلقه بازی و بهره بازی کردم!!
دوستان اگ کسی با هرروشی بجز این هم حل کرد و ب جواب رسید خبر بده! جواب من تو گزینه ها نبود!! (ب نظر من بالا 4 حلقه و پایین 6 حلقه داره)!حلقه های بالا و پایین هم نسبت بهم غیر مشترک هستند!
(راستی داداش آواتار نو مبارک!!گرچه توی مستطیل سبز باهم رقیب ایم
)
نه دوست عزیزبچه ها فضای حالت تو کنکور حذفه امسال؟؟؟؟؟؟
من توي اين شكل توي پايين 8 تا حلقه ديدم
اما من هنوز جواب سوال قبليمو نگرفتم![]()
بچه ها فضای حالت تو کنکور حذفه امسال؟؟؟؟؟؟
نه دیگه اونجا سای 1 هست و سای ضرب در wn میشه ضریب میرایی که بزرگتر از 2 دادهوالا منم همین فکرو میکردم ولی... سوال 66 آزمون اول رو ببین wn>2 گرفته
نه دیگه اونجا سای 1 هست و سای ضرب در wn میشه ضریب میرایی که بزرگتر از 2 داده
سلاممرسی!
مگه سریعترین پاسخ برای زیر میرا و سای کوچکتر از 1 نیست؟
پس چرا سای رو 1 گرفته؟
نه داداشمرسی!
مگه سریعترین پاسخ برای زیر میرا و سای کوچکتر از 1 نیست؟
پس چرا سای رو 1 گرفته؟