تاپیک رفع اشکال درس کنترل خطی کنکور کارشناسی ارشد

samin_m

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
این 2/3 بعدی رو نفهمیدم !!!!!!!!!!!

فکرکنم حدسم درسته ولی توی حل سوالات دردی رو دوا نمیکنه،مهم نیس،فراموشش کن..:D

سیستم با کمترین درجه یعنی چی؟

IMAG0965.jpg

قسمت دوم ک زیرش خط کشیدم،چرا؟

890031156

کاربر ممتاز
فکرکنم حدسم درسته ولی توی حل سوالات دردی رو دوا نمیکنه،مهم نیس،فراموشش کن..:D

سیستم با کمترین درجه یعنی چی؟

مشاهده پیوست 175632

قسمت دوم ک زیرش خط کشیدم،چرا؟
میگن کنترل سخت نیست ولی خوندن و فهمیدن روی سوالا از جوابش سخت تره همینه!
تو این سوال بازای صفروقطب حلقه باز مکان رو رسم کن
میبینی که یه خط بین قطب در مبدا وصفر در -3میشه ولی قطب حلقه بسته دارای قسمت موهومیه،این یعنی چی؟یعنی باید صفر و قطب حلقه بازی به سیستم اضافه کنیم تا مکان از نقاطی که صفروقطب حلقه بسته داده عبور کنه همونطوری که کتابم گفته با یه قطب میشه انجام داد حالا میشه با هر طراحی دیگه ای هم این مکان رو بدست اورد ولی اسون ترینش اضافه کردن یه قطب هست
این کمترین درجه هم منظورش افزودن کمترین تعداد قطب هست تا درجه ی سیتم زیاد نشه چرا که با افزایش درجه ی سیستم محدودیت های پایداری زیاد میشه

samin_m

کاربر ممتاز
خواهش میکنم
از شرط اندازه میشه در هر کجای منجنی بهره رو بدست آورد

دلیل برقراری شرط اندازه چیه؟

یعنی چرا حاصلضرب قطب ها تا نقطه مورد نظر تقسیم بر حاصلضرب صفرها ها تا نقطه مورد نظر برابر با K توی اون نقطه میشه؟

890031156

کاربر ممتاز
دلیل برقراری شرط اندازه چیه؟

یعنی چرا حاصلضرب قطب ها تا نقطه مورد نظر تقسیم بر حاصلضرب صفرها ها تا نقطه مورد نظر برابر با K توی اون نقطه میشه؟
سلام
معادله مشخصه ی 0=1+KL در نظر بگیر
kL=-1 باید باشه نه؟
تو قطبی یعنی 1 با فاز 180 یا -1 بازاویه ی 0

890031156

کاربر ممتاز
خب این چطور ب حاصلضرب انداره صفر و قطب ها مربوط میشه؟
L همون تابع تبدیله دیگه
اندازش بازای یه s خاص(نقطه ی مورد نظر) میشه اندازه ی تک تک قطب ها ضرب در هم و اندازه ی صفرها ضرب در هم ضرب رد اندازه ی بهره ی k که کلا میشه مساوی 1 و بهره در نقطه ی مورد نظر بدست میاد

samin_m

کاربر ممتاز
L همون تابع تبدیله دیگه
اندازش بازای یه s خاص(نقطه ی مورد نظر) میشه اندازه ی تک تک قطب ها ضرب در هم و اندازه ی صفرها ضرب در هم ضرب رد اندازه ی بهره ی k که کلا میشه مساوی 1 و بهره در نقطه ی مورد نظر بدست میاد

سوال منم همین بود،ک چرا اندازش توی یه نقظه خاص میشه ندازه تک تک قطب ها ضرب در هم و....؟(چرا به اندازه صفرها و قطب ها مربوط میشه؟اثبات یا توجیهش؟)

داداش ببخشید آ،توی ایی مکان هندسی خیلی زحمتت دادم!:(

890031156

کاربر ممتاز
سوال منم همین بود،ک چرا اندازش توی یه نقظه خاص میشه ندازه تک تک قطب ها ضرب در هم و....؟(چرا به اندازه صفرها و قطب ها مربوط میشه؟اثبات یا توجیهش؟)

داداش ببخشید آ،توی ایی مکان هندسی خیلی زحمتت دادم!:(
نه خواهش میکنم
گفتم که معادله مشخصه(همون دلتا) برابر صفره ازونجا KL باید اندازش 1 و فازش 2n+1 پی باشه

samin_m

کاربر ممتاز
نه خواهش میکنم
گفتم که معادله مشخصه(همون دلتا) برابر صفره ازونجا KL باید اندازش 1 و فازش 2n+1 پی باشه

بسیار بسیار هم عالی...!!

متوجه شدم!

;)

خدا خیرت بده!ایشالا ک همیشه موفق باشی!

با راهنمایی های شما یه جورایی تو این مبحث از صفر به 50 رسیدم

890031156

کاربر ممتاز
بسیار بسیار هم عالی...!!

متوجه شدم!

;)

خدا خیرت بده!ایشالا ک همیشه موفق باشی!

با راهنمایی های شما یه جورایی تو این مبحث از صفر به 50 رسیدم
خواهش میکنم در خدمتیم
مکان هندسی رو هرچقدر میتونی بخون و تست حل کن بلد شی میتونی گلیمتو از آب بکشی بیرون مخصوصا تو جبران ساز ها

890031156

کاربر ممتاز
سلام
دوستانی که کنترل بخش های اول رو خوندن
در مدل الکتریکی که بلوک دیاگرام رو میدن چطوری جواب رو پیدا میکنیم؟
هر کی بلده بگه گیر کردم:cry:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
سلام
کسی تولباکس فازی نوع دو رو داره؟​

sanijoon

کاربر ممتاز
سوال کنکور 85 مدار مقاومتی-خازنی هست
ضمنا اون تول باکس هم نیست فقط fuzzy هست

در اینگونه سوالات باید در حلقه های مدار الکتریکی kvl و kcl زد. در انتها دو سه تا معادله بدست میاد که باید دید کدوم گزینه نمودار بلوکی این معادلات است.

890031156

کاربر ممتاز
در اینگونه سوالات باید در حلقه های مدار الکتریکی kvl و kcl زد. در انتها دو سه تا معادله بدست میاد که باید دید کدوم گزینه نمودار بلوکی این معادلات است.
گین ولتاژ رو بدست آوردم راحته ولی تشخیص بلوک دیاگرام سخته برام باید بشینم تک تک حل کنم بلوک ها رو

sanijoon

کاربر ممتاز
گین ولتاژ رو بدست آوردم راحته ولی تشخیص بلوک دیاگرام سخته برام باید بشینم تک تک حل کنم بلوک ها رو

با اعمال kvl در حلقه اول:vin=(R1+1/CS)*I1-I/CS*I2

با اعمال kvl در حلقه وسط:-1/C1S*I1+(1/C1S+R2+1/C2S)*I2=0

با اعمال kvl در حلقه خروجی: Vout=1/C2S*I2

با باز نویسی روابط بالا:
I1=1/R1(Vin-1/C1S(I1-I2))
I2=1/R2(1/C1S(I1-I2)-1/C2S*I2)

Vout=1/C2S*I2
الان گزینه درست به آدم چشمک میزنه!

890031156

کاربر ممتاز
با اعمال kvl در حلقه اول:vin=(R1+1/CS)*I1-I/CS*I2

با اعمال kvl در حلقه وسط:-1/C1S*I1+(1/C1S+R2+1/C2S)*I2=0

با اعمال kvl در حلقه خروجی: Vout=1/C2S*I2

با باز نویسی روابط بالا:
I1=1/R1(Vin-1/C1S(I1-I2))
I2=1/R2(1/C1S(I1-I2)-1/C2S*I2)

Vout=1/C2S*I2
الان گزینه درست به آدم چشمک میزنه!
خیلی شرمنده ولی من همینجا مشکل دارم دیگه
گزینه بهم چشمک نمیزنه:(

samin_m

کاربر ممتاز

وقتی گین ولتاژ بدست اومد،اولین چیزی ک چشمتو میگیره اینه ک توی مخرج سه عبارت ظاهر شده ک نشون میده سه حلقه داریم،پس دوتا از گزینه ها حذف میشن و بین دو گزینه 2 و 4 ک فقط توی یک حلقه تفاوت دارن باید حواست ب اون حلقه و تفاوتی ک ایجاد میکنه باشه(یعنی اگ برای راحت شدن خیالت خواستی جواب دوتاشو بدست بیاری کافی بهره اون حلقه رو جابجا کنی)،یا اینکه اگ گین اولی رو بدست آوردی جواب درست نبود،پس قطعا جواب اون یکی گرینه هست

گزینه بهم چشمک نمیزنهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif

داداش اگ الان چشمک زد تحویلش نگیر،فکر کنم مونث باشه!هه هه:D

sanijoon

کاربر ممتاز
گزینه بهم چشمک نمیزنه:(

مهندس بحث های قبلی رو فراموش کن.برای حل این تست اصلا نیاز به نوشتن نیست.به مدار دقت کن دو تا حلقه داریم.فرض کن جریانI1 وارد R1 و جریان I2 وارد R2 شده. پس I1-I2 وارد C1میشه
.توی بلوکها هم همین جریانها وارد همین عناصر میشن.

Vin=R1I1+C1(11-I2)
توی گزینه ها فقط 2و4 رابطه بالا درشون صادقه.

C1(I1-I2)-Vout=R2I2
پس گزینه 4درسته.

890031156

کاربر ممتاز
مهندس بحث های قبلی رو فراموش کن.برای حل این تست اصلا نیاز به نوشتن نیست.به مدار دقت کن دو تا حلقه داریم.فرض کن جریانI1 وارد R1 و جریان I2 وارد R2 شده. پس I1-I2 وارد C1میشه

Vin=R1I1+C1(11-I2)

C1(I1-I2)-Vout=R2I2
پس گزینه 4درسته.
ممنون دوست عزیز
5/6 تا حل کنم کامل مطلب میوفته

sanijoon

کاربر ممتاز
اگه دقت کنید در گزینه دو Vout به دو نقطه وصل شده این یعنی Vout دوتا مقدار داره که این غیر قابل قبوله!

samin_m

کاربر ممتاز

Vin=R1I1+C1(11-I2)

C1(I1-I2)-Vout=R2I2
پس گزینه 4درسته.

مرسی ی ی ی !!

خیلی ی ی ی خوب بود!!

پس با این تفاسیر اصن نیاز به محاسبه نیس!چون جریان R2 هم با C2 برابر نیس! چون i2 مقداریش وارد شاخه Vout میشه و بنابرین گزینه 2 هم ک توش جریان R2 و C2 برابرند حذف میشه!!!

عجب چشمکی زد!!!;) دلم لرزید!!هه هه

فقط یه مسئله ای هست... این استدلال 100% و قطعی هست؟یعنی بدون حل تستای این شکلیو میشه زد؟

sanijoon

کاربر ممتاز
مرسی ی ی ی !!

خیلی ی ی ی خوب بود!!

پس با این تفاسیر اصن نیاز به محاسبه نیس!چون جریان R2 هم با C2 برابر نیس! چون i2 مقداریش وارد شاخه Vout میشه و بنابرین گزینه 2 هم ک توش جریان R2 و C2 برابرند حذف میشه!!!

عجب چشمکی زد!!!;) دلم لرزید!!هه هه

فقط یه مسئله ای هست... این استدلال 100% و قطعی هست؟یعنی بدون حل تستای این شکلیو میشه زد؟

مهندس اشتباه نکن.جریان I2 وارد C2 میشه.دراینجا Vout مثل ولتمتر عمل میکنه جریان واردش نمیشه.با استدلال شما گزینه 3 درست نیست .در این گزینه جریان ورودی به R1 وC1 رو برابر گرفته که غلطه.برای تست های این مدلی حل نیاز نیست.اگه سلف هم بود به صورت LSبیان میشه.

samin_m

کاربر ممتاز
شما تصور بکن ک بجای Vout یه مقاومت هست ک ولتاژ دوسرش مد نظر ماست!(مثلا ولتاژ دوسر بار ب عنوان ولتاژ خروجی مدنظر ماست) چرا جریان از اون عبور نکنه؟

sanijoon

کاربر ممتاز
شما تصور بکن ک بجای Vout یه مقاومت هست ک ولتاژ دوسرش مد نظر ماست!(مثلا ولتاژ دوسر بار ب عنوان ولتاژ خروجی مدنظر ماست) چرا جریان از اون عبور نکنه؟

اگه به جای Vout مقاومت باشه جریان ازش عبور میکنه.جریان همیشه از عناصر الکتریکی عبور میکنه.

بالا