میگن کنترل سخت نیست ولی خوندن و فهمیدن روی سوالا از جوابش سخت تره همینه!فکرکنم حدسم درسته ولی توی حل سوالات دردی رو دوا نمیکنه،مهم نیس،فراموشش کن..![]()
سیستم با کمترین درجه یعنی چی؟
مشاهده پیوست 175632
قسمت دوم ک زیرش خط کشیدم،چرا؟
خواهش میکنم
از شرط اندازه میشه در هر کجای منجنی بهره رو بدست آورد
سلامدلیل برقراری شرط اندازه چیه؟
یعنی چرا حاصلضرب قطب ها تا نقطه مورد نظر تقسیم بر حاصلضرب صفرها ها تا نقطه مورد نظر برابر با K توی اون نقطه میشه؟
سلام
معادله مشخصه ی 0=1+KL در نظر بگیر
kL=-1 باید باشه نه؟
تو قطبی یعنی 1 با فاز 180 یا -1 بازاویه ی 0
L همون تابع تبدیله دیگهخب این چطور ب حاصلضرب انداره صفر و قطب ها مربوط میشه؟
L همون تابع تبدیله دیگه
اندازش بازای یه s خاص(نقطه ی مورد نظر) میشه اندازه ی تک تک قطب ها ضرب در هم و اندازه ی صفرها ضرب در هم ضرب رد اندازه ی بهره ی k که کلا میشه مساوی 1 و بهره در نقطه ی مورد نظر بدست میاد
نه خواهش میکنمسوال منم همین بود،ک چرا اندازش توی یه نقظه خاص میشه ندازه تک تک قطب ها ضرب در هم و....؟(چرا به اندازه صفرها و قطب ها مربوط میشه؟اثبات یا توجیهش؟)
داداش ببخشید آ،توی ایی مکان هندسی خیلی زحمتت دادم!![]()
نه خواهش میکنم
گفتم که معادله مشخصه(همون دلتا) برابر صفره ازونجا KL باید اندازش 1 و فازش 2n+1 پی باشه
خواهش میکنم در خدمتیمبسیار بسیار هم عالی...!!
متوجه شدم!
خدا خیرت بده!ایشالا ک همیشه موفق باشی!
با راهنمایی های شما یه جورایی تو این مبحث از صفر به 50 رسیدم
سلام
دوستانی که کنترل بخش های اول رو خوندن
در مدل الکتریکی که بلوک دیاگرام رو میدن چطوری جواب رو پیدا میکنیم؟
هر کی بلده بگه گیر کردم![]()
مدار رو میده تو گزینه ها بلوک دیاگرام میده میگه ورودی به خروجی کدوم یکی هستمنظورتو نفهمیدم
من 2013 اش رو دارمسلام
کسی تولباکس فازی نوع دو رو داره؟
من 2013 اش رو دارم
اسم انگلیسیش چی میشه؟
مدار رو میده تو گزینه ها بلوک دیاگرام میده میگه ورودی به خروجی کدوم یکی هست
سوال کنکور 85 مدار مقاومتی-خازنی هستاز سوالت عکس بزار
سوال کنکور 85 مدار مقاومتی-خازنی هست
ضمنا اون تول باکس هم نیست فقط fuzzy هست
گین ولتاژ رو بدست آوردم راحته ولی تشخیص بلوک دیاگرام سخته برام باید بشینم تک تک حل کنم بلوک ها رودر اینگونه سوالات باید در حلقه های مدار الکتریکی kvl و kcl زد. در انتها دو سه تا معادله بدست میاد که باید دید کدوم گزینه نمودار بلوکی این معادلات است.
گین ولتاژ رو بدست آوردم راحته ولی تشخیص بلوک دیاگرام سخته برام باید بشینم تک تک حل کنم بلوک ها رو
خیلی شرمنده ولی من همینجا مشکل دارم دیگهبا اعمال kvl در حلقه اول:vin=(R1+1/CS)*I1-I/CS*I2
با اعمال kvl در حلقه وسط:-1/C1S*I1+(1/C1S+R2+1/C2S)*I2=0
با اعمال kvl در حلقه خروجی: Vout=1/C2S*I2
با باز نویسی روابط بالا:
I1=1/R1(Vin-1/C1S(I1-I2))
I2=1/R2(1/C1S(I1-I2)-1/C2S*I2)
Vout=1/C2S*I2
الان گزینه درست به آدم چشمک میزنه!
گین ولتاژ رو بدست آوردم راحته ولی تشخیص بلوک دیاگرام سخته برام باید بشینم تک تک حل کنم بلوک ها رو
خیلی شرمنده ولی من همینجا مشکل دارم دیگه
گزینه بهم چشمک نمیزنهhttp://www.www.www.iran-eng.ir/images/smilies/frown.gif
خیلی شرمنده ولی من همینجا مشکل دارم دیگه
گزینه بهم چشمک نمیزنه![]()
ممنون دوست عزیزمهندس بحث های قبلی رو فراموش کن.برای حل این تست اصلا نیاز به نوشتن نیست.به مدار دقت کن دو تا حلقه داریم.فرض کن جریانI1 وارد R1 و جریان I2 وارد R2 شده. پس I1-I2 وارد C1میشه
.توی بلوکها هم همین جریانها وارد همین عناصر میشن.
Vin=R1I1+C1(11-I2)
توی گزینه ها فقط 2و4 رابطه بالا درشون صادقه.
C1(I1-I2)-Vout=R2I2
پس گزینه 4درسته.
مهندس بحث های قبلی رو فراموش کن.برای حل این تست اصلا نیاز به نوشتن نیست.به مدار دقت کن دو تا حلقه داریم.فرض کن جریانI1 وارد R1 و جریان I2 وارد R2 شده. پس I1-I2 وارد C1میشه
.توی بلوکها هم همین جریانها وارد همین عناصر میشن.
Vin=R1I1+C1(11-I2)
توی گزینه ها فقط 2و4 رابطه بالا درشون صادقه.
C1(I1-I2)-Vout=R2I2
پس گزینه 4درسته.
مرسی ی ی ی !!
خیلی ی ی ی خوب بود!!
پس با این تفاسیر اصن نیاز به محاسبه نیس!چون جریان R2 هم با C2 برابر نیس! چون i2 مقداریش وارد شاخه Vout میشه و بنابرین گزینه 2 هم ک توش جریان R2 و C2 برابرند حذف میشه!!!
عجب چشمکی زد!!!دلم لرزید!!هه هه
فقط یه مسئله ای هست... این استدلال 100% و قطعی هست؟یعنی بدون حل تستای این شکلیو میشه زد؟
شما تصور بکن ک بجای Vout یه مقاومت هست ک ولتاژ دوسرش مد نظر ماست!(مثلا ولتاژ دوسر بار ب عنوان ولتاژ خروجی مدنظر ماست) چرا جریان از اون عبور نکنه؟