ممنون از پاسختونآفرین داخل شاخه جریان است . مقاومت همون جریان خازن رو داره به عبارتی جریان خازن میره به مقاومت ودوباره میاد تو خازن . جریان داخل حلقه است و بیرون نمیاد

ممنون از پاسختونآفرین داخل شاخه جریان است . مقاومت همون جریان خازن رو داره به عبارتی جریان خازن میره به مقاومت ودوباره میاد تو خازن . جریان داخل حلقه است و بیرون نمیاد
سلام دوستان
سوال زیر رو یه بار دیگه فکر کنم پرسیدم اما متاسفانه یادم نیست جوابرو.ممنون میشم کمک کنید در قسمتی که خط کشیدم چرا نشده 2رادیکال2 coswt؟چرا نوشته 2 رادیکال 2
مشاهده پیوست 221652
و همچنین فرمه 175cos2t -25sin2tرو چطوری به فرمه دکارتی (x+jy)بنویسم؟!
ممنون از پاسختونسلام دوست عزیز
اگه منظورتون اینه که چرا مقدار موثر رو به جای اندازه منبع گذاشته باید بگم که به دلیل آنکه می خواد مقدار موثر جریان Ix را حساب کند و نه خوده Ix تا بتواند توان رو حساب کند و اگر منظورتون اینه که چرا مقدار موثرش میشه 2 و چرا 2رادیکال cos 2wt نمیشه خب باید دوباره فرمول مقدار موثر ولتاژ و جریان را از روی کتاب مطالعه کنی به این سایت هم میتونی مراجعه کنی :
2) فکر کنم منظورتون این که چه جوری فازور عبارت 175cos2t -25sin2t بنویسیم ؟ برای نوشتن فازور اندازه و فاز مد نظر است (فرکانس مخفیه ) برای کسینوس فاز صفر و برای سینوس که 90 تااز کسینوس عقبه فازه pi/2 فاز pi/2 یعنی (j=e^jpi/2) میشه j پس داریم : 175cos2t==>175e^j0=175 و برای 25sin2t==>25e^jpi/2=j25
x+jy=175-j25
موفق باشید
سلام دوستان.. ی سوال داشتم ; چرا تو مدارRlc پاسخ ضربه یا همون جواب خصوصی معادله مشخصه فقط برا زمانهای بزرگتر از صفر و همچنین حالت میرای ضعیف وجود داره? از کتاب استاد زرگر میشه صفحه ۲۰۸
راستش من متوجه این قسمت نشدم .. البته اومده گفته ورودی ضربه در زمانهای t+ شرایط اولیه ب وجود میاره ک پاسخ ورودی صفر یا همون جواب عمومی (همگن) ناشی از این شرایط اولیه هست..
مگه نه اینکه ورودی ضربه خودش در مورد حالت صفر مدار به کار میره و جواب خصوصی رو بوجود میاره پس چرا اینجا در پاسخ ورودی صفر هم دخیل شده?
کلا قاطی کردم این قسمتو نمیدونم چی شد.. دوستان میتونن این قسمتو مفهومی و ساده توضیح بدن? واینکه چرا فقط براقسمت میرای ضعیف معادله مشخصه داره?
ممنون
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
ممنون کیهان جان یه چیزایی از توضیحاتت متوجه شدم اما خب ماشالله اینقد پیچیده وفنی توضیح دادی ک بازم قاطی کردمبه رابطه (6) دقت کنید سمت راست معادله یکضربه با دامنه 1/LC است و سمت چپ یک معادله دیفرانسیل مرتبه 2 ( مشتق مرتبه 2) برحسب جریان سلف است ( این معادله از کجا آمده خب مشابه مثال قبل فقط ورودی ضربه ) وقتی تنها ورودی مدار ضربه است شرایط اولیه صفره ( شرایط اولیه مدار کدوماند 1)جریان سلف و2) مشتق اول جریان سلف، مشتق دوم دیگه نیست چرا چون شرایط اولیه مدار به تعداد مرتبه مدار است). چرا جریان اولیه صفره ؟ چون ضربه اثرش از 0منفی شروع تا 0 مثبت است . به عبارتی مدار از منفی بینهایت تا 0منفی کار نکرده تا سلف شارژ بشه (بیکار بوده) و دارای شرایط اولیه منفی گردد. خب اینا همه تو اون رابطه (6) مشخصه ورودی ضربه و شرایط 0منفی جریان سلف و0 منفی مشتق جریان سلف برابر صفر است . اما ادامه
اگر درچنین مدار هایی ورودی ضربه و ( حتی مشتقات ضربه ) باشد 2حالت امکان دارد رخ دهد :
حالت 1) اگر مرتبه مدار بزرگتر از مرتبه ضربه ( مشتقات ضربه ) باشد:
فقط شرایط اولیه مدار از 0 منفی تا 0 مثبت تغییر می کند و جواب خصوصی به ازای ورودی ضربه ( و ورودی مشتقات ضربه ) بوجود نمیاد و برای تعیین این تغییر ( جهش ) در جریان سلف باید یک بار و در صورت لزوم 2 بار از طرفین معادله (6) انتگرال از 0منفی تا 0 مثبت بگیریم ( چرا از 0 منفی تا 0 مثبت ؟ چون می خواهیم اثر ضربه را بررسی کنیم و ضربه فقط در بازه 0منفی تا0مثبت اثر خودشو نشون میده مثلا در همین مثال ورودی ضربه است ( برای این مثال مشتقات ضربه در ورودی دیده نمیشه) پس درجه 0 و مرتبه مدار 2 چون 2 بزرگ تر از 0 پس فقط شرایط 0 مفی تغییر میکنه و جواب خصوصی ایجاد نمیشه و برای تعیین این تغییر ( جهش ) در جریان سلف و مشتق جریان سلف باید یک بار از طرفین معادله (6) انتگرال از 0منفی تا 0 مثبت بگیریم این کار تو صفحه بعد (ص209) انجام شده و مشاهده میشه که شرایط برای مشتق جریان 0 منفی از 0 به 1/LC تغییر یافته ولی جریان سلف همون مقدار 0 منفی یعنی 0 ( در 0مثبت) است . چرا شرایط مشتق جریان سلف تو 0 مثبت تغییر کرد ولی جریان خوده سلف تو 0 مثبت بدون تغییر ماند ؟ ( اگر خودتون متوجه میشید که خوبه در غیر این صورت بگید تا بگم
حالت2) اگر مرتبه مدار کوچکتر و مساوی مرتبه ضربه ( مشتقات ضربه ) باشد از 0منفی تا 0مثبت ضربه جواب خصوصی ایجاد میکند ک حل مدار یکمی پیچیده میشه که برای آشنایی با حل این نوع مثال ها به کتاب یا جزوه درسی دکتر هدتنی مراجعه کنید . موفق باشید
ممنون کیهان جان یه چیزایی از توضیحاتت متوجه شدم اما خب ماشالله اینقد پیچیده وفنی توضیح دادی ک بازم قاطی کردم
حالا برم باز کتابو وا کنم توضیحاتت رو از رو روابط بررسی کنم اگر بازم ب نتیجه ای نرسیدم مزاحمت میشم.. سپاس مهندس
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
مثال22ص 32 مقاومت کل این مدارو ممکنه حساب کنید؟
استفاده از ولتاژوجریان تست کار اضافی نیست؟ من مثلث بالا رو تبدیل به ستاره بعد محاسبه شو رفتم اما آخراش به ساده کردن میرسم نمیشه،یعنی من نمیتونم
مشاهده پیوست 223127
به جای ستاره مثلث بایک منبع vt با جریان it توی مدار قرار بدین خیلی راحت بدست میادمثال22ص 32 مقاومت کل این مدارو ممکنه حساب کنید؟
استفاده از ولتاژوجریان تست کار اضافی نیست؟ من مثلث بالا رو تبدیل به ستاره بعد محاسبه شو رفتم اما آخراش به ساده کردن میرسم نمیشه،یعنی من نمیتونم
مشاهده پیوست 223127
به جای ستاره مثلث بایک منبع vt با جریان it توی مدار قرار بدین خیلی راحت بدست میاد
Send from my sony using Taptalk
عه من امروز این سوالو خوندم میدونستم طولانیه حوصله نداشتم ردش کردم. اما پارسال که خودم حل کرده بودم از روش ستاره به مثلث رفته بودم و بعدش دیگه مقاومت معادل حساب کردم انگار. یعنی موازی موازی سری موازی. جواب داد. اما یادمه خیلی محاسبات داشت. باید مرتب بنویسی و با دقت. من پارسال چون نمیدونستم چه جوریاست واسه دست گرمی نشستم حساب کردم. اما امسال وقت نذاشتم روش دیگه. طولانیه خوب. وگرنه که نکته خاصی ندارهمثال22ص 32 مقاومت کل این مدارو ممکنه حساب کنید؟
مشاهده پیوست 223127
دوست عزیز این مدار پل وتستون هستش.مقاومت وسطی حذف میشه.بعدش دوتا مقاومت باهم سری میشه
که در مجموع میشن یه یک مقاومت موازی.در نهایت با فاکتور گیری مقدار مقاومت بدست میاد
خیلی خندم گرفته. خداییش اینطوری درس بخونم فک کنم چارسال دیگه قبول شم. الان ناراحت شدم. اصلا کیو دیدید در ثانیه هم خندش بگیره هم ناراحت شه:دی هی میگن گیر نده زود رد شو همین میشه دیگه. واااااای من دوتا مثال قبلتر از همین کپی همینو ک پل بود شکلشم همین بود حل کرده بودم. چقد خنگ شدماقا سعيد كاملا درست ميگن اين مدار پل وتستون هستش و مقاومت آر وسطي حذف ميشه پس خيلي سادع ميشه يه دوتا سري يه موازي ميشن
همينكه رابطه نوشته آر يك آر دو مساوي آر بتوان دو ميشه بايد ذهنتون ناخوداگاه بره سمت پل وتستون
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان - تو مبحث دو قطبی ها ویژگی های دو قطبی متقارن رو هر کتابی یجوری گفته مثلا برای ماتریس امپدانس یکی فقط گفته z11=z22 ولی ی کتاب دیگه گفته z11=z22 , z12=z21
میخواستم ببینم کدوم درسته ؟ تو کتاب آقای جبه دارم یه نگاهی کردم چیزی از دو قطبی های متقارن ندیدم .
خیلی خندم گرفته. خداییش اینطوری درس بخونم فک کنم چارسال دیگه قبول شم. الان ناراحت شدم. اصلا کیو دیدید در ثانیه هم خندش بگیره هم ناراحت شه:دی هی میگن گیر نده زود رد شو همین میشه دیگه. واااااای من دوتا مثال قبلتر از همین کپی همینو ک پل بود شکلشم همین بود حل کرده بودم. چقد خنگ شدمخدا کمک
ببین خوب همونطور که میبینی اینجانب تو فصل یک هم حرفی واسه گفتن ندارم:دی ولی اونطور که من یادمه جفتش جز شرط هاست. بعدم تقارن یعنی چی یعنی از این سر اگه هر تحریکی داشتی و اون سر یه پاسخی گرفتی از اون سرم با شرایط مشابه باز همین اتفاق بیوفته. که خوب اگه فقط یکی از این شرطارو داشته باشی نمیتونی تضمین کنی توی شرایط مختلف این اتفاق میوفته. پس باید جفتش باشه. البته الان من دیگه با این اتفاقات که افتاد دیگه اعتماد به نفسم به کف رسید. ولی درسته ایشالا.کسی نیست بدونه جواب مارو؟![]()
نع من الان به طور قطع مطمئن شدم درست نمیخونم. خصوصا این درسا که فک میکنم بلدم که دیگه خیلی بد میخونم. تمرکز نیست که اینطوری میشه. مخصوصا امروز که من اصلا نفهمیدم چیکردم. اینطوری نمیشه. شکل پیچیده باشه ساده باشه هرچی باشه آدم چشم داره عقل داره نباید یه کم فکر کنهميدونيد مشكل خنگي اين حرفا نيس
مشكل اينه كه مدار يك دو سه فصل اولش چيز خاصي نداره ولي شكل مدارو همچين ميپيچونن كه ادم نميتونه تشخيص بده چيه واسه همين راه طولاني ميشه
تشخيص چگونگي اتصال المانها تو مدار خودش ٦٠ درصد حل سواله
نع من الان به طور قطع مطمئن شدم درست نمیخونم. خصوصا این درسا که فک میکنم بلدم که دیگه خیلی بد میخونم. تمرکز نیست که اینطوری میشه. مخصوصا امروز که من اصلا نفهمیدم چیکردم. اینطوری نمیشه. شکل پیچیده باشه ساده باشه هرچی باشه آدم چشم داره عقل داره نباید یه کم فکر کنه99درصد جواب توی شکله که باید تشخیص بدی اگه فهمیدی دست به قلم شی اگه نفهمیدی رد شی.. اینا سادست حالا. وای نمیدونم باز من قاطی کردم.
بله مرسیمشكلي نيس وقت هست ميتونيد جبران كنيد ميبينيد شيوه خوندنتون درست نيس عوض كنيد
من خودم به اين نتيجه رسيدم شيوه خوندنم درست نيس واسه همين ميخوام عوض كنم
فردام ازمون دارم از اخر اول ميشم:دي
هميشه وقت واسه تغيير هستش
بله مرسی
آزمونم نظری ندارم اول از آخر یا اول از اول. چون نظری نداشتم کلا نمیرم. اصلا معلوم نیست باید چیکار کنی چ اکشنی داشته باشی. من که نمیدم. ولی شما و بقیه ایشالا موفق باشید و در مسیر درست گام بردارید
توی تاپیکای درسیم میام گفت و گوی خودمانی میشه خود ب خود:دی
بچه ها ببخشید دیگه تکرار نمیشه[blushing]
مشكلي نيس وقت هست ميتونيد جبران كنيد ميبينيد شيوه خوندنتون درست نيس عوض كنيد
من خودم به اين نتيجه رسيدم شيوه خوندنم درست نيس واسه همين ميخوام عوض كنم
فردام ازمون دارم از اخر اول ميشم:دي
هميشه وقت واسه تغيير هستش
عه من امروز این سوالو خوندم میدونستم طولانیه حوصله نداشتم ردش کردم. اما پارسال که خودم حل کرده بودم از روش ستاره به مثلث رفته بودم و بعدش دیگه مقاومت معادل حساب کردم انگار. یعنی موازی موازی سری موازی. جواب داد. اما یادمه خیلی محاسبات داشت. باید مرتب بنویسی و با دقت. من پارسال چون نمیدونستم چه جوریاست واسه دست گرمی نشستم حساب کردم. اما امسال وقت نذاشتم روش دیگه. طولانیه خوب. وگرنه که نکته خاصی نداره
خیلیم راحت بدست نمیادااااا. محاسباتش زیاده کتابه زرگرو نگاه کنید میفهمید. کلا تا زمانی که مدار دست استاد جبه دار و همکارانشون بود بیشتر سوالات محاسبات زیاد داشت اما تو این 3،4 سال اخیر آقای هدتنی بیشتر علاقه به سوالات مفهومی نشون دادن و سبک سوالا عوض شده یکم مثل همون فصل حالت دایمی سینوسی که از توان و قضیه مچینگ سوالای مفهومی میدن.
به جای ستاره مثلث بایک منبع vt با جریان it توی مدار قرار بدین خیلی راحت بدست میاد
Send from my sony using Taptalk
دوست عزیز این مدار پل وتستون هستش.مقاومت وسطی حذف میشه.بعدش دوتا مقاومت باهم سری میشه
که در مجموع میشن یه یک مقاومت موازی.در نهایت با فاکتور گیری مقدار مقاومت بدست میاد
من منظورم این نبود شما سری موازی بلد نیستی کهمشکل من تو ساده سازیشه!!!! ( دیگه خدا وکیلی یه بچه دبیرستانیم موازی و سری کردنو بلته)
شما تو ساده سازی آخر به جمع آر1 و آر2 برخوردین؟اینو چطور باید از بین برد؟
گفته آر1 ضرب در آر2 برابر آر به توان دو ،یکیو برحسب اون یکی بنویسم؟
شمرده شمرده دقیق و باحوصله دو صفحه آچار با سه رنگ هر قسمت که دو تا سری جمع میسن با هم موازی میشن رو نوشتم به آخر که می رسم هنگ اور میشم
از روش شما هم میشه/ آما مشکل من ساده کردن
پل وتستون؟
مشکل من تو ساده سازیشه!!!! ( دیگه خدا وکیلی یه بچه دبیرستانیم موازی و سری کردنو بلته)
شما تو ساده سازی آخر به جمع آر1 و آر2 برخوردین؟اینو چطور باید از بین برد؟
گفته آر1 ضرب در آر2 برابر آر به توان دو ،یکیو برحسب اون یکی بنویسم؟
شمرده شمرده دقیق و باحوصله دو صفحه آچار با سه رنگ هر قسمت که دو تا سری جمع میسن با هم موازی میشن رو نوشتم به آخر که می رسم هنگ اور میشم
از روش شما هم میشه/ آما مشکل من ساده کردن
پل وتستون؟
سلام دوست عزیزسلام دوستان...خدا قوت...
میتونید کمکم کنید این سئوالو حل کنم؟؟
![]()
پیشاپیش ممنون![]()