تاپیک رفع اشکال درس مدار های الکتریکی کنکور کارشناسی ارشد

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
حل معادلات در مدار

حل معادلات در مدار

خب اساتید مداری که دارید کتاب اقای زرگر رو میخونید...
در صفحه ی 100 اون حل معادله ی دیفرانسیل که برای جواب خصوصیش RI انتخاب شده وروند حلش نوشته نشده ...شما که خوندید و رسیدید به اون جا چکار کردید؟؟

بعضا دیدم بعضی کتابا نوشتند به ازای ورودی فلان خروجی فلانه و همش حفظی وارگفتند.....

در صورتی که یه راه حل کلی داره ...به هر حال جالب بود بدونم شما چیکار کردید ؟؟؟تیو کتاب اقای زرگر به چنین مسایلی میرسید چه میکنید !!!!
ببیند کافیه در همین مثال ورودی یه چیز عجیب و غریب بشه کسی که فقط حفظی بخونه اون وقت هنگ میکنه !!!!:confused:
.
.
منتظر نظراتتون هستم....:gol:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
در صفحه ی 100 اون حل معادله ی دیفرانسیل که برای جواب خصوصیش RI انتخاب شده وروند حلش نوشته نشده ...شما که خوندید و رسیدید به اون جا چکار کردید؟؟

بعضا دیدم بعضی کتابا نوشتند به ازای ورودی فلان خروجی فلانه و همش حفظی وارگفتند.....

در صورتی که یه راه حل کلی داره ...به هر حال جالب بود بدونم شما چیکار کردید ؟؟؟تیو کتاب اقای زرگر به چنین مسایلی میرسید چه میکنید !!!!
ببیند کافیه در همین مثال ورودی یه چیز عجیب و غریب بشه کسی که فقط حفظی بخونه اون وقت هنگ میکنه !!!!:confused:
.
.

منظور سوال شما رو متوجه نشدم یعنی شما میگید این جواب خصوصی که انتخاب کرده رو از کجا اورده یا چی؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز

.
.

جواب خصوصی یعنی جواب در بی نهایت یعنی کافیه مقدار مجهول رو در بی نهایت پیدا کنیم.
در بی نهایت هم مقادیر به پایداری میرسند پس تغییراتشون یعنی مشتقاتشون صفر میشه خب حالا با توجه به ص 99 کث نوشته سی مشتق وی بعلاوه وی بر آر مساوی آی.مشتق میشه صفر پس میمونه وی بر آر مساوی آی که از اونجا وی میشه آر آی
روش دیگش اینه که وی رو در بینهایت حساب کنیم که در شکل خازن اتصال باز میشه و ولتاژ دوسر خازن که ولتاژ دوسر مقاومت هم هست میشه آر آی

Paydar91

کاربر ممتاز
جواب خصوصی یعنی جواب در بی نهایت یعنی کافیه مقدار مجهول رو در بی نهایت پیدا کنیم.
در بی نهایت هم مقادیر به پایداری میرسند پس تغییراتشون یعنی مشتقاتشون صفر میشه خب حالا با توجه به ص 99 کث نوشته سی مشتق وی بعلاوه وی بر آر مساوی آی.مشتق میشه صفر پس میمونه وی بر آر مساوی آی که از اونجا وی میشه آر آی
روش دیگش اینه که وی رو در بینهایت حساب کنیم که در شکل خازن اتصال باز میشه و ولتاژ دوسر خازن که ولتاژ دوسر مقاومت هم هست میشه آر آی

ممنون....
به طور کلی جواب خصوصی یعنی پاسخ یک سیستم به ورودی که بهش اعمال میشه....
شما الان روی چه حسابی میگی که در بی نهایت (البته منظور از بی نهایت یعنی بعد 4 ثابت زمانی که مدار به حالت دائمی میره) مشتقات صفر میشه ؟؟(این که یه قانون کلی نیست !!!!)
شما فرض کن ورودی مدار بشه یه نمایی یا بشه یه سینوسی (فرض کن نخوای از حالت سیونسی فصل یکی مونده به اخر حل کنی ) یا مثلا یه چندجمله ای از درجه 2 یا بیش تر باشه اون وقت همچین سوالی بربخوری چیکار میکنی ؟؟

llvll.asoud

کاربر ممتاز
ممنون....
به طور کلی جواب خصوصی یعنی پاسخ یک سیستم به ورودی که بهش اعمال میشه....
شما الان روی چه حسابی میگی که در بی نهایت (البته منظور از بی نهایت یعنی بعد 4 ثابت زمانی که مدار به حالت دائمی میره) مشتقات صفر میشه ؟؟(این که یه قانون کلی نیست !!!!)
شما فرض کن ورودی مدار بشه یه نمایی یا بشه یه سینوسی (فرض کن نخوای از حالت سیونسی فصل یکی مونده به اخر حل کنی ) یا مثلا یه چندجمله ای از درجه 2 یا بیش تر باشه اون وقت همچین سوالی بربخوری چیکار میکنی ؟؟

من اینو میدونم که مدار در بینهایت به مقدار نهایی و پایدار خودش میرسه همونطوری که گفتید 4تی هستش که به مقدار نهایی خود میرسه این یعنی اینکه از 4تی به بعد مقدار تابع مقدار ثابت و پایداری هستش پس مشتقاتش صفر میشه چون تغییرات مقدارش صفره
درمورد سینوسی خب خودتون گفتید از حالت سینوسی و در حالتی که نمایی باشه از لاپلاس استفاده میکنیم و از قضیه مقدار نهایی چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
در مورد چند جمله ای هم فک نمیکنم ورودی مدار چند جمله ای با درجه بیشتر از یک داشته باشیم.اصلا مگه میشه چند جمله ای باشه؟
شما میگی ورودی اینا باشن چی میشه ولی باید ببینی اصلا امکان داره چنین چیزایی وجود داشته باشه یا نه

Paydar91

کاربر ممتاز
من اینو میدونم که مدار در بینهایت به مقدار نهایی و پایدار خودش میرسه همونطوری که گفتید 4تی هستش که به مقدار نهایی خود میرسه این یعنی اینکه از 4تی به بعد مقدار تابع مقدار ثابت و پایداری هستش پس مشتقاتش صفر میشه چون تغییرات مقدارش صفره
درمورد سینوسی خب خودتون گفتید از حالت سینوسی و در حالتی که نمایی باشه از لاپلاس استفاده میکنیم و از قضیه مقدار نهایی چیزه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.
در مورد چند جمله ای هم فک نمیکنم ورودی مدار چند جمله ای با درجه بیشتر از یک داشته باشیم.اصلا مگه میشه چند جمله ای باشه؟
شما میگی ورودی اینا باشن چی میشه ولی باید ببینی اصلا امکان داره چنین چیزایی وجود داشته باشه یا نه

دوست عزیز خیلی حیفه کسی مثل شما که داره این قدر خوب درسا رو میخونه و همه چی و بلده خدایی ناکرده مثل خیلی ها بره سر جلسه کنکور و بعدش بعد که از سر جلسه میاد بیرون فقط طراح ها رو لعنت کنه و بگه چه سوالاتی بود...
ببین این حالتی که شما میگی مشتقش میشه صفر واستدلال هایی که داری و درست هم هست فقط وقتی کارایی داره که منابع اعدادی ثابت باشند حالا کافیه طراح یه تغییر بده توی منبع !!! میگی لاپلاس شما فرض کن استاد حل تمرین درس مدار یک هستی و حتما باید در حوزه ی زمان برای بچه ها حل کنی تستو...
.
.
ببنید هدف من از مطرح کردن چنین مسایلی در تاپیک های رفع اشکال اینه که رویکردمون رو از حفظی به مفهمومی تغییر بدیم ...ببین مثلا من در تاپیک اقای اسلام پناه(دستشون هم درد نکنه )با یه پست منو به فکر وادار کردند و این باعث شد که کلا بیام از اول کتاب اقای کارو زرگرو بخونم تا زیر وبم مدار های مرتبه ی یک رو در بیارم در حالتی بسته به این که ورودی میتونه در واقعیت چی باشه نباشه.....خطی باشه یا غیر خطی..نمایی یا سینوسی و....
.
.
اگه حالت کلیش رو یاد بگیری که خیلی هم اسون هستش اصلا ترسی نداری وردی رو طراح هر چقدر هم بپیچونه واست هیچ فرقی نداره و مثل کره خوری میمونه...
البته من الان توی مدار چون تا اخر خوب نخوندم در حدی نیستم که نظر بدم ورودی در واقعیت میتونه چی باشه یا نباشه..ولی اون قدر میدونم که برای سینوسی و نمایی که داریم...
.
.
جواب سوال برمیگرده به حل معادلات مرتبه یک بگیر تا n با ضرایب ثابت..متاسفانه در کتاب اقای کریمی هم زیاد خوب توضیح داده نشده ولی بدک هم نیست اگه بخونید اون قسمتو متوجه میشید منظور من چی هستش...حیف که من اسکنر ندارم وگر نه خلاصه هامو میذاشتم تا ببنید منظورم چطوری هستش..
.
.
یا مثلا همین مدارهای مرتبه ی اول رو با ضرایب ثابت همه ی کتاب ها با اون فرمول معروف حل کردند ولی توی مدار میشه اونو حالتی از همین معادلات مرتبه ی با ضرایب ثابت فرض کرد و به جواب رسید....
.
.
تاکیید ویژه دارم حل معادلات مرتبه ی مخصوصا یک و دو با ضرایب ثابت رو خوب خوب بخونید و به ازای دلتای های مختلف که ریشه های مختلفی داریم رو خوب یاد بگیرید و با درسهایی مثل مدار و کنترل ربطش بدید...به نتایج شگفت انگیزی میرسید....

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست عزیز خیلی حیفه کسی مثل شما که داره این قدر خوب درسا رو میخونه و همه چی و بلده خدایی ناکرده مثل خیلی ها بره سر جلسه کنکور و بعدش بعد که از سر جلسه میاد بیرون فقط طراح ها رو لعنت کنه و بگه چه سوالاتی بود...
ببین این حالتی که شما میگی مشتقش میشه صفر واستدلال هایی که داری و درست هم هست فقط وقتی کارایی داره که منابع اعدادی ثابت باشند حالا کافیه طراح یه تغییر بده توی منبع !!! میگی لاپلاس شما فرض کن استاد حل تمرین درس مدار یک هستی و حتما باید در حوزه ی زمان برای بچه ها حل کنی تستو...

.

وقتی من میام و توی تاپیک ها نظر میدم و یا جواب میدم دلیل بر بلد بودن من نیس.من هدفم اینه که یاد گرفتنه و اینکه اشکالات خودمو بدونم
اول درمورد جمله آخرتون میخوام بگم که ببین دوست من ما میخوام کنکور بدیم میخوایم سوال تستی حل کنیم نه اینکه مفهومی واسه کسی توضیح بدیم.ما محدود به حل از یه روش خاص نیستیم اونی موفقه که بتونه بین مطالب ارتباط برقرار کنه و بتونه مثلا یه سوال از فصل 2 رو با توجه به مطالبی که توی فصل 6 خونده راحت تر و بهتر جواب بده.
اونیکه یه سوالو توی 10 دقیقه و کامل حل میکنه و اونیکه یه سوالو توی نیم دقیقه حل میکنه توی کنکور خیلی فرق دارن.
یه مثالی که اخیرا دیدمو میگم به مدار ولی ربطی نداره
توی کتاب ریاضی مهندسی راهیان ارشد مومن زاده ص 85 تست 12 تابع قدرمطلق ایکس رو داده گفته کدوم میتونه ضریب سریش باشه.توی حلش کلی نوشته بعد اومده مقدارشم حساب کرده درصورتی که روی سوال اصلا یه چیز دیگه میخواد اصلا نیازی به اینهمه را نبود.
شمام وقتی میبینه لاپلاس هستش عملگر دی هستش و خیلی چیزای دیگه چرا نباید ازشون استفاده کنیم؟! اونموقع این نوع خوندن میشه حفظی؟
شما بیا کتاب پوران پژوهشو نگا کن حتی تستای تالیفیشو حتی یه نمونه مثال ازینکه ورودی به صورت چند جمله ای باشه وجود نداره شاید سینوسی و نمایی بعدا در قسمتهای حالت سینوسی و لاپلاس بیاد ولی چندجمله ای نیستش.
به نظرم بهتره شمام زیاد وسواس به خرج ندید شما اونقدر در درس مدار به مهارت نرسیدید که بخواید سوالیو عوض کنید منظورم اینه شاید اون چیزایی که شما عوض میکنید اصلا غیر ممکن باشه
به نظرم وقتتو روی خوندن این مباحث تلف نکنید که مثلا پاسخ ورودی صفر چیه پاسخ حالت صفر چیه چون هیچ کمکی به حل سوال نمیکنه.
مهم اینه وقتی یه مدار مرتبه اول میذارن جلوت بدونیچی هس چطوری تحلیل میشه و از چه طریقی میشه به جواب رسید.
من اگه مدار از پوران پژوهش میخوندم حتما این صفحاتو ورق میزدم چون واسه امتحان پایانترم دانشگاه نیاز هستش نه آزمون ورودی کارشناسی ارشد

آخرین ویرایش:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
کلا توی حل سوالای تستی گزینه ها روش حل رو مشخص میکنن
در سوالات مرتبه دوم که میگه جریان یا ولتاز معادلش چی میشه.خب با توجه به گزینه ها و اختلافاتی که دارن باید روش حل رو انتخاب کرد مثل اختلاف در مقدار اولیه مقدار نهایی ثابت زمانی.با استفاده از اینا که معمولا دو تا گزینه حذف میشه.بین دو گزینه میمونه از کدوم را بخوای بری.عملگر دی یا لاپلاس یا کی وی ال کی سی ال زدن. درسته که باید روش کلی رو بلد باشی ولی وقتی روش میانبر بلدی چرا نباید استفاده کنی.اینیکه میگید حفظیه وقتی سوال زیادی ازش حفظ کنی از حالته حفظی به حال قاعده کلی واستون درمیاد.
مثلا توی سری فوریه آخرین مرحله و چاره استفاده از فرمولای اصلی برای محاسبه ضرایب سری فوریه هستش.
اگه میگید روش کلی اونموقع چرا کتاب کنکور میخونیم روشهای کلی رو توی کتابای مرجع به خوبی نوشته

Mr.Perfect

عضو جدید
اون چیزی که شما میگید که بر حل معادلات با ضرایب خطی تسلط داشته باشیم...مگر اونجا هم تبدیل لاپلاس نمیگیریم و چندجمله تعیین میکنیم و بعد با استفاده از روشهایی مثل(1-ضرایب نامشخص و 2-عملگری 3-تغییر پارامتر) به حل جواب خصوصی نمیپردازیم؟
اینجا هم که مبحث همونه

از طرفی شما ابزاری را که داری باید ازش استفاده کنی...
لاپلاس یک بار اثبات میشه و هزاران بار استفاده میشه
اگه بخواید هر قضیه اثبات شده ای را به خاطر این رویکرد که مفهوم را یاد بگیریم بگذارید کنار که...

کافی شما بدونید که اون قضیه از روی چه حساب و کتابی بدست اومده و هرجای دیگه از نتایج فقط استفاده کنید

آخرین ویرایش:

Paydar91

کاربر ممتاز
دوست من منظورم از بلد بودن این بود که حیفه یه نفری تمام مباحثو خونده باشه ولی بره سر جلسه به علت یه سری تغییرات خیلی جزئی در سوال ها به جواب نرسه یا غلط برسه و بعدش با اونی که هیچی نخونده فرقی نداشته باشه...
.
.
دوستان یکی از دلایلی که مدار رو کسی صد نمیزنه همینه که همه میگن تا مساله فلان شد از لاپلاس بریم و.. در صورتی که میبینید حل مورد نظر طراح سوال یه روش دیگه بوده مثلا در حوزه ی زمان و اگه با لاپلاس برید مثلا به یه جواب دیگه ای میرسید و اتفاقا همون جواب هم توی تست ها هست و تست غلط رو میزنیم...
.
.
ضمنا شما اگه تستای چند سال اخیر رو ببینید چه در ریاضی مهندسی چه در مدار و چه در هر درسی طراح ها هم زرنگ شدند و طوری گزینه ها رو طرح میدند که مثل دهه 70 و اوایل 80 خیلی تابلو دو گزینه رد نمیشه ..البته کلا در هر کنکوری چند تا تست توی تمام درسا این طوری پیدا میشه ولی الان خیلی کم شده و اصلا مشخص نیست که توی چه درسی و چه مبحثی میخواد این طور گزینه هایی بیاد ....
.
.
نه دوست عزیز همون معادلات با ضرایب ثابت یه روش حل مستقیم داره که منظور من بود و یه روش حل دیگه اون هم استفاده از تبدیل لاپلاس هستش ...ولی دوستان من تبدیل لاپلاس عزیز و مورد علاقه ی ما فقط در سیستم های خطی کارمون رو راحت میکنه و لاغیر.....
.
.
من فکر میکردم با نوشتن این پست ها باعث میشه ترغیب بشید و بیش تر روی مباحث بحث کنیم...ولی گویا دوست دارید طبق همون چیزایی که نویسنده کتاب به خورد بقیه میده پیش برید ....نوشتن هر مدوم از این پست ها کلی وقت میگیره ..و با این کارتون کلا ادمو دلسرد میکنید...
.
.
ایشالله همتون نتایج دلخواه خودتون رو بگیرید...من اگه چیزی میگم از تجربه ی بقیه میگم ...از دوستی که این جا بود و رتبه ی سه شد وروش درس خوندنش کلا فرق داشت...ایشون میگفت من به یه نکاتی میرسیدم که توی هیچ کتابی نبود و اونا رو مینوشتم و جالبه وقتی ادم میره سر جلسه میبینه بله دقیقا همون چیزایی که بهش فکر کرده بود و تست شده و....
.
.
البته به روش خوندن شما هم هیچ ایرادی نیست ولی هر روش خوندنی در حد یه رتبه هستش...امیدوارم واقع نگر باشید...تا بعد کنکور به زمین و زمان وطراح بد نگید..که این چه سوالاتی بود..منابعمون بد بود و.... با این کتابا و اقای زرگر رسیدن به درصد های نجومی امکان پذیر نیست....

llvll.asoud

کاربر ممتاز
دوست من منظورم از بلد بودن این بود که حیفه یه نفری تمام مباحثو خونده باشه ولی بره سر جلسه به علت یه سری تغییرات خیلی جزئی در سوال ها به جواب نرسه یا غلط برسه و بعدش با اونی که هیچی نخونده فرقی نداشته باشه...
.
.
دوستان یکی از دلایلی که مدار رو کسی صد نمیزنه همینه که همه میگن تا مساله فلان شد از لاپلاس بریم و.. در صورتی که میبینید حل مورد نظر طراح سوال یه روش دیگه بوده مثلا در حوزه ی زمان و اگه با لاپلاس برید مثلا به یه جواب دیگه ای میرسید و اتفاقا همون جواب هم توی تست ها هست و تست غلط رو میزنیم...
.
.
ضمنا شما اگه تستای چند سال اخیر رو ببینید چه در ریاضی مهندسی چه در مدار و چه در هر درسی طراح ها هم زرنگ شدند و طوری گزینه ها رو طرح میدند که مثل دهه 70 و اوایل 80 خیلی تابلو دو گزینه رد نمیشه ..البته کلا در هر کنکوری چند تا تست توی تمام درسا این طوری پیدا میشه ولی الان خیلی کم شده و اصلا مشخص نیست که توی چه درسی و چه مبحثی میخواد این طور گزینه هایی بیاد ....
.
.
نه دوست عزیز همون معادلات با ضرایب ثابت یه روش حل مستقیم داره که منظور من بود و یه روش حل دیگه اون هم استفاده از تبدیل لاپلاس هستش ...ولی دوستان من تبدیل لاپلاس عزیز و مورد علاقه ی ما فقط در سیستم های خطی کارمون رو راحت میکنه و لاغیر.....
.
.
من فکر میکردم با نوشتن این پست ها باعث میشه ترغیب بشید و بیش تر روی مباحث بحث کنیم...ولی گویا دوست دارید طبق همون چیزایی که نویسنده کتاب به خورد بقیه میده پیش برید ....نوشتن هر مدوم از این پست ها کلی وقت میگیره ..و با این کارتون کلا ادمو دلسرد میکنید...
.
.
ایشالله همتون نتایج دلخواه خودتون رو بگیرید...من اگه چیزی میگم از تجربه ی بقیه میگم ...از دوستی که این جا بود و رتبه ی سه شد وروش درس خوندنش کلا فرق داشت...ایشون میگفت من به یه نکاتی میرسیدم که توی هیچ کتابی نبود و اونا رو مینوشتم و جالبه وقتی ادم میره سر جلسه میبینه بله دقیقا همون چیزایی که بهش فکر کرده بود و تست شده و....
.
.
البته به روش خوندن شما هم هیچ ایرادی نیست ولی هر روش خوندنی در حد یه رتبه هستش...امیدوارم واقع نگر باشید...تا بعد کنکور به زمین و زمان وطراح بد نگید..که این چه سوالاتی بود..منابعمون بد بود و.... با این کتابا و اقای زرگر رسیدن به درصد های نجومی امکان پذیر نیست....

اونیکه با تغییرات جزیی در روی سوال نتونه سوالی رو حل کنه روش خوندنش غلط بوده نه چیزه دیگه ای.اون معلومه سوالو حفظ کرده
قبول دارم که بعضی سوالاتو نمیشه از روش لاپلاس رفت و من اینجا نگفتم که واسه تمام سوالا سریع بیا لاپلاسو حساب کن بنویس.من میگم با توجه به شرایط گزینه ها بیاوو روش حل رو مشخص کن.نگاه به اختلافات گزینه ها برای رد گزینه. این حرفو قبول ندارم که میگی نمیشه حذف کرد.اگه کسی رسو خونده باشه و نه حاینکه حفظ کنه حتما و به راحتی میتونه دو گزینه رو حذف کنه البته نمیگم بدون حل و با چشم.منظورم اینه اختلافو که دید مثلا مقدار نهایی یا ابتدایی رو پیدا کنه دوتا گزینه رد میشه.بعضی از سوالات در شرایط خاص هستش که نمیشه حذف کرد.
نگا کن دوسته من ما منظورمون از نوشته هام این نیست که کار تورو زیر سوال ببریم یا دلسردت کنیم.بلاخره نظرامونو میگیم.هرکسی با یه روشی درس میخونه.خیلی خوبه مباحث بحث شه من خودم دوس دارم خیلی چیزام یاد گرفتم مخصوصا تو تاپیک ریاضی ولی خب افراد با دیدهای مختلفی نسبت به یه مبحث نگا میکنن شاید اون دیدی که من از مدار دارم با شما متفاوت باشه.همینکه وقتی شما این صفحات 100 رو با دقت میخونید و چیزی ازش کشف میکنید درحالیکه من این صفحاتو اصلا ورق میزنم نگاشونم نمیکنم.

مثلا یکی از رو مدرسان میخونه یکی از پارسه یکی از زرگر من خودم از تقوی میخونم.نمیشه گفت چون یکی به یه روشی درس خونده و نتیجه گرفته پس به همه هم تعمیم بدیم یا بگیم اون روش بهترین روشه
هرکسی درس میخونه برای ارشد مطمعن باش هدفش رتبه های بالا و زیر 100 هستش حالا با هر روشی و با هر کتابی و با هر پیشینه علمی ای
این کتاب نیستش که آدمو به درسدای بالا میرسونه این طرز فکر آدماس که باعث پیشرفت و تعالیشون میشن
امیدوارم شما هم بعد کنکور این جملات آخرتونو به کار نبرید.
شما مواظب باش واسه خودت پیش نیاد نگران بقیه نباش :gol:

llvll.asoud

کاربر ممتاز
مطلب دوستمون که میخوان ببینن نظر دوستان دیگه درمورد پیدا کردن و روش پیدا کردن جواب خصوصی چیه.اینم مطلبش

95623.JPG
415322.JPG

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام یه سوال میذارم ممنون میشم شرکت کنید میخوام با روشهای که دوستان حل میکنن آشنا شم

9596.JPG

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام یه سوال میذارم ممنون میشم شرکت کنید میخوام با روشهای که دوستان حل میکنن آشنا شم

مشاهده پیوست 163779

چرا هیچ کدوم از دوستان شرکت نمیکنن توی بحثا؟ میاین سایت واسه چی پس؟ یعنی هنوز به مدار مرتبه یک نرسیدید؟
کم کم دارم احساس میکنم به جای اینکه اینجا اشکالات همه رفع کنیمو دانشمون زیاد شه جایی برای تلف شدن وقتمون تبدیل شده :thumbsdown:

.V A H I D.

عضو جدید

مشاهده پیوست 163779
Vcصفر منفی=Vcصفر مثبت=0
تو هر 4گزینه Vcبه ازای0،برابر صفر میشه،پس هیچ گزینه ای حذف نمیشه
برای محاسبه ولتاژ خازن در بی نهایت:خازن اتصال باز---->جریان عبوری از مقاومت تغییرپذیر صفر----->ولتاز2سر مقاومت تغییرپذیر=0----->ولتاژخازن=ولتاژدو سر مقاومت2اهم
پس ولتاژ بینهایت=1
فقط گزینه 1 به ازای tبی نهایت برابر 1 میشه------>گزینه1

ramin_farsi

عضو جدید
مدار کنکور ارشد

مدار کنکور ارشد

من الان کلاس مدار پارسه رو برای کنکور میرم با دکتر عبدالعالی و مهندس غفارپور که هر دوشون فوق العاده اند!!!

Mr.Perfect

عضو جدید
چرا هیچ کدوم از دوستان شرکت نمیکنن توی بحثا؟ میاین سایت واسه چی پس؟ یعنی هنوز به مدار مرتبه یک نرسیدید؟

در کتاب زرگر مدارات غیرخطی فصل اخر قرار داره و بنده هنوز نرسیدم به ان
وگرنه خوشحال میشم در بحث ها شرکت کنم

llvll.asoud

کاربر ممتاز
در کتاب زرگر مدارات غیرخطی فصل اخر قرار داره و بنده هنوز نرسیدم به ان
وگرنه خوشحال میشم در بحث ها شرکت کنم

اصلا توی این سوال مقاومت غیرخطی بدرد نمیخوره و حذف میشه.وقتی تی رو به سمت بی نهابت میبریم خازن اتصال باز شده و در نتیجه چون مقاومت غیر خطی بهش وصل شده پس حذف میشه و حالا ولتاژ دو سر خازن با ولتاژ دو سر مقاومت دو اهمی برابر میشه که با تقسیم ولتاژ میشه یک حالا تو گزینه ها تی رو به بی نهایت میل میدیم تنها گزینه ای که میشه یک فقط گزینه یک هستش

sanup2006

عضو جدید
سلام دوستان عزیز.

من یه مشکل اساسی دارم و اونم فهم فصل یک مدار هست که بیس رشته برق هست.
من بخوام این فصل رو پایه ای و مفهومی یاد بگیرم از چه کتابی بخونم بهتره
(اون چیزی که من فهمیدم هیت میگن خوبه)
(تاثیر منبع خیلی مهمه و واسه همین اینجا از اساتید پرسیدم.مثلا تو درس الکترونیک من با کتاب اشرافیان گیج بود و کتاب اسلام پناه نجاتم داد:D )

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان عزیز.

من یه مشکل اساسی دارم و اونم فهم فصل یک مدار هست که بیس رشته برق هست.
من بخوام این فصل رو پایه ای و مفهومی یاد بگیرم از چه کتابی بخونم بهتره
(اون چیزی که من فهمیدم هیت میگن خوبه)
(تاثیر منبع خیلی مهمه و واسه همین اینجا از اساتید پرسیدم.مثلا تو درس الکترونیک من با کتاب اشرافیان گیج بود و کتاب اسلام پناه نجاتم داد:D )

دورود
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم .
اول از رهیافت دیانی خوندم تقریبا 2 روز . بعد که اصول و مبانیش دستم اومد از کتاب زرگر خوندم تقریبا 2 دور با حل مثال های درسنامه و تست . بازم مشکلاتی داشتم . ولی نمیدونم چرا وقتی بعد از این 2 کتاب ککتاب تقوی رو خوندم مشکلاتم خیلی کم شده :D (اسپند دود کنم برا خودم)

بازم ببینید دوستان نظرشون چیه

Mr.Perfect

عضو جدید
دوستانی که فصل دوقطبی تسلط دارند میشه بنده را راهنمایی کنند که منظور زرگر در کتابش از شرط برونی برای اتصال های مختلف ذکر شده را شرح بدید؟

مثلا شرط برونی برای اتصال موازی-سری دوقطبی ها

ehsan0641

کاربر بیش فعال
سلام دوستان کسی جزوه ای چیزی نداره که این اپ امپ ها رو درست حسابی توضیح داده باشه؟ من گرایشم قدرت بوده خیلی مشکل دارم روشون. اگه لطف کنید کمکم کنید دعاتون میکنم.

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان کسی جزوه ای چیزی نداره که این اپ امپ ها رو درست حسابی توضیح داده باشه؟ من گرایشم قدرت بوده خیلی مشکل دارم روشون. اگه لطف کنید کمکم کنید دعاتون میکنم.

سلام.هیچ کتاب و جزوه ای نیاز نیست.توی op-amp فقط حل مسائل زیاد مهمه.فقط اینا رو بدون که اگر ایده آل باشه جریان پایه های مثبت و منفی صفره و ولتاژهای پایه های مثبت و منفی برابره.با همین دو تا نکته همه تستهای op-amp ایده آل رو میتونی بزنی به شرطی که روی سایر بخشهای مدار مسلط باشی

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
مطلب دوستمون که میخوان ببینن نظر دوستان دیگه درمورد پیدا کردن و روش پیدا کردن جواب خصوصی چیه.اینم مطلبش

مشاهده پیوست 163773
مشاهده پیوست 163772

من باشم با این زوش حل نمی کنم! مدارهای مرتبه اول رو با همون روش پارسه حل کن!

در صفر منفی ،سپس در بینهایت و در گزینه ها تست کن! وقتت گرفته می شه اینطوری

بالا