بله دمت گرم.
سوالی پرسیدی که همه چی رو روشن میکنه.
فقط یه لحظه مطالبی رو که تو فکرت هست بذار کنار به این فکر کن لطفا

تا ببینیم نتیجه به کجا میرسه.
یک مصرف کننده بزرگ رو تصور کن که با ترانس تغذیه میشه. t1 حالا به هر دلیلی (که نمیخوام ایجاد بحث جدید بشه فعلا) میگن اینجا باید t1 با یک منبع دیگه ای موازی بشه . تا بهتر بشه مصرف کننده رو تغذیه کرد.
یا خاموشی کمتر بشه.حالا هر چی.
برای موازی کردن میان دو سیستم متداول تعریف میکنن 1 از 2 و 2 از 3 . که اینجا بحث ما 2 از 3 هست . یعنی از سه کلید دو تا وصل بشن. همزمان. سه کلید :
1- کلیدی که ترانس t1 رو به باسبار مرجع وصل میکنه
2- کلیدی که منبع جدید رو به باسبار مرجع وصل میکنه
3- باس کوپلر
.
(قبل از توضیح مدار یه چیزی بگم که اگر توی کتابا و جزوه های درسی دید که دو تا منبع رو موازی میکنن و یه خط میکشن و به هم ارتباط میدن منظور این نیست که دقیقا فاز به فاز به هم وصل میشن...متاسفانه سیستم تدریسی دانشگاهی کمکی که نمیکنه هیچ دید ادم رو خراب تر میکنه)
خب حالا مصرف کننده میخواد تعذیه بشه کدوم کلیدا وصل باشن.؟!
شما میگی سه تاش که من میگم نمیشه. مطمئنم که نمیشه. کار کردم و انجام دادم کاری به کتابای تقریبا بی محتوا درسی ندارم.
و متاسفانه همین کتابا دید شما رو خراب کرده.
اگر سه کلید به هم وصل باشن فاز t1 به فاز منبع جدید از طریق باسکوپلر اتصال پیدا میکنه و اتصال کوتاه پیش میاد.
بنابر این اگر دو ورودی که یکی t1 هست و یکی منبع جدید بخوان در حال کار باشن. باید باسکوپلر قطع باشه .
حالا میخوان ترانس t1 رو (به هر دلیلی ) از مدار خارج کنن برای مثلا یک روز
اینجاست که به طور اتو کلید مربوط به t1 قطع میشه و باسکوپلر وصل میشه. تا مصرف کننده ای که از طریق t1 تغذیه میشده بتونه از منبع جدید تو این یک روز تغذیه کنه.
.و با اومدن تو مدار t1 دوباره باسکوپلر قطع میشه.
تفاوتشون هم توی نوع مدار فرمان و طراحی لاجیک هست. یکم مطالبم پراکنده شده. از یک هند بوک لاتین بود که مطالعه کردم. پیداش کردم حتما قرار میدم.
در ضمن من اشتباه گفتم . قاطی کردم . اگر no باشه باس کوپلر , و اگر nc باشه باس تایی