سلام به همه دوستان خوبم بخصوص آقا مسعود.
روزی که این تاپیک ( منظورم همون قبلیه هستش .قبل از انتقال به قسمت تاسیسات ) رو استارت زدم اصلا" فکر نمی کردم یه روزی انقدر طرفدار پیدا کنه و همچین دوستانی پیدا کنم.خوشحالم .
بچه ها نمی خوام نظراتتون رو رد کنم و نمی خوامم کلیشه ای صحبت کنم ولی یه حرفایی رو باید گفت.
بیکاری بد دردیه مخصوصا" واسه پسرا چون انتظارات ازشون بیشتره و فقط کسی می تونه این درد رو متوجه بشه که خودش بیکاری رو کشیده باشه.
دوستان من الان شاغلم و خدا رو شکر اوضاع خوبه.ولی باور کنید هرکسی که میره سر کار الزاما" پارتی نداشته.روزی رو که به خدا توکل کردم و رفتم دنبال کار و در عین ناباوری کار گیر آوردم رو هیچ وقت یادم نمیره.کارهای بعدی رو هم فقط خدا واسم جور می کرد.پس دوستان قلبا" به خدا اعتماد کنید و ازش بخواهید.بازم می گم نمی خوام کلیشه ای صحبت کنم بلکه دارم از تجربیاتم می گم.
ولی هیچ کس از حال دیگری خبر نداره.مثل شما که شاید ندونید کار کردن تو محیط آلوده پتروشیمی یعنی چه؟البته خدارو شکر من راضی هستم.
در ضمن من تو یه شهر کوچک زندگی می کنم که مهندسای برقش کسی مدرک نظام رو نگرفته ( شاید خیلی ها اصلا" تو فکرش نبودن و گیر شغل خودشون بودن ) و حالا از شهر بغلی میان اینجا و امضا می کنن.
حالا با این اوصاف به نظر شما من باید امتحان بدم یا نه؟
ببخشید اگه پر حرفی کردم.
بازم مثل همیشه بگم که
لبخند یادتون نره دوستان عزیز