تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
البته شما آزمونم قبول بشی باید یه سابقه کار 3 ساله براشون جور کنی.یعنی همه ی رشته ها اینجوریه.
یعنی سالی 100 نفرم نمیخوان بگیرن؟؟؟
ما امسال 220 نفر شرکت کننده داشتیم،اگه بگیم نصفشون آزمون قبول نشن،میمونه 100 نفر که برای یه کلانشهر کمه به نظرم.البته اینجوریام که شما میگی نیست،هر مهندسی یه ظرفیت اشتغال مشخصی داره،ظرفیتش که تموم بشه نمیتونه بیاد حق کس دیگه ای رو بگیره.از اون لحاظ نترس،ساخت و ساز به همه میرسه
سلام اگه طبق فرمايش شما هر نفر يه ظرفيتي داشته باشه كه خيلي خوبه. حق امثال من تضييع نميشه. اون سابقه سه سال رو هم من شنيدم زياد گير نداره و ميشه با كمي دوندگي! جور كرد. بهر حال اميدوارم در اين آزمون و در تمام مراحل زندگيتون موفق باشيد;)

kuchuluuu

عضو جدید
سلام به همه دوستان خوبم بخصوص آقا مسعود.
روزی که این تاپیک ( منظورم همون قبلیه هستش .قبل از انتقال به قسمت تاسیسات ) رو استارت زدم اصلا" فکر نمی کردم یه روزی انقدر طرفدار پیدا کنه و همچین دوستانی پیدا کنم.خوشحالم .
بچه ها نمی خوام نظراتتون رو رد کنم و نمی خوامم کلیشه ای صحبت کنم ولی یه حرفایی رو باید گفت.
بیکاری بد دردیه مخصوصا" واسه پسرا چون انتظارات ازشون بیشتره و فقط کسی می تونه این درد رو متوجه بشه که خودش بیکاری رو کشیده باشه.
دوستان من الان شاغلم و خدا رو شکر اوضاع خوبه.ولی باور کنید هرکسی که میره سر کار الزاما" پارتی نداشته.روزی رو که به خدا توکل کردم و رفتم دنبال کار و در عین ناباوری کار گیر آوردم رو هیچ وقت یادم نمیره.کارهای بعدی رو هم فقط خدا واسم جور می کرد.پس دوستان قلبا" به خدا اعتماد کنید و ازش بخواهید.بازم می گم نمی خوام کلیشه ای صحبت کنم بلکه دارم از تجربیاتم می گم.
ولی هیچ کس از حال دیگری خبر نداره.مثل شما که شاید ندونید کار کردن تو محیط آلوده پتروشیمی یعنی چه؟البته خدارو شکر من راضی هستم.
در ضمن من تو یه شهر کوچک زندگی می کنم که مهندسای برقش کسی مدرک نظام رو نگرفته ( شاید خیلی ها اصلا" تو فکرش نبودن و گیر شغل خودشون بودن ) و حالا از شهر بغلی میان اینجا و امضا می کنن.
حالا با این اوصاف به نظر شما من باید امتحان بدم یا نه؟
ببخشید اگه پر حرفی کردم.
بازم مثل همیشه بگم که لبخند یادتون نره دوستان عزیز :smile:

Masoud_IEC

عضو جدید
روزی که این تاپیک ( منظورم همون قبلیه هستش .قبل از انتقال به قسمت تاسیسات ) رو استارت زدم اصلا" فکر نمی کردم یه روزی انقدر طرفدار پیدا کنه و همچین دوستانی پیدا کنم.خوشحالم .
بچه ها نمی خوام نظراتتون رو رد کنم و نمی خوامم کلیشه ای صحبت کنم ولی یه حرفایی رو باید گفت.
بیکاری بد دردیه مخصوصا" واسه پسرا چون انتظارات ازشون بیشتره و فقط کسی می تونه این درد رو متوجه بشه که خودش بیکاری رو کشیده باشه.
دوستان من الان شاغلم و خدا رو شکر اوضاع خوبه.ولی باور کنید هرکسی که میره سر کار الزاما" پارتی نداشته.روزی رو که به خدا توکل کردم و رفتم دنبال کار و در عین ناباوری کار گیر آوردم رو هیچ وقت یادم نمیره.کارهای بعدی رو هم فقط خدا واسم جور می کرد.پس دوستان قلبا" به خدا اعتماد کنید و ازش بخواهید.بازم می گم نمی خوام کلیشه ای صحبت کنم بلکه دارم از تجربیاتم می گم.
ولی هیچ کس از حال دیگری خبر نداره.مثل شما که شاید ندونید کار کردن تو محیط آلوده پتروشیمی یعنی چه؟البته خدارو شکر من راضی هستم.
در ضمن من تو یه شهر کوچک زندگی می کنم که مهندسای برقش کسی مدرک نظام رو نگرفته ( شاید خیلی ها اصلا" تو فکرش نبودن و گیر شغل خودشون بودن ) و حالا از شهر بغلی میان اینجا و امضا می کنن.
ببخشید اگه پر حرفی کردم.

سلام همشهری
درست میفرمایید ،به نظر من شرکت تو این ازمون ربطی به بیکار بودن یا شاغل بودن افراد نداره و هر کسی حق داره تو این ازمون شرکت کنه چون جدای از مسائل مادیش ( که کم هم هست) چیز خوبیه !

آخرین ویرایش:

ile

عضو جدید
ببخشید اگه پر حرفی کردم.
با توجه به اینکه من این بحث رو شروع کردم، می خواستم بگم منظور من قشر خاصی بود که واقعا مرفه ن و اکثرا متولد دهه 40 هستند.اینها درگذشته خیلی سریع نسبت به ما دهه 60 ها شغل پیدا کردند و اکثرا کارمند رسمی ادارات مختلفن و تا الان نیازهای اساسی مثله مسکن و خودرو... رو تامین کرده اند.اینا باید کلاه خودشون رو قاضی کنن و بیکاری جوون ها رو در نظر بگیرن، بهتره اگر در آزمون هم قبول شدند حداقل از سهمیه خودشون استفاده نکنن، اجازه بدن چهارتا نسل جوون حداقل به درآمد نظام خوش باشن.من آقایی رو میشناسم که حدود 20 سال سابقه کار داره و کارمند رسمی، حقوقش بالای 2 میلیونه ،انواع پاداش ها و عیدی ها و بن های مختلف رو میگیره، از مهرماه 400 هزارتومن داده رفته کلاس آمادگی آزمون نظام ، الانم خوشحاله که قبول میشه... با اینکه از لحاظ قانونی هیچکس نمیتونه ازش ایراد بگیره ولی آیا از لحاظ اخلاقی حرکتش درسته ؟ شرایط کشور ما واقعا حاد شده، پسرها و دخترهای بالای 28، 29 سال هنوز خونه پدرومادرشون هستند و امکان ازدواج ندارند. از یک قشر تحصیلکرده در حد مهندس برق انتظار میره این شرایط رو بفهمه و به اندازه ی خودش به مردم کمک کنه.

juliosezar

عضو جدید
با توجه به اینکه من این بحث رو شروع کردم، می خواستم بگم منظور من قشر خاصی بود که واقعا مرفه ن و اکثرا متولد دهه 40 هستند.اینها درگذشته خیلی سریع نسبت به ما دهه 60 ها شغل پیدا کردند و اکثرا کارمند رسمی ادارات مختلفن و تا الان نیازهای اساسی مثله مسکن و خودرو... رو تامین کرده اند.اینا باید کلاه خودشون رو قاضی کنن و بیکاری جوون ها رو در نظر بگیرن، بهتره اگر در آزمون هم قبول شدند حداقل از سهمیه خودشون استفاده نکنن، اجازه بدن چهارتا نسل جوون حداقل به درآمد نظام خوش باشن.من آقایی رو میشناسم که حدود 20 سال سابقه کار داره و کارمند رسمی، حقوقش بالای 2 میلیونه ،انواع پاداش ها و عیدی ها و بن های مختلف رو میگیره، از مهرماه 400 هزارتومن داده رفته کلاس آمادگی آزمون نظام ، الانم خوشحاله که قبول میشه... با اینکه از لحاظ قانونی هیچکس نمیتونه ازش ایراد بگیره ولی آیا از لحاظ اخلاقی حرکتش درسته ؟ شرایط کشور ما واقعا حاد شده، پسرها و دخترهای بالای 28، 29 سال هنوز خونه پدرومادرشون هستند و امکان ازدواج ندارند. از یک قشر تحصیلکرده در حد مهندس برق انتظار میره این شرایط رو بفهمه و به اندازه ی خودش به مردم کمک کنه.

واقعاً چیزهایی رو گفتین که توی ذهن منم بودن.اینا همش به خاطر عدم وجود عدالته.2 نفر رو در نظر بگیرین،هردو با یه مدرک،یکی با 3 تا شغل و دیگری بدون شغل.همونطور که قبلاً هم گفتم باید یه قانونی بذارن که افراد شاغل نتونن توی این آزمون شرکت کنن،البته افرادی که به قوانین نظام مهندسی آگاهی نسبی دارن میدونن که یه سری امتیازاتی برای کسانی که شاغل نیستن در نظر گرفته شده مثلا شخصی که جایی شاغل نباشه ظرفیتش نسبت به فرد شاغل تا 50% قابل افزایشه و .... اما به نظر من باید کلاً دور شاغلین رو خط بکشن.طرف عضو هیات علمی دانشگاهه ملیه و دکترا داره،دکتراشم اونور آب معلوم نیست چجوری گرفته که سر کلاس بلد نیست درس بده.بچه ها ایراد ازش میگیرن ولی خوب چون انگلیس درس خونده باید همه جلوش خم و راست شن(حالا دانشگاهش مهم نیست زیاد) ،کلی امکانات در اختیارشه(از اتاق جدا و اینترنت پرسرعت و ماشین و خونه و .....بگیر تا حقوقشون)،حالا بعد فکر کن با این همه دک و پوز پاشه بیاد سر ساختمون برا نظارت.خجالت نداره واقعاً؟؟؟اونم وقتی ببینی هر آزمون استخدامی که برگزار میشه 2000000 نفر شرکت میکنن.اصلاً به نظر من این آزمونهای استخدامی همش الکیه و برای کسب بودجه اس.فلان نهاد تا میبینه بودجه کم آورده،یه آزمون میزنه با هزینه ثبت نام 30000 تومن.میدونه همه دربه در دنبال کارن،سواستفاده میکنه.همین چند ماه پیش آزمون شرکت نفت خودش اعلام کرد حدود 900 هزار نفر کل ایران شرکت کردن،خب نفری 20 هزار تومن که گرفته بود،حساب کنی میشه18 میلیارد تومن.این پول کجا میره؟؟؟آخرشم چند تا اسم اعلام میکنه،که معلوم نیست واقعیه،تقلبیه.باور کنین من توی روزنامه بازار کار خوندم نوشته بود من 2 سال پیش توی آزمون استخدامی شرکت نفت قبول شدم،هنوز بعد 2 سال دعوتمون نکردن برا کار یا چرا راه دور بریم،رفیق خودم توی آزمون کتبی قبول شد،مصاحبه هم قبول شد،رفت طب صنعتی گفتن یکی از گوش هات یه ذره شنواییش کمه ردش کردن.این انصافه؟؟؟
الانم اینقدر بی وجدانن،میبینن متقاضی زیاده،عنوان شغلی رو میزنن کاردانی برق یا مکانیک،بعدش مدرک مورد نیاز رو مینویسن لیسانس برق یا مکانیک.باورتون نمیشه این آزمون استخدامی قوه قضاییه رو نگاه کنین که هم برق میخواد و هم مکانیک:
http://185.10.72.103/
اگه ذره ای عدالت باشه نباید بگن بابا طرف رفته زحمت کشیده،کلی بدبختی کشیده،نباید با فوق دیپلم یه فرقی داشته باشه؟؟؟انسلامتی خودشون قوه ی قضاییه ان

mR_Eminem

عضو جدید
سلام بر مهندسین گرامی

خیلی وقته دارم این تاپیک رو دنبال میکنم

منم حدود یک ماه کار رو تعطیل کردم و به هزار امید و آرزو برای دومین بار در آزمون شرکت کردم

چند تا سوال برام پیش اومده بود گفتم تو این سایت ثبت نام کنم و از تجربیات شما دوستان استفاده کنم

تکلیف کسایی که نمره نزدیک 50 درصد میگیرن چی میشه؟ راه داره که با تخفیف و شرکت در کلاس تقویتی چیزی قبول شن؟ یا دوباره تو آزمون باید شرکت کنن و روز از نو و روزی از نو؟

کلید سوالاتی که جدیدا گذاشتین چقدر در صد خطا داره؟

من شنیدم کلید سوالها تا آخر هفته اعلام میشه؟ کسی اطلاعات دقیقی داره؟

با تشکر و سپاس ;)

ile

عضو جدید
سلام بر مهندسین گرامی

منم حدود یک ماه کار رو تعطیل کردم و به هزار امید و آرزو برای دومین بار در آزمون شرکت کردم

چند تا سوال برام پیش اومده بود گفتم تو این سایت ثبت نام کنم و از تجربیات شما دوستان استفاده کنم

تکلیف کسایی که نمره نزدیک 50 درصد میگیرن چی میشه؟ راه داره که با تخفیف و شرکت در کلاس تقویتی چیزی قبول شن؟ یا دوباره تو آزمون باید شرکت کنن و روز از نو و روزی از نو؟

کلید سوالاتی که جدیدا گذاشتین چقدر در صد خطا داره؟

من شنیدم کلید سوالها تا آخر هفته اعلام میشه؟ کسی اطلاعات دقیقی داره؟

با تشکر و سپاس ;)
تا اونجا که من اطلاع دارم حتما باید نمره ی 50 بدست بیاد و اینم بدونید که درصدهای اعشاری رو به بالا گرد میشن. به نظر من جواب هایی که دوستان دادن همشون درسته، بجز سوالاتی که مبهم هستند ،یعنی سوال طوری بوده که دوتا از گزینه ها میتونه درست باشه.البته یکی دوتا سوال اینجوریه.

mR_Eminem

عضو جدید
تا اونجا که من اطلاع دارم حتما باید نمره ی 50 بدست بیاد و اینم بدونید که درصدهای اعشاری رو به بالا گرد میشن. به نظر من جواب هایی که دوستان دادن همشون درسته، بجز سوالاتی که مبهم هستند ،یعنی سوال طوری بوده که دوتا از گزینه ها میتونه درست باشه.البته یکی دوتا سوال اینجوریه.

مرسی بابت جوابتون....فقط یک سوال دیگه

گرد به بالا یعنی چی؟ مثلا 49.45 میشه 50 یا باید از 0.50 به بالا باشه تا به بالا گرد بشه مثلا 49.55 باشه؟

• Like
واکنش ها: ile

mohammadg846

عضو جدید
سلام بر مهندسین گرامی

تکلیف کسایی که نمره نزدیک 50 درصد میگیرن چی میشه؟ راه داره که با تخفیف و شرکت در کلاس تقویتی چیزی قبول شن؟

با تشکر و سپاس ;)

سر جلسه آزمون یکی از داوطلبان میگفت که همکارش 47 درصد زده بوده و خب قبول نشده بود ولی بعد بهش زنگیده بودن که پاشو بیا نظام قبول شدی!!!!
البته کاملا بستگی به نظر خود نظام مهندسی داره.چون سوالای پارسال خیلی سخت بود و گاها غیر استاندارد.ولی امسال آسونتر بود و فکر نکنم همچین تصمیمی بگیرن.ضمنا من در تبریز آزمون دادم

mohammadg846

عضو جدید

طبق مطالب این وبلاگ 3.5 ملیون تومن برای یک سال (بدون هیچ مسئولیت و زحمتی) در آمد داره.

اینم لینک وبلاگ

http://nezam-bargh.blogfa.com/post/18

11- حالا تا 4 سال دیگه فقط پروانه اشتغال به کار پایه 3 دارید.اون هم از نوع طراحی و نظازت. شما د ر تهران نمی تونید با اون مستقیما کار کنید. یعنی مثلا کسی که می خواد خونه بسازه نمی تونید براش طراحی کنید و پاش مهر بزنید چون پایه 3 دارید و فقط تا 3 طبقه مجاز به طراحی هستید و تو تهران هم کسی 3 طبقه نمی سازه و اکثرا 4 طبقه می سازند. بنابراین تا پایه 2 بگیرید بایستی صبر کنید ولی تو شهرستان ها به راحتی میشه کار کرد.
راه حلش چیه حالا که این همه زحمت کشیدید؟

12- یه سر به روزنامه همشهری بزنید: دو قسمت رو چک کنید:
الف قسمت استخدام مهندس برق
ب- قسمت نقشه و نظارت که معمولا اخر روزنامه است

تو اون قسمت یه سری شرکتهای حقوقی آگهی همکاری با مهندسین دارای پروانه اشتغال به کار میدن
آخرین قیمت که من تو این تاریخ میدونم 3.500.000 تومان برای پایه 3 است (تاریخ امروز 92/2/23). شما یه قرارداد با اونها می بندید و عضو اون شرکت میشید. البته بایستی تو قرارداد ذکر بشه که شما هیچ مسوولیتی ندارید و مالیات هم با شرکت است. راستی شما پای هیچ نقشه ای رو مهر و امضا نمی کنید و شرکت خودش این کار رو می کنه.پس مهر پیش خودتون می مونه و فقط پای قرارداد با شرکت میزنید.

mohammadg846

عضو جدید

خب حالا که ترسم ریخت،بیشتر سر میزنم.

شما اطلاع دارین که وضعیت رشته تون توی نظام چجوریه؟؟؟مثلاً برای رشته ما گرایش ها فرق داره با هم.من خودم سیالات بوده گرایشم که هم نظارت رو شامل میشه و هم طراحی رو،بچه های جامدات فقط نظارت میدن بهشون البته بعضیا میان درس های ما رو هم پاس میکنن که یه سال قبول میکنن ازشون و یه سال قبول نمیکنن اینه که شانسیه،گرایش ساخت و تولیدمون هم که نظام اصلاً راهشون نمیده

برای شما هم گرایش خاصی مد نظر نظام مهندسیه؟؟؟

بله دیگه شما اگه قبول بشین کلی خوشبحالتون میشه
هم طراحی هم نظارت هم طراحی وبازرسی لوله کشی گاز:smile:
قبلا رشته ما فقط قدرت اصلی بود و بقیه مرتبط و بعضی ها هم مثل ابزاردقیق و کنترل اصلا راه نمیدن به نظام
ولی پارسال کمیسیون هم ارزی مهندسی الکترونیک را هم اصلی اعلام کرد(طراحی و نظارت)

maysam.azizi

عضو جدید
اینکه درامد پروانه اشتغال چقدر میشه رو نمیشه یک عدد ثابت گفت و همونطور که در مبحث دو هم خوندید هر مهندس (فعلا پایه 3) یک ظرفیت طراحی و یک ظرفیت نظارت داره( برای رشته های مرتبط فقط نظارت تعلق میگیره) و در صورتی هم که در یک دفتر مهندسی کار کنه بسته به ضرایب مربوط به اون دفتر ظرفیتش اضافه تر هم میشه حال میزان درامد و سودآوری کاملا بستگی به درصد استفاده از ظرفیت پیش بینی شده دارد
در بعضی شهرها مثل تهران مهندس پایه 3 چون بالای 5 طبقه رو نمیتونه نظارت کنه ممکنه ظرفیت استفاده شده کمتر باشه و یا در بعضی شهرها توی اون رشته خاص ترافیک باشه و یک حالت دیگم رکود در ساخت و ساز مسکن است که باعث کاهش ظرفیتهای استفاده شده در سال میشود با وجود همه این شرایط یک مهندس برق که طراحی و نظارت داشته باشد و از بیشتر ظرفیتش استفاده کند بالای 10 میلیون درآمد خواهد داشت
یک نکته دیگر هم بحث تعرفه است که در شهرهای مختلف متفاوت است و همین میزان درآمد در شهرهای مختلف را متفاوت میکند
میبیند که بدلیل وجود پارامترهای مختلف نمیتوان میزان درآمد پایه 3 را یک عدد ثابت عنوان کرد

mR_Eminem

عضو جدید
سر جلسه آزمون یکی از داوطلبان میگفت که همکارش 47 درصد زده بوده و خب قبول نشده بود ولی بعد بهش زنگیده بودن که پاشو بیا نظام قبول شدی!!!!
البته کاملا بستگی به نظر خود نظام مهندسی داره.چون سوالای پارسال خیلی سخت بود و گاها غیر استاندارد.ولی امسال آسونتر بود و فکر نکنم همچین تصمیمی بگیرن.ضمنا من در تبریز آزمون دادم

کار درست همینه ;)

مثل سال های نه چندان دور میتونن دوره تکمیلی بزارن ;)

mR_Eminem

عضو جدید
بله دیگه شما اگه قبول بشین کلی خوشبحالتون میشه
هم طراحی هم نظارت هم طراحی وبازرسی لوله کشی گاز:smile:
قبلا رشته ما فقط قدرت اصلی بود و بقیه مرتبط و بعضی ها هم مثل ابزاردقیق و کنترل اصلا راه نمیدن به نظام
ولی پارسال کمیسیون هم ارزی مهندسی الکترونیک را هم اصلی اعلام کرد(طراحی و نظارت)

کارشناسی ناپیوسته الکترونیک هم شامل این هم ارزی میشه؟ :)

mohammadg846

عضو جدید

mR_Eminem

عضو جدید
با شرایطی بله
عنوان رشته کارشناسی و کاردانی باید همنام باشه
رشته های با عنوان تکنولوژی یکم تردید دارم!!
اینم لینک دانلود صورتجلسه هم ارزی

http://shoma5.ir/1391/11/20/Ham_Arzi911104

مرسی بابت پاسخ ;)
نوشته باید دروس های کمیسیون هم ارزی را برای طراحی بگذرانید !
یعنی باید بریم سر کلاس درس؟
تا پایه دو هم بیشتر نمیشه گرفت :eek:

mohammadg846

عضو جدید
مرسی بابت پاسخ ;)
نوشته باید دروس های کمیسیون هم ارزی را برای طراحی بگذرانید !
یعنی باید بریم سر کلاس درس؟
تا پایه دو هم بیشتر نمیشه گرفت :eek:

البته ظاهرا مصوبه های جدیدتری هم هست
مثلا در کامنتهای اون لینک یه آقایی گفته
"با عرض سلام وادب.خواستم بگم کمسیون هم ارزی رشته ها پیرو بخشنامه شماره68693/430مورخه4/11/91 بخشنامه جدیدی به شماره 39780/430 را درسایتش گذاشته که به تاریخ 23/6/92هست ودر اون خیلی از تکنولوژی ها تا پایه 3می تونن طراحی بگیرن"
دروس کمیسیون را معرفی میکنن به دانشگاه و اونجا پاس میکنید.البته رای نهایی به هنگام صدور پروانه مشخص میشه.

mR_Eminem

عضو جدید
البته ظاهرا مصوبه های جدیدتری هم هست
مثلا در کامنتهای اون لینک یه آقایی گفته
"با عرض سلام وادب.خواستم بگم کمسیون هم ارزی رشته ها پیرو بخشنامه شماره68693/430مورخه4/11/91 بخشنامه جدیدی به شماره 39780/430 را درسایتش گذاشته که به تاریخ 23/6/92هست ودر اون خیلی از تکنولوژی ها تا پایه 3می تونن طراحی بگیرن"
دروس کمیسیون را معرفی میکنن به دانشگاه و اونجا پاس میکنید.البته رای نهایی به هنگام صدور پروانه مشخص میشه.

مرسی مهندس ;)

mohammadg846

عضو جدید

mR_Eminem

عضو جدید
تو این لینک
http://shoma5.ir/1391/11/20/Ham_Arzi911104
در جواب یه کامنت گفته بودن
"امیدواریم تا آخر وقت چهارشنبه 4/10/1392 اعلام شود.
برگرفته از shoma5.ir"

ولی هنوز خبری نیست!!!!!!!!!!

مهندس یکی از رفقا تو تهران پیگیر شده ظاهرا آخرای این ماه کلید سوال ها رو میدن و اواخر بهمن هم نتایج رو...

mohammadg846

عضو جدید

mR_Eminem

عضو جدید
ای بابا
لابد یه ریگی به کفششون هست که کلید ها را دیر میدن:que:
البته ظاهرا 5 تا سوال عمران محاسبات اشتباه بوده و لابد بخاطر اونها طولش میدن:mad:

سال پیش خیلی سریعتر از این حرفا کلید سوالها رو گذاشتن...امسال معلوم نیس باز چه فیلمی میخوان در بیارن :que:

بالا