درود
منبع جواب7و 8و 9 چی هست ؟
15 گزینه 3 (کلید محافظ موتور برابر جریان نامی که 24 هست)، 16 الف هستش به نظرم ، شما 15 تا 18 رو چطور حل کردید و به جواب رسیدید ؟
سوال 7: مبحث 3، ص 86، 3-1-23-5
سوال 8: توی جواب آزمون های قبلی اومده بود که سطح پوشش دتکتور دودی 100 و دتکتور حرارتی 50 متر مربعه بر اون اساس زدم یک و دو
سوال 9: ضوابط آتش نشانی ص 19، فاصله مانع تا سقف کمتر از 20 سانته و فضا به دو بخش تقسیم میشه
سوال 15، و به تبعش! 16، 17و 18: من اول گفتم این جریانی که زیر موتور نوشته جریان خطه، با همون حساب کردم زدم 15-3، 16و17 الف، 18 د، بعد فک کردم این طوری خیلی آسون میشه، با توجه به این که زیر موتور نوشته بود 380 دلتا، گفتم شاید این جریان مالِ فازِ موتوره، به رادیکال 3 تقسیم کردم و دوباره حل کردم این بار شد 15-4، 16و 17 د، و 18 هر دو گزینه ب و ج، ولی خب چون توی ب یکی ازکابل ها عوض میشه و توی ج هر دو کابل، ب رو بهتر در نظر گرفتم، الان نمی دونم اون اولی درست بود یا دومی درسته یا هیچ کدام!
سوال 41 را من هر 3 گزينه زدم .چون گزينه هاي 2 سرعته و VVVF را مطمئن بودم ولي دوستان اگه منبع جواب اين سوال را ميدونند اعلام كنند . سوال 50 را من گزينه 4 فقط فيوز زدم به نظرم مشابه سوال 26 اسفند 91 بود ولي تو سوال امسال گزينه 3 گفته فيوز و كليد خودكار اتوماتيك محدود كننده كه به نظر بعضي دوستان اين گزينه درسته
به به! خوش اومدید، من که جوابمو زدم، دیگه باید ببینیم نظام مهندسی چی میگه! در مورد کنترل سرعت آسانسورهم که دوستان گفتن توی مبحث 15 هستش