تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

maysam.azizi

عضو جدید
بله در مورد این سوال الان که بیشتر فکر میکنم جواب شما منطقی تره
سوال 15 من 3 زدم چون جریان موتور در اون محدوده قرار میگیره
و سوالای 16 ، 17 ، 18 رو هم به ترتیب 1و 1 و 4 زدم .
جریان در مسیر مشترک در حالت اول رو 84 امپر میگیریم افت در مسیر مشترک 12.6 و در مسیر موتور 7.7 میشه که نسبت به 380 میشه 5.3 افت
در حالت راه اندازی جریان مسیر مشترک رو 180 و مقاومت در کیلومتر طبق جدول 0.41 در نظر گرفتم و برای مسیر موتور 120 با مقاومت 1.5 اهم
که بعد از محاسبه در این حالت 8.62 بدست می آید و بر اساس جواب سوال 17 نیز سوال 18 جوابش گزینه 4 میشه

maysam.azizi

عضو جدید
در مورد سوال 50 مطمئنید که گزینه 3 درسته چون من بین 3 و 4 شک داشتم و چون عین عبارت کلید خودکار اتوماتیک محدود کننده رو جایی نخونده بودم
و از طرفی توی چند نمونه سوال دیده بودم که وسیله حفاظتی محدود کننده جریان جوابش میشه فیوز به این گزینه هم شک کردم و این سوال رو نزدم

nafise05

عضو جدید
در مورد سوال 50 مطمئنید که گزینه 3 درسته چون من بین 3 و 4 شک داشتم و چون عین عبارت کلید خودکار اتوماتیک محدود کننده رو جایی نخونده بودم
و از طرفی توی چند نمونه سوال دیده بودم که وسیله حفاظتی محدود کننده جریان جوابش میشه فیوز به این گزینه هم شک کردم و این سوال رو نزدم
والا مطمئن که، عقلم این طور بهم میگه، خودکار اتوماتیک منم نشنیده بودم! تا جایی که میدونم خودکارهمون یعنی اتوماتیک! اینو باید واقعا از طراح سوال پرسید که مثلا خودکار غیراتوماتیکم هست؟!
ولی خب کلید خودکار محدودکننده جریان توی راهنما اومده بود که با فیوز به عنوان محدود کننده به کار میرن،
در مورد 15 و 16 و17 و18، بعد از آزمون به نظرم اومد که همون جواب اولم درستتر بوده، اما اون موقع به نظرم اومد انقدر آسون و سرراست نباید باشه!:whistle: خدا شفام بده!

maysam.azizi

عضو جدید
باید پرانتز میزاشت و منم الان فکر میکنم گزینه 3 درست تره ولی چون پرانتز نگذاشته بود و خودکار اتوماتیک هم نداریم و در چند نمونه سوال هم جواب فیوز شده بود البته در اونجا کنار کلید خودکار لفظ محدود کننده نبود که جواب میشد فیوز ولی بهرحال با وجود اینکه امسال سوال مبهم ایرادی کمتر بود ولی این سوال واقعا برای من خیلی مبهم بود
راستی من سوالای 44 45 و 46 رو هرسه گزینه 2 بدست آوردم ولی سوال بعدش یعنی سوال 47 خیلی مبهم بود هم گزینه 2 میتونه درست باشه هم 3
اما ما چون در محاسبات کاهش ولتاژ بدنه با اضافه کردن الکترودهای زمین مکرر داشتیم من شک کردم که منظورش از ولتاژ هادی حفاظتی چیه و اون گزینه رو رد کردم و چون با اضافه کردن الکترود افزایش جریان رو داریم گزینه 2 رو زدم.

kuchuluuu

عضو جدید

سلام به همه.
در رابطه با سوال 50 لطفا" به صفحه 42و44 مبحث 13 توجه کنید.همانطور که میبینید هم برای فیوز و هم برای کلید خودکار (اتوماتیک) نوشته وسیله حفاظتی در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار.حال به سوال 26 اسفند 91 نگاه کنید که همین سواله ولی با گزینه های یکم متفاوت.همونطور که می بینید جواب اون سوال به نظر می رسد که باید گزینه 2 یعنی فیوز و کلید خودکار اتوماتیک باشد ولی خود نظام مهندسی گزینه 4 یعنی فیوز را انتخاب کرده.حالا من نمی دونم کلید خودکار اتوماتیک محدود کننده یعنی چی ولی من با توجه به سوال آزمون 91 گزینه 4 یعنی فقط فیوز را انتخاب کردم.
لطفا" دیگر دوستان هم نظر بدن.

nafise05

عضو جدید
سلام به همه.
در رابطه با سوال 50 لطفا" به صفحه 42و44 مبحث 13 توجه کنید.همانطور که میبینید هم برای فیوز و هم برای کلید خودکار (اتوماتیک) نوشته وسیله حفاظتی در برابر اتصال کوتاه و اضافه بار.حال به سوال 26 اسفند 91 نگاه کنید که همین سواله ولی با گزینه های یکم متفاوت.همونطور که می بینید جواب اون سوال به نظر می رسد که باید گزینه 2 یعنی فیوز و کلید خودکار اتوماتیک باشد ولی خود نظام مهندسی گزینه 4 یعنی فیوز را انتخاب کرده.حالا من نمی دونم کلید خودکار اتوماتیک محدود کننده یعنی چی ولی من با توجه به سوال آزمون 91 گزینه 4 یعنی فقط فیوز را انتخاب کردم.
دقت کنید توی شکل همون صفحاتی که گفتین، نوشته کلید خودکار محدود کننده و به یکی از شکلهای محدود کننده فلش زده و جای دیگه اش هم نوشته کلید خودکار معمولی این ویژگی رو نداره، به نظر من چون توی سوال هم کلید خودکار معمولی توی گزینه ها بود هم کلید خودکار محدود کننده، باید کلید خودکار محدودکننده رو هم توی جواب داشته باشیم، فیوز هم که حتما

adel_labafzadeh

عضو جدید
سلام به همه.
سلام
سوال 50 را من گزینه 4 زدم ولی با توجه به راهنمای مبحث 13 صفحه 373 به نظرم گزینه 3 درسته تو این صفحه دقیقا گفته وسایل حفاظتی موجود برای محدود کردن جریان در بازار عبارتند از :کلیدهای خودکار محدود کننده جریان و فیوزها

adel_labafzadeh

عضو جدید
دوستان در مورد سوال 10 نظرتون چیه؟در مورد این سوال هم اختلاف نظر هست. من با توجه به صفحه 317 راهنمای مبحث 13 گزینه 4 را زدم .که به هر 2 گزینه 2و3 اشاره کرده.

armmman1

عضو جدید
سلام به همه مهندسان عزیز
من پست ها رو خوندم و ببخشید که تازه وارد بحثتون میشم اما یه سوال :
چرا همه سوال دتکتور دودی رو یک عدد زدید در صورتیکه تو جزوه ها حداکثر پوشش دودی مربع 9در9 و حرارتی 6در6 ذکر شده

LM741

عضو جدید
شما نمره منفی غلط ها رو در نظر گرفتی و شده 35 تا؟ اگه آره قبولی
اگه نه باید نمره منفی 15 تا غلط که میشه 5 نمره منفی رو هم در نظر بگیریم، اونجوری میشه 30 تا درست، که اونجوری هم قبولی!
ایشالا قبولی، نمره منفی هم همون 1/3 هستش

سلام
تشکر از پاسخ گویتان
والا من 50 سوال رو زدم . با پاسخ نامه ای که هر یک از بچه ها قرار دادند . حداقل 40 تام درسته .
امیدوارم همه موفق و موید باشند

elham218

عضو جدید
دوستان کسی نمیدونه امسال دوباره امتحان برگزار میشه یا ن.

من ب نظام مهندسی شهرمون زنگ زدم جواب درست و حسابی ندادن.

کسی می تونه ب نظام شهرش زنگ بزنه و بپرسه؟

من کماکان ناراحتمم و شبا خواب امتحان نظام رو میبینم.:cry:

مرسی:gol:

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

همين كه اومديم توي اين تاپيك يني واسه آزمون تلاشمون رو كرديم.ناراحت نباشيد دنيا كه به آخر نرسيده.همين كه تنمون سالمه بايد شكرگذار خداوند باشيم.:gol:

elham218

عضو جدید
همين كه اومديم توي اين تاپيك يني واسه آزمون تلاشمون رو كرديم.ناراحت نباشيد دنيا كه به آخر نرسيده.همين كه تنمون سالمه بايد شكرگذار خداوند باشيم.:gol:

از شما چ پنهون، برای امتحان نظام نتونستم کارای پایان نامم رو انجام بدم و دفامم افتاد ترم دیگه.

اخه خیر سرم 2 ماه ک برای این ازمون وقت گذاشته بودمو و 2 ماهم برای امتحان نظام ک میخاست شهریور برگزار شه ک نشد.

اینقد دو تا کارو با استرس زیاد با هم انجام دادم ک از هر دو موندم.:cry:

بازمم ممنون

Masoud_IEC

عضو جدید

به فکر خودتون ارامش بدید که بتونید کارای پایان نامه رو کامل انجام بدید چشم رو هم بزارید سال دیگه نوبت ازمون بعدیه و یه انرژی تازه
امسال فک نکنم دیگه وقت بشه ، احتمالا شهریور هست نوبت بعدی

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

خدایی قبل از اینکه پیامم رو حذف کنید کمکم کنید.

نیاز به کمک شما دارم

یه پروژه دارم توی درس قابلیت اطمینان قدرت

میتونید جدول copt رو برام با نرم افزار متلب پیاده سازی کنید؟

کسی هست که این پروژه رو داشته باشه؟

لطفا بهم ایمیل بدین

ممنونم

tyler

عضو جدید

از کجا معلوم رد بشی؟اومد و زد قبول شدی!تا نتایج نیومده که نباید ناامید شد.قبولم نشی چیز زیادیو از دست ندادی.
همون دانشگاه خیلی مهمتره از نظام مهندسی مخصوصا برای آینده شغلی.
امسالم 99% برگزار نمیشه.میره واسه سال بعد.چند تا از دوستام فقط چون نمیدونستن نظام مهندسی چیه امسال شرکت نکردن(خیالشونم نیست!)

(نصیحت:پایان نامه رو تا جایی که جا داره سریع جمع و جورش کنین و الافش نشین،من حدود 9 ماه فقط روی پایان نامم وقت گذاشتم و با وجود موفقیت حاصلی جز پشیمونی نداشت!کسایی که یه پروژه ساده برداشتن و کپی کاری کردن،برد کردن،ما که فقط از زندگی 9 ماه عقب افتادیم)

ile

عضو جدید

البته نظام مهندسی برای رشته ی برق آش دهن سوزی هم نیست. باید از وقتت بزنی بری سر ساختمون، بری دفتر فنی، زرنگ باشی پولت رو به موقع بگیری... بخصوص برای خانوم ها انجام این کارا سخت تره. یکی از آشناهای ما که خانوم بود، دوسال قبل با تمام اشتیاق رفت کلاس آمادگی آزمون نظام، با نمره ی 70 هم قبول شد، بعدش دو، سه تا کار گرفت ولی الان کلا بیخیال شده و میگه به مسئولیت و دردسرش نمیارزه. متاسفانه بیشتر بچه ها از سر بیکاری شرکت میکنن.مطمئنم اگر شغل درست حسابی داشتن خیلیا دنبالش نمیرفتن... من موندم اگه قبول شدم چطور میخوام فاصله های دور رو برم سر ساختمون. منی که 4 ساله بیکارم و حتی پول یدونه پراید اوراق رو ندارم مجبورم آژانس بگیرم و هرچی میگیرم بدم کرایه آژانس. پولم در حد خرید یه موتوره، تصور کنید چه صحنه ی ضایعی پیش میاد، مهندس با موتور بره سر ساختمون . صاحب ساختمون میگه شوخی نکن برو بگو مهندس خودش بیاد:D هفته پیش سرجلسه دیدم یه سری افراد که سنشون بالای 40 ساله اومدن آزمون، چندتا شو میشناختم .از این کارمندهای رسمی بالای 20 سال سابقه کار بودن. از اینایی که بالای 2میلیون حقوق میگیرن.حتی یکیش رییس یه اداره ی مشهوره.طرف ماشین 80 میلیونی داره ولی هنوز از پول سیر نشده، اومده سالی 3 ، 4 میلیون هم از نظام بگیره، پول مسافرت عیدش مجانی باشه. شما رو نمیدونم ولی من تا سروسامون بگیرم جوونیم تموم شده و یه موقعی به پول میرسم که به دردم نمیخوره:biggrin:

sanijoon

کاربر ممتاز
البته نظام مهندسی برای رشته ی برق آش دهن سوزی هم نیست. باید از وقتت بزنی بری سر ساختمون، بری دفتر فنی، زرنگ باشی پولت رو به موقع بگیری... بخصوص برای خانوم ها انجام این کارا سخت تره. یکی از آشناهای ما که خانوم بود، دوسال قبل با تمام اشتیاق رفت کلاس آمادگی آزمون نظام، با نمره ی 70 هم قبول شد، بعدش دو، سه تا کار گرفت ولی الان کلا بیخیال شده و میگه به مسئولیت و دردسرش نمیارزه. متاسفانه بیشتر بچه ها از سر بیکاری شرکت میکنن.مطمئنم اگر شغل درست حسابی داشتن خیلیا دنبالش نمیرفتن... من موندم اگه قبول شدم چطور میخوام فاصله های دور رو برم سر ساختمون. منی که 4 ساله بیکارم و حتی پول یدونه پراید اوراق رو ندارم مجبورم آژانس بگیرم و هرچی میگیرم بدم کرایه آژانس. پولم در حد خرید یه موتوره، تصور کنید چه صحنه ی ضایعی پیش میاد، مهندس با موتور بره سر ساختمون . صاحب ساختمون میگه شوخی نکن برو بگو مهندس خودش بیاد:D هفته پیش سرجلسه دیدم یه سری افراد که سنشون بالای 40 ساله اومدن آزمون، چندتا شو میشناختم .از این کارمندهای رسمی بالای 20 سال سابقه کار بودن. از اینایی که بالای 2میلیون حقوق میگیرن.حتی یکیش رییس یه اداره ی مشهوره.طرف ماشین 80 میلیونی داره ولی هنوز از پول سیر نشده، اومده سالی 3 ، 4 میلیون هم از نظام بگیره، پول مسافرت عیدش مجانی باشه. شما رو نمیدونم ولی من تا سروسامون بگیرم جوونیم تموم شده و یه موقعی به پول میرسم که به دردم نمیخوره:biggrin:

سلام دوست عزيز
متاسفانه نسل ما اكثرشون شرايط شما رو دارن. ماها كي ميخوايم از زندگي لذت ببريم خدا ميدونه. منم سر آزمون كساني رو ديدم كه اوضاع ماليشون توپه اما اومده بودن آزمون بدن.آخه من موندم كارمند شركت نفت واسه چي مياد آزمون ميده؟ واقعا طمع هم حدي داره
:d

tyler

عضو جدید
متاسفانه بیشتر بچه ها از سر بیکاری شرکت میکنن.مطمئنم اگر شغل درست حسابی داشتن خیلیا دنبالش نمیرفتن...

100%.از سر بیکاری و بیپولیه!

هفته پیش سرجلسه دیدم یه سری افراد که سنشون بالای 40 ساله اومدن آزمون، چندتا شو میشناختم .از این کارمندهای رسمی بالای 20 سال سابقه کار بودن. از اینایی که بالای 2میلیون حقوق میگیرن.حتی یکیش رییس یه اداره ی مشهوره.طرف ماشین 80 میلیونی داره ولی هنوز از پول سیر نشده، اومده سالی 3 ، 4 میلیون هم از نظام بگیره، پول مسافرت عیدش مجانی باشه.

شاید اگه مثل کنکور ظرفیت محدود میزاشتن خیلی از موارد مثل همین که شما گفتین پیش نمیومد.دیگه وقتی جزوه بازه و محدودیت پذیرش نداره این میشه که یه عده از روشکم سیری شرکت کنن و یه عده هم از روی ناچاری.

شما رو نمیدونم ولی من تا سروسامون بگیرم جوونیم تموم شده و یه موقعی به پول میرسم که به دردم نمیخوره.

خیلیا اینجورین،تقریبا همه.
We are the middle children of history,No purpose no place.We have no Great War,No Great Depression.Our Great War is a spiritual war,our Great Depression is our lives.We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires and movie gods and rock stars,But we won't,And we are slowly learning that fact.And we are very very pissed off
THIS is your life and it's ending one minute at a time

Masoud_IEC

عضو جدید
سلام دوست عزيز
متاسفانه نسل ما اكثرشون شرايط شما رو دارن. ماها كي ميخوايم از زندگي لذت ببريم خدا ميدونه. منم سر آزمون كساني رو ديدم كه اوضاع ماليشون توپه اما اومده بودن آزمون بدن.آخه من موندم كارمند شركت نفت واسه چي مياد آزمون ميده؟ واقعا طمع هم حدي داره
:d

یه روز خوب میاد......

juliosezar

عضو جدید

آخه بگو تک و تنها اومدی وسط برقیا چیکار کنی؟؟؟؟
دیدم صحبت هاتون جالبه،گفتم منم نظر بدم.باور کنین آزمون ما هم اینجوری بود،یه نفرو میشناختم که 10 ساله تو پتروشیمیه،ولی بازم اومده بود برا آزمون،حرصمو درآورده بود.اگه مملکت درست و حسابی بود باید نظام مهندسی رو فقط واسه اونایی میذاشتن که جایی شاغل نیستن

nafise05

عضو جدید
واقعیت همینه که شما گفتی، از بیکاری به هر فرصتی دست می ندازیم، حالا خوبه شما همون با موتور می تونی بری، من چی بگم؟ دوچرخه هم واسه ما قدغنه! توکل به خدا! تا اینجاش که ما نسل سوخته بودیم!:(

sanijoon

کاربر ممتاز
آخه بگو تک و تنها اومدی وسط برقیا چیکار کنی؟؟؟؟
دیدم صحبت هاتون جالبه،گفتم منم نظر بدم.باور کنین آزمون ما هم اینجوری بود،یه نفرو میشناختم که 10 ساله تو پتروشیمیه،ولی بازم اومده بود برا آزمون،حرصمو درآورده بود.اگه مملکت درست و حسابی بود باید نظام مهندسی رو فقط واسه اونایی میذاشتن که جایی شاغل نیستن
اين چه حرفيه! خيلي هم خوش اومدين :gol:

ile

عضو جدید
بچه ها حرفاتون خیلی قشنگ و دلگرم کننده بود، ایکاش هممون ساکن یه شهر بودیم. یه روز با سازمان هماهنگ میکردیم و میرفتیم دیدار رییس و ازش تقاضا میکردیم سهمیه متراژ جوون های بیکار رو نسبت به مهندس های مرفه بیشتر میکرد.اینجوری میتونستیم بعنوان یه نیمچه شغل رو نظام مهندسی حساب کنیم. واقعا انصاف نیست سهمیه همه ی افراد یکسان باشه.

juliosezar

عضو جدید
اين چه حرفيه! خيلي هم خوش اومدين :gol:

خب حالا که ترسم ریخت،بیشتر سر میزنم.

شما اطلاع دارین که وضعیت رشته تون توی نظام چجوریه؟؟؟مثلاً برای رشته ما گرایش ها فرق داره با هم.من خودم سیالات بوده گرایشم که هم نظارت رو شامل میشه و هم طراحی رو،بچه های جامدات فقط نظارت میدن بهشون البته بعضیا میان درس های ما رو هم پاس میکنن که یه سال قبول میکنن ازشون و یه سال قبول نمیکنن اینه که شانسیه،گرایش ساخت و تولیدمون هم که نظام اصلاً راهشون نمیده

برای شما هم گرایش خاصی مد نظر نظام مهندسیه؟؟؟

sanijoon

کاربر ممتاز
بچه ها حرفاتون خیلی قشنگ و دلگرم کننده بود، ایکاش هممون ساکن یه شهر بودیم. یه روز با سازمان هماهنگ میکردیم و میرفتیم دیدار رییس و ازش تقاضا میکردیم سهمیه متراژ جوون های بیکار رو نسبت به مهندس های مرفه بیشتر میکرد.اینجوری میتونستیم بعنوان یه نیمچه شغل رو نظام مهندسی حساب کنیم. واقعا انصاف نیست سهمیه همه ی افراد یکسان باشه.

سلام دوست عزيز
كي به حرف ماها گوش ميده؟! متاسفانه الان طوري شده كه رئيسها با هم دستشون توي يه كاسس.بچه هاي همو ميبرن سركار و پارتي بازي بيداد ميكنه.شما تا حالا ديدين بچه يه رئيس بيكار باشه؟! كسي به حرف ماها گوش نميده! خدا كنه همون گردن كلفتا رو كه آزمون دادن الكي قبول نكنن! نميخوام دلسردتون كنم ولي خب اينا واقعيتاي جامعس.

• Like
واکنش ها: ile

sanijoon

کاربر ممتاز

خب حالا که ترسم ریخت،بیشتر سر میزنم.

شما اطلاع دارین که وضعیت رشته تون توی نظام چجوریه؟؟؟مثلاً برای رشته ما گرایش ها فرق داره با هم.من خودم سیالات بوده گرایشم که هم نظارت رو شامل میشه و هم طراحی رو،بچه های جامدات فقط نظارت میدن بهشون البته بعضیا میان درس های ما رو هم پاس میکنن که یه سال قبول میکنن ازشون و یه سال قبول نمیکنن اینه که شانسیه،گرایش ساخت و تولیدمون هم که نظام اصلاً راهشون نمیده

برای شما هم گرایش خاصی مد نظر نظام مهندسیه؟؟؟

سلام دوست عزيز
رشته ما خوشبختانه يه آزمون تستي ميدي يا قبول ميشي يا رد! ولي رشته شما يا معماري كارشون سخت تره. من شنيدم توي رشته معماري واسه اينكه دست زياد نشه و همه كارا واسه خودشون باشه بچه ها رو الكي رد ميكنن كه توي آزمون اسفند پارسال خيلي اعتراض شد!

juliosezar

عضو جدید
سلام دوست عزيز
رشته ما خوشبختانه يه آزمون تستي ميدي يا قبول ميشي يا رد! ولي رشته شما يا معماري كارشون سخت تره. من شنيدم توي رشته معماري واسه اينكه دست زياد نشه و همه كارا واسه خودشون باشه بچه ها رو الكي رد ميكنن كه توي آزمون اسفند پارسال خيلي اعتراض شد!

البته شما آزمونم قبول بشی باید یه سابقه کار 3 ساله براشون جور کنی.یعنی همه ی رشته ها اینجوریه.
یعنی سالی 100 نفرم نمیخوان بگیرن؟؟؟
ما امسال 220 نفر شرکت کننده داشتیم،اگه بگیم نصفشون آزمون قبول نشن،میمونه 100 نفر که برای یه کلانشهر کمه به نظرم.البته اینجوریام که شما میگی نیست،هر مهندسی یه ظرفیت اشتغال مشخصی داره،ظرفیتش که تموم بشه نمیتونه بیاد حق کس دیگه ای رو بگیره.از اون لحاظ نترس،ساخت و ساز به همه میرسه

بالا