ile
عضو جدید
پله 2تا بدست آوردین ؟من یله برقی رو حل کردم اینو حل نکردم
پله 2تا بدست آوردین ؟من یله برقی رو حل کردم اینو حل نکردم
اره دو تا میشدپله 2تا بدست آوردین ؟
من واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
تعداد لامپ که 6*8=48 میشد و بر همین اساس حل میشد.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
سایز کابل همبندب رو 25 زدم.(طبق نکته کتاب)
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه میشد فقط فیوز
MCB به نظر من میشد قطع و وصل میکنه ولی کنترل نمیکنه.نمیدونم درسته یا نه.
عرض پیاده رو یه متربچه ها من اطلاعاتی که از پیاده رو یادمه میگم، ببینید درست میگم؟ اگه درست بود الان حلش کنم دوباره.
تعداد نفرات وارد شده در هر 10 دقیقه 3000 نفر
70 درصد تمایل به استفاده از پیاده رو دارن
سرعت پیاده رو ماکزیمم است
اینطوری بود ؟
عرض پیاده رو یه متر
منم همینطوربا این حساب در هر ساعت 12600 نفر استفاده میکنن. درحالیکه با سرعت 0.75 حساب کنیم، ظرفیت انتقال 13500 نفر رو داره که یدونه کافیه. البته بعضیا سرعت ماکزیمم رو 0.9 گرفتن که بازم فرقی نمیکنه و ظرفیتش بیشتر هم میشه. شما هم اینجوری حساب کردی ؟
جدول مربوط به پله پرقی.مهندس جان منظورت کدوم جدوله ؟
البته منظورم سوال پیاده رو بود.میشه استفاده کرد اونو ؟جدول مربوط به پله پرقی.
آخه تو کتاب گفته اگه PE و N بعد از اینکه بهم وصل بودن یعنی PEN اگه از هم جدا شدن دیگه نباید بهم وصل بشن.در ضمن PEN همیشه باید به PE وصل بشه.درست میگم؟اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.اینو دلیلتون چیه گزینه یک زدین؟ من سه رو زدم!
فکر کنم میشه.آخه راه دیگه ای به نظرم نداره.البته منظورم سوال پیاده رو بود.میشه استفاده کرد اونو ؟
فکر کنم منم 2 تا بدست آوردم.اره دو تا میشد
راه محاسباتی هم داره. با همون فرمول پله برقی.البته من با محاسباتی هم یک عدد آوردمفکر کنم میشه.آخه راه دیگه ای به نظرم نداره.
نفیسه سوال اول رو که درست زدی. ولی منم سوال بعدی رو دو عدد زدم و فک کنم غلطه. بعدا پشیمون شدم که چرا زدمتعداد دتکتورهای حرارتی و دودی رو چن زدید؟ سوال اولش یکی دودی، دوتا حرارتی، سوال بعدیش دو تا دودی؟
تعداد دتکتورهای حرارتی و دودی رو چن زدید؟ سوال اولش یکی دودی، دوتا حرارتی، سوال بعدیش دو تا دودی؟

چرا فک می کنی اشتباهه؟نفیسه سوال اول رو که درست زدی. ولی منم سوال بعدی رو دو عدد زدم ولی فک کنم غلطه. بعدا پشیمون شدم که چرا زدم
منم سرعت 0.9 گرفتم و عدد 13500 رداومد و به همین خاطر شد 1 دستگاه.منم همینطور
آخه دتکتور دودیه و اون قفسه ها با سقف فاصله داشتن. فک میکنم دود میتونه براحتی تو هر دو طرف فضا پخش بشه و نیازی به دو تا دتکتور نباشه. البته فقط یه حدسه ،ایکاش حدسم اشتباه باشه.چرا فک می کنی اشتباهه؟
اره منم همینو زدمتعداد دتکتورهای حرارتی و دودی رو چن زدید؟ سوال اولش یکی دودی، دوتا حرارتی، سوال بعدیش دو تا دودی؟
منم 305 بدست آوردم. 292 چیه؟منم 305 بدست آوردم
من توی استاندارد آتش نشانی دیدم اگه فاصله مانعی تا سقف از 20 سانت کمتر باشه دو تا منطقه جداگانه باید در نظر گرفته بشنآخه دتکتور دودیه و اون قفسه ها با سقف فاصله داشتن. فک میکنم دود میتونه براحتی تو هر دو طرف فضا پخش بشه و نیازی به دو تا دتکتور نباشه. البته فقط یه حدسه ،ایکاش حدسم اشتباه باشه.
منم کاملا همینطور!adel_labafzadeh گفت:البته اشکالی نداره من برا شما میفرستم اگه خواستید با همه مشورت کنید
جواب دتکتور ها همانطور که گفتید سوال 8 یک دتکتور دودی و 2 حرارتی و سوال 9 2 عدد دودی بدست اوردم
سوال 37 ارتفاع چاهک =1400mm بالاسری =3700 - عرض چاه 1800*2+200=3800 -
- عمق چاه 2600nn
سوال 51 من گزینه مشترکین بابت توان راکتیو هزینه ای پرداخت نمیکنند را بدست اوردم
منم باز کاملا همینطور!adel_labafzadeh گفت:سوال 11 من جواب بلنگوها را 2 تا 30 وات بدست اوردم
سوال 30 پیاده رو متحرک 1 دستگاه کافی است زدم
adel_labafzadeh گفت:سوال 11 من جواب بلنگوها را 2 تا 30 وات بدست اوردم
سوال 30 پیاده رو متحرک 1 دستگاه کافی است زدم
adel_labafzadeh گفت:سوال 42 سیستم IT زدم
سوال 28 دو دستگاه پله برقی زدم
سوال 24 6 ردیف 8 تابیی چراغ
سوال 25 305 لوکس
من هم ایضا همینطور!adel_labafzadeh گفت:سوال 38 کابلها را گزینه NYY یا N2XY زدم
سوال 39 کابل NYRY-J , N2XRY-J

سوال بعدش که گفته بود فرض کنید 4 درصد افت ولتاژ بوده حالا شده 8درصد، روشنایی چقد میشهمنم 305 بدست آوردم. 292 چیه؟
کنتور رو هم اولی رو فکر کنم زدم الکترود ساده با عمق 4 متر و بعدی هم الکترود اساسی.فکر کنم گزینه 4 بود
من هم ایضا همینطور!
بله، بدستم رسید فقط اینترنت ما هم چی یه نمه کُنده!
خوش گذشت؟درود
من چند ساعت Vacation بودم
دوستان اون بانک خازنی رو شما چند بدست اوردین ؟ جواب تو گزینه ها نبود !