تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

ile

عضو جدید
بچه ها من اطلاعاتی که از پیاده رو یادمه میگم، ببینید درست میگم؟ اگه درست بود الان حلش کنم دوباره.

تعداد نفرات وارد شده در هر 10 دقیقه 3000 نفر
70 درصد تمایل به استفاده از پیاده رو دارن
سرعت پیاده رو ماکزیمم است

اینطوری بود ؟

p_farahbakhsh

عضو جدید
من واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
تعداد لامپ که 6*8=48 میشد و بر همین اساس حل میشد.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
سایز کابل همبندب رو 25 زدم.(طبق نکته کتاب)
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه میشد فقط فیوز
MCB به نظر من میشد قطع و وصل میکنه ولی کنترل نمیکنه.نمیدونم درسته یا نه.

اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
اینو دلیلتون چیه گزینه یک زدین؟ من سه رو زدم!

nafise05

عضو جدید
بچه ها من اطلاعاتی که از پیاده رو یادمه میگم، ببینید درست میگم؟ اگه درست بود الان حلش کنم دوباره.

تعداد نفرات وارد شده در هر 10 دقیقه 3000 نفر
70 درصد تمایل به استفاده از پیاده رو دارن
سرعت پیاده رو ماکزیمم است

اینطوری بود ؟
عرض پیاده رو یه متر

ile

عضو جدید
عرض پیاده رو یه متر

با این حساب در هر ساعت 12600 نفر استفاده میکنن. درحالیکه با سرعت 0.75 حساب کنیم، ظرفیت انتقال 13500 نفر رو داره که یدونه کافیه. البته بعضیا سرعت ماکزیمم رو 0.9 گرفتن که بازم فرقی نمیکنه و ظرفیتش بیشتر هم میشه. شما هم اینجوری حساب کردی ؟

nafise05

عضو جدید
با این حساب در هر ساعت 12600 نفر استفاده میکنن. درحالیکه با سرعت 0.75 حساب کنیم، ظرفیت انتقال 13500 نفر رو داره که یدونه کافیه. البته بعضیا سرعت ماکزیمم رو 0.9 گرفتن که بازم فرقی نمیکنه و ظرفیتش بیشتر هم میشه. شما هم اینجوری حساب کردی ؟
منم همینطور

kuchuluuu

عضو جدید
اینو دلیلتون چیه گزینه یک زدین؟ من سه رو زدم!
آخه تو کتاب گفته اگه PE و N بعد از اینکه بهم وصل بودن یعنی PEN اگه از هم جدا شدن دیگه نباید بهم وصل بشن.در ضمن PEN همیشه باید به PE وصل بشه.درست میگم؟

nafise05

عضو جدید
تعداد دتکتورهای حرارتی و دودی رو چن زدید؟ سوال اولش یکی دودی، دوتا حرارتی، سوال بعدیش دو تا دودی؟

• Like
واکنش ها: ile

ile

عضو جدید
چرا فک می کنی اشتباهه؟
آخه دتکتور دودیه و اون قفسه ها با سقف فاصله داشتن. فک میکنم دود میتونه براحتی تو هر دو طرف فضا پخش بشه و نیازی به دو تا دتکتور نباشه. البته فقط یه حدسه ،ایکاش حدسم اشتباه باشه.

kuchuluuu

عضو جدید
پاسخ به سوالات آزمون

پاسخ به سوالات آزمون

دوستان خوبم لطفا" سعی کنید تا جایی که می تونید به سوالات بقیه دوستان جواب بدین .حتی اگه تکراری باشه.در ضمن اگه از سوالا چیزی یادتون هست بنویسید تا بقیه جواب بدن.اینجوری تقریبا" میشه پاسخنامه سوالات رو کامل کرد.
ممنون

ile

عضو جدید
من مجازم تا 9تا غلط داشته باشم ولی اگه 10 تا بشه میرم زیر 50 درصد. واقعا دیگه حوصله ندارم دوباره سال بعد این روند رو طی کنم!

nafise05

عضو جدید
آخه دتکتور دودیه و اون قفسه ها با سقف فاصله داشتن. فک میکنم دود میتونه براحتی تو هر دو طرف فضا پخش بشه و نیازی به دو تا دتکتور نباشه. البته فقط یه حدسه ،ایکاش حدسم اشتباه باشه.
من توی استاندارد آتش نشانی دیدم اگه فاصله مانعی تا سقف از 20 سانت کمتر باشه دو تا منطقه جداگانه باید در نظر گرفته بشن

• Like
واکنش ها: ile

nafise05

عضو جدید
بچه ها یکی از اعضای جدید تالار می خواد اینجا جواباشو بذاره اما گویا مشکلی هست، من از طرفش جواباشو می ذارم اگه دوست داشتین روش بحث کنیم، در ضمن جواب خودمم بعدش می ذارم:
مهندس adel_labafzadeh
adel_labafzadeh گفت:
البته اشکالی نداره من برا شما میفرستم اگه خواستید با همه مشورت کنید
جواب دتکتور ها همانطور که گفتید سوال 8 یک دتکتور دودی و 2 حرارتی و سوال 9 2 عدد دودی بدست اوردم
سوال 37 ارتفاع چاهک =1400mm بالاسری =3700 - عرض چاه 1800*2+200=3800 -
- عمق چاه 2600nn
سوال 51 من گزینه مشترکین بابت توان راکتیو هزینه ای پرداخت نمیکنند را بدست اوردم
منم کاملا همینطور!
adel_labafzadeh گفت:
سوال 11 من جواب بلنگوها را 2 تا 30 وات بدست اوردم
سوال 30 پیاده رو متحرک 1 دستگاه کافی است زدم
منم باز کاملا همینطور!

nafise05

عضو جدید
adel_labafzadeh گفت:
سوال 11 من جواب بلنگوها را 2 تا 30 وات بدست اوردم
سوال 30 پیاده رو متحرک 1 دستگاه کافی است زدم
adel_labafzadeh گفت:
سوال 42 سیستم IT زدم
سوال 28 دو دستگاه پله برقی زدم
سوال 24 6 ردیف 8 تابیی چراغ
سوال 25 305 لوکس
adel_labafzadeh گفت:
سوال 38 کابلها را گزینه NYY یا N2XY زدم
سوال 39 کابل NYRY-J , N2XRY-J
من هم ایضا همینطور!
بله، بدستم رسید فقط اینترنت ما هم چی یه نمه کُنده!

Masoud_IEC

عضو جدید
درود
من چند ساعت Vacation بودم :cool:
دوستان اون بانک خازنی رو شما چند بدست اوردین ؟ جواب تو گزینه ها نبود !

nafise05

عضو جدید
منم 305 بدست آوردم. 292 چیه؟
کنتور رو هم اولی رو فکر کنم زدم الکترود ساده با عمق 4 متر و بعدی هم الکترود اساسی.فکر کنم گزینه 4 بود
سوال بعدش که گفته بود فرض کنید 4 درصد افت ولتاژ بوده حالا شده 8درصد، روشنایی چقد میشه

nafise05

عضو جدید
درود
من چند ساعت Vacation بودم :cool:
دوستان اون بانک خازنی رو شما چند بدست اوردین ؟ جواب تو گزینه ها نبود !
خوش گذشت؟
من 22 درآوردم و الف رو زدم، اگه عدداش یادتون باشه می تونیم حساب کنیم، کسینوس فی کل رو 0.78 فک کنم شد، مطمئن نیستم عددش یادم رفته، فقط B رو یادمه 20 کیلووات با کسینوس فی 0.6 بود، A رو یادم نیست:(

بالا