nafise05
عضو جدید
فک کنم اولی رو NYY و N2XYمیشه گزینه ی کابلا رو بگید
دومی اونایی که NYRY-J و N2XRY-J
adel_labafzadeh گفت:سوال 13 محیط های نمناک IP 44 و محیط های مرطوب IP45
سوال 12 سطح مقطع هادی همبندی اصلی 25
فک کنم اولی رو NYY و N2XYمیشه گزینه ی کابلا رو بگید
adel_labafzadeh گفت:سوال 13 محیط های نمناک IP 44 و محیط های مرطوب IP45
سوال 12 سطح مقطع هادی همبندی اصلی 25
منم همینا رو زدم تستای آسونی بودنفک کنم اولی رو NYY و N2XY دومی اونایی که NYRY-J و N2XRY-J
من خیلی رو اینا شک داشتم، میگن بعضی سوالا رو از آسونی اشتباه می زنی! باورم نمیشد انقد سرراست باشه!منم همینا رو زدم تستای آسونی بودن
خونه بودیم فوتبال دیدیم ! نه هیجان نداشتخوش گذشت؟
من 22 درآوردم و الف رو زدم، اگه عدداش یادتون باشه می تونیم حساب کنیم، کسینوس فی کل رو 0.78 فک کنم شد، مطمئن نیستم عددش یادم رفته، فقط B رو یادمه 20 کیلووات با کسینوس فی 0.6 بود، A رو یادم نیست![]()
مال منم همینا در اومد که گفتینخوش گذشت؟
من 22 درآوردم و الف رو زدم، اگه عدداش یادتون باشه می تونیم حساب کنیم، کسینوس فی کل رو 0.78 فک کنم شد، مطمئن نیستم عددش یادم رفته، فقط B رو یادمه 20 کیلووات با کسینوس فی 0.6 بود، A رو یادم نیست![]()
من خیلی رو اینا شک داشتم، میگن بعضی سوالا رو از آسونی اشتباه می زنی! باورم نمیشد انقد سرراست باشه!
نه تو کتاب بود همون فاصله ها باید مجاز باسه و این حرفااون سوالی که گفته بود کابلهای فشار ضعیف و متوسط کنار هم چطوری قرار میگیرن هیچکدام میشد؟
من هیچکدام رو زدم، به نظرم همشون اشتباه بودن، شما چی زدی؟اون سوالی که گفته بود کابلهای فشار ضعیف و متوسط کنار هم چطوری قرار میگیرن هیچکدام میشد؟
اینترنت من که داغونه! تا یه پست میام بزنم می بینم صفحه پر شده و بچه ها رفتن سر یه بحث دیگه!خونه بودیم فوتبال دیدیم ! نه هیجان نداشت
سایت کند شده یا اینترنت ؟
بار اول p=50 , q=30
من جریان رو 127
ضریب توان رو هم 0.83
بانک رو هم بدست اوردم خیلی پایینتر بود ولی دیدم حداقل 22 هست همینو زدم !
چطور؟ به نظرم اگه گزینه ای درست بود الف بود، اونم مشکلش این بود که طبق کتاب باید عمق دفن کابلهای فشار قوی حداقل 0.3 بیشتر از کابلهای فشار ضعیف باشه که اون نبودنه تو کتاب بود همون فاصله ها باید مجاز باسه و این حرفا
منم همینا رو زدمadel_labafzadeh گفت:سوال 1 الکترود زمین
سوال 2 سازنده (مجری)
سوال 3 سازنده
سوال 4 قسمت های پایین ساق پا
سوال 5 کارگاه بیش از 200 نفر
چطور؟ به نظرم اگه گزینه ای درست بود الف بود، اونم مشکلش این بود که طبق کتاب باید عمق دفن کابلهای فشار قوی حداقل 0.3 بیشتر از کابلهای فشار ضعیف باشه که اون نبود
سوال اتاق کدوم بود؟اره عزیزم هیچکدام میشد من با سوال اتاق اشتباه گرفتم
سوال اتاق کدوم بود؟
سوال آسانسور اضطراری رو چی زدید؟ من شک داشتم اما در نهایت زدم A,B,C
سوال اتاق کدوم بود؟
سوال آسانسور اضطراری رو چی زدید؟ من شک داشتم اما در نهایت زدم A,B,C
مطمئنننی؟ یعنی بشمارم؟ یه غلط!آسانسور اضطراری BوC میشه.گزینه 2 بود فک کنم
مطمئنننی؟ یعنی بشمارم؟ یه غلط!آسانسور اضطراری BوC میشه.گزینه 2 بود فک کنم
adel_labafzadeh گفت:سوال 33 - 137 آمپر
سوال 34 - سوالی که توان 20 و 50 کیلووات داشت ضریب توان = 0.78
سوال 35 - بانک خازن 22.5 کیلو وار
سوال آزمون 15 بود، نه ؟ یعنی دو تا دتکتور میشه ؟من توی استاندارد آتش نشانی دیدم اگه فاصله مانعی تا سقف از 20 سانت کمتر باشه دو تا منطقه جداگانه باید در نظر گرفته بشن
نگار منظورت تابلوهای فشار قوی و ضعیف تو یه اتاقه ؟منظورم سوال ترانسفورماتورا تو یه اتاق بود
جزئیات اسانسور یادته؟یادم نیست کدوم سوالو میگی
مطمئنننی؟ یعنی بشمارم؟ یه غلط!![]()
من اتاق ترانسها رو یادم نمیاد!منظورم سوال ترانسفورماتورا تو یه اتاق بود
جزئیات اسانسور یادته؟یادم نیست کدوم سوالو میگی
اره همونو میگمنگار منظورت تابلوهای فشار قوی و ضعیف تو یه اتاقه ؟
آره تا جایی که یادمهسوال آزمون 15 بود، نه ؟ یعنی دو تا دتکتور میشه ؟
چرا؟ ایشالا همه مون قبول میشیمآره از مبحث پدافند غیر عامل بود. یه غلط که خانوم مهندس عیب نداره. من اصن قبول نمیشم![]()
اره عزیزم b,c میشد عزیزم تو پدافند بودمن اتاق ترانسها رو یادم نمیاد!
یه سوال بود که در مورد آسانسورهای اضطراری کدوم موارد صحیحه، A: برای تخلیه ساکنین به کار برده میشه
B: توسط برق اضطراری تغذیه میشه
C: میشه از فشار مثبت برای جلوگیری از ورود دود توش استفاده کرد
اره همونو میگم
آره، دیدم، گفتم خیلی آشناستا! اما پیداش نکردم سر امتحان!اره عزیزم b,c میشد عزیزم تو پدافند بود
منم همینا رو زدمadel_labafzadeh گفت:جواب سوال آسانسور اضطراری در مبحث 21 صفحه 48 اومده
سوال 54 حفاظت سلکتیو = به هنگام خطا نزدیکترین وسیله حفاظتی به محل اتصالی عمل کند .
سوال 55 وسیله حفاظتی محدود کننده جریان=گزینه ای که یک چهارم پریود بود
اره دقیقا همین بودمن جوابش رو تو صفحه ی 33 مبحث 13 پیدا کردم. نوشته به شرط استفاده از تابلوهای تمام بسته و حفظ فواصل مجاز، مجاز خواهد بود
اره ایشالله همه قبولیمچرا؟ ایشالا همه مون قبول میشیم![]()
من 292 زدم، چون گفته بود فرض کنید سوال قبلی رو بر اساس 4 درصد افت ولتاژ بدست آوردید، حالا بشه 8 درصد، منم اختلاف ضرایبشونو در نظر گرفتمadel_labafzadeh گفت:سوال 26 - سوالی که در مورد روشنایی بود و افت ولتاژ 8 درصد بود را 286 لوکس زدم .