ile
عضو جدید
سوال آزمون 15 بود، نه ؟ یعنی دو تا دتکتور میشه ؟
این استاندارد آتش نشانی کجاست ؟ میشه لینک بدی ؟آره تا جایی که یادمه
این استاندارد آتش نشانی کجاست ؟ میشه لینک بدی ؟آره تا جایی که یادمه
من 56 رو ج زدم، فک کنم یه سال قبلا اومده بود ج درست بود به خاطراون منم ج زدمadel_labafzadeh گفت:سوال 60 - گزینه تابلو های تمام بسته و حفظ فواصل مجاز
سوال 57- مناسبترین آسانسور جمع کن رو به پایین
سوال 56- به علت اینکه توان قطع کلید ها کم می باشد .
سوال 49 - حداکثر زمان تئوری سفر 30 ثانیه
سوال 48 - حداقل عرض درب بازشو 1300mm,900mm,800mm
http://125.tehran.ir/Default.aspx?tabid=97&LiveTabId=9836این استاندارد آتش نشانی کجاست ؟ میشه لینک بدی ؟
اره منم ج رو زدم تو سالای قبل چندبار اومده بودمن 56 رو ج زدم، فک کنم یه سال قبلا اومده بود ج درست بود به خاطراون منم ج زدم
ج چی بود ؟ کدوم سال؟من 56 رو ج زدم، فک کنم یه سال قبلا اومده بود ج درست بود به خاطراون منم ج زدم
پس اولین غلطم درومد !گزینه د توی این سوال، امسال گزینه ج بود، سال 89 اسفند، سوال 51
مشاهده پیوست 184757
صفحه 20 رو ببین، البته توی خود فایل صفحه 19 هستشمن این فایلا رو خوندم ولی جواب رو نیافتم. میدونی کجاشه ؟
سوال 6 رو من 23 متر و بالاتر زدم، از مبحث 3، بخش ساختمان های بلندadel_labafzadeh گفت:سوال 10- گزینه 4 یعنی تنظیم وسایل حفاظتی همه به مدت 0.4 ثانیه و هم ایجاد همبندی اضافی
سوال 22-عملکرد ترمز ایمنی آسانسور 1.25 برابر ظرفیت با سرعتی حداقل 1.15 سرعت نامی و شتاب منفی
سوال 27 - دفن کابلهای فشار ضعیف و قوی گزینه هیچکدام
سوال 32- فضاهایی که مساحتی برابر 10 متر مربع و بار الکتریکی بیش از 12 وات بر متر مربع
سوال 33- گزینه ای که گفته بود موتور خانه همیشه باید در بالا باشد
سوال 6 - من اون گزینهای را زدم که گفته بود ساختمان های 8 متر و بالاتر
سوال 56 هم مشابه اسفند 89 بوده و گزینه توان قطع کلید های مینیاتوری از توان یا جریان اتصال کوتاه احتمالی بعد از کلید های مینیاتوری کمتر باشد را انتخاب کرده
adel_labafzadeh گفت:تو صفحه 19 ضوابط ملاک عمل سیستم های کشف و اعلام حریق سازمان آتش نشانی گفته اگر فاصله پارتیشن تا سقف کمتر از 20 cm باشه باید هر قسمت جداگانه محسوب بشه
متاسفانه اشتباه زیاد دارن کتابا، فدای سرت!پس اولین غلطم درومد !جالبه کتاب حسین شایقی اینو 1 جواب داده
اره سوال 6 جواب 23 میشد بقیه درست بودسوال 6 رو من 23 متر و بالاتر زدم، از مبحث 3، بخش ساختمان های بلند
عالیه ! چقدر سرعتت بالاست !!! فک کنم جزو نفرات برتر بشیمتاسفانه اشتباه زیاد دارن کتابا، فدای سرت!
من حساب کردم با توجه به این که همه سوالا رو زدم!!! 22 تا اشتباه جا داره که قبول نشم! البته امیدوارم کار به اون جاها نرسه! ولی فعلا یک!
اره سوال 6 جواب 23 میشد بقیه درست بود
اره بودنگار تو گزینه ها 28 متر هم بود ؟
پس بنده خدا دوستم اشتباه زده .جالبه اون جمله رو تو مبحث سه خونده بود ولی نمیدونم چطوری استنباط کرده بود و به 28 متر رسیده بوداره بود
بر و بچ عزیز، لطف دارین، من همینطوری هم اعتماد به نفسم بالاست! یه کاری نکنین دیگه نیام سایت!عالیه ! چقدر سرعتت بالاست !!! فک کنم جزو نفرات برتر بشی
منم همینا رو زدمadel_labafzadeh گفت:سوال 33 - 137 آمپر
سوال 34 - سوالی که توان 20 و 50 کیلووات داشت ضریب توان = 0.78
سوال 35 - بانک خازن 22.5 کیلو وار
نفیسه جون نگرانش نباش خیلیم خوب زدیبر و بچ عزیز، لطف دارین، من همینطوری هم اعتماد به نفسم بالاست! یه کاری نکنین دیگه نیام سایت!
شوخی بود! میام!
همین سرعتم بالاست که آسانسور اضطراری رو توی پدافند پیدا نکردم دیگه!خیلی سخته خودمو به خاطر این اشتباه ببخشم!
مغز من مثه دیزل ژنراتور فرسوده میمونه که سیمبندیش هم اشکال داره، تا گرم بشم وقت تمومه. البته تو کارهای تحلیلی که نیاز به سرعت ندارن خوبم، مثه شطرنج اینا...بر و بچ عزیز، لطف دارین، من همینطوری هم اعتماد به نفسم بالاست! یه کاری نکنین دیگه نیام سایت!
شوخی بود! میام!
همین سرعتم بالاست که آسانسور اضطراری رو توی پدافند پیدا نکردم دیگه!خیلی سخته خودمو به خاطر این اشتباه ببخشم!
منم همینا رو زدم
نگار شما چندتا زدی کلا ؟نفیسه جون نگرانش نباش خیلیم خوب زدی
ما قبولیم اونم با نمره های خوب حالا ببین
فکر کنم 45 تا شدنگار شما چندتا زدی کلا ؟
ایشون تازه عضو شدن، انگار توی پست زدن ازشون ایراد میگیره سایت، به من پیام میدن، منم میزارم خدمت شما که روش بحث بشه اگه لازمهadel_labafzadeh کجا داره مطلب میزنه ؟
خوبه. ولی این نفیسه خیلی اعجوبست! 60 تا زده. اگه تو نفرات برتر اسم نفیسه دیدین بدونین همین نفیسه ی سایت IRANENG هستش. نفیسه شیرینی یادت نره ؟فکر کنم 45 تا شد
من سوال 50 رو زدم کلید اتوماتیک خودکار محدود کننده و فیوز، چرا فقط فیوز؟adel_labafzadeh گفت:سوال 50- فقط فیوز
سوال 58- سوالش دقیقا یادم نیست ولی گزینه ای را زدم که 3 دستگاه آسانسور بود
سوال 41- سوالش یادم نیست گزینه 4 هر 3 گزینه را زدم
سوال 52- سوالش یادم نیست گزینه 1و 2
دوستان اگر در مورد این 3 سوال اطلاعات بیشتری دارند نظر بدن
ایشون تازه عضو شدن، انگار توی پست زدن ازشون ایراد میگیره سایت، به من پیام میدن، منم میزارم خدمت شما که روش بحث بشه اگه لازمه
انشالا که قبول بشیم همه مون، شرمنده من تشکرام تموم شده انگار
اره نفیسه عالی زده ولی من هیچی نخونده بودمخوبه. ولی این نفیسه خیلی اعجوبست! 60 تا زده. اگه تو نفرات برتر اسم نفیسه دیدین بدونین همین نفیسه ی سایت IRANENG هستش. نفیسه شیرینی یادت نره ؟
58 من یادمه. گفته بود کدامیک جزو الزامات اولیه نیست. منم همین رو زدممن سوال 50 رو زدم کلید اتوماتیک خودکار محدود کننده و فیوز، چرا فقط فیوز؟
سوال 58 و 41و 52 رو متاسفانه نمی دونم چی بودن