چرا! ولی ترجیح دادم بزنم! اکثرا شکم بین دو گزینه بود و میگن توی شک دو گزینه بزنین به نفعتونه! شما فقط صددرصد درستا رو زدین؟واقعا همه رو زدین ؟ احیانا شک نداشتین به جوابا ؟!
منم وقت نکردم آخرش دیگه برگه رو کشید یارو !نمیدونم کی میزارنمن که وقت نکردم سوالا رو یادداشت کنم، اگه کسی نوشته بذاره ببینیم چی میشه، معمولا پاسخنامه رو کی میذارن؟
چرا! ولی ترجیح دادم بزنم! اکثرا شکم بین دو گزینه بود و میگن توی شک دو گزینه بزنین به نفعتونه! شما فقط صددرصد درستا رو زدین؟
من داشتم مرور می کردم که وقت تموم شد، سوالی که افت ولتاژی بود، تقریبا شبیه اونی که اسفند 91 اومده بود، زدید؟ من سوال آخرشو که گفته بود افت ولتاژ از 10 درصد بیشتر نشه هم ب رو درست در میاوردم هم ج رو، سوالهای اولش هم هر سه تاشو د درآوردممنم وقت نکردم آخرش دیگه برگه رو کشید یارو !نمیدونم کی میزارن
منم شک بین 2 گزینه زیاد داشتم ولی خیلی احتیاط کردم و نزدم !
گذاشتم اخر سر حل کنم وقت نشد ! و ناگهان چقد زود دیر شد !من داشتم مرور می کردم که وقت تموم شد، سوالی که افت ولتاژی بود، تقریبا شبیه اونی که اسفند 91 اومده بود، زدید؟ من سوال آخرشو که گفته بود افت ولتاژ از 10 درصد بیشتر نشه هم ب رو درست در میاوردم هم ج رو، سوالهای اولش هم هر سه تاشو د درآوردم
امیدوارم همه قبول شن
اشکال نداره، کلا سوال ریسکی ای بود! معلوم نیست منم درست حل کرده باشمگذاشتم اخر سر حل کنم وقت نشد ! و ناگهان چقد زود دیر شد !
اشکال نداره، کلا سوال ریسکی ای بود! معلوم نیست منم درست حل کرده باشم
سلام.بچه ها اگه میشه بگین سوال تعداد پیاده رو چند دستگاه پیدا کردین؟
جونم ما در خدمتیم مهندسنظام مهندسي برق
من واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.خوب بیاین سوالا رو چک کنیم
مهندس جان منظورت کدوم جدوله ؟سلام مهندس.من یک دستگاه بدست آوردم.دقیقا" هم اندازه جدول بود.امیدوارم درست باشه.
انشالله که همه از امتحان رازی باشین و قبول بشیم.
دوستان کسی جواب تست هایی که زده رو با خودش آورده.منظورم کلید جوابا هست.می خوام با جوابای خودم مقایسه کنم.آخه می ترسم نکنه تستام جابجا شده باشن.
اینا که نوشتید منم مثل شما زدم، فقط حفاظت در مقابل اتصال کوتاهو من زدم کلید اتوماتیک خودکار محدودکننده و فیوزمن واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
تعداد لامپ که 6*8=48 میشد و بر همین اساس حل میشد.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
سایز کابل همبندب رو 25 زدم.(طبق نکته کتاب)
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه میشد فقط فیوز
MCB به نظر من میشد قطع و وصل میکنه ولی کنترل نمیکنه.نمیدونم درسته یا نه.
سلاممن واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
تعداد لامپ که 6*8=48 میشد و بر همین اساس حل میشد.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
سایز کابل همبندب رو 25 زدم.(طبق نکته کتاب)
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه میشد فقط فیوز
MCB به نظر من میشد قطع و وصل میکنه ولی کنترل نمیکنه.نمیدونم درسته یا نه.
ادامه اش من درآوردم 305 لوکس و 292، شما چطور؟تعداد لامپم من همینو زدم ولی باز یکی از بچه ها میگفت 7*7 میشه!
اره همینا بود با 6*8 حل کردین دیگه؟ادامه اش من درآوردم 305 لوکس و 292، شما چطور؟
سلام.منم با 6*8 حل کردماره همینا بود با 6*8 حل کردین دیگه؟
راستی شوال کنتور رو چی زدین؟
منم 305 بدست آوردمادامه اش من درآوردم 305 لوکس و 292، شما چطور؟
سلام.منم با 6*8 حل کردم[/QUO
به نظر من منطیقیش همین بود
راستی کابلا رو چی زدین؟
راستش منابع کافی برای کابل نداشتم. بچه ها تعداد پیاده رو ، حل نکردین ؟سلام.منم با 6*8 حل کردم[/QUO
به نظر من منطیقیش همین بود
راستی کابلا رو چی زدین؟
آره، کنتور فک کنم د زدم، اونی که میگفت اولیش یه الکترود ساده 4 متری، دومی زمین اساسیاره همینا بود با 6*8 حل کردین دیگه؟
راستی شوال کنتور رو چی زدین؟
اره منم همینو زدمآره، کنتور فک کنم د زدم، اونی که میگفت اولیش یه الکترود ساده 4 متری، دومی زمین اساسی
من یله برقی رو حل کردم اینو حل نکردمراستش منابع کافی برای کابل نداشتم. بچه ها تعداد پیاده رو ، حل نکردین ؟
تا اسفند میادبچه ها کسی نمیدونه کی جوابا میاد؟ منظورم ازجوابا کلیدا نیستا جواب آزمونه!
سلام مهندس.من یک دستگاه بدست آوردم.دقیقا" هم اندازه جدول بود.امیدوارم درست باشه.
انشالله که همه از امتحان رازی باشین و قبول بشیم.
دوستان کسی جواب تست هایی که زده رو با خودش آورده.منظورم کلید جوابا هست.می خوام با جوابای خودم مقایسه کنم.آخه می ترسم نکنه تستام جابجا شده باشن.

یکی خبر گذاشته بود تا دو ماه دیگهبچه ها کسی نمیدونه کی جوابا میاد؟ منظورم ازجوابا کلیدا نیستا جواب آزمونه!