تاپیک جامع نظام مهندسی برق (قدرت) || دانلود منابع از اولین پست ||

nafise05

عضو جدید
من که وقت نکردم سوالا رو یادداشت کنم، اگه کسی نوشته بذاره ببینیم چی میشه، معمولا پاسخنامه رو کی میذارن؟

Masoud_IEC

عضو جدید
من که وقت نکردم سوالا رو یادداشت کنم، اگه کسی نوشته بذاره ببینیم چی میشه، معمولا پاسخنامه رو کی میذارن؟
منم وقت نکردم آخرش دیگه برگه رو کشید یارو !نمیدونم کی میزارن
چرا! ولی ترجیح دادم بزنم! اکثرا شکم بین دو گزینه بود و میگن توی شک دو گزینه بزنین به نفعتونه! شما فقط صددرصد درستا رو زدین؟

منم شک بین 2 گزینه زیاد داشتم ولی خیلی احتیاط کردم و نزدم !

nafise05

عضو جدید
منم وقت نکردم آخرش دیگه برگه رو کشید یارو !نمیدونم کی میزارن

منم شک بین 2 گزینه زیاد داشتم ولی خیلی احتیاط کردم و نزدم !
من داشتم مرور می کردم که وقت تموم شد، سوالی که افت ولتاژی بود، تقریبا شبیه اونی که اسفند 91 اومده بود، زدید؟ من سوال آخرشو که گفته بود افت ولتاژ از 10 درصد بیشتر نشه هم ب رو درست در میاوردم هم ج رو، سوالهای اولش هم هر سه تاشو د درآوردم
امیدوارم همه قبول شن

Masoud_IEC

عضو جدید
من داشتم مرور می کردم که وقت تموم شد، سوالی که افت ولتاژی بود، تقریبا شبیه اونی که اسفند 91 اومده بود، زدید؟ من سوال آخرشو که گفته بود افت ولتاژ از 10 درصد بیشتر نشه هم ب رو درست در میاوردم هم ج رو، سوالهای اولش هم هر سه تاشو د درآوردم
امیدوارم همه قبول شن
گذاشتم اخر سر حل کنم وقت نشد ! و ناگهان چقد زود دیر شد !

Unknown_S

متخصص سیستم های قدرت
کاربر ممتاز
سلام به همه
امیدوارم همه موفق باشن
سوالات بد نبود ولی در کل ساده نبود

سربلند باشید

tyler

عضو جدید
ما که 48 تا رو جواب دادیم،البته 25 تاش 50-50 بود!

در کل سخت بود،ساده هاشم پیچونده بودن.به 30 دقیقه اضافه نمی ارزید.

مبحث ایمنی و حفاظتشم که کلا جدید بود!( گتر رو حساب اطلاعات عمومی خدمتیم زدم!!)

ile

عضو جدید
سلام.بچه ها اگه میشه بگین سوال تعداد پیاده رو چند دستگاه پیدا کردین؟

kuchuluuu

عضو جدید
سلام.بچه ها اگه میشه بگین سوال تعداد پیاده رو چند دستگاه پیدا کردین؟

سلام مهندس.من یک دستگاه بدست آوردم.دقیقا" هم اندازه جدول بود.امیدوارم درست باشه.
انشالله که همه از امتحان رازی باشین و قبول بشیم.
دوستان کسی جواب تست هایی که زده رو با خودش آورده.منظورم کلید جوابا هست.می خوام با جوابای خودم مقایسه کنم.آخه می ترسم نکنه تستام جابجا شده باشن.

kuchuluuu

عضو جدید
خوب بیاین سوالا رو چک کنیم
من واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
تعداد لامپ که 6*8=48 میشد و بر همین اساس حل میشد.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
سایز کابل همبندب رو 25 زدم.(طبق نکته کتاب)
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
حفاظت در مقابل اتصال کوتاه میشد فقط فیوز
MCB به نظر من میشد قطع و وصل میکنه ولی کنترل نمیکنه.نمیدونم درسته یا نه.

ile

عضو جدید
سلام مهندس.من یک دستگاه بدست آوردم.دقیقا" هم اندازه جدول بود.امیدوارم درست باشه.
دوستان کسی جواب تست هایی که زده رو با خودش آورده.منظورم کلید جوابا هست.می خوام با جوابای خودم مقایسه کنم.آخه می ترسم نکنه تستام جابجا شده باشن.
مهندس جان منظورت کدوم جدوله ؟

nafise05

عضو جدید
من واسه چک کردن آماده هستم.البته تا جایی که یادم بیاد.البته من کلید جوابامو برداشتم.
اونجا که 2 تا بار رو داده بود.یکی با P و Q و دیگری P و cos رو داده بود و جریان ورودی تابلو رو می خواست من جوابم نزدیک به 37 میشد واسه همین این گزینه رو زدم.
اون شکلی که داده بود و PEN وارد تابلو میشد و تو تابلو تبدیل به PE و N میشد و دوباره از تابلو خارج و وارد تابلوی بعدی میشد رو گزینه 1 زدم.یعنی به PE وصل بسه و بعد تو تابلوی دوم PE و N بهم وصل نشن.
سوال 1 میشد یادم نیست دقیقا" چی نوشته بود ولی میشد اتصال زمین (میله اتصال زمین )
اینا که نوشتید منم مثل شما زدم، فقط حفاظت در مقابل اتصال کوتاهو من زدم کلید اتوماتیک خودکار محدودکننده و فیوز

negar.z

عضو جدید
سلام
منم حفاظت رو فیوز زدم ولی بقیه میگفتن یه گزینه دیگه میشه!

nafise05

عضو جدید
اره همینا بود با 6*8 حل کردین دیگه؟
راستی شوال کنتور رو چی زدین؟
آره، کنتور فک کنم د زدم، اونی که میگفت اولیش یه الکترود ساده 4 متری، دومی زمین اساسی
تعداد پیاده رو یکی، پله برقی فک کنم دوتا
کابلا رو گزینه اشو یادم نمیاد، اولی رو یکی از اونایی که R نداشت، دومی اونی که j , R داشت!

p_farahbakhsh

عضو جدید

منم یه دستگاه به دست آوردم :w42:

بالا