ile
عضو جدید
شکسته نفس میکنیا ! یدونه هم غلط نزدی !اره نفیسه عالی زده ولی من هیچی نخونده بودم

شکسته نفس میکنیا ! یدونه هم غلط نزدی !اره نفیسه عالی زده ولی من هیچی نخونده بودم
بابا بی خیال! این همه هندونه رو کجا بذارم!خوبه. ولی این نفیسه خیلی اعجوبست! 60 تا زده. اگه تو نفرات برتر اسم نفیسه دیدین بدونین همین نفیسه ی سایت IRANENG هستش. نفیسه شیرینی یادت نره ؟
من گول این حرفا رو نمیخورم، واقعا سوال سختی هم واسه شما وجود داشت ؟بابا بی خیال! این همه هندونه رو کجا بذارم!حالا یه بیچاره دیگه که نفر برتر میشه رو میگید منم، اونم از همه جا بی خبر! حالا هنوز سوال سختا رو چک نکردیم که!
از آسونا یه اشتباه دارم!
بچه ها این سوال یادتون نمیاد ؟بچه ها یدونه سوال رو تقریبا شانسی زدم ولی صورت سوالش یادم نمیاد، گزینه هاش سیستم ها ی TN , TN-S.... اینا بودن. کسی اینو یادشه ؟
نه اقای مهندس 23 میشد فکر کنم ج بوددوستان سوال 6 بيست و هشت متر ميشه يني گزينه دال درسته؟
بله، یه سوالی بود، قسمت پایین پاسخنامه اطلاعات شخصی و آدرس و شماره تماس خیلی مشغولم کرده بود!من گول این حرفا رو نمیخورم، واقعا سوال سختی هم واسه شما وجود داشت ؟![]()
چراغ های ایمنی تالارهای همایش، IT میشدبچه ها این سوال یادتون نمیاد ؟![]()
اره منم زدم فیوز ولی بعد امتحان یکی دو نفر جواب شما رو میگفتنبله، یه سوالی بود، قسمت پایین پاسخنامه اطلاعات شخصی و آدرس و شماره تماس خیلی مشغولم کرده بود!الان مدیرمیاد یه ضربتی نوش جان می کنیما!
بریم سر این سوال که کدومشون محدود کننده جریانن، گویا همه زدن فقط فیوز، من زدم کلید خودکار اتوماتیک محدود کننده و فیوز
گزینش یادته ؟چراغ های ایمنی تالارهای همایش، IT میشد
راستی اینم تکراری بود، سالهای قبل اومده بود
فکر کنم گزینه ی ج بودگزینش یادته ؟
نه متاسفانه، شاید ج یا دگزینش یادته ؟
دومین غلطم درومدفکر کنم گزینه ی ج بود
تو سوالای قبل بود الان یادم نیست کجادومین غلطم درومدبچه ها جواب این کجاست ؟ فقط 7 تا دیگه جا دارم
نه اقای مهندس 23 میشد فکر کنم ج بود
مطمئنم که 23 بود دقیق یادم نیست کجای کتاب الانم کتابا پیشم نیستآخه من خودم توي يكي از مباحث ديدم 28 نوشته![]()
یه بند بود پائئنش تبصره داشت که این 23 تو تبصره بودمطمئنم که 23 بود دقیق یادم نیست کجای کتاب الانم کتابا پیشم نیست
مطمئنم که 23 بود دقیق یادم نیست کجای کتاب الانم کتابا پیشم نیست
مبحث 3 ، صفحه ی 87یه بند بود پائئنش تبصره داشت که این 23 تو تبصره بود
عددا خوب یادم نیستند ولی فکر کنم آمپر رو حدود 137 بدست آورده بود.درسته؟خوش گذشت؟
من 22 درآوردم و الف رو زدم، اگه عدداش یادتون باشه می تونیم حساب کنیم، کسینوس فی کل رو 0.78 فک کنم شد، مطمئن نیستم عددش یادم رفته، فقط B رو یادمه 20 کیلووات با کسینوس فی 0.6 بود، A رو یادم نیست![]()
منم هیچکدام زدم.چطور؟ به نظرم اگه گزینه ای درست بود الف بود، اونم مشکلش این بود که طبق کتاب باید عمق دفن کابلهای فشار قوی حداقل 0.3 بیشتر از کابلهای فشار ضعیف باشه که اون نبود
دوستان درست میگین.این مطلب تو کتاب اومده.من جوابش رو تو صفحه ی 33 مبحث 13 پیدا کردم. نوشته به شرط استفاده از تابلوهای تمام بسته و حفظ فواصل مجاز، مجاز خواهد بود
منم ج زدم.و واسه اطمینان بیشتر همینو از روی کتاب شایقی سر جلسه چک کردم.گزینه د توی این سوال، امسال گزینه ج بود، سال 89 اسفند، سوال 51
مشاهده پیوست 184757
دوستان منظورتون کدوم سوال هست؟متاسفانه اشتباه زیاد دارن کتابا، فدای سرت!
من حساب کردم با توجه به این که همه سوالا رو زدم!!! 22 تا اشتباه جا داره که قبول نشم! البته امیدوارم کار به اون جاها نرسه! ولی فعلا یک!
بچه ها این سوال یادتون نمیاد ؟![]()
سلام مهندسگزینش یادته ؟
به احتمال زیاد گزینه د بوددومین غلطم درومدبچه ها جواب این کجاست ؟ فقط 7 تا دیگه جا دارم
سلامخوش گذشت؟
من 22 درآوردم و الف رو زدم، اگه عدداش یادتون باشه می تونیم حساب کنیم، کسینوس فی کل رو 0.78 فک کنم شد، مطمئن نیستم عددش یادم رفته، فقط B رو یادمه 20 کیلووات با کسینوس فی 0.6 بود، A رو یادم نیست![]()