تاپیک اختصاصی طرفداران CHELSEA

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز

sanijoon

کاربر ممتاز
عیادت بازیکنان چلسی از بیماران مبتلا به سرطان

sanijoon

کاربر ممتاز
نمانیا ماتیچ به چلسی پیوست

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، ماتیچ قراردادی 5 سال و نیمه با چلسی امضا کرد. آبی ها برای خرید این بازیکن 21 میلیون پوند پرداخت کردند که حدود 16 میلیون پوند کمتر از مبلغ فسخ قرارداد این هافبک قدرتمند می باشد.

ماتیچ سال 2009 با چیزی حدود 1 میلیون پوند به چلسی پیوست و در سال 2011 به عنوان بخشی از قرارداد داوید لوئیز راهی بنفیکا شد و در آن زمان چلسی حدود 5 میلیون پوند برای خرید داوید لوئیز کمتر به بنفیکا پرداخت کرد و موفق شد رضایت بنفیکا را برای خداحافظی با مدافع برزیلی جلب کند.

هافبک صرب چلسی پیراهن شماره 21 را بر تن خواهد کرد.

ماتیچ که 1 متر و 94 سانتی متر قد دارد به وبسایت باشگاه چلسی گفت: "خیلی خوشحالم که فرصتش پیش آمد و به باشگاه برگشتم. احساس خیلی خوبی دارم، فقط می خواهم بگویم هر کاری از دستم بر بیاید به بهترین شکل ممکن انجام می دهم تا به تیم کمک کنم و هواداران چلسی را خوشحال کنم."

خوزه مورینیو نیز در این مورد گفت: "خیلی خوشحالم که ماتیچ به چلسی برگشته. او به عنوان یک بازیکن در پرتغال رشد کرده و به هافبکی همه کار و فوق العاده تبدیل شده است. مطمئنم که یکی از مهم ترین بازیکنان تیم می شود و به ما کمک می کند که به جاه طلبی هایمان برسیم."

ماتیچ اولین بازی خود برای چلسی را در سن 21 سالگی و در پیروزی 4-0 مقابل ولورهمپتون انجام داد همچنین در پیروزی 8-0 چلسی مقابل ویگان اتلتیک به عنوان یار تعویضی به بازی آورده شد.

در آگوست سال 2010 ماتیچ به عنوان بازیکن قرضی راهی ویتس آرنهم هلند شد تا تجربه کند و ژانویه سال بعد به عنوان بخشی از قرارداد لوئیز به بنفیکا داده شد.

ماتیچ 194 سانتی متر قد دارد و پا چپ است. ماتیچ در این 3 سال حضور در بنفیکا به شدت پیشرفت کرده و از او به عنوان یکی از بهترین هافبک های جهان یاد می شود و اگر بنفیکا با مشکلات مالی دست و پنجه نرم نمی کرد، چلسی مجبور بود چیزی حدود 50 میلیون یورو برای این بازیکن پرداخت کند.

ماتیچ پخته بازی می کند، به راحتی توپ را نگه می دارد و دقت پاس خیلی خوبی هم دارد. او اولین گل خودش را در پیروزی 4-1 مقابل ویکتوریا ستوبال در ژانویه سال 2012 به ثمر رساند و تجربه ارزشمندی در لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا دارد. ماتیچ در دو دیدار نیمه نهایی سال 2012 مقابل چلسی بازی کرد.

در فصل گذشته ماتیچ کاملا شکوفا شد. با خروج ژاوی گارسیا از بنفیکا، او به هافبک میانی اصلی بنفیکا تبدیل شد و به حدی خوب بود که برای 3 بار بازیکن برتر ماه لیگ پرتغال نام گرفت.

او حتی گل های بیشتری هم به مرور زمان زد. از جمله ضربه والی و زیبایی که در تساوی 2-2 مقابل پورتو به ثمر رساند که نامزد دریافت جایزه پوشکاش نیز شد. همچنین در مرحله یک شانزدهم لیگ اروپا گل پیروزی بخش بنفیکا را مقابل لورکوزن به ثمر رساند.

ماتیچ در فینال لیگ اروپا نیز مقابل چلسی بازی کرد و عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت، با این حال تیمش رقیب چلسی نشد و قهرمانی به آبی ها رسید.

بنفیکا جدا از باختن فینال لیگ اروپا، لیگ را نیز به پورتو واگذار کرد، با این حال ماتیچ اینقدر خوب بود که بازیکن سال لیگ پرتغال لقب بگیرد.

بازی به طور پیاپی برای یکی از بزرگ ترین تیم های اروپا قطعا عامل اصلی پیشرفت ماتیچ در دو سال گذشته بوده. ماتیچ در این فصل نیز بازی های فوق العاده ای برای بنفیکا به نمایش گذاشت و این تیم هم اکنون با 2 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم، صدرنشین رقابت هاست. بازی آخر ماتیچ برای بنفیکا پیروزی 2-0 این تیم مقابل پورتو می باشد.

شاید خیلی ها بگویند که چلسی در مورد ماتیچ چیزی حدود 15 میلیون پوند ضرر کرده، ولی باید در نظر گرفت که اگر ماتیچ به بنفیکا فروخته نمی شد، بنفیکا نیز حاضر نبود که داوید لوئیز را به چلسی بفروشد. همچنین پرداخت این رقم برای یکی از بهترین هافبک تدافعی های جهان و شاید بهترین آن ها، رقم بسیار پایینی است.

sanijoon

کاربر ممتاز
کورت زوما: مورینیو به من زنگ زد، عاشق چلسیم

کورت زوما: مورینیو به من زنگ زد، عاشق چلسیم

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، این مدافع جوان و غول پیکر یکی از بزرگ ترین استعداد های فوتبال اروپا به شمار می رود و مورد توجه باشگاه هایی همچون آرسنال، منچستر سیتی، منچستر یونایتد، اینتر میلان و موناکو قرار گرفته است.

با این حال زوما عنوان کرد که عاشق باشگاه چلسیست و مورینیو نیز با او تماسی داشته است.

زوما به اکیپ گفت: "من در هر حال چلسی را نسبت به دیگران انتخاب خواهم کرد. از بچگی عاشق این باشگاه بودم و آبی رنگ مورد علاقه ام است."

"تکلیفم با خودم روشن است، یک تغییر می خواهم. وقتی از فرانسه خارج شوم، یا جواب می دهد یا نه. ولی این ریسک ارزشش را دارد."

زوما ادامه داد: "در یک ماه گذشته مذاکرات جدی وجود داشته است. اول فکر می کردم همه چیز یک جوک است! ولی بعد از آن خیلی سریع یک نفر به من زنگ زد!"

زوما این شخص را نیز معرفی کرد: "وقتی مرد بزرگی مثل جوزه مورینیو به بازیکن کوچکی مثل کورت زوما زنگ می زند، خوب واقعا حس خوبی دارد، این اتفاق هر روز نمی افتد و این نشانه بزرگی از احترام و اعتماد است."

sanijoon

کاربر ممتاز
چلسي3 - منچستريونايتد1

چلسي3 - منچستريونايتد1

[h=2]
[/h]چلسی با پیروزی مقابل منچستر یونایتد به دو امتیازی آرسنال در صدر جدول لیگ برتر رسید.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در اولین بازی خانگی خود در سال 2014، میزبان منچستری بودند که این روزها حال و روز چندان خوشی ندارد و نتایج ضعیفی با دیوید مویس گرفته است.

مورینیو در این مسابقه بار دیگر از داوید لوئیز به عنوان هافبک میانی استفاده کرد و باز هم شاهد عملکردی درخشان از این بازیکن بودیم. همچنین اتوئو جای تورس را در ترکیب اصلی آبی ها گرفت و موفق شد هتریک کند.

در نیمه اولاین مسابقه، منچستر یونایتد بازی را طوفانی آغاز کرد و در همان لحظات ابتدایی می توانست روی ضربه اشلی یانگ به گل برسد که با واکنش خوب پتر چک رو به رو شد. رفته رفته بازی متعادل تر شد و فشار اولیه منچستر یونایتد از بین رفت. تا این که در دقیقه 17 بازی ساموئل اتوئو پس از جا گذشتن فیل جونیز با ضربه ای پای چپ دروازه دخیا را باز کرد.

منچستری ها این موقعیت را داشتند که با ضربه ولبک به گل برسند، با این حال این بازیکن انگلیسی ضربه چندان خوبی نزد و چک به راحتی توپ را مهار کرد.

پس از این موقعیت یونایتد چلسی باز هم نبض بازی را در دست گرفت و می توانست روی ضربه آکروباتیک اسکار دوس سانتوس به گل دوم برسد با این حال توپ به پای جوان برزیلی نگرفت و ضربه او بیرون رفت.

در اواخز بازی بودیم که سامی اتوئو روی پاس گل گری کیهیل گل دوم خود و چلسی را به ثمر رساند تا آبی ها با نتیجه 2-0 به رختکن بروند.

در نیمه دوم چلسی خیلی زود به گل سوم خود رسید. ریو یک ضربه کرنر و پس از ضربه سر جان تری و واکنش دخیا، توپ جلوی پای اتوئو قرار گرفت و این بازیکن به سادگی گل سوم را هم زد تا هتریک کرده باشد.

این اولین هتریک اتوئو برای چلسی بود. همچنین اولین هتریک یک بازیکن چلسی از سال 2012 به بعد محسوب می شود.

پس از این گل آبی ها دست از حمله کشیدند و این منچستر بود که در 20 دقیقه پایانی به گل رسید. هرناندز روی ضربه جونز موفق شد یک بار دیگر به چک گل بزند تا حساب کار 3-1 شود.

ماتیچ، خرید 21 میلیون پوندی چلسی نیز در دقایق پایانی به جای ویلیان به بازی آمد.

در وقت های تلف شده نیز نمانیا ویدیچ بعد از تکلی خطرناک و خشن بر روی پای ادن هازارد با دریافت کارت قرمز مستقیم از زمین بازی اخراج شد تا نگرانی های مویس برای بازی های آینده چند برابر شود.

بازی در نهایت با همان نتیجه 3-1 خاتمه یافت تا چلسی 3 امتیاز شیرین این مسابقه را نیز کسب کند. این چهارمین پیروزی آبی ها در سال 2014 بود، شاگردان مورینیو همه بازی های خود را در سال جدید با پیروزی پشت سر گذاشته اند. همچنین این چهارمین شکست منچستر یونایتد در 5 بازی اخیر خود بود.

با این نتیجه چلسی 49 امتیازی شد و بار دیگر به فاصله دو امتیازی آرسنال صدر جدولی رسید و فاصله خود را با تیم چهارم به 6 امتیاز افزایش داد.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، تری، آزپیلیکوئتا، رامیرس، لوئیز، اسکار (میکل)، هازارد، ویلیان (ماتیچ)، اتوئو (تورس)
نیمکت: شوارزر، کول، میکل، ماتیچ، ماتا، تورس
کارت زرد: لوئیز
گل: اتوئو (17، 45، 48)

ترکیب منچستر یونایتد: دخیا، رافائل، ویدیچ، اوانز، اورا (اسمالینگ)، والنسیا، کریک، جونز، یانگ (هرناندز)، یانوزای، ولبک
نیمکت: لیندگارد، اسمالینگ،فلتچر، کلورلی، گیگز، کاگاوا، هرناندز
کارت زرد: یانگ، رافائل
کارت قرمز: ویدیچ
گل: هرناندز (78)

پیوست ها

• wgw8w4.jpg
    wgw8w4.jpg
    98.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

abyss ocean

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
بازی خوبی بود... مخصوصا نیمه اول... البته من انتظارم بیش از این بود ولی در کل بازی قشنگی شد...

قشنگترین صحنه هام گلهای بازی بود.. واقعا گلای قشنگی زدن هر دو تیم.... اتوو امشب فوق العاده بود....

sanijoon

کاربر ممتاز
بازی خوبی بود... مخصوصا نیمه اول... البته من انتظارم بیش از این بود ولی در کل بازی قشنگی شد...

قشنگترین صحنه هام گلهای بازی بود.. واقعا گلای قشنگی زدن هر دو تیم.... اتوو امشب فوق العاده بود....
سلام. خب حساسیت بازی باعث شده بود دو تیم محتاط باشن. ولی بر خلاف دربی ما این بازی گل هم داشت!!

من خودم از اتوئو انتظار هت تریک نداشتم. چلسی داره کم کم زیر نظر آقای خاص خودش رو پیدا میکنه. با اینکه دو امتیاز با صدر جدول اختلاف داریم ولی توقعات از چلسی خیلی بالاس!

از ماتیچ نیز در آینده زیاد خواهیم شنید. بازیکنی که سال 2013 گلی که برای بنفیکا زد سومین گل زیبای سال شد.

sanijoon

کاربر ممتاز
کنفرانس خبری ژوزه مورینیو پس از دیدار با منچستر یونایتد

کنفرانس خبری ژوزه مورینیو پس از دیدار با منچستر یونایتد

ژوزه مورینیو پس از برد سه بر یک مقابل من یونایتد در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره ی بازی و بازیکنان صحبت کرد.
چلسی ساعاتی پیش موفق شد در ورزشگاه استمفورد بریج با هتریک سامی اتوئو منچستر یوناتد را شکست دهد و اختلاف خود را با این تیم به 12 و با صدر به 2 برساند.

هم اکنون منچستر یونایتد با تیم های آرسنال، منچستر سیتی و چلسی به ترتیب 13،14 و 12 امتیاز اختلاف دارد.

مورینیو پس از پایان مسابقه با ادعای این که دیدن یونایتد در سه تیم بالای جدول در انتهای فصل سخت است اظهار امیدواری کرد که یونایتد رده چهارم را بدست بیاورد و به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند.

وی در این باره گفت:" منچستر یونایتد، منچستر یوناتید است. اگر بخواهیم منطقی به این موضوع (قهرمانی یونایتد) نگاه کنیم، این تیم همچنان شانس دارد اما قهرمانی در این شرایط بسیار سخت است.اختلاف 14 امتیازی با صدر کار را برای یونایتد دشوار کرده است، حالا یونایتد باید همه بازی های آیند خود را ببرد و این کاری غیر ممکن است.

اما من فکر می کنم آن ها همچنان می توانند برای حضور در جمع 4 تیم برتر بجنگند؛ حضور در جمع 4 تیم برتر هم دشوار است اما من فکر می کنم غرور بازیکنان یونایتد باعث شود که آن ها برای کسب این رتبه تلاش کنند و آن را بدست بیاورند."

مورینیو سپس به تحلیل بازی پرداخت و اظهار داشت:" مهم ترین نکته این بازی این بود که ما موفق شدیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم؛ قطعا کسب 100 پیروزی در لیگ برتر لذت بخش است، شما باید سرمربی باشید تا بفهمید که کسب یک پیروزی چقدر شیرین است."

" این بازی نیز بسیار سخت بود، یونایتد بازی را عالی آغاز کرد، اصلا انتظار چنین شروعی را از یونایتد نداشتم اما با به ثمر رسیدن گل اول ما ابهت یونایتد فرو ریخت و ما موفق شدیم با زدن یک گل دیگر در همان نیمه اول کار را تمام کنیم."

"در نیمه دوم ما بازی را بهتر آغاز کردیم و بازی را کنترل کردیم، ارائه یک بازی روان و خوب چیزی بود که من از بازیکنانم انتظار داشتم و آن ها به خوبی به وظایف خود عمل کردند. این برد بسیار ارزشمند بود چرا که حالا لیورپول و منچستر یونایتد حرفی برای گفتن ندارند و رقابت بین سه تیم سیتی، آرسنال و چلسی است."

وی هم چنین با اشاره به بازی منچستر یونایتد گفت:" من فکر می کنم یونایتد بازی خوبی ارائه داد و زدن دو گل آن هم در یک نیمه کار سختی بود اما تصور من بر این است که یونایتد بهتر و بهتر می شود و به جایگاه چهارمی لیگ برتر برسد."

مورینیو در مورد عملکرد اتوئو گفت:" ساموئل امروز فوق العاده بود، او فرصت طلب است و از همه موقعیت ها به بهترین شکل ممکن استفاده کرد، بر خلاف تورس او می تواند به راحتی گل بزند و در یک کلام او امشب فوق العاده بود."

وی در مورد مصدومیت تورس در پایان بازی نیز گفت :"وقتی فضا وجود داشته باشد، فرناندو خیلی خطرناک است، او قدرتمند تر از ساموئل است ولی من فکر نمی کردم که منچستر به استمفوردبریج بیاید و به من فضا بدهد، آن ها فشرده بازی کردند."

مورینیو همچنین درباره کسب صدمین پیروزی در لیگ برتر اذعان داشت :"معنی این است که امروز بردیم. من به رکورد ها اهمیت نمی دهم، می خواهم بازی بعد را هم ببرم. این یک چیز تصادفی است، چون اولین برد لیگ برتری من هم مقابل منچستر یونایتد بود حالا هم صدمین برد باز هم جلوی یونایتد است. مهم ترین چیز این است که چلسی از این 100 بازی 300 امتیاز گرفته، امروز هم برد مهمی برایمان محسوب می شد."

وی در پایان نیز گفت :"باید پیشرفت کنیم، من بازی بهتری می خواهم، 20 دقیقه ابتدایی خوب نبود. می خواهم از ابتدا بازی را کنترل کنیم ولی نتوانستیم این کار را انجام دهیم. آن ها در شروع بازی قوی تر از ما بودند ولی مسئله خوب این بود که آرامش خودمان را حفظ کردیم و فروتنانه بازی کردیم، من می خواهم تیمم بهتر کار کند."

"چلسی بچه های خوبی دارد، بازیکنان جوانی هستند و مسن تر ها به تیم ثبات می دهند. به نظرم جان تری یک عملکرد خارق العاده دیگر داشت. چند توپ گیری داشت، یکی در نیمه اول و یکی در نیمه دوم، وقتی توپ را قطع کرد یک بازیکن پشت سرش بود که می توانست گل بزند، واقعا بازیکنان به سختی تلاش می کنند."ژوزه مورینیو پس از برد سه بر یک مقابل من یونایتد در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره ی بازی و بازیکنان صحبت کرد.
چلسی ساعاتی پیش موفق شد در ورزشگاه استمفورد بریج با هتریک سامی اتوئو منچستر یوناتد را شکست دهد و اختلاف خود را با این تیم به 12 و با صدر به 2 برساند.

هم اکنون منچستر یونایتد با تیم های آرسنال، منچستر سیتی و چلسی به ترتیب 13،14 و 12 امتیاز اختلاف دارد.

مورینیو پس از پایان مسابقه با ادعای این که دیدن یونایتد در سه تیم بالای جدول در انتهای فصل سخت است اظهار امیدواری کرد که یونایتد رده چهارم را بدست بیاورد و به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کند.

وی در این باره گفت:" منچستر یونایتد، منچستر یوناتید است. اگر بخواهیم منطقی به این موضوع (قهرمانی یونایتد) نگاه کنیم، این تیم همچنان شانس دارد اما قهرمانی در این شرایط بسیار سخت است.اختلاف 14 امتیازی با صدر کار را برای یونایتد دشوار کرده است، حالا یونایتد باید همه بازی های آیند خود را ببرد و این کاری غیر ممکن است.

اما من فکر می کنم آن ها همچنان می توانند برای حضور در جمع 4 تیم برتر بجنگند؛ حضور در جمع 4 تیم برتر هم دشوار است اما من فکر می کنم غرور بازیکنان یونایتد باعث شود که آن ها برای کسب این رتبه تلاش کنند و آن را بدست بیاورند."

مورینیو سپس به تحلیل بازی پرداخت و اظهار داشت:" مهم ترین نکته این بازی این بود که ما موفق شدیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم؛ قطعا کسب 100 پیروزی در لیگ برتر لذت بخش است، شما باید سرمربی باشید تا بفهمید که کسب یک پیروزی چقدر شیرین است."

" این بازی نیز بسیار سخت بود، یونایتد بازی را عالی آغاز کرد، اصلا انتظار چنین شروعی را از یونایتد نداشتم اما با به ثمر رسیدن گل اول ما ابهت یونایتد فرو ریخت و ما موفق شدیم با زدن یک گل دیگر در همان نیمه اول کار را تمام کنیم."

"در نیمه دوم ما بازی را بهتر آغاز کردیم و بازی را کنترل کردیم، ارائه یک بازی روان و خوب چیزی بود که من از بازیکنانم انتظار داشتم و آن ها به خوبی به وظایف خود عمل کردند. این برد بسیار ارزشمند بود چرا که حالا لیورپول و منچستر یونایتد حرفی برای گفتن ندارند و رقابت بین سه تیم سیتی، آرسنال و چلسی است."

وی هم چنین با اشاره به بازی منچستر یونایتد گفت:" من فکر می کنم یونایتد بازی خوبی ارائه داد و زدن دو گل آن هم در یک نیمه کار سختی بود اما تصور من بر این است که یونایتد بهتر و بهتر می شود و به جایگاه چهارمی لیگ برتر برسد."

مورینیو در مورد عملکرد اتوئو گفت:" ساموئل امروز فوق العاده بود، او فرصت طلب است و از همه موقعیت ها به بهترین شکل ممکن استفاده کرد، بر خلاف تورس او می تواند به راحتی گل بزند و در یک کلام او امشب فوق العاده بود."

وی در مورد مصدومیت تورس در پایان بازی نیز گفت :"وقتی فضا وجود داشته باشد، فرناندو خیلی خطرناک است، او قدرتمند تر از ساموئل است ولی من فکر نمی کردم که منچستر به استمفوردبریج بیاید و به من فضا بدهد، آن ها فشرده بازی کردند."

مورینیو همچنین درباره کسب صدمین پیروزی در لیگ برتر اذعان داشت :"معنی این است که امروز بردیم. من به رکورد ها اهمیت نمی دهم، می خواهم بازی بعد را هم ببرم. این یک چیز تصادفی است، چون اولین برد لیگ برتری من هم مقابل منچستر یونایتد بود حالا هم صدمین برد باز هم جلوی یونایتد است. مهم ترین چیز این است که چلسی از این 100 بازی 300 امتیاز گرفته، امروز هم برد مهمی برایمان محسوب می شد."

وی در پایان نیز گفت :"باید پیشرفت کنیم، من بازی بهتری می خواهم، 20 دقیقه ابتدایی خوب نبود. می خواهم از ابتدا بازی را کنترل کنیم ولی نتوانستیم این کار را انجام دهیم. آن ها در شروع بازی قوی تر از ما بودند ولی مسئله خوب این بود که آرامش خودمان را حفظ کردیم و فروتنانه بازی کردیم، من می خواهم تیمم بهتر کار کند."

"چلسی بچه های خوبی دارد، بازیکنان جوانی هستند و مسن تر ها به تیم ثبات می دهند. به نظرم جان تری یک عملکرد خارق العاده دیگر داشت. چند توپ گیری داشت، یکی در نیمه اول و یکی در نیمه دوم، وقتی توپ را قطع کرد یک بازیکن پشت سرش بود که می توانست گل بزند، واقعا بازیکنان به سختی تلاش می کنند."ژوزه مورینیو پس از برد سه بر یک مقابل من یونایتد در کنفرانس خبری شرکت کرد و درباره ی بازی و بازیکنان صحبت کرد.

"چلسی بچه های خوبی دارد، بازیکنان جوانی هستند و مسن تر ها به تیم ثبات می دهند. به نظرم جان تری یک عملکرد خارق العاده دیگر داشت. چند توپ گیری داشت، یکی در نیمه اول و یکی در نیمه دوم، وقتی توپ را قطع کرد یک بازیکن پشت سرش بود که می توانست گل بزند، واقعا بازیکنان به سختی تلاش می کنند."

sanijoon

کاربر ممتاز
خوزه: آکی به تیم اضافه شد، تورگان فوق العاده بوده

خوزه: آکی به تیم اضافه شد، تورگان فوق العاده بوده

مورینیو پیش از دیدار مقابل منچستر یونایتد عنوان کرد که خاطرات خوبی از بازی مقابل این تیم دارد و سپس به صحبت در مورد پروژه قرض دادن بازیکنان توسط چلسی پرداخت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو هنوز اولین بازی رسمی خود با چلسی در سال 2004 که مقابل منچستر یونایتد بود را فراموش نکرده است. آبی ها در آن مسابقه موفق شدند با تک گل گودیانسن رقیب قدرتمند خود را در هفته اول لیگ برتر شکست دهند.

مورینیو در گفتگو با وبسایت باشگاه چلسی گفت: "حالا احساس می کنم تیم در لحظات خوبی به سر می برد و به قدری به ثبات رسیده است."

"تیم وقتی توپ را دارد کاملا با اعتماد به نفس بازی می کند، ما به طور طبیعی بازی بر همه بازی ها تسلط داریم و کنترل توپ و میدان را خیلی در اختیار داریم، پس در لحظات متفاوتی هستیم. تیم در یک مسیر خاص در حال تحول است. در الدترافورد اولین بازی خارج از خانه فصلمان را داشتیم که سخت بود، مهم بود که نبازیم و تصمیم گرفتیم که به گونه ای بازی را تمام کنیم که برایمان بد نشود، چون گرفتن امتیاز در الدترافورد همیشه خوب است."

مورینیو در مورد پیروزی 1-0 خود مقابل منچستر یونایتد در سال 2004 گفت: "حتی تیمی که میدان فرستادم، گل، اتفاقات، هر کاری که قبل و بعد از بازی کردم و ... را به خاطر دارم."

"همه چیز را به یاد دارم. بازی 15 آگوست بود، روز قبل تولد همسرم بود. او گفت انگلیس کشور فوق العاده ای است چون برای اولین بار در زندگیمان تو در خانه هستی و با تیم به هتل نمی روی! تنها در انگلیس می توان این گونه بود."

مورینیو در بخش دیگر صحبت هایش راجع به جدایی قرضی رایان برتراند نیز گفت: "برتراند به صورت قرضی جدا شد چون ما می خواستیم که بازی کند. ما اشلی کول و سزار آزپیلیکوئتا را در آن پست داریم. چون برتراند رفت، من ناتان آکی را به تیم اضاهف می کنیم چون بازیکنیست که می تواند در آن پست بازی کند و حتی در مواقع ضروری داوید لوئیز و ایوانویچ هم می توانند در پست دفاع چپ بازی کنند. پس حتی اگر اشلی کول دفاع چپ تخصصی ما باشد، هیچ مشکلی در آن پست نداریم."

"اگر شما چند بازیکن در یک پست دارید، باید نه تنها با آن ها عادلانه رفتار کنید، بلکه به آن ها شانس رسیدن به خواسته هایشان را هم بدهید. اشلی کول یک قرارداد جدید می خواهد و می خواهد در جام جهانی بازی کند. رایان برتراند احتیاج به بازی کردن دارد و شایسته این است، پس تصمیم جدایی قرضی او بیشتر به نفع خودش بود تا ما. امیدوارانه خوب بازی می کنم. او بازیکن چلسی است، انگلیسی است و امیدوارانه فصل بعد بر می گردد."

"ما چند عضو داریم که پیشرفت بازیکنان قرضی را زیر نظر دارند، آخر هر هفته آن ها را می بینیم، اطلاعات به صورت آنلاین بلافاصله به من می رسند پس بلافاصله می توانم بفهمم که آن ها چه کار می کنند و در بازی چه اتفاقاتی افتاده است. ما با مربی های بازیکنان قرضی قرارداد داریم، با باشگاه هایشان هم قرارداد داریم و در حال کار کردن بر روی این پروژه هستیم. این چیزی نیست که شما درجا بتوانید انجامش دهید. این پروژه به زمان نیاز دارد و به نظرم باشگاه عالی کار کرده است."

مورینیو در مورد برادر 20 ساله ادن هازارد، تورگان هازارد گفت: "پیشرفت و تحول این بچه فوق العاده بوده. بچه خیلی جوانیست و باشگاه سرمایه گذاری کوچکی بر روی او داشته، با این حال خیلی خوب جواب داده است. باشگاه زولت وارگم فصل قبل شگفت انگیز نتیجه گرفت. اگر حالا دلش می خواهد به باشگاه دیگری برود، ما باید وضعیت را آنالیز کنیم، ولی از او راضی هستیم و زولت هم راضی هستیم که به پیشرفت این بازیکن کمک کرده است."

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر ممتاز
مورینیو: رکورد مهم نیست، برد چلسی اهمیت دارد

مورینیو: رکورد مهم نیست، برد چلسی اهمیت دارد

خوزه مورینیو پس از کسب صدمین پیروزی خود در لیگ برتر عنوان کرد که تیمش شایسته پیروزی بوده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی های لندن با هتریک ساموئل اتوئو موفق شدند منچستر یونایتد را با نتیجه 3-1 در استفمفوردبریج شکست دهند تا پنجمین پیروزی پیاپی لیگ برتری خود را کسب کرده باشند.

مورینیو پس از اتمام این دیدار در کنفرانس خبری عنوان کرد: "از کسب سه امتیاز خوشحالم، قطعا وقتی که یکی از بازیکنانم در یک مسابقه خاص می شود خوشحال می شوم و این را دوست دارم. ساموئل لحظات فوق العاده ای را پشت سر می گذارد، مقابل منچستر هتریک کردن کار هر کسی نیست."

"به نظرم شایسته پیروزی بودیم ولی شایسته برد 2-0 در نیمه اول نبودیم و آن ها هم نباید 2-0 باخته به رختکن می رفتند. آن ها بازی را بهتر از ما آغاز کردند ولی کمی بدشانس بودند که ما در همان لحظات گل زدیم."

"پس از آن بازی متفاوت شد، ما در نیمه اول توانستیم بازی را کنترل کنیم و وقتی که گل دوم را زدیم در وضعیت فوق العاده ای قرار گرفتیم. گل سوم اساسا بازی را تمام کرد، ولی پس از آن گل آن ها حمله کردند."

"دیوید تغییراتی ایجاد کرد و تلاش کرد که تفاضل بازی را کمتر کند. وقتی بازی 3-1 شد خستگی را در تیمم احساس کردم. ما تیمی هستیم که به شدت می دویم و در مناطق جلویی زمین پرس می کنیم. بازیکنان تهاجمی ما دوندگی بی امانی دارند، یونایتد خطرناک بود، پس وقتی بازی 3-1 شد تصمیم گرفتیم بازی را کنترل کنیم و نتیجه را نگه داریم. باید برایشان خیلی سخت باشد که 20-25 دقیقه اول را خیلی عالی بازی کردند ولی در نهایت باختند."

مورد عملکرد ابتدایی چلسی
"در دوره اول بازی توپ های زیادی را از دست دادیم، آن ها با پرس کردن توسط جونز و کریک کار را برایمان سخت کردند و به ما فشار آوردند. ویلیان، هازارد و اسکار توپ های زیادی از دست دادند، در حالی که قبلا با وجود همین فشار بسیار راحت بازی می کردند."

"در 20 دقیقه ابتدایی آن ها بهتر از ما بودند و از نظر تیمی بسیار فشرده و مستحکم بازی کردند. به طور طبیعی ما برای گلزنی به 4-5 موقعیت نیاز داریم، ولی امروز اولین شوت تبدیل به اولین گل شد، دومین شوت هم تبدیل به دومین گل شد."

در مورد تصمیمش برای فیکس بازی دادن به اتوئو
"وقتی فضا وجود داشته باشد، فرناندو خیلی خطرناک است، او قدرتمند تر از ساموئل است ولی من فکر نمی کردم که منچستر به استمفوردبریج بیاید و به من فضا بدهد، آن ها فشرده بازی کردند."

"انتظار داشتم فلتچر بازی کند، نه فیل جونز، ولی اساسا فرقی ندارد. احساس می کنم که قابلیت های تاکتیکی ساموئل بهتر است و در فضاهای کوچک بهتر بازی می کند، حرکاتش در فضاهای بسته با فرناندو متفاوت است. تصمیم سختی بود، چون فرناندو گل می زد، ولی احساس کردم که برای این بازی ساموئل مناسب تر است."

در مورد مصدومیت تورس در آخر بازی
"رباط کناری زانویش آسیب دیده. چند هفته نمی تواند بازی کند. نوبت دمبا رسیده، او هفته فوق العاده ای داشت و برایم سخت بود که سکو نشینش کنم، چون عالی کار کرده بود."

در مورد اخراج ویدیچ و تکل رافائل روی پای کیهیل
"وقتی بازیکنان عصبی هستند، چنین اتفاقاتی می افتد. هازارد پا به توپ حرکت می کرد و شاید داور باید کارت نارنجی می داد! رافائل فقط به قصد خالی کردن عصبانیت تکل زد. به نظرم داوری خوب بود، من به بازیکنانم همیشه می گویم که باید به داور کمک کنند، نباید کارشان را پیچیده کنیم."

در مورد کسب صدمین پیروزی خود در لیگ برتر
"معنی این است که امروز بردیم. من به رکورد ها اهمیت نمی دهم، می خواهم بازی بعد را هم ببرم. این یک چیز تصادفی است، چون اولین برد لیگ برتری من هم مقابل منچستر یونایتد بود حالا هم صدمین برد باز هم جلوی یونایتد است. مهم ترین چیز این است که چلسی از این 100 بازی 300 امتیاز گرفته، امروز هم برد مهمی برایمان محسوب می شد."

ستایش از امثال جان تری به خاطر تاثیری که بر جوانان تیم داشته اند
"باید پیشرفت کنیم، من بازی بهتری می خواهم، 20 دقیقه ابتدایی خوب نبود. می خواهم از ابتدا بازی را کنترل کنیم ولی نتوانستیم این کار را انجام دهیم. آن ها در شروع بازی قوی تر از ما بودند ولی مسئله خوب این بود که آرامش خودمان را حفظ کردیم و فروتنانه بازی کردیم، من می خواهم تیمم بهتر کار کند."

"چلسی بچه های خوبی دارد، بازیکنان خوبی هستند و مسن تر ها به تیم ثبات می دهند. به نظرم جان تری یک عملکرد خارق العاده دیگر داشت. چند توپ گیری داشت، یکی در نیمه اول و یکی در نیمه دوم، وقتی توپ را قطع کرد یک بازیکن پشت سرش بود که می توانست گل بزند، واقعا بازیکنان به سختی تلاش می کنند."

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر ممتاز
[h=1]هازارد پيشنهاد پاري‌سن‌ژرمن را رد کرد[/h]
[h=2]هافبک بلژيکي چلسي پيشنهاد باشگاه پاري‌سن‌ژرمن فرانسه را رد و اعلام کرد که مي‌خواهد در چلسي بماند.[/h]

ادن هازارد،‌ هافبک بلژيکي چلسي در فصل جاري ليگ برتر نمايش درخشاني از خود نشان داده است و يکي از بهترين بازيکنان ليگ برتر انگليس بوده است.

ادن هازارد بلژيکي پيشنهاد باشگاه پاري سن ژرمن فرانسه را براي پيوستن به اين تيم را رد کرد و گفت: از بودن در چلسي راضي است و دوست دارد در اين تيم بيشتر پيشرفت کند.

هافبک 23 ساله در گفت‌وگو با تلويزيون فرانسه گفت: در هر زمان پنجره نقل و انتقالات پيشنهادهاي زيادي درباره من در رسانه‌ها منتشر مي‌شود که صحت ندارند. پاري‌سن‌ژرمن باشگاه بزرگي است که بازيکنان بزرگي دارد اما انتخاب من چلسي است. من همه شرايطم را در چلسي دوست دارم و قصد جدايي از اين تيم را ندارم و مي‌خواهم درخشش خودم را در لندن ادامه دهم.

هازارد در اين‌باره گفت:‌ نه تنها در نقل و انتقالات ژانويه که در تابستان نيز از تيم چلسي نخواهم رفت و در اينجا خواهم ماند. انگيزه‌اي براي حضور در تيم ديگر ندارم. به نظر من چلسي بهترين جا براي پيشرفت من است.

ادن هازارد در جون 2012 با 32 ميليون پوند از تيم ليل فرانسه به چلسي پيوست.

ژوزه مورينيو سرمربي پرتغالي نيز امکان پيوستن ستاره بلژيکي تيمش را به پاري‌سن‌ژرمن "صفر درصد" اعلام کرد.

sanijoon

کاربر ممتاز
تقدیر با شکوه اتحادیه نویسندگان از مورینیو

تقدیر با شکوه اتحادیه نویسندگان از مورینیو

خوزه مورینیو یک شنبه شب فوق العاده ای را پشت سر گذاشت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو که موفق شد شب گذشته با شکست منچستر یونایتد، صدمین پیروزی خود در لیگ برتر را جشن بگیرد، از ستمفوردبریج به هتل ساوی رفت و در آن جا مورد تشویق و استقبال چهره های مشهور دنیای فوتبال و اتحادیه نویسندگان فوتبالی قرار گرفت.

اتحادیه نویسندگان فوتبالی این شب پرشکوه را ساخت و جایزه ای را که جهت قدردانی هر سال به کسی که سهم برجسته ای در فوتبال ملی انگلستان داشته باشد تعلق می گیرد را تقدیم خوزه مورینیو، سرمربی چلسی کرد.

مورینیو پس از پذیرفتن این افتخار، در مورد افرادی که در موفقیتش نقش بزرگی داشتند صحبت کرد. او در مورد خانواده اش گفت که "بدون عشق و شادی نمی توانستم کارم را انجام دهم"، سپس دستیارانش را "برادران" خود خواند و ادعا کرد که بدون بازیکنانش "زندگی فوتبالی برایم وجود نداشت". در نهایت نیز از استادانش که او را تشویق کردند، تقدیر کرد.

اندی دان، رویس انجمن نویسندگان فوتبال که در خبرگزاری دیلی میل مشغول به کار است، پس از این که جایزه را تقدیم مورینیو کرد، عنوان کرد که همه همکارانش از بازگشت خوزه به لیگ برتر در تابستان بسیار خوشحال شده اند."

اندی دان ادامه عنوان کرد: "فکر نمی کنم تا به حال کسی را دیده باشیم که اینقدر دیدگاه های مختلفی تولید کند. خوزه نظرات ما خبرنگاران را به چالش کشید و ما هم هرگز نسبت به او بی تفاوت نبوده ایم، هرگز ناراحت نشده ایم. او همیشه چیزی را ارائه می دهد که در موردش بشود بحث و تجزیه و تحلیل کرد."

"ما از این قدر دانی می کنیم ولی به طور عمده به خاطر دستاورد های فوق العاده اش او را مورد افتخار قرار می دهیم."

خوزه مورینیو پس از دریافت جایزه، عنوان کرد: "در طول ماجرا جویی های من در ایتالیا و اسپانیا، مردم هرگز درک نکردند که من چقدر انگلیس را به کشور هایشان ترجیح می دهم. من از فوتبال انگلیس دفاع کردم، همچنین از انگلیس به عنوان یک کشور. من هرگز نترسیدم که بگویم چقدر این کشور را دوست دارم، چقدر دوست دارم در این کشور کار کنم، چقدر عاشق باشگاه فوتبال چلسی هستم."

"به نظرم این کشور برای من و خانواده ام فوق العاده است. احساس می کنم لیگ برتر زیستگاه طبیعی من است. عاشق رابطه ام با نویسندگان هستم. به نظرم شغل شما را درک می کنم، احترام گذاشتنتان را درک می کنم و حس می کنم شما هم همین حس را دارید."

در این مراسم همسر، دختر و پسر خوزه مورینیو نیز دعوت شده بودند. همچنین سیلویو لورو، دستیار مورینیو نیز در مراسم حضور داشت. فرانک لمپارد که خود در سال 2010 این جایزه را برده بود و همچنین در سال 2005 به عنوان بازیکن سال از نگاه اتحادیه نویسندگان فوتبالی انتخاب شده بود یکی دیگر از حاضران در سالن بود.

لمپارد در ستایش از مربی خود گفت: "از همان اولین جلسه تمرینی در پیش فصل، برای همه یک هدف جهت رسیدن به همه چیز وجود داشت. در هر جلسه تمرینی به جای این که کار های پیش پا افتاده انجام دهیم، همیشه چیزی خاص از ما می خواست. تک تک افراد تیم و خود تیم از نظر یک گروه، فورا پیشرفت کرد."

"شما باید با بازیکنان مختلف به روش های مختلف رفتار کنید و خوزه راهی پیدا کرده که مناسب تک تک افراد تیم است. او در مورد چیزهایی که باعث می شود بازیکن در بالاترین سطح آمادگی قرار بگیرد اهمیت نشان می دهد و همه را بالا می کشد."

"او وفادار ترین و دلسوز ترین مربی هست که تا به حال با او کار کرده ام."

لوئیس فن خال، سرمربی تیم ملی هلند که مورینیو را تشویق کرد که از دستیاری به سرمربی گری روی آورد نیز در این مراسم حاضر بود.

فن خال و مورینیو در بارسلونا با یکدیگر همکاری می کردند و سه سال قبل از این که فن خال روی کار بیاید، مورینیو دستیار سر بابی رابسون نیز بود. وفاداری که مورینیو به رابسون داشت باعث شد که ون خال (جانشین رابسون) نیز متقاعد شود که پستی مشابه را به مورینیو پیشنهاد دهد.

ون خال عنوان کرد: "به یاد می آورم که گفتم می خواهم دستیارم باشی و او بسیار تعجب کرد، چون این حرف من بعد از حمایت فوق العاده مورینیو از سر بابی رابسون بود. اما او وفا دار، رو راست و پر شور بود."

sanijoon

کاربر ممتاز
نگاهی به دهه طلایی حضور آبرامویچ در چلسی

نگاهی به دهه طلایی حضور آبرامویچ در چلسی

1 جولای 2003، 10 سال پیش بود که رومن آبرامویچ با بدست آوردن مالکیت چلسی برگ جدیدی در تاریخ این باشگاه بزرگ رقم زد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبرامویچ پس از دیدن بازی زیبای دو تیم منچستر یونایتد و رئال مادرید که هفت گل داشت، تصمیم گرفت که برای خود یک باشگاه بخرد. به او گفته شده بود که چند باشگاه انگلیسی برای خرید وجود دارد؛ منچستر یونایتد، تاتنهام هاتسپر و چلسی!

کنترل باشگاه منچستر یونایتد ساده نبود، تاتنهام در رقابت های اروپایی حرفی برای گفتن نداشت و همین باعث شد علاقه آبرامویچ کم شود. چلسی که داشت با رانیری جانی تازه می گرفت، تنها عامل عدم موفقیتش بدهی های عظیمش بود که آبرامویچ می توانست با پرداخت آن ها چلسی را بار دیگر به اوج باز گرداند. باشگاهی که در دهه هفتاد پس از قهرمانی و نتایج درخشان، به طور ناگهانی به مشکلات شدید مالی برخورد کرده بود، باشگاهی که تمامی ستارگانش به دلیل این که باشگاه توان پرداخت حقوقشان را نداشت، رفته بودند. باشگاهی که به قدری ثروتش قلیل بود و توان بازیکن گرفتن را نداشت که ری ویلکینز 18 ساله کاپیتانش بود.

چلسی در دهه 90 دوباره اوج گرفت و راه صعود به قله های فوتبال را طی می کرد که آمدن آبرامویچ در سال 2003 کمک فوق العاده ای به آبی ها کرد.

معامله خیلی سریع و در کمتر از 15 دقیقه بین کن بیتس (رئیس سابق باشگاه) و آبرامویچ انجام شد و بیلیونر روس مالک چلسی شد تا روحی تازه به رگ های چلسی و هوادارانش تزریق شود.

آبرامویچ در طول زمان حضور خود در چلسی میلیون ها پوند بر سر ترنسفر بازیکنان، مربیان و دیگر عوامل خرج کرد. خرید و فروش های بدون احتساب خرید بازیکنانی همچون داویا، توماس کالاس و دیگر جوانان آکادمی چلسی در دوران آبرامویچ بدین شکل می باشند.
با توجه به این که هنوز فصل نقل و انتقالات تابستانی 14-2013 به اتمام نرسیده، آندره شورله که با مبلغ 18 میلیون پوند به چلسی پیوست نیز در این لیست حضور ندارد.

راهنما: (سن بازیکن هنگام خرید، باشگاهی که بازیکن از آن خریداری شده، مبلغ خریداری شده به پوند)

فصل 04-2003

1- گلن جانسن (18، وستهم، 6.3)
2- الکسی اسمرتین (28، بوردو، 3.5)
3- جرمی (24، رئال مادرید، 7)
4- خوان سباستین ورون (28، منچستر یونایتد، 15)
5- دیمن داف (24، بلکبرن، 17)
6- وین بریج (22، ساوتهمپتون، 7)
7- آدریان موتو (24، پارما، 15.8)
8- جو کول (21، وستهم، 6.6)
9- هرنان کرسپو (28، اینتر میلان، 16.8)
10- کلودیو ما‌که‌له‌له (30، رئال مادرید، 16)
11- نیل سولیوان (33، تاتنهام، بازیکن آزاد)
12- مارکو آمبروسو (30، کیوو، بازیکن آزاد)
13- ماچو (25- ساندرلند، بازیکن آزاد)
14- اسکات پارکر (22، چارلتون، 10)

فصل 05-2004

1- ماتیا کژمان (25، آیندهوون، 5.5)
2- الکس (22، سانتوس، 5.7)
3- تیاگو (23، بنفیکا، 10)
4- پتر چک (22، رن، 9)
5- آرین روبن (20، آیدهوون، 12)
6- پائولو فریرا (25، پورتو، 13.2)
7- دیدیر دروگبا (26، مارسی، 24)
8- ریکاردو کاروالیو (26، پورتو، 19.8)
9- یوراسیک (26، زسکا، 3)

فصل 06-2005

1- دل هورنو (24، اتلتیکو بیلبائو، 8)
2- رایت فیلیپس (23، منچستر سیتی، 24)
3- لاسانا دیارا (20، لی هاوره، 2)
4- مایکل اسین (22، لیون، 24.4)
5- مانیش (27، دینامو مسکو، قرضی)

فصل 07-2006
1- هیلاریو (30، ناسیونال، آزاد)
2- بالاک (30، بایرن مونیخ، آزاد)
3- کالو (20، فاینورد، 3)
4- شوچنکو (29، میلان، 30)
5- اوبی میکل (19، لین، 16)
6- خالد بولهروز (23، هامبورگ، 9)
7- اشلی کول (25، آرسنال، 5 + گالاس)

فصل 08-2007
1- سیدول (24، ریدینگ، آزاد)
2- تال بن هایم (25، بولتون، آزاد)
3- کلودیو پیزارو، بایرن مونیخ، آزاد)
4- مالودا (27، لیون، 13.5)
5- خولیانو بلتی (31، بارسلونا، 3.7)
6- آنلکا (28، بولتون، 15)
7- ایوانویچ (23، لوکوموتیو مسکو، 9)
8- فرانکو دی سانتو (18، آئوداکس ایتالیانو، 2)

فصل 09-2008
1- دکو (30، بارسلونا، 8)
2- بوسینگوا (25، پورتو، 16.2)
3- مینیرو (32، آزاد)
4- ریکاردو کورشما (24، اینتر میلان، قرضی)

فصل 10-2009
1- یوری ژیرکوف (25، زسکا مسکو، 18)
2- ترنبول (24، میدلزبرو، آزاد)
3- استوریج (19، منچستر سیتی، 3)
4- نمانیا ماتیچ (20، کوشیتسه، 1.5)

فصل 11-2010
1- بنایون (30، لیورپول، 5.5)
2- رامیرس (23، بنفیکا، 17)
3- داوید لوئیز (23، بنفیکا، 21.3)
4- تورس (26، لیورپول، 50)

12-2011
1- کورتوا (19، گنک، 7.9)
2- رومئو (19، بارسلونا، 4.4)
3- ماتا (23، والنسیا، 23)
4- میرلس (28، لیورپول، 12)
5- کیهیل (25، بولتون، 7)
6- پیازون (17، سائوپائولو، 5)
7- کوین دی بروین (20، گنک، 6.7)

13-2012
1- مارکو مارین (23، وردربرمن، 7)
2- ادن هازارد (21، لیل، 32)
3- تورگان هازارد (19، لنس، 0.8)
4- اسکار (20، اینترناسیونال، 25)
5- آزپیلیکوئتا (22، مارسی، 7)
6- ویکتور موسز (21، ویگان، 9)
7- والاس (18، فلومیننزه، 5)
8- با (27، نیوکاسل، 7)

چلسی در دوران آبرامویچ 9 مربی مختلف داشته که به طور کلی عملکرد آن ها را بررسی می کنیم.

درصد پیروزیتعداد بازی هاتعداد پیروزیتعداد تساوی تعداد باخت
رانیری542001074647
مورینیو671851244021
گرانت67543655
اسکولاری563620115
هیدینک73221651
آنجلوتی61109672022
ویلاس بواس4840191110
دی متئو57422499
بنیتز5848281010

چلسی در دوران حضور آبرامویچ موفق به کسب 13 جام در یک دهه شده که دورانی فوق العاده محسوب می شود. حال قصد داریم نگاهی به قهرمانی های چلسی با آبرامویچ بیندازیم.

لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا: 2012
لیگ اروپا: 2013
لیگ برتر انگلستان: 05-2004، 06-2005، 10-2009
جام حذفی انگلستان: 2007، 2009، 2010، 2012
جام اتحادیه: 2005، 2007
جام خیریه: 2005، 2009

چلسی در 10 سال حضور آبرامویچ به رکورد های جالبی دست یافت که در اینجا به چند تا از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم.

بزرگ ترین پیروزی در لیگ برتر: 8-0 مقابل ویگان 10-2009 و استون ویلا 13-2012
بزرگ ترین پیروزی در لیگ قهرمانان: 6-1 مقابل نورشلند 13-2012
بزرگ ترین پیروزی در جام اتحادیه: 6-0 ولورهمپتون 13-2012
طولانی ترین روند پیروزی در تمام رقابت ها: 9 بازی در فصل های 06-2005 و 08-2007
طولانی ترین روند پیروزی های خانگی در تمام رقابت ها: 12 بازی در مجموع دو فصل 09-2008 و 10-2009
طولانی ترین روند پیروزی های خارج از خانه در تمام رقابت ها: 6 بازی در فصل های 05-2004 (دو بار)، 06-2005، 07-2006 (دو بار) و 13-2012
بیشترین تعداد پیروزی های خارج از خانه در رقابت های اروپایی: 6 بازی، 04-2003
طولانی ترین روند پیروزی در لیگ برتر: 11 بازی در مجموع دو فصل 09-2008 (5 بازی) و 10-2009 (6 بازی)
طولانی ترین روند پیروزی های خارج از خانه در لیگ برتر: 11 بازی در مجموع دو فصل 08-2007 (3) و 09-2008 (8 بازی) این رکورد چلسی رکورد تاریخ لیگ انگلستان می باشد.
بیشترین تعداد برد های خانگی در لیگ برتر: 13 بازی در مجموع دو فصل 05-2004 (2 بازی) و 06-2005 (11 بازی)
بیشترین تعداد پیروزی در یک فصل و در تمام رقابت ها: 42 بازی در فصل های 05-2004 و 07-2006
بیشترین تعداد پیروزی های خانگی در یک فصل و در تمام رقابت ها: 24 بازی در فصل های 06-2005 و 10-2009
بیشترین تعداد پیروزی های خارج از خانه در یک فصل و در تمام رقابت ها: 20 بازی در فصل های 04-2003 و 05-2004
بیشترین تعداد پیروزی در یک فصل لیگ برتر: 29 برد در فصل های 05-2004 و 06-2005، این رکورد چلسی رکورد تاریخ لیگ برتر نیز می باشد.
بیشترین تعداد پیروزی های خانگی در یک فصل لیگ برتر: 18 برد در 06-2005، این رکورد چلسی رکورد تاریخ لیگ برتر نیز می باشد.

شاید اگر چلسی اندکی خوش شانس بود، می توانست در همین 10 سال به جای یک قهرمانی در لیگ قهرمانان، 5 قهرمانی داشته باشد. در فصل اول حضور آبرامویچ، چلسی تا نیمه نهایی پیش رفت و در آنجا به طرزی عجیب مقابل موناکو شکست خورد تا نتواند در فینال رقابت ها مقابل پورتوی خوزه مورینیو صف آرایی کند.

در فصل بعد، چلسی با مورینیو با حذف غول هایی همچون بایرن مونیخ و بارسلونا، در نیمه نهایی به لیورپول رسیذ که در آنجا در حالی که بازی رفت 0-0 مساوی شده بود، در بازی برگشت 1-0 و با اشتباه داور شکست خورد. در آن دیدار داور مسابقه به اشتباه گل گارسیا را صحیح اعلام کرد، گلی که بعد ها گل اشباح و ارواح نام گرفت. گالاس توپ را از روی خط در آورد با این حال داور مسابقه به اشتباه گل را سالم پذیرفت تا چلسی از راه یابی به فینال باز ماند. در دقیقه 96 بازی نیز ایدور گودیانسن این موقعیت را داشت که بازی را 1-1 کند تا چلسی جشن صعود به فینال بگیرد، ولی با بی دقتی موقعیت طلایی را از دست داد.

در فصل 08-2007، چلسی برای اولین بار در تاریخ خود با مربیگری آورام گرانت به فینال لیگ قهرمانان شد و در آنجا نیز با بدشانسی محض در ضربات پنالتی شکست خورد تا هواداران چلسی شاهد اشک های جان تری، تاسف لمپارد و شادی کریستین رونالدو باشند. در آن مسابقه دروگبا یک بار به تیرک زد و به دلیل درگیری با ویدیچ نیز اخراج شد، لمپارد نیز یک بار تیرک دروازه ون در سار را به لرزه آورد. در شب بارانی مسکو، جان تری که می رفت پنالتی قهرمانی چلسی را گل کند، به دلیل خیس بودن زمین لیز خورد و ضربه پنالتیش در حالی که داشت به خلاف جهت حرکت ون در سار می رفت به اوت رفت، پس از آن نیز نیکولاس آنلکا، آقای گل لیگ برتر پنالتی خود را خراب کرد تا چلسی بازنده بدشانس بازی لقب بگیرد.

در فصل 09-2008 و با گاس هیدینک، چلسی بار دیگر به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید و تام هنینگ اوربو، داور مسابقه با درخشش زاید الوصف خود چلسی را بازنده نبرد با بارسلونا کرد. در آن مسابقه که در نهایت با نتیجه 1-1 به پایان رسید، دست کم 4 پنالتی 100% برای چلسی گرفته نشد. هنوز هم پیام های تهدید آمیز هواداران چلسی برای تام هنینگ اوربو ارسال می شود. بسیاری آن شب را نا پاک ترین شب تاریخ فوتبال اروپا می دانند.

با این حال سر انجام در سال 2012 و با درخشش ستارگانی که مورینیو با خود به چلسی آورده بود با مربیگری اسطوره باشگاه، روبرتو دیمتئو چلسی موفق شد برای اولین بار کاپ قهرمانی لیگ قهرمانان را، کاپی که شاید خوش بین ترین هوادار چلسی قبل از سال 2003 فکرش را هم نمی کرد، بالای سر ببرد.

اگر بخواهیم نگاهی به دیگر خدمات آبرامویچ برای باشگاه چلسی بیندازیم، بی شک احداث کمپ تمرینی کوبهام یکی از بزرگ ترین پروژه های او بود.

هنگامی که آبرامویچ به چلسی آمد، آبی ها در تفرج گاه کالج هارلینگتون تمرین می کردند. درست است که زمین چمن، سالن بدنسازی و دروازه ها واقعا همه چیز هایی هستند که برای تمرین کردن به آن ها نیاز است، ولی امکانات جانبی دیگری که آبرامویچ برای چلسی فراهم کرد، باشگاه هایی همچون منچستر یونایتد را به چالش کشاند.

باشگاه چلسی توانست مجوز ساخت چنین کمپ و فراهم آوردن امکانات جانبی دیگر را در سال 2004 بگیرد و پروژه از همان زمان به طور جدی آغاز و در سال 2007 به طور رسمی از آن رو نمایی شد. در طول این مدت، چلسی آکادمی و انجمن هواداری خود را باز هم به لطف کمک های آبرا اضافه کرد.

ساختن کمپ تمرینی کوبهام به مربیان چلسی کمک کرد که دسترسی سریع به جوانان آکادمی داشته باشند. همچنین هواداران و بازیکنان جوان می توانستند ستارگان چلسی را از نزدیک ببینند و از آن ها درس بگیرند. همچنین با درایت مدیران چلسی، سایت قدرتمندی برای باشگاه چلسی طراحی شد که بی شک کمک فراوانی به هواداران چلسی در سرتاسر جهان کرد.

کمپ تمرینی کوبهام بی هیچ شک و تردیدی یکی از عوامل اصلی موفقیت چلسی در یک دهه اخیر می باشد، شاید تمام تمرکز ها بر روی ستارگان باشگاه باشد با این حال چنین خدماتی حتی شاید ارزششان بیش از بازیکنان گران قیمت اروپایی باشد. چرا که ستارگان فراوانی در سال های آینده از همین آکادمی و با این امکانات رشد خواهند کرد.

یکی از نگرانی هایی که هواداران چلسی و به طور کلی سوالی که برای بسیاری از فوتبالی ها وجود دارد این است که اگر روزی آبرامویچ خسته شد و رفت، آیا دوباره چلسی با کوهی از بدهی رو به رو می شود؟ پاسخ این سوال این است که در سال 2009 آبرامویچ 340 میلیون پوند وام را به سهام باشگاه تبدیل کرد تا به تقریبا به طور کلی چنین نگرانی برطرف شود. حال چلسی به قدری در وضعیت خوبی قرار دارد که در صورت رفتن او به مشکل نخورد، هرچند با علاقه ای که آبرامویچ نشان داده بسیار بعید می رسد که چنین فرصتی را از دست بدهد. زیرا دهه دوم آبرامویچ اینطور که به نظر می رسد دهه ای سرشار از موفقیت می باشد. سیاست های باشگاه تغییر کرده و حالا تمرکز بر روی جوانان و آکادمی است.

آبرامویچ در سال های اخیر به کمک مایکل امنالو، مدیر فنی باشگاه به قدری استعداد های جوان برای تیم های زیر 17 سال و دیگر رده های سنی جذب کرده که با برنامه ریزی صحیح چلسی می تواند علاوه بر استفاده از آن ها در ترکیب خود، با فروش آن ها میلیون ها پوند بدست آورد. در روز هایی که همگان فکر می کردند چلسی تنها به فکر خرید ستارگان بزرگ است، با یک برنامه ریزی درست و درایت مسئولین، صاحب یکی از بهترین و شاید ارزشمند ترین آکادمی های فوتبال جهان شد. آکادمی در همین سال با تیم 10 نفره، لاماسیا را با دو گل شکست داد.

همچنین در هفته های گذشته چلسی قراردادی 300 میلیون پونی با آدیداس امضا کرد که با ارزش ترین قرارداد یک شرکت تولیدی لباس با یک باشگاه انگلیسی و دومین قرارداد ارزشمند در جهان می باشد. این خود نشان از موفقیت چلسی در سال های اخیر دارد که شرکت بزرگ آدیداس با امضای این قرارداد موافقت کرده است.

از دیگر خدمات آبرامویچ می توان به تلاش برای ساختن استادیومی جدید برای چلسی اشاره کرد. با این حال مشکلات فراوانی بر سر راه قرار دارد و باید صبر کرد و دید چه اتفاقی خواهد افتاد. واضح است که استادیوم 45 هزار نفری استمفوردبریج برای باشگاه بزرگی مثل چلسی کم ظرفیت می باشد، به دلیل این که اطراف استمفوردبریج منطقه مسکونی می باشد احتمال افزایش ظرفیت استمفوردبریج بسیار کم است. باید صبر کرد و دید که چه اتفاقی می افتد.

شاید برخی از اخراج کردن های آبرامویچ گله کنند، ولی با یک نگاه سطحی می توان دریافت که تقریبا تمام این تغییرات به شکلی باور نکردنی جواب داده اند. درست است که گاهی تصمیمات نادرست گرفته شده، ولی این تصمیمات همگی مربوط به آبرامویچ نمی شوند، بلکه هیئت مدیر نیز نقش فراوانی در عملی کردن آن ها دارند و ضمنا به این نکته باید توجه کرد که هیچ مثالی را نمی توانید در فوتبال پیدا کنید که بی اشتباه باشد. در آخر باید گفت که در یک پیروزی همه شریکند و در یک شکست هم همینطور، در یک اشتباه همه نقش دارند و در یک تصمیم غلط تنها یک فرد مقصر نیست.

آبرامویچ در اولین اخراج خود رانیری را کنار زد و مورینیو را آورد که 6 جام کسب کرد، پس از مورینیو گرانت روی کار آمد و چلسی توانست به فینال لیگ قهرمانان برسد. گرانت سرمربی موقت بود و در پایان فصل اخراج نشد، بلکه قراردادش تمام شد. پس از آن، اسکولاری روی کار آمد و در نیم فصل دوم اخراج شد تا گاس هیدینگ روی کار بیاید، هیدینک تنها 1 بار باخت و با چلسی به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسید و جام حذفی را بالای سر برد. هیدینک نیز اخراج نشد، بلکه قراردادش به اتمام رسید و علیرغم علاقه آبرامویچ حاضر نشد در چلسی بماند.

سپس کارلو آنجلوتی روی کار آمد و موفق شد لیگ برتر به همراه جام حذفی را در همان فصل اول بالای سر ببرد. در فصل دوم و پس از عدم موفقیت چلسی در کسب جام، کارلتو نیز اخراج شد و اندره ویلاس بواس جانشین وی شد. بواس خرید های فوق العاده ای در چلسی داشت، خوان ماتا، لوکاکو و گری کیهیل سه تن از آن ها می باشند، وی همچنین فلسفه چلسی را تغییر داد، فلسفه ای که هنوز هم دنبال می شود و آبی ها دیگر سراغ بازیکنان پا به سن گذاشته دیگر تیم ها نمی روند. با این حال بواس پس از کسب نتایج ضعیف اخراج شد و دیمتئو روی کار آمد که او نیز کارنامه ای درخشان از خود به جای گذاشت و موفق شد قهرمان لیگ قهرمانان و جام حذفی شود.

شاید بهتر بود که دیمتئو پس از آن قهرمانی و اتمام قراردادش با چلسی خداحافظی می کرد، زیرا او برای تغییر نسل باشگاهی بزرگ همچون چلسی مربی کم تجربه محسوب می شد، با این حال آبرامویچ به خاطر فشار هواداران و جام هایی که دیمتئو گرفت مجبور شد قرارداد او را دائمی کند. ولی پس از کسب چند نتیجه ضعیف بهانه خوبی برای اخراج او پیدا کرد و بنیتز را روی کار آورد. بنیتز موفق شد سهمیه لیگ قهرمانان و لیگ اروپا را برای چلسی بگیرد و جوانان چلسی را نیز پیشرفت دهد تا عملکرد نسبتا قابل قبولی از خود به جای گذاشته باشد.

از این ها که بگذریم، آبرامویچ در این فصل کادویی باور نکردنی برای بازیکنان و هواداران چلسی باز کرد. این هدیه چیزی نبود جز خوزه مورینیو، مربی که در سال 2007 پس از مشکلات متعدد با هیئت مدیره برکنار شد، حال بار دیگر به خاطر چلسی و هوادارانش به استمفوردبریج باز گشته، برای یک مدیر بسیار سخت است کسی را که یک بار برکنار کرده دوباره باز گرداند، با این حال آبرامویچ هیچ گونه لجاجتی از خود نشان نداد و مورینیو را بار دیگر به چلسی و هوادارانش هدیه داد تا یکی از دراماتیک ترین بازگشت های تاریخ فوتبال رخ دهد.

آبرامویچ هرچند که اشتباهاتی داشت، ولی با مدیریت درست خود دهه ای فوق العاده موفق برای چلسی رقم زد و پس از سال ها لبخندی واقعی بر لبان هواداران این باشگاه بزرگ نشاند. قطعا خدمات آبرا نسبت به اشتباهاتش به قدری زیاد هستند که کسی نتواند انتقادات چندانی به او وارد کند، آبرامویچ تنها یک کمک مالی با چلسی نبود، آبرامویچ با خود جاه طلبی و سیری ناپذیری در کسب جام و موفقیت را به چلسی آورد.

sanijoon

کاربر ممتاز
چند دقیقه منطقی به چلسی نگاه کنیم

چند دقیقه منطقی به چلسی نگاه کنیم

شاید این روز ها چلسی در بهترین فرم خود قرار نداشته باشد، ولی بی شک تا اینجا بهترین فصل چلسی در 4 سال اخیر را شاهد بوده ایم، با این حال باید انتظارات را پایین آورد و صبر کرد، قصد داریم شما را متقاعد کنیم.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، روزی که مورینیو به چلسی برگشت، همه دم از گرفتن جام های مختلف، قهرمانی دوم در لیگ قهرمانان، قهرمانی در لیگ برتر بعد از سه فصل و ... می زدند. با این حال واقعیت چیز دیگری بود.

مورینیو چندین بار قبل از این که فصل آغاز شود تاکید کرد که این چلسی هدف اولش تغییر سبک بازی، تغییر ذهنیت و پیشرفت کردن می باشد، البته بر روی این نکته هم پا فشاری داشت که تیمش باید نتیجه هم بگیرد. حتی تایید کرد که تابستان با مدیران باشگاه بر سر تغییر سبک بازی تیم جلسه داشته و همه موافق بوده اند که بازی چلسی در حد اسم و رسم باشگاه نیست.

با این حال خیلی از هواداران حرف های او را جدی نگرفتند، مورینیو هر ماه تاکید می کند که تیمش مدعی شماره 1 لیگ برتر نیست، بارها گفته که تیمش در لیگ قهرمانان هم مدعی نیست. ولی هواداران با هر باخت و مساوی شروع به انتقاد از تیم می کردند.

ولی آیا چیزهایی که مورینیو گفته درست بوده اند؟

چلسی این فصل از نظر مالکیت بر توپ و میدان، موقعیت سازی، خلاقیت و به نمایش گذاشتن فوتبالی زیبا قطعا بهترین تیم انگلیس بوده. این فصل به جز بازی مقابل بازل در لیگ قهرمانان و نیمه دوم بازی مقابل نیوکاسل، چلسی از نظر آماری همیشه با اختلاف از حریفش سر بوده و اینطور نبوده که مانند فصل های گذشته پیش بیاید که در ده ها بازی حتی یک موقعیت برای گلزنی نداشته باشد.

هنوز بازی های سرد و بی روح تیم ویلاس بواس، تیم فصل آخر آنجلوتی، بازی های سراسر دفاعی و کم موقعیت دیمتئو از یادمان نرفته، نباید فراموش کنیم که اسکولاری با چلسی چگونه بازی کرد، نباید فراموش کنیم که گاس هیدینک از نظر نتیجه گیری فوق العاده بود، ولی با چه بازیکنانی؟ با بهترین های اروپا.

مورینیو قصد دارد که ذهنیت بازیکنان چلسی و فلسفه فوتبالی باشگاه را عوض کند، قطعا هیچ هواداری دوست ندارد که چلسی 90 دقیقه دفاع کند، قطعا هیچ طرفدار چلسی دوست ندارد وقتی تیمش جلوی بایرن و بارسا قرار می گیرد کارشناسان چلسی را تیم ضعیف تر بدانند، پس یک جای کار می لنگید. قطعا این نباید فلسفه باشگاهی مثل چلسی باشد که سرمایه گذاری عظیمی روی بهترین استعداد های تهاجمی دنیا کرده باشد.

همانطور که گفته شد، چلسی سرمایه گذاری عظیمی روی "بهترین استعداد های" دنیای فوتبال داشته، نه بر روی "بهترین بازیکنان" جهان. این دو عبارت کاملا متفاوت هستند، شاید پتانسیل و استعداد های نهفته اسکار یا شورله از پتانسیل اوزیل و فرانک ریبری بیشتر باشد، ولی آیا این دو بازیکن به نقطه آخر فوتبال خود رسیده اند؟ قطعا جواب منفیست، ولی آیا ریبری و اوزیل نهایتشان همین است؟ بله، 100 درصد جواب مثبت است. اکثر ستارگان جوان چلسی استعداد هایی فوق العاده می باشند، نهبازیکنانی تاپ. همانطور که می بینید بایرن مونیخ شکیری و گوتزه را دارد که استعداد های تاپی می باشند، ولی همچنان ریبری و روبن که بازیکنانی تاپ و با تجربه می باشند بازیکنان اصلی این تیم هستند. در بارسلونا تیاگو آلکانتا حضور داشت و استعداد تاپی بود، ولی همچنان ژاوی به او ترجیح داده می شد. بازیکن تاپ بودن با استعداد های فوق العاده داشتن خیلی فرق دارد.

چلسی سرشار از استعداد های تاپ است. اسکار، ادن هازارد، کوین دی بروین، شورله، لوکاکو، پیازون، ون خینکل، آزپیلیکوئتا، برتراند، کالاس، تورگان هازارد، پاتریک بمفورد، ناتان آکی، ناتانیل چالوبا و ... سوال اینجاست که این استعداد ها چه شکلی به بازیکنانی تاپ تبدیل می شود؟ با 90 دقیقه دفاع کردن؟ با بستن تمام فضا ها در زمین خودی؟ با اصرار مربی روی بردن با هر روشی که می شود؟ با این روش ها چلسی خیلی از بازی ها را نمی باخت وقتی که گل می زد، چند حمله می کرد، گل میزد و بقیه بازی 11 نفره دفاع می کرد، ولی این سیستم نه تنها به مرور زمان باعث شکست می شود، بلکه بسیار از استعداد های تهاجمی تیم تباه می شوند و پرستیژ باشگاه زیر سوال می رود.

ولی حالا، در حالی که حدود 4 ماه از فصل گذشته، مورینیو رفته رفته در حال ساختن شخصیت تیمی جدید می باشد، تیمی که از دقیقه 1 تا 90 حمله می کند که گل بزند، بدین ترتیب چند سال بعد، فوتبال تهاجمی و زیبا که خود معمولا باعث پیروزی می شود فلسفه باشگاه می شود، فوتبالی که تیمی نمی تواند جلوی آن بایستد مگر اتفاق خاصی بیفتد. در این شکی نیست که روزی چلسی غیر قابل مهار می شود، همانطور که تیم سال 2005 مورینیو غیر قابل مهار بود، حتی با توجه به استعداد هایی که در تیم حضور دارند می توان رکورد های آن تیم را هم جا به جا کرد. تیم 2005 خارق العاده بود، چون بازیکنان تاپی داشت و یک یا دو استعداد تاپ کنارشان می درخشیدند. ولی حالا چلسی سرشار از استعداد های فوق العاده است، چند بازیکن خیلی خوب مثل لوئیز، رامیرس، ایوانویچ، تری، ماتا و ویلیان نیز در کنارشان هستند، حتی این بازیکنان هم پتانسیل این را دارند که خیلی بهتر از این ها شوند. شاید تنها جوانی از چلسی که همین حالا هم بازیکن تاپیست، ادن هازارد می باشد که می بینید چگونه برای چلسی امتیاز گرفته.

حال جدا از پروژه پرورش جوانان و استعداد های فوق العاده باشگاه، مسئله دیگری وجود دارد، آیا بازیکنان با تجربه چلسی هنوز هستند؟ آیا دیگر بالاک یا اسین آماده ای در چلسی وجود دارد؟ فرانک لمپارد همان فرانک لمپارد پر جنب و جوش و خلاق 4-5 سال پیش است؟ هنوز هم کاروالیویی وجود دارد؟ اشلی کول 32 ساله همان اشلی کولیست که در خط حمله بهتر از یک وینگر بود و در خط دفاع بهتر از یک مدافع وسط؟

چلسی سال ها چوب عدم اضافه کردن کم کم ستارگان جوان به تیم اصلی خود را خورد، همه مربیان همان تیم مورینیو را داشتند که به همه جا رسید، تنها چند تغییر کوچک به تیم می دادند و باز هم نتیجه می گرفتند. در تیم آنجلوتی که در فصل اول قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شد، دروگبا، مالودا، تری، لمپارد، فریرا، جو کول و چک درخشش خیره کننده ای داشتند، همه این بازیکنان میراث مورینیو بودند. این مربیان آیا خرید جوانی داشتند که از او استفاده کنند؟ فقط می توان به داوید لوئیز اشاره کرد که الان به یکی از مهره های کلیدی تبدیل شده و سودش را همه می بینیم. بعد از پا به سن گذاشتن و خروج این بازیکنان، چلسی هرگز حتی نتوانست برای 2 ماه صدر جدول لیگ برتر باشد. حتی یک بار تیم ششم لیگ شد.

دیمتئو بعد از قهرمانی لیگ قهرمانان، چند جوان به ترکیب اضافه کرد، ولی تفکراتش در جهت پیشرفت جوانانش و در عین حال نتیجه گیری نبود و در نهایت هم به دلیل کسب نتایج ضعیف اخراج شد، در حالی که جوانان تیم هم خوب بازی نمی کردند.

حالا مورینیو آمده که از نظر ذهنی و فنی این جوانان و استعداد را به قدری آماده کند که دوباره یک غول از چلسی ساخته شود. مورینیو خودش تاکید کرد که هدف اصلی پیشرفت تیم است و این پیشرفت باید همراه با نتیجه گیری باشد.

ولی چرا علیرغم بازی های درخشان و سراسر تهاجمی، کم گل می زنیم و بیش از حد استاندارد گل می خوریم تا فوق العاده نتیجه نگیریم؟

جواب این پاسخ فقط و فقط عدم گل کردن موقعیت هاست. در این فصل چلسی در لیگ برتر بیشترین تعداد موقعیت را ایجاد کرده، ولی کمتر از تیم هایی همچون منچستر سیتی لیورپول و آرسنال گلزنی کرده است. چلسی از نظر بازیکنان خط دفاعی هیچ چیزی کم ندارد، کیهیل، ایوانویچ، جان تری و لوئیز بهترین ها هستند، ولی باز هم به دلیل این که همواره چلسی با اختلاف یک گل از حریفش پیش است، احتمال اشتباه کردنشان زیاد است.

مورینیو دلیل بروز این اشتباهات را خیلی ساده توضیح داد: "وقتی عالی بازی می کنیم و موقعیت های فراوانی داریم ولی گل نمی زنیم تا بازی را نکشته باشیم و حریف همچنان نفس بکشد، وقتی اینقدر خمله می کنیم و گل نمی زنیم، تیم با هر حمله حریف می لرزد، با هر لرزش و ترسیدن، احتمال اشتباه کردن بالا می رود و در نهایت اشتباه هم باعث گل خوردن می شود."

همانطور که مورینیو پس از بازی ساندرلند گفت، بردن بازی وقتی که 1-0 جلو هستیم ساده ترین کار دنیاست و می توانست خیلی راحت بازی را ببرد، ولی عوض کردن شیوه بازی به خاطر گرفتن نتیجه یک قدم رو به عقب است و چنین کاری را نخواهد کرد، چون همه چیز سر جایش است و فقط باید توپ آخر را گل کنیم.

این که مورینیو چگونه می خواهد این مشکل گلنزنی مهاجمینی را که در این فصل لیگ برتر جمعا 5 گل زده اند را حل کند، واقعا سخت است. به چند دلیل، اول این که راهکار خرید بازیکنی جدید است، که چنین چیزی بستگی به بازار نقل و انتقالات دارد، چه مهاجمی در بازار وجود دارد که قابل خرید باشد؟ فالکائو 100 میلیون یورو ارزش گذاری شده، ادینسون کاوانی تنها چند ماه از انتقالش به پاریس می گذرد، جکسون مارتینز قیمت بالایی دارد و البته نمی تواند در لیگ قهرمانان بازی کند، لواندوسکی به نظر می رسد دلش با مونیخ است، وین رونی در حال تمدید با یونایتد است، سوارز همینطور، کریم بنزما به شدت افت کرده، آگوئرو 2 ماه مصدوم شده و به تازگی به منچستر سیتی تمدید کرده، شما مهاجم دیگری سراغ دارید که از بازیکنان کنونی چلسی بهتر باشد و در بازار نقل و انتقالات وجود داشته باشد؟ در ضمن خرید گران قیمت آن هم مهاجم در ژانویه قمار است، چون بازیکن پیش فصل را با تیم نبوده و با طول می کشد که با بازیکنان و مربی جدید خود وفق پیدا کند. با این حال تابستان پیش رو باید منتظر مهاجمی با کلاس جهانی باشیم و لوکاکو نیز به احتمال فراوان به تیم بر می گردد. زیرا مورینیو خود در مصاحبه اول هفته اش گفت که چلسی مهاجم تمام کننده ندارد و این که چه کسی بدش می آید که چنین مهاجمی داشته باشد؟ پس اصلا بعید نیست که تابستان یکی از بهترین تمام کننده های دنیا راهی استمفوردبریج شود.

در این فصل چلسی مقابل اورتون، نیوکاسل، استوک سیتی و ساندرلند شکست هایی را تجربه کرد که دلیلشان فقط و فقط گل نکردن موقعیت های فراوان بود و فقط جلوی بازل سوئیس به خاطر عملکرد ضعیف شکست خورد.

حالا هم اگر بر روی نتایج تمرکز کنیم، چلسی اینجور که به نظر می رسد بد نتیجه نگرفته، بلکه نسبت به 3-4 سال اخیر کاملا موفق تر بوده است. در فصل آخر آنجلوتی در این برهه حدود 15 امتیاز با صدر فاصله داشتیم، زمان ویلاس بواس حتی شانسمان در این مقطع برای رسیدن به رتبه دوم هم خیلی خیلی کم بود، زمان بنیتز هم برای کسب سهمیه تلاش می کردیم. فصل گذشته از جام اتحادیه، جام حذفی و لیگ قهرمانان حذف شدیم. حالا از جام اتحادیه حذف شدیم، در لیگ قهرمانان صعود کردیم، در جام حذفی هم هنوز کارمان را شروع نکرده ایم، در لیگ برتر هم تنها 2 امتیاز با صدر جدول فاصله داریم. آیا نتایج بد بوده اند؟ هرگز، فوتبال را نمی توان پیش بینی کرد، شاید قهرمان لیگ برتر شدیم، شاید اتفاق دیگری افتاد، شاید به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم، شاید جلوی همین گالاتاسارای حذف شدیم، ولی در حال حاضر انتقاد از مورینیو تحت هیچ شرایطی درست نیست چون تیم نتایجش زمین تا آسمان با سال های اخیر فرق دارد و برای اولین بار در سه سال اخیر مدعی قهرمانی لیگ برتر هستیم.

چلسی نه اینقدر که به نظر می رسد بد نتیجه گرفته و نه اینقدر که به نظر می رسد بازیکن تاپ دارد، چلسی خوب نتیجه گرفته و استعداد های فوق العاده ای دارد که وقتی به اوج برسند بهترین ها در جهان خواهند شد، وظیفه مورینیو این است، ولی در کنارش نتیجه هم می گیریم و نتیجه گیری به قول مورینیو در "دی ان ای" چلسی وجود دارد و جدا نشدنیست. همچنین با نتیجه گیری روند پیشرفت تیم تسریع پیدا می کند.

پس در این فصل و حتی شاید فصل بعد، باید صبور بود، با یک باخت و با یک برد هیچ چیزی عوض نمی شود، اگر این فصل چلسی قهرمان لیگ برتر شود که بعید هم نیست، مورینیو کاری را کرده که از دست هیچکس بر نمی آید. چلسی به زودی با مورینیو رکورد های زیادی را جا به جا خواهد کرد، تا آن روز فقط باید صبر کرد و نا امید نشد، به آقای خاص اعتماد داشته باشید.

sanijoon

کاربر ممتاز
مذاکرات بین چلسی و یونایتد به خوبی پیش می رود

مذاکرات بین چلسی و یونایتد به خوبی پیش می رود

به گفته اسکای اسپورتس، مذاکرات بین چلسی و منچستر یونایتد جهت انتقال خوان ماتا به خوبی پیش می رود.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، یکی از خبرنگاران اسکای اسپورتس که در فوتبال اسپانیا مشغول است، ادعا کرد که هر 3 طرف معامله از جمله خوان ماتا می خواهند که انتقال این بازیکن به یونایتد رخ دهد.

هافبک تهاجمی اسپانیایی که سال 2011 با مبلغ 23.5 میلیون پوند از والنسیا به چلسی پیوست، با این حال زیر نظر خوزه مورینیو موفق نشده که هیچ گونه درخشش خاصی داشته باشد.

خبرنگار اسکای اسپورتس عنوان کرد: "منچستر یونایتد و چلسی در حال مذاکره بر سر آینده خوان ماتا هستند و به نظر می رسد این بازیکن تا آخر این ماه به منچستر یونایتد می پیوندد."

"چلسی 32 میلیون پوند یا وین رونی را به عنوان بخشی از معامله می خواهد. منچستر یونایتد در مورد رونی پاسخ منفی داده، ولی احساسم این است که معامله انجام می شود چون به نفع همه است."

"منچستر یونایتد به کیفیت نیاز دارد، ماتا هم باید از این وضع خارج شود و این باعث تقویت یونایتد جلوی منچستر سیتی و آرسنال خواهد شد، چیزی که هوش مورینیو را نشان می دهد."

منابع اسکای اسپورتس به این خبرگزاری معتبر گزارش دادند که مذاکرات بین این دو رقیب به خوبی پیش می رود و چلسی بیش از 35 میلیون پوند برای هافبک اسپانیایی می خواهد.

sanijoon

کاربر ممتاز
اتوئو: شاید همه جام ها را بردیم

اتوئو: شاید همه جام ها را بردیم

ساموئل اتوئو رضایت خود را از بازی کردن برای چلسی ابراز کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، اتوئوی 32 ساله به یکی از رادیوهای اسپانیایی گفت که در فصل بعد قصد بازگشت به مایورکا و سپس خداحافظی از فوتبال را در سر دارد.

اتوئو که مقابل منچستر یونایتد هتریک کرد، به وبسایت باشگاه چلسی گفت: "در حال حاضر، عملا در همه رقابت ها مدعی هستیم."

"اگر چلسی بهترین باشگاه جهان نباشد، پس یکی از بهترین هاست، نمی دانم که همه جام ها را می بریم یا نه، ولی هنوز خیلی از فصل باقی مانده است."

"دوست دارم بازی کنم و وقتی که شانسی دارم باید به هم تیمی هایم کمک کنم."

"فوتبال انگلیس با فوتبال دیگر کشور ها تفاوت بزرگی دارد، تقریبا نمی توانید حتی مقایسه کنید، ولی من تلاش می کنم که سریعا با آن وفق پیدا کنم و مشکلی وجود ندارد."

"مهم ترین چیز در زندگی، سخت کوشیست. فوتبال بخشی از زندگی من است و من تلاشم این است که همیشه خوشحال باشم. به همین دلیل همیشه لبخند می زنم. اگر کارم اجازه بدهد که خوشحال تر هم باشم، فوق العاده می شود."

"این فصل طولانیست و چیزهای زیادی می تواند رخ دهد. ولی هنوز هم امیدوارم گل های بیشتری بزنم، به تیمم کمک کنم و امیدوارانه فصل به خوبی برای چلسی به اتمام می رسد."