تاپیک اختصاصی طرفداران CHELSEA

sanijoon

کاربر فعال تالار مقالات ,
کاربر ممتاز
مورینیو: ماساژور تیم را به زمین فرستاد

مورینیو: ماساژور تیم را به زمین فرستاد

خوزه مورینیو پس از پیروزی تاثیر برانگیز تیمش مقابل منچستر سیتی، به ستایش از بازیکنانش پرداخت.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها به نمایش گذاشتن عملکردی خارق العاده با تک گل ایوانویچ موفق شدند منچستر سیتی را در اتحاد شکست دهند.

مورینیو اینگونه کنفرانس خبری خود را آغاز کرد: "ما تیمی هستیم که در حال پیشرفت است ولی این نوع عملکرد ها به تیم جهت پیشرفت کمک می کند. چه از نظر فنی و چه ذهنی عملکردی فوق العاده بود."

"برد برد است، ولی پیروزی مقابل تیم های خیلی خوب همیشه بهتر است. این برای لیگ قهرمانان هم خوب بود چون ما رقبای بزرگی داریم، پس این احساس و تجربه خوبی بود. امشب خاص بود."

"ما عاشق بازی های بزرگ هستیم. وقتی عاشق بازی باشید، انگیزه بیشتری احساس می کنید. بهترین چیز برای پیشرفت کردن این است که بازی ها را زیر فشار بالا انجام دهیم، به صدرنشین نزدیک باشید و امروز به اینجا آمدیم و مقابل صدرنشین بازی کردیم و شایسته برد بودیم."

"عالی دفاع کردیم و خیلی فشرده بودیم. پیروزی تنها با دو مهار فوق العاده از پتر چک ممکن بود، بردیم چون که بازیکنان تدافعی خیلی عالی بودند، بردیم چون خط هافبک به سختی کار کرد، بردیم چون که بازیکنان تهاجمی در کار های تیمی سهم بزرگی داشتند."

"دمبا با 30 ثانیه بازی کرد و آخرین کرنر بازی را دفع کرد. او باهوش بود چون به او گفتم که اگر برای کرنر جو هارت جلو آمد، او را بگیرد. هارت نیامد پس او جایگیری درستی داشت و در آن فضا توپ را بدست آورد. همه فوق العاده بودند."

مورینیو گفت که چه کسی صحبت های پایانی را قبل از آغاز بازی با بازیکنان داشته
"من با آن ها حرف نزدم. بیلی، ماساژور تیم بود که این کار را انجام داد. او با لهجه اسکاتلندی خودش داد می زد و من زیاد نفهمیدم که چه می گوید. بازیکنان دست زدند و من هم دیگر حرفی نزدم و به زمین رفتیم. بیلی با تیم حرف زد."

"آخرین بار که من با بازیکنان حرف زدم ظهر بود. جدی می گویم. بیلی فوق العاده بود، من نفهمیدم که چه گفت ولی بازیکنان فهمیدند."

در مورد عملکرد خارق العاده نمانیا ماتیچ
"چندین بار او را دیده بودم چون در پرتغال بازی می کند، لیگی که من هر هفته دنبالش می کنم و می دانستم که ماتیچ آماده است که به لیگ برتر بیاید. به همین دلیل او را الان خریدیم، چون نمی خواستیم از دستش بدهیم. باشگاه برای خرید او عالی کار کرد."

در مورد ادن هازارد که دوباره چشم ها را به خود خیره کرد
"باید همچنان پیشرفت کند ولی احتمالا بهترین بازیکن جوان جهان است و پتانسیل رسیدن به سطح رونالدو و مسی را دارد. به او زمان بدهید، به ویلیان، شورله و صلاح هم همینطور. به این بازیکنان زمان بدهید. آن ها به نتایج خوب نیاز دارند پس این نتیجه برای آن ها بسیار مهم بود."

مورینیو در مورد عملکرد مایک دین، داور مسابقه
"گاهی اوقات از داوران انتقاد می کنیم و می گوییم که عملکرد خوبی نداشته اند. عادلانه است که بگوییم مایک دین عملکردی خارق العاده داشت به همراه یک اشتباه، آن هم این بود که به ناستاسیچ کارت قرمز نداد. ولی یک اشتباه در 95 دقیقه فوتبال سریع، فوق العاده و شدید، عملکردی فوق العاده محسوب می شود."

چلسی با این پیروزی تنها 2 امتیاز با صدر جدول فاصله دارد
"در رقابت بر سر قهرمانی لیگ برتر، دو اسب بزرگ داریم و یک اسب کوچک که هنوز به شیر و تمرین نیاز دارد که پریدن را یاد بگیرد. دو اسب بزرگ وجود دارد و اسب کوچک (چلسی) فصل بعد می تواند بر سر قهرمانی رقابت کند."

"بهترین تیم لیگ را دو بار شکست دادیم. بازی اول را به خاطر درخشش فرناندو تورس بردیم، ولی امروز بردیم چون که تیم بهتر بودیم."

آخرین ویرایش:

sanijoon

کاربر ممتاز
سامی اتوئو: قهرمانی لیگ برتر را هم می خواهم

سامی اتوئو: قهرمانی لیگ برتر را هم می خواهم

اتوئو در گفتگو با روزنامه فرانسوی له مونده گفت که قهرمانی در لیگ برتر کارنامه ورزشیش را تکمیل می کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، اتوئو از آنژی ماخاچ به عنوان بازیکن آزاد به چلسی پیوست و تا کنون موفق شده در 14 بازی که در لیگ برتر داشته، 6 گل به ثمر برساند.

مهاجم سابق بارسلونا بعد از پیروزی مقابل منچستر سیتی گفت: "من شانس بازی کردن در اسپانیا را داشتم، بردیم. شانس بازی در ایتالیا را داشتم، باز هم بردیم. امیدوارم به کمک خدا لیگ انگلیس را هم ببرم. به نظرم این جام کارنامه ورزشی مرا تکمیل می کند."

"من هیچ چیزی برای نشان دادن ندارم. من ساموئل اتوئو هستم و به نظر لازم نیست چیزی را به کسی نشان دهم. حالا باید ترجیحا کاری کنم که لذت ببرم. کسانی که فوتبال را آنالیز می کنند می دانند که عملکرد من چگونه است. خوزه می داند که من چه کاری می توانم در زمین انجام دهم."

اتوئو ادامه داد: "شاید من به چلسی نیامده بودم، با این حال در آن زمان که مشکلاتی با مالک آنژی وجود داشت، نگاهی به ترنسفر مارکت هم داشتیم."

"فرصت بازی کردن برای چلسی خود به خود به وجود آمد. هر بازیکن بزرگی که زندگی حرفه ای مثل من داشته است، به باشگاهی مثل چلسی می رفت."

"خوزه هم 80 درصد دلیل پیوستن من به چلسی بود، چون با او در اینتر میلان کار کرده بودم. آنجا واقعا همه چیز عالی پیش رفت. ما تیم فوق العاده ای داشتیم. در فصل 10-2009 همه چیز را بردیم. خوزه تابستان 2009 به من اجازه داده بود که تصمیم خوبی بگیرم. تصمیمی که متفاوت بود. من بارسلونا را ترک کرده بودم و باید باشگاهی مناسب در آن زمان انتخاب می کردم. باید ثابت می کردم که درخششم در بارسلونا تصادفی نبوده."

sanijoon

کاربر ممتاز
پتر چک: منچستر سیتی مدعی اول قهرمانیست

پتر چک: منچستر سیتی مدعی اول قهرمانیست

پتر چک، دروازه بان با تجربه چلسی عنوان کرد که منچستر سیتی همچنان اصلی ترین مدعی عنوان قهرمانی لیگ برتر است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پیروزی 1-0 مقابل منچستر سیتی باعث شد که فاصله چلسی با آرسنال صدر جدولی تنها 2 امتیاز شود.

پتر چک در وبسایت اختصاصی خود نوشت: "اگر می باختیم، سیتی 6 امتیاز از ما جلو می افتاد. حالا که بردیم هم امتیاز هستیم. به نظرم سیتی هنوز هم بزرگ ترین مدعی عنوان قهرمانیست."

"آرسنال دو امتیاز جلو است، ولی هیچ چیزی برای ما تغییر نکرده است. ما همچنان به جلو حرکت می کنیم و باید با برد خانگی مقابل نیوکاسل، پیروزی مقابل سیتی را تکمیل کنیم."

چک ادامه داد: "نتیجه فوق العاده ای بود و خیلی برایمان اهمیت داشت. ما از اول تا آخر بازی عالی بودیم و خیلی بدشانس بودیم چون 3 بار به تیر زدیم. می توانستیم با تفاضل بیشتری بردیم، ولی سخت کوشی تا وقتی که سوت پایان بازی شنیده شد، باید به پیروزی ختم می شد و ما شایسته بودیم."

sanijoon

کاربر ممتاز
کیهیل: چند روز روی بازی سیتی کار کرده بودیم

کیهیل: چند روز روی بازی سیتی کار کرده بودیم

کیهیل بر این باور است که پیروزی مقابل سیتی کار بزرگی بود که آبی ها با قدرت آن را انجام دادند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، گری کیهیل شب گذشته مقابل منچستر سیتی عملکردی خارق العاده از خود به نمایش گذاشت و بارها خود را جلوی ضربات بازیکنان سیتی قرار داد.

بعد از پیروزی چلسی مقابل سیتی، کیهیل به وبسایت باشگاه گفت: "عملکردی بزرگ از سوی ما بود. به سختی کار کردیم. همه ما از ورزشگاه خانگی سیتی در این فصل آگاه بودند ولی ما عملکردی فوق العاده از خود به جای گذاشتیم و در کل به نظرم شایسته برد بودیم."

کیهیل همچنین فاش کرد که مورینیو تمرینات خاصی را قبل از بازی سیتی انجام داده است: "ما چند روز بر روی این بازی کار کردیم. مربی توضیح داد که چه از ما می خواهد و به نظرم ما شایسته بودیم پس مطمئنم که حالا خوزه راضی است."

"بعد از مساوی جلوی وستهم، بردن این بازی مهم بود. اتحاد واقعا جای سختی برای بازی کردن است پس ما خیلی خوشحالیم."

"در جلسه تیمی که داشتیم گفتیم که آن ها از سال 2010 تا الان امکان نداشته که موفق به گلزنی نشده باشند، ولی رکورد ها برای شکسته شدن هستند و ما موفق شدیم کلین شیت کنیم. واقعا عالی دفاع کردیم، پتر چند واکنش خوب داشت و ما هم چند بار جلوی شوت های بازیکنان سیتی را گرفتیم."

sanijoon

کاربر ممتاز
جان تری: شخصیتمان را نشان دادیم

جان تری: شخصیتمان را نشان دادیم

کاپیتان چلسی عنوان کرد که سخت کوشی و تلاش بی امان چلسی عامل پیروزی این تیم مقابل منچستر سیتی بوده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها در بازی زیبا موفق شدند منچستر سیتی پر ادعا را در خانه اش زمین گیر کنند.

جان تری که تمام بازی های این فصل چلسی در لیگ برتر فیکس بوده عنوان کرد: "خوزه مورینیو به اصل خود برگشت. چند روز بر روی نقاط قوت و ضعف سیتی کار کردیم. جلسات طولانی برای ما بود ولی ارزشش را داشت. واقعا پیروزی مهمی بود. منچستر سیتی در خانه اش فوق العاده بوده، گل زده و تیم ها را شکست داده است."

"به نظرم آن ها در 15 دقیقه ابتدایی خیلی خوب بودند و کار را برایمان سخت کردند. پس از آن لحظات مردم انتظار داشتند که عقب بنشینیم و منتظر بمانیم که ضدحمله بزنیم، ولی این کار را نکردیم. به نظرم شخصیت زیادی از خودمان نشان دادیم. شانس های زیادی در دو نیمه درست کردیم و در کل ما خیلی مستحکم بودیم. خوشحالیم که بردیم."

"بعد از این که به شکلی نا امیدانه دو امتیاز مقابل وستهم از دست دادیم، باید به سیتی می رفتیم و با امتیاز بر می گشتیم. چند بازی خوب پیش رو داریم و استارت زدن مهم بود. باید بازی های پیش رو را ببریم و امیدوار باشیم که بقیه امتیاز از دست بدهند."

"سیتی و آرسنال چند بازی سخت پیش رو دارند، همینطور لیورپول. پس ما پس از از دست دادن دو امتیاز جلوی وستهم، باید دو بازی بعدی خودمان را ببریم."

sanijoon

کاربر ممتاز
ماتیچ: مورینیو کلید پیروزی مقابل سیتی بود

ماتیچ: مورینیو کلید پیروزی مقابل سیتی بود

نمانیا ماتیچ بعد از پیروزی چلسی مقابل منچستر سیتی، اعتبار برد را به خوزه مورینیو داد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، نمانیا ماتیچ که عملکردی خارق العاده مقابل سیتی از خود به نمایش گذاشت، توانست جایزه بازیکن برتر میدان را از آن خود کند.

ماتیچ به وبسایت باشگاه چلسی گفت: "ما خیلی خوب آماده شده بودیم، مربی به ما ویدیو هایی از منچستر سیتی نشان داد که کیفیت آن ها را نشان می داد و همچنین اشتباهاتشان را نشان می داد که ما می توانستیم روی آن ها حساب باز کنیم. او خیلی خوب ما را آماده کرد و شما می توانید نتیجه اش را در زمین ببینید. همه بازیکنان می دانستند که در لحظه چه کار هایی باید انجام بدهند که نتیجه بگیریم."

"پیروزی خیلی مهمی برای ما بود، حالا اعتماد به نفس بیشتری داریم چون بازی کردن مقابل منچستر سیتی آسان نیست. آن ها تیم قوی هستند و خیلی سریع بازی می کنند."

"نشان دادیم که می توانیم با هر تیمی مبارزه کنیم، یک گل زدیم ولی من فکر می کنم که می توانستیم گل های بیشتری هم بزنیم چون موقعیت های فوق العاده ای داشتیم، ولی گاهی اوقات یک گل هم برای پیروزی کافیست."

sanijoon

کاربر ممتاز
مورینیو دلیل مدعی نبودن چلسی را توضیح داد

مورینیو دلیل مدعی نبودن چلسی را توضیح داد

خوزه مورینیو در کنفرانس خبری پیش از بازی مقابل نیوکاسل عنوان کرد که بازیکنان جوان و با تجربه چلسی همگی در فرم فوق العاده ای به سر می برند، با این حال عنوان کرد که تیمش مدعی قهرمانی نیست.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مورینیو در کنفرانس خبری جمعه بعد از ظهر خود تایید کرد که تورس مقابل نیوکاسل بازی نمی کند ولی می تواند جلوی وست برومویچ در ترکیب آبی ها قرار بگیرد.

مورینیو گفت: "تقریبا خوب شده، ولی کامل نه. نمی خواهیم در موردش ریسک کنیم، اگر بازی آخر فصل بود می گفتم بازی می کند. ولی بازی های زیادی داریم و درست نیست که در این شرایط ریسک کرد. اگر حالا بازیکنی را از دست دهیم، برای مدتی طولانی تیم ضربه می خورد، الان وقت از دست دادن بازیکنان نیست، الان باید به آن ها کمک کرد. سه شنبه زمان بهتری برای بازگشت تورس است."

"چند چیز را داریم که باید ارزیابی کنیم، نه فقط مصدومیت ها. تنها مصدومان ما ناندو و ون خینکل هستند."

مورینیو ادامه داد: "ما هنوز سومیم ولی خوب است که توانستیم فاصله تقریبا خوبی با تیم چهارم که لیورپول است و دیگر تیم ها ایجاد کنیم. هدف بزرگ همه ما قرار گرفتن در جمع 4 تیم است، اگر هم شد سه تیم برتر که باعث می شود مستقیم به لیگ قهرمانان برویم."

"وقتی فاصله ما با تیم های پایین تر از لیورپول را می بینید، این انسجام و ثبات بیشتری به تیم می دهد و وقتی هم که ثبات داشته باشید، بهتر نتیجه می گیرید و این به شما اجازه می دهد که نزدیک به صدر جدول باشید."

"ما پیشرفت کرده ایم و تمرینات خوبی داشته ایم. بازیکنان جوان قوی تر شده اند، بازیکنان با تجربه هم همچنان با ثبات بازی می کنند و تیم عالی بازی می کند."

"حتی بعد از نتیجه بدی که از وستهم گرفتیم هم گفتم. قبل از بازی سیتی هم گفتم که مهم تر از نتیجه، خوب بازی کردن است و باید نشان دهیم که به چه شکلی قرار است امتیاز بگیریم. ما هر دو کار را انجام دادیم ولی باید بازی به بازی پیش برویم."

"تیمی مثل سیتی نداریم که بازیکنانش همگی در اوج فوتبال خود هستند. همه آن ها بین 24 تا 30 سال سن دارند. همه آن ها مدتی طولانیست که با یکدیگر کار می کنند، مربی آمد و تیم هم آماده بود."

"آرسنال نمونه بزرگ تری از ثبات است و مربی سال به سال با بازیکنان کار می کند. او (ونگر) از وقتی که این بازیکنان خیلی جوان بودند با آن ها کار کرده، رمسی، سانیا، ولکات و ویلشر. همه این بازیکنان با یک مربی و در یک باشگاه چندین سال کار کرده اند."

"ما فرق داریم. ما تازه کارمان را شروع کرده ایم. در پیش فصل بعدی از همان روز اول می گویم که ما مدعی هستیم و می پذیریم که مردم ما را مدعی قهرمانی می دانند. امروز، نه. اگر وضعیتمان خوب است دلیلش این است که خیلی خوب کار کرده ایم یا شاید منچستر سیتی و ارسنال خوب کار نکرده اند، چون شرایط مدعی را آن ها دارند."

"ما در سطح آن ها نیستیم. آیا رویای قهرمانی لیگ برتر در سر داریم؟ قطعا. اگر نداشتیم که بازی نمی کردیم. آیا می خواهیم نیوکاسل را ببریم؟ قطعا همینطور است. اگر ما شانسش را داشتیم باشیم نمی گوییم که نمی خواهیم، ولی ما مسئولیت های سیتی و آرسنال را نداریم، قطعا نداریم."

مورینیو در مورد رقیب تیمش نیوکاسل نیز گفت: "اگر بگویم از دست دادن بازیکنی مثل کابای برای الن پاردیو مشکل ساز نیست، ریا کارم. اگر بازیکن مهمی را از دست دهم و جانشینی برایش پیدا نکنم، برایم دردسر ساز می شود، پس باشگاه من توانست به فروش هایی که داشتیم واکنش نشان دهد."

"متاسفانه برای آلن نتوانستند بازیکنی پیدا کنند که جای کابای را بگیرد که یکی از بهترین هافبک های لیگ برتر بود. ولی تیم خوبی دارند، بازیکنان خوبی دارند. می دانند که می توانند ما را ببرند چون چند ماه پیش این کار را کردند، آلن نیز مربی خوبیست، آن ها خارج از خانه عالی بازی می کنند پس کار ما سخت خواهد بود، شک نکنید."

مورینیو در پایان گفت: "وقتی مقابل وستهم 2 امتیاز از دست دادیم، همه گفتند که قدرت تهاجمی کافی برای بردن همه بازی ها را نداریم، برای بردن لیگ برتر و رقابت با تیم هایی که زیاد گل می زنند قدرت کافی را نداریم. حالا فقط به خاطر این که منچستر سیتی را بردیم، مردم نظرشان عوض شده، ولی من می دانم که کجا ایستاده ایم، من می دانم خوبیم و عالی بازی می کنیم. قدم به قدم جلو می رویم، بگذارید از این لحظات لذت ببریم، در لحظات خوشی هستیم."

sanijoon

کاربر ممتاز
لبوف: چلسی بلاخره زولای جدیدش را پیدا کرد

لبوف: چلسی بلاخره زولای جدیدش را پیدا کرد

اسطوره باشگاه چلسی، فرانک لبوف عنوان کرد که خوان ماتا به درد فوتبال انگلیس نمی خورد و ویلیان را با جانفرانکو زولا مقایسه کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، ماتا پس از این که نتوانست در تیم مورینیو عملکرد خوبی از خود به نمایش بگذارد، ترجیح داد که جدا شود و در ژانویه با مبلغ 37.1 میلیون پوند به منچستر یونایتد پیوست.

لبوف، مدافع سابق چلسی و تیم ملی فرانسه به پرفورم گفت: "هرگز از جمله طرفداران پر و پا قرص خوان ماتا نبوده ام. به نظرم بازیکن فوق العاده ایست، ولی با فوتبال انگلیس هم خوانی ندارد."

"حدس می زنم که چلسی تلاش می کرد که جانفرانکو زولایی جدید از ماتا در بیاورد. ولی زولا قدرتمند تر از ماتا بود، ماتا کمی سبک است."

"به نظرم مورینیو این را درک کرد و به همین دلیل ویلیان را خرید، چون کمی از مشخصات زولا را دارد، به اندازه زولا نه، ولی قدرتمند است، با مهارت است و واقعا سخت کوشانه برای تیم کار می کند و می تواند دفاع کند."

"با حضور ادن هازارد، اسکار و ویلیان، واقعا یک ناوگان دریایی دارید! مدافع نمی داند که به کجا نگاه کند، چون می داند که باید در چند نقطه دفاع کند."

sanijoon

کاربر ممتاز
چلسی 3-0 نیوکاسل

چلسی 3-0 نیوکاسل

چلسی با پیروزی قاطعانه مقابل نیوکاسل و با هتریک ستاره بلژیکی، به صدر جدول لیگ برتر انگلستان رسید.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، آبی ها که در فرم فوق العاده ای به سر می برند، پس از پیروزی مقابل منچستر سیتی این بار نیوکاسل را در استمفوردبریج در هم کوبیدند تا به صدر جدول لیگ برتر انگلستان برسند.

جان تری برای اولین بار در این فصل فیکس نبود و این داوید لوئیز بود که زوج کیهیل در خط دفاع چلسی شد. همچنین نمانیا ماتیچ بار دیگر از ابتدا در ترکیب چلسی قرار گرفت و ایوانویچ نیز بازی 250ـم خود را برای چلسی انجام داد.

در نیمه اول، بازی متعادل پیش می رفت. نیوکاسل در 15 دقیقه ابتدایی بازی خوبی از خود به نمایش گذاشت و با نفرات زیاد مقابل چلسی دفاع کرد و توسط بن ارفا حرکات خوبی طراحی کرد که دو بار پتر چک موفق به مهار شوت های این بازیکن فرانسوی شد. چلسی نیز می توانست روی شوت اسکار به گل برسد که ضربه این بازیکن با فاصله خیلی کم از کنار دروازه بیرون رفت.

در دقیقه 27 بازی، ادن هازارد از وسط زمین خود را به محوطه جریمه نیوکاسل نزدیک کرد، سپس توپ را به ایوانویچ سپرد و این بازیکن صرب نیز توپ را برای هازارد کاشت و هافبک بلژیکی به زیبایی هرچه تمام تر با ضربه از سرضرب گل اول تیمش را به ثمر رساند.

6 دقیقه بعد پتر چک یک تک به تک از سیسوکو گرفت و یک کرنر به نیوکاسل رسید، لوئیز موفق شد با پاسی دیدنی بعد از کرنر توپ را به ویلیان بدهد و این بازیکن برزیلی به سرعت یک ضدحمله طراحی کرد و باز هم توپ را به هازارد رساند. هازارد نیز با اتوئو وان-تو کرد و با ضربه ای ساده گل دوم خود و چلسی را به ثمر رساند.

نیمه اول با همان نتیجه 2-0 با دو گل ادن هازارد به اتمام رسید.

در نیمه دوم این چلسی بود که حمله می کرد. آبی ها تلاش زیادی کردند که گل سوم را بزنند، در اواسط نیمه بودیم که بازیکن نیوکاسل روی یک کرنر، به شکلی خنده دار اتوئو را بدون توپ هول داد تا هاوارد وب پنالتی بگیرد. لمپارد نیز با از خود گذشتگی پنالتی را به ادن هازارد داد و جوان بلژیکی نیز با ضربه ای دقیق و آرام، هتریک خود را تکمیل کرد تا در لیگ برتر 12 گله شود.

محمد صلاح نیز در دقایق آخر بازی به جای ویلیان وارد زمین شد و می توانست روی پاس اسکار گل چهارم چلسی و اولین گل خودش را با پیراهن چلسی به ثمر برساند با این حال تیم کرول مانع از این اتفاق شد.

نیوکاسل نیز فرصت این را داشت که روی یک تک به تک حداقل یک گل به چلسی بزند که با بی دقتی توپ را به بیرون زد تا پتر چک یک کلین شیت دیگر برای خودش کنار بگذارد.
بازی در پایان با نتیجه 3-0 به اتمام رسید. با توجه به تساوی منچستر سیتی با نوریچ سیتی و شکست سنگین آرسنال مقابل لیورپول، آبی ها با 56 امتیاز به تنهایی صدر نشین لیگ برتر انگلستان شدند.

ترکیب چلسی: چک، ایوانویچ، کیهیل، لوئیز، آزپیلیکوئتا، ماتیچ، لمپارد، ویلیان، اسکار، ادن هازارد، سامی اتوئو
نیمکت: مارک شوارزر، کول، اوبی میکل، رامیرس، آندره شورله، محمد صلاح، دمبا با
گل: ادن هازارد (27، 33، 63)

ترکیب نیوکاسل: کرول، دبوچی، ویلیامسون، تیلور، دامت، آنیتا، بن آرفا، سیسوکو، سامی آمئوبی، دی یانگ
نیمکت: الیوت، هایدارا، یانگا-امبیوا، گزلینگ، ماروو، شولا آمئوبی، آرمسترونگ
کارت زرد: آمئوبی، ام بیوا، سیسوکو

sanijoon

کاربر ممتاز
هازارد: رویای قهرمانی در لیگ برتر را دارم

هازارد: رویای قهرمانی در لیگ برتر را دارم

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، ستاره آینده دار تیم چلسی امیدوار است که بتواند با تلاش فراوان قهرمانی در لیگ برتر را در فصل جاری به دست آورد.

نخستین هت تریک هازارد در لیگ برتر در حالی در روز شنبه و در برابر نیوکاسل به دست آمد که در همان روز دو تیم منچستر سیتی و آرسنال موفق به پیروزی نشدند و این باعث شد که چلسی به صدر برود.

خوزه بعد از بازی گفت که هنوز 13 بازی تا پایان باقی مانده، اما هنوز تیمش را شانس اول قهرمانی نمی داند.

هازارد اما باور ندارد که چلسی فاصله زیادی با قهرمانی داشته باشد، ملی پوش بلژیکی چلسی می گوید که دارد به رویایش که قهرمانی در لیگ برتر است، نزدیک می شود:

" صدر جدول. من در خواب به آن فکر می کردم، این رویای من بود. من امیدوارم جایگاه ما در پایان فصل نیز همینگونه باشد. این خوشحال کننده است که برای موفقیت این تیم تلاش می کنم."

مورینیو پس از بازی به تمجید از عملکرد خوب هازارد در برابر نیوکاسل پرداخت، او معتقد بود که هازارد باری دیگر توانایی های خودش را نشان داد. هازارد درباره وضعیت کنونی اش گفت:

" من هر روز تلاش می کنم. فکر می کنم که در زمین هم خوب هستم. اکنون تجربه بیشتری دارم، چرا که فصل گذشته اولین فصل حضور من در اینجا بود. من در هر بازی تلاش می کنم که چیز متفاوتی به تیم ارائه کنم. این یک روز خوب دیگر برای من بود."

فرانک لمپارد برای دست یابی هازارد به اولین هت تریکش در چلسی، ضربه پنالتی که چلسی به دست آورده بود را تقدیم به هازارد کرد تا او آن را تبدیل به گل کند؛ هازارد در این باره گفت:

" او آدم خوبی است. بدون بازیکنان تیم من هیچ چیز نیستم."

" من تنها می خواهم به او بگویم متشکرم. ممنونم لمپارد، برای پنالتی، چون طبیعتا این پنالتی برای او بود. من در آن زمان به او گفتم: 'اگر می خواهی آن را بزنی، انجامش بده، برای من مشکلی نیست.' و او گفت: 'نه، نه!'"

sanijoon

کاربر ممتاز
چک: هازارد می تواند برنده توپ طلا شود

چک: هازارد می تواند برنده توپ طلا شود

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، پس از نخستین هت تریک ادن هازارد در چلسی در برابر نیوکاسل، دروازه بان با تجربه آبی های لندن به تمجید از او پرداخت و به تاک اسپورت گفت:

" من همیشه گفته ام که او سخت کار می کند و بر اساس برنامه ای مشخص حرکت می کند، او استعداد و توانایی زیادی دارد که از آن استفاده می کند، من باور دارم که یک روز او برنده جایزه توپ طلا خواهد شد. بازیکنانی که در کنار او هستند می توانند در این امر به او کمک کنند. او واقعا با استعداد است، او قطعا از زمانی که به باشگاه آمده بی نظیر بوده و پیشرفت کرده، پس ما امیدواریم او به این روند ادامه دهد."

پیتر چک در ادامه درباره وضعیت چلسی در جدول گفت:

" ما در جایگاه خوبی هستیم، اما هنوز راه زیادی مانده است. باید به آنفیلد برویم، با آرسنال بازی کنیم، هنوز بازی های سختی داریم، در نتیجه باید به تلاشمان ادامه دهیم و سعی کنیم به هدف خود برسیم، بازی به بازی، و ما نتیجه اش را خواهیم داد."

" جدول می تواند سریعا تغییر کند؛ ما این را در چند ماه گذشته دیده ایم، جدول بارها تغییر کرده است. آرسنال از صدر جدا شد. من فکر می کنم، و هنوز باور دارم، سیتی رقیب اصلی ما برای قهرمانی است، با بازیکنانی که آن ها دارند، و توانایی و تجربه‌شان، من فکر می کنم تا پایان کار را برای ما سخت می کنند."

sanijoon

کاربر ممتاز
لوکاکو: فصل بعد می خواهم در لیگ قهرمانان باشم

لوکاکو: فصل بعد می خواهم در لیگ قهرمانان باشم

روملو لوکاکو عنوان کرد که قصد دارد فصل بعد به چلسی برگردد تا در لیگ قهرمانان بازی کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، لوکاکو که به طور قرضی در اورتون توپ می زند، هم اکنون به دلیل مصدومیت از میادین دور است ولی موفق شده 9 گل در لیگ برتر برای تیمش به ثمر برساند.

جوان 20 ساله به یکی از خبرگزاری های بلژیکی گفت: "دارم 21 ساله می شوم، 5 سال است که فوتبالیست حرفه ایم. این مدت زیادیست."

"وقتش رسیده که در لیگ قهرمانان بازی کنم. این قدم بعدی برای پیشرفتم است. رونالدو رونی وقتی که 23-24 سال سن داشتند تجربه بازی در این رقابت ها را داشتند. حالا من می خواهم در لیگ قهرمانان بازی کنم، حالا باید نشان دهم که آماده این هستم."

"من هنوز 2 سال دیگر با چلسی قرارداد دارم و می دانم که چلسی پیشرفت مرا دنبال می کند. در پایان این به مربی بر می گردد که چه تصوری از من دارد."

لوکاکو همچنین تایید کرد این مورینیو نبوده که او را قرض داده بلکه در خواست خودش بوده و مورینیو نیز آن را پذیرفته است.

لوکاکو ادامه داد: "بعد از فصل خوبی که با وست برومویچ داشتم، مهم بود که به عنوان یک بازیکن جوان به پیشرفتم ادامه دهم و این با بازی کردن بدست می آمد. برای من فرق دارد که یک فصل 20 بازی کنم یا 45 بازی، 10 گل بزنم یا 20 گل. مورینیو این را درک کرد. اگر بتوانم بهتر از فصل قبل باشم، پس وقتش است که در لیگ قهرمانان بازی کنم و این چیزیست که می خواهم."

sanijoon

کاربر ممتاز
وست بروموویج 1 – 1 چلسی

وست بروموویج 1 – 1 چلسی

تیم چلسی در بازی خارج از خانه خود برابر تیم بحران زده وست بروموویچ متوقف شد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در حالی که چلسی می توانست با کسب یک پیروزی برابر تیم پائین جدولی وست بروموویچ صدر نشینی خود را تثبیت کند پیروزی 1 بر 0 خود را نتوانست تا پایان بازی نگه دارد و هر دو تیم به نتیجه تساوی رضایت دادند.

خوزه مورینیو تیمش را برای این بازی با یک تغییر نسبت به بازی با نیوکاسل به میدان فرستاد که فرانک لمپارد را از لیست بازیکنان خارج کرده و رامیرس را به جای فرانکی در ترکیب اصلی تیمش قرار داد.

ترکیب وست بروموویچ: فاستر، رید، مک آولی، داوسون، ریجول، موریسون، یاکوب (62-مالوبا)، برانت، آمالفیتانو(72- آنیچبه)، براینو، تیوی (77- وایدرا)
بازیکنان استفاده نشده: مایهیل، لوگانو، دورانس، جرا
گل: آنیچبه (86)

ترکیب چلسی: چک، ایوانوویچ، کیهیل، لوئیز، آزپلیکوئتا، رامیرس (88-صلاح)، ماتیچ، ویلیان، اسکار (78- میکل)، هازارد، اتوئو (68-تورس)
بازیکنان استفاده نشده: شوارز، کول، لمپارد، شورله
گل: ایوانوویچ (45+2)

sanijoon

کاربر ممتاز
کیهیل: قهرمانی دور از دسترس نیست

کیهیل: قهرمانی دور از دسترس نیست

گری کیهیل بر این باور است که می تواند در فصل جاری اولین قهرمانی اش در لیگ برتر را تجربه کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، مدافع انگلستانی که در ژانویه 2012 از بولتون واندرز به چلسی پیوست، معتقد است که زیر نظر خوزه مورینیو اعتماد به نفس زیادی کسب کرده و پیشرفت کرده است.

کیهیل به استاندارد گفت: "من فکر می کنم از وقتی که به این باشگاه آمده ام پیشرفت کرده ام. چلسی به من این فرصت را داد که پیشرفت کنم، نمی خواهم به باشگاه های سابقم بی احترامی کرده باشم، من پیش از این در لیگ برتر بازی کرده بودم و این تجربه خوبی بود، اما وقتی شما به چلسی می آیید در سطح بالا تری قرار دارید."

"برای من تمرین کردن مقابل فرناندو [تورس]، اسکار، [ادن] هازارد و ویلیان و ... باعث پیشرفت می شود، شما نمی توانید شانسي بهتر از این را داشته باشید."

" در حال حاضر، من ثبات خوبی دارم چون بازی های متوالی زیادی را انجام داده ام و دوست دارم که در فصل جاری اولین قهرمانی ام در لیگ برتر را تجربه کنم، چیزی که دست غیر ممکن نیست."

چلسی در بازی شب گذشته مقابل وست بروم به نتیجه ای بهتر از تساوی 1-1 دست پیدا نکرد، با وجود این نتیجه نیز چلسی هنوز شانس قهرمانی دارد و در رده اول جدول لیگ برتر ایستاده است.

sanijoon

کاربر ممتاز
خوزه: وقتی بازی را نمی کشیم، حق اشتباه نداریم

خوزه: وقتی بازی را نمی کشیم، حق اشتباه نداریم

مورینیو در کنفرانس خبری اشتباهات دفاعی و عدم کشتن بازی را دلیل از دست رفتن دو امتیاز مقابل وست برومویچ دانست.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران، در شبی که چلسی می توانست با کسب 3 امتیاز از آرسنال و سیتی فاصله بیشتری بگیرد، در دقیقه 87 برد را با تساوی عوض کرد تا جایگاهش در صدر جدول به خطر بیفتد.

خوزه در کنفرانس خبری بعد از بازی عنوان کرد: "60 دقیقه فقط یک تیم بر بازی مسلط بود ولی نتوانست بازی را بکشد، خصوصا در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم."

"10 دقیقه بازی ضعیف بود و 20 دقیقه آخر هم فقط یک تیم در زمین بازی می کرد و برای رسیدن به گل و یک امتیاز جنگید. در آخر شایسته این گل و امتیاز بودند چون تلاش زیادی کردند. گلی که زدند جواب واکنششان بود."

"به اندازه کافی برای کشتن بازی قوی نبودیم. آن ها واکنش نشان دادند و نتوانستیم با آن مقابله کنیم. تیم خیلی عقب نشینی کرد، احساس می کردم که حتی اگر بازیکنان تهاجمی به تیم اضافه کنم کمکی نمی کند چون تیم در آن لحظات زیر فشار زیادی قرار داشت. به نظر می رسید که خارج شدن مدافعان من از یک سوم تدافعی غیر ممکن است. وست بروم جنگید و شایسته گلزنی بود."

"بازیکنان تهاجمی بازی کردن را متوقف کرده بودند و این شانس را به حریف دادند که احساس راحتی بیشتری کند و بدون ترس حمله کند. به نظرم اندکی بی شخصیت بودیم. باید این شخصیت را داشته باشیم که از فاز دفاعی خارج شویم و فشار حریف را نپذیریم و اینقدر به مدت طولانی در یک سوم دفاعی خودمان بازی نکنیم."

"یک تیم آماده و کامل، این بازی را می کشت."

"مقابل سیتی ما موقعیت های زیاید داشتیم تا بازی را بکشیم ولی این کار را نکردیم. سیتی می توانست بازی را مساوی کند. تفاوت این مساوی با برد سیتی این بود که در اتحاد حتی 1 اشتباه دفاعی نداشتیم. مقابل وست برومویچ چند اشتباه تدافعی داشتیم. باید بازی را بکشیم و وقتی هم نمی کشیم، اجازه اشتباه تدافعی نداریم و ما این کار را کردیم."

"در پایان باید بگویم که این یک امتیاز دیگر بود، امروز یک امتیاز بیشتر از دیروز داریم."