قابل توجه همه ی دوستان، هم میهنانی که میگن ما تبریز و اطراف اون نیستیم ولی میخواهیم کاری برای دریاچه ی اورمیه بکنیم.
بیایید توی تمام فروم هایی که عضو هستیم، توی سایتهای خبرگزاریها و روزنامه هاف توی اس ام اس به برنامه های زنده ی تلوزیونی و رادیویی، توی شبکه های اجتماعی بین المللی مانند فیس بو...
به همه خشک شدن دریاچه ی اورمیه رو گوشزد کنیم.
این حداقل کار رو براش بکنیم.
ممنون
ممنونمرسی دوست عزیز ،
حتما در حد توان اطلاع رسانی خواهیم کرد،
امیدوارم این حرکت تا گرفتن نتیجه مطلوب ادامه پیدا کنه .
![]() اسامی امضا کنندگان طرح دو فوریتی نجات دریاچه( که در انتهای این گزارش می آید) از سایت مجلس ایران گرفته شده است که در این لیست اسامی نمایندگان آذری زیر دیده نمی شود. - مرند و جلفا : سيروس سازدار ـ اصلاح طلب - مراغه، عجبشير : يوسف نجفي ـ مستقل - تبريز، اسكو و آذرشهر: مسعود پزشكيان - مستقل، - ورزقان، خاروانا: رضا عليزاده ـ اصولگرا - بستان آباد: احد خيري ـ اصولگرا - ميانه: سيدحسين هاشمي (اصلاح طلب) - ملكان: سلمان خدادادي ـ اصولگرا - اهر و هريس: غلامحسين مسعودي ريحان ـ مستقل - ماكو: سليمان جعفرزاده ـ اصولگرا - مياندوآب، شاهين دژ و تكاب: محمد ميرزايي اصولگرا، مهدی عیسی زاده - بوكان: محمد قسيم عثماني ـ مستقل - پيرانشهر و سردشت: محمد علي پرتوي ـ مستقل - نقده و اشنويه: علي زنجاني حسن لويي ـ مستقل نزديك به اصولگرايان **استان اردبيل: - خلخال و كوثر : بشير خالقي ـ مستقل - مشگين شهر: يونس اسدي ـ اصلاح طلب - پارس آباد: وكيل سپه (مستقل) - اردبيل: قاسم محمدي، اصولگرا و سيدكاظم موسوي (مستقل) **استان زنجان - ابهر و خرمدره: احمد مهدوي ـ اصولگرا - ماهنشان،انگوران و ايجرود: رضا عبدالهي ـ اصولگرا - زنجان، طارم عليا: سعدالله نصيري قيداري و جمشيد انصاري هر دو نفر اصلاح طلب |
مرسیما با شما هستیم.........به امید پیروزی........
[/QUOTE]
حرکتی نمادین:
روز بازی شهرداری و تراکتور(امشب) هر کس یک بطری آب با خودش به استادیوم بیاورد و روی آن بنویسد "برای کمک به دریاچه اورمیه" قبل از بازی باید هزاران بطری جلوی درب ورودی ورزشگاه روی زمین قرار داده بشه تا جلب توجه کنه، این طوری ممکنه عکاسان زیادی از این واقعه عکس بگیرند و حداقل در چند روزنامه و یا خبرگزاری منتشر بشه
![]()
اورمو دنیزجیگی آزربایجانئن کؤکؤدؤر
قوروسا،کؤکؤن قورور
سو گؤنؤ سات 22 الینده سو
استادیوم
استادیوم بیرون شهره تا بیان برسن 2 ساعتی طول می کشهاین بازی تموم نشد؟
خو بیاین بگین چی شد؟
کیا رفتن؟ عکس نگرفتین؟
چرااین بازی تموم نشد؟
خو بیاین بگین چی شد؟
کیا رفتن؟ عکس نگرفتین؟
چرا
5 بر 1 تراختور برد........
شوخی کردم دوست عزیز
من تبریز نبودم
باید دوستایی که رفتن بیان بگن چه خبر از این حرکت
سلام،
دریاچه اورمیه تشنشهسلام،
شما هم نرفتین استادیوم؟
علی آقا و آقابابک هم که نرفتن...
راستی میشه این شعار رو ترجمه کنین، من ترکی بلد نیستم اما دلم می خواد بدونم معنیش چی میشه ...
نوشته دریاچه ی اورمیه تشنه هستسلام،
شما هم نرفتین استادیوم؟
علی آقا و آقابابک هم که نرفتن...
راستی میشه این شعار رو ترجمه کنین، من ترکی بلد نیستم اما دلم می خواد بدونم معنیش چی میشه ...
دریاچه اورمیه تشنشه
نوشته دریاچه ی اورمیه تشنه هست
از دوستان همزبانم خواهش میکنم پستهای این تایپیک رو همشو به زبان فارسی بنویسند تا همه بهره ببرند.
شعارها چی بودند ؟من الانازبازی رسیدم ...
ماموران زیادی الان خیابان ایل گلی تبریز ریختند..
ورزشگه حدوده 50000 نفر بودند لباس شخصی زیاد بود به هیچ عنوان حق آوردن ظرف آب یا اب معدنی به داخل و بیرون اسستادیون رو نداشتیم
شعارهای خوبی داده شد ...
دو نفر رو که با پرچم از اورمو گولی حمایت کرده بودند گرفتند وبردند
خیابانهای منتهی به استادیوم و دانشگاه تبریز کلا پر از لباس شخصیه
شعارها چی بودند ؟
|
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تايپيك تجربيات مهم كاري | گفتگوی آزاد | 9 | |
![]() |
نگاهي بر تفاسير تايپيك ها...!!!!!!!!!!!! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |