سلام به بچه های حسابداری
چقدر کم فعالیت میکنید؟
یه سوال
منابع فوق حسابداری چه درسایی هستند ؟
میشه از رشته عمران فوق حسابداری قبول شد؟
چه کتابایی رو بایدبخونیم ؟
شاد باشین
سلام منم موافقم همه بی حالن اینجا بابا یکی به من دلداری بده مردم از دست این رشته سخت
منم با رويا جون كاملا موافقم / من عاشقه رشتمم فقط يه كم از كار ميترسم چون آشنا ندارم كه برم سره كار
ترس چي؟
قبلا هم بهت گفتم.برو دنبال حسابرسي. برو به موسسه هاي حسابرسي درخواست كار بده
يه سال حسابرسي كار كني انقد دوست آشنا تو محيط هاي كاري پيدا ميكني كه بعد اون شما بايد آشناي كسي بشي واونو برا كارمعرفي كني.
من الان رفتم يه شركتي بعنوان مدير مالي.حسابداري صنعتي . منم خيلي چيزا رو نميدونم
از شما چه پنهون استرسم دارم ولي خب كه چي؟؟؟ من بايد از يه جايي شروع كنم ديگه.
سلام. من هیوا دانشجوی دکترای حسابداری در فیلد فاینانس هستم . لیسانس دانشگاه علامه طباطبایی و فوق لیسانس دانشگاه شیراز بودم . هر کمکی از دستم بر بیاد برای هم وطنام خوشحال می شم . ادرس فیس بوک من : hiva_hivaman@yahoo.com
سلام
حتما موفق می شوید ما در دوره خودمان کسی داشتیم که کارشناسی کشاورزی بود اما شاید موفق تر بقیه چرا چون می خواست همه چیز از پایه و درست درک
ممنونم دوست خوبم از این همه انرژی مثبتی که بهم دادی.......................... منتظر اون ایمیل هم هستم ممنون میشم که بهم بگین...
ممنونم دوست خوبم از این همه انرژی مثبتی که بهم دادی.......................... منتظر اون ایمیل هم هستم ممنون میشم که بهم بگین...سلام
حتما موفق می شوید ما در دوره خودمان کسی داشتیم که کارشناسی کشاورزی بود اما شاید موفق تر بقیه چرا چون می خواست همه چیز از پایه و درست درک کنه اما شما حتی موفق تر هستید چون رشته ریاضی خوانده اید همیشه رشته ریاضی در دانشگاه رشته حسابدار موفقتر هستند پس شک نکنید شما موفق می شوید اما در دوره کارشناسی ارشد بیشتر کار مقاله ها و کارهای دیگران در ایران وخارج می خوانید اما چون شما نا مرتبط می باشید درسهای پیش بایستی پاس کنید که موفق می شوید یادم اومد یک دوست رشته ریاضی داشتم که دروه کارشناسی ارشد شرکت کرد و موفق هم شد شما هم حتما موفق می شوید
با ارزوی موفقیت
سلام بچه ها ی حسابداری. میشه راهنماییم کنین؟
من رشته کارشناسیم ریاضی بوده به نظرتون درسای حسابداری برای من قابل فهم هست . آخه میخوام واسه ارشد حسابدای بخونم به کارای حساب هم علاقه مندم. یعنی میتونم از عهدش بر بیام؟
سلام شما می تونید به من کمک کنید من می خوام برای کارشناسی شرکت کنم ولی نمی دونم چه کتابهایی که برای کنکور خوبه بخونم اگه راهنمایی کنید ممنون میشممن فرناز دانشجوي ترم آخر كارشناسي حسابداري هستم.اگه مشكلي هست در خدمتم
سلام عزیزم.حتمآ میتونی. ولی تورو خداااااااااا نه.... بابا شما بچه های ریاضی چرا اینطوری میکنین. مگه ریاضی کم حساب کتاب داره که میخواین بیاین حسابداری.میدونین چه بلایی سر بچه های حسابداری آوردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میایین با کسب درصد بالا تو ریاضی(چون ضریبش هم بالا ست) قبول میشین ولی وقتی ارشدو تموم کردین از حسابداری چیزی نمیدونین فقط مدرکشو دارین.... ولی کسی که آخر حسابداریه چون ریاضیشو یه کوچولو کمتر از شما زده باید پشت کنکور ارشد سماق بمکه(بیچاره داره ریاضی میخونه)
ولی برات آرزوی موفقیت دارم حتی تو حسابداری.
ليسانس؟
ببخشید دیر جوابتو دادم...
کاردانیم این ترم تموم میشه از ترم بهمن میرم برای کارشناسی...
سلام من فوق دیپلم رشته حسابداری هستم و از شما خیلی ممنونم که موقعیتی ایجاد کردید که ما بتونیم از شما کمک بگیریم من برای کارشناسی شرکت کردم و می خوام بدونم چه کتابهایی باید بخونم که در کنکور قبول بشم مرسسسسسییییییی
مثله من گلم کارشناسی کنکور دادی یعنی؟؟؟ یا میخوای بدی؟؟؟البته من تا تابستون باید صبر کنم چون یه ترم دارم با کارآموزی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
میتینگ بچه های گل حسابداری | حسابداری | 1425 |