دوستان سلام اومدیم یکم خوش باشیم...............آرع
سلام باشه باشگاه یکم خلوته ی جوکی بگو خب بخندیمسلام سیاوش منم هستما
نه میتونه هرچیز دیگه ای هم باشه.................آرعسلام
منظورتون چیه فقط جوک؟!
تست فیزیک کنکور یارو:سرعت نور چقدر است؟ الف)بد نیست ب)خوب است ج)الحمدالله د)تو خوبی
...........تست فیزیک کنکور یارو:سرعت نور چقدر است؟ الف)بد نیست ب)خوب است ج)الحمدالله د)تو خوبی
سلام خوش اومدی ی چیزی بگو بخندیم..............خخخخخخخخخخخخسلاااااااااااااااااام من اوووووومدمممممممممم احترام بگذارید..............خخخخخ
بهتر نیست بگی این عکس رو کی برای کی فرستاده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!1خخخخخاین عکسو از کجا آوردی خخخخخخخ
.............ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﮔﻔﺖ:
ﺩﻭ ﺧﻂ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻨﺪ
ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﺪ
ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ:
ﻣﻦ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﻢ
ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﺮﺳﯿﺪﯾﻢ؟؟؟
استادم ﮔﻔﺖ :حرف مفت نزن ﺑﺸﯿﻦ ﺳﺮﺟﺎﺕ
ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﯼ ﺍﻻﻥ ۴ ﺗﺮﻣﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﯼ!
عاقا من الان ذهنم درگیر امتحانه چیزی به ذهنم نمیرسه.....شوما بگید من بخندم..............سلام خوش اومدی ی چیزی بگو بخندیم..............خخخخخخخخخخخخ
از مامانم......خخخخخخخخخ تازه میخوام اینجا بابامم پیدا کنم خخخخخخخخخخخخخخخبهتر نیست بگی این عکس رو کی برای کی فرستاده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!1خخخخخ
خخخخخخخخخ.....................بعد از چند سال که از آشنایی مون گذشت..
من خیلی بهت وابسته شدم
نمیدونم چرا
ولی باور کن خیلی دوست دارم...
با اینکه فقط ماهی یه بار میبینمت ولی به همونم راضیم
هیچ وقت منو ترک نکن...
تو مال منی
یارانه
ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﮔﻔﺖ:
ﺩﻭ ﺧﻂ ﻣﻮﺍﺯﯼ ﻫﯿﭻ ﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﻤﯽ ﺭﺳﻨﺪ
ﻣﮕﺮ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺸﮑﻨﺪ
ﺑﻠﻨﺪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﮔﻔﺘﻢ:
ﻣﻦ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﻢ
ﭘﺲ ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﻫﻢ ﻧﺮﺳﯿﺪﯾﻢ؟؟؟
استادم ﮔﻔﺖ :حرف مفت نزن ﺑﺸﯿﻦ ﺳﺮﺟﺎﺕ
ﻫﻤﯿﻦ ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﺎﺯﯾﺎ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﯼ ﺍﻻﻥ ۴ ﺗﺮﻣﻪ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﯾﺎﺿﯽ ﺑﺮ ﻣﯿﺪﺍﺭﯼ!
یارو لب استخر نشسته بود هی میگفت:ماشاالله ماشاالله ازش پرسیدن :چرا هی میگی ماشاالله ؟یارو:چ نفسی!پسرم نیم ساعته رفته زیر اب هنوز بالا نیومده....!
خداااااااااااااااا
من دارم تاوان کدوم گناهو پس میدم؟؟؟
.
.
.
.
آهان اون گناهو!!! حله ردیفه)))))
عاقا من الان ذهنم درگیر امتحانه چیزی به ذهنم نمیرسه.....شوما بگید من بخندم..............
یارو لب استخر نشسته بود هی میگفت:ماشاالله ماشاالله ازش پرسیدن :چرا هی میگی ماشاالله ؟یارو:چ نفسی!پسرم نیم ساعته رفته زیر اب هنوز بالا نیومده....!
ئه فکر خوبیه...........خخخخخ چه خوب....خب پیدا کن.............از مامانم......خخخخخخخخخ تازه میخوام اینجا بابامم پیدا کنم خخخخخخخخخخخخخخخ
خخخخخ....ذوق کن .....من تقریبا خوندم.....ارع دخمل جون...........آخ آخ آخ... امتحان
میبینم یکی به جز منم امتحان داره کلی ذوق میکنم... دی
ا........یادم افتاد تو کلاس ما ی نفر اومد کنفرانس بده ی دختر زیبا روبه روش بود بار اول که اینو دید تا آخر کنفرانس نفهمیدیم چی گفت............آخر سر استاد که یکم خندید کلاس رفت تو هوا.......خخخخخخخخخعاقا من الان ذهنم درگیر امتحانه چیزی به ذهنم نمیرسه.....شوما بگید من بخندم..............
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
انشای شاگردای بابام(ابتدایی هستن) با موضوع درد و دل یک دانش اموز | زنگ تفريح | 1 | ||
من و بابام و اینترنت (طنز) | زنگ تفريح | 3 | ||
گوشی بابام | زنگ تفريح | 4 | ||
بیا تو شاید تونستی کمک کنی | زنگ تفريح | 2 | ||
A | سن فکریت چنده؟ ( جالبه بیا تو ) | زنگ تفريح | 40 |