بچه ها من با اجازه همه مرخص بشم
شب همگی خوش خوابای خوب خوب ببنی
یا حق
قربونت جیگر
شبت خوش
بچه ها من با اجازه همه مرخص بشم
شب همگی خوش خوابای خوب خوب ببنی
یا حق
سیلاااام بچه ها. عیدتون مبارک
جا دارین واسه یه تازه وارد؟!![]()
جا داديمبه به، سلام به مديراي تازه وارد ...
عيد شما هم مبارك ...
بله، به اندازه كافي جا هست، البته اگه اين دوستان همجنستون يكم بهتون جا بدن ...![]()
دهه!!نبينم!!سلام رهای گل
بلی بلی
بفرما
بیا کناره خودم :دی
اين دعاي آخرت مورد داره....تازه با كل داستان هم سنخيتي نداره..عكس مرد رو درست كردهپدر داشت روزنامه مي خواند پسر که حوصله اش سر رفته بود پيش پدرش رفت و گفت : پدر بيا بازي کنيم . پدر که بي حوصله بود چند تکه از روزنامه که عکس نقشه دنيا بود تکه تکه کرد و به پسرش داد و گفت برو درستش کن . پسر هم رفت و بعد از مدتي عکس را به پدرش داد . پدر ديد پسرش نقشه جهان رو کاملاً درست جمع کرده از او پرسيد که نقشه جهان رو از کجا يادگرفتي؟ پسر گفت : من عکس اون آدم پشت صفحه رو درست کردم . وقتي آدمها درست بشن دنيا هم درست ميشه!!
خدایا! این جماعت نسوان، بالاخص کچل و کاغذ و رها و آرامش و ستی و خیل عظیم دیگرشان که یادم نیست، را درست بفرما تا دنیا درست شود.![]()
جا داديم![]()
ما كلي مهربونيم..مخصوصا با خوديا![]()
دهه!!نبينم!!
برو اونور ببينم حميد....د ميگم برو اون طرف تر..عجبا!!!
نه، جا نداریم. قربون دستت، داری میری، دست کچل رو بگیر و ببر.![]()
ای بابا، این رها رو این ریختی نبینید! برید از بچه های تالار معماری بپرسید، بهش میگن رهی خط خطی! همه رو تاراج کرده اونجا، زخم نخورده ش رو نداریم تو تالار معماری!خوش اومدی عزیزم. بیا پیش من. منم تا حدی غریبم اینجا![]()
به به، سلام به مديراي تازه وارد ...
عيد شما هم مبارك ...
بله، به اندازه كافي جا هست، البته اگه اين دوستان همجنستون يكم بهتون جا بدن ...![]()
سلااااااااااااام... بیا کنار من بشین
سلام رهای گل
بلی بلی
بفرما
بیا کناره خودم :دی
سيلام
خوش اومدي
فكر كردم الان ميگه عذاب وجدان گرفته كه تيله هه رو نگه داشته!!![]()
سيلام رها جان
خوش اومدي
بيا همينجا كنار من بشين..به حرف اين گنجشكك هم گوش نكن
شبت بخير
خواباي خوب ببيني![]()
پدر داشت روزنامه مي خواند پسر که حوصله اش سر رفته بود پيش پدرش رفت و گفت : پدر بيا بازي کنيم . پدر که بي حوصله بود چند تکه از روزنامه که عکس نقشه دنيا بود تکه تکه کرد و به پسرش داد و گفت برو درستش کن . پسر هم رفت و بعد از مدتي عکس را به پدرش داد . پدر ديد پسرش نقشه جهان رو کاملاً درست جمع کرده از او پرسيد که نقشه جهان رو از کجا يادگرفتي؟ پسر گفت : من عکس اون آدم پشت صفحه رو درست کردم . وقتي آدمها درست بشن دنيا هم درست ميشه!!
خدایا! این جماعت نسوان، بالاخص کچل و کاغذ و رها و آرامش و ستی و خیل عظیم دیگرشان که یادم نیست، را درست بفرما تا دنیا درست شود.![]()
کاکام، با طناب این رها نرو تو چاه! حالا از من گفتن، وقتی گذاشتت ته چاه و طناب رو کشید بالا بهت می گم.جيگر با مهمون كه اينجوري رفتار نميكنن، زشته ها ...
پسر چيكار داري ميكني؟ مگه نميدوني من ميخوام رشتمو عوض كنم برم معماري، تازه ميخواستم از ايشون كمك بگيرم، اذيت نكن جون محمدصادق، تازه داشتم فك ميكردم چجوري برم پيشش ازش كمك بگيرم واسه تغيير رشته كه يهو معجزه شد و الان خودش اينجاست، جان من خرابش نكن ...
آره عزيز، با مهمون تازه وارد كه اينجوري رفتار نميكنن كه ...![]()
ای بابا، این رها رو این ریختی نبینید! برید از بچه های تالار معماری بپرسید، بهش میگن رهی خط خطی! همه رو تاراج کرده اونجا، زخم نخورده ش رو نداریم تو تالار معماری!![]()
![]()
دوباره داره ميگه!!آقاجان شما چيكار داري به خانوما؟!برو همون طرف خودتون بشينمیگم ملودی به جای اینکه تو کار من فضولی کنی برو اون اواتار قبلیتوبیار خیلی قشنگ بود :دی
بیا رها جان غزیبی نکن ...بفرما بفرما
ببين من نوكرتم، همين يه امشبو چيزي نگو، خودم چاكرتم ...ای بابا، این رها رو این ریختی نبینید! برید از بچه های تالار معماری بپرسید، بهش میگن رهی خط خطی! همه رو تاراج کرده اونجا، زخم نخورده ش رو نداریم تو تالار معماری!![]()
![]()
نه بابا اين حرفا چيه، شما اينجا سروري ...مرسییییی مرسیییی از همه تون![]()
خواهش میکنم بفرمائید. به ضیافتتون ادامه بدین
من ی چند دقیقه همین گوشه کنار میشینم. زیاد مزاحم نمیشم
فقط اومدم عرض ادبی کرده باشم به مناسبت عید
![]()
دارم بندگان بی گناه خدا رو از چنگال تو می کشم بیرون!چی میگی تو این وسط... با این شکلک زشتت![]()
دلبرکم... پسر عموممريم اون كوشولوهه كيه تو عكس؟![]()
![]()
چی میگی تو این وسط... با این شکلک زشتت![]()
دوباره داره ميگه!!آقاجان شما چيكار داري به خانوما؟!برو همون طرف خودتون بشين
مگه اين آواتارم چشه..نمي خوام!![]()
منم برم با اجازتون
خیلی خوشحال شدم بعد مدتها دیدم همگیرو
هر کسی احیانا جوابشو ندادم ببخشه حتما ندیدم .
شب ههمگی به خیر و عیدتون مبارک
مسواک بزنین بسیار !
برو به سلامت ...منم برم با اجازتون
مسواک بزنین بسیار !
اومدي خودتو اينجا جا كردي به ما ميگي؟!ماشالا انقدم سنگيني كه نميشه تكونت داد!!خب راست میگه بنده خدا فک کنم نصفه سایت به خاطر فارسی ننوشتن از دستت اخراج شدن :دی
اینجا مگه جای دختراس ؟!! هان ؟!! منو چرا نشوندین اینجا منم حواسم نیست !! عجبا .... :دی ...من قصد ازدواج ندارم بگم از همین الان :دی
شبت خوشمنم برم با اجازتون
مسواک بزنین بسیار !
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |