بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خ.اهش عزیزم
نیدونم...ولی انگار یه جورایی دختره فریب خورده نظر روانشناسی هم که گفته بود یه جورایی همین بود
ممکنه
من خودم ادم تا حدی فمنیستیم
ولی اینم از واقعیتهاس
که کلا دخنترا
گاهی کمی خیال بافی می کنن
و فکر می کنن هر کی یه کاری می کنه
واسه اینه که عاشقشه

samin-1

عضو جدید
ممکنه
من خودم ادم تا حدی فمنیستیم
ولی اینم از واقعیتهاس
که کلا دخنترا
گاهی کمی خیال بافی می کنن
و فکر می کنن هر کی یه کاری می کنه
واسه اینه که عاشقشه
بله منم موافقم گاهی اوقات دختر یا پسر با کوچکترین محبت طرف بهشون علاقمند میشن اسمشم میذازن عشق اما نباید فراموش کنیم خیلی ها واقعا دختر-پسرا رو فریب میدن و احساساتشونو به بازی میگیرن نمونه اشم هرروز تو جرلید میبینیم:(

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
پادشاهي جايزهء بزرگي براي هنرمندي گذاشت که بتواند به بهترين شکل ، آرامش را تصوير کند. نقاشان بسياري آثار خود را به قصر فرستادند.
آن تابلو ها ، تصاويري بودند از جنگل به هنگام غروب ، رودهاي آرام ، کودکاني که در خاک مي دويدند ، رنگين کمان در آسمان ، و قطرات شبنم بر گلبرگ گل سرخ.
پادشاه تمام تابلو ها را بررسي کرد ، اما سرانجام فقط دو اثر را انتخاب کرد.
اولي ، تصوير درياچهء آرامي بود که کوههاي عظيم و آسمان آبي را در خود منعکس کرده بود. در جاي جايش مي شد ابرهاي کوچک و سفيد را ديد ، و اگر دقيق نگاه مي کردند ، در گوشه ء چپ درياچه ، خانه ء کوچکي قرار داشت ، پنجره اش باز بود ، دود از دودکش آن بر مي خواست ، که نشان مي داد شام گرم و نرمي آماده است.
تصوير دوم هم کوهها را نمايش مي داد . اما کوهها ناهموار بود ، قله ها تيز و دندانه اي بود. آسمان بالاي کوهها بطور بيرحمانه اي تاريک بود ، و ابرها آبستن آذرخش ، تگرگ و باران سيل آسا بود.
اين تابلو هيچ با تابلو هاي ديگري که براي مسابقه فرستاده بودند ، هماهنگي نداشت. اما وقتي آدم با دقت به تابلو نگاه مي کرد ، در بريدگي صخره اي شوم ، جوجهء پرنده اي را مي ديد . آنجا ، در ميان غرش وحشيانه ء طوفان ، جوجه ء گنجشکي ، آرام نشسته بود.
پادشاه درباريان را جمع کرد و اعلام کرد که برنده ء جايزه ء بهترين تصوير آرامش ، تابلو دوم است.بعد توضيح داد :
" آرامش آن چيزي نيست که در مکاني بي سر و صدا ، بي مشکل ، بي کار سخت يافت مي شود ، چيزي است که مي گذارد در ميان شرايط سخت ، آرامش در قلب ما حفظ شود.اين تنها معناي حقيقي آرامش است."

peyman saratan

عضو جدید
خیلی بی معرفتی اینجا تعریف کردی:( من دیگه نمیام زیر کرسی با شما هم حرفی ندارم بای ی ی ی ی ی ی ی:mad::(

samin-1

عضو جدید
حالا چیرا حیاط اینجوری انگشتاو نوک دماغامون قرمز میشه و میسوزه تو این برف و بوران:(

samin-1

عضو جدید
خیلی بی معرفتی اینجا تعریف کردی:( من دیگه نمیام زیر کرسی با شما هم حرفی ندارم بای ی ی ی ی ی ی ی:mad::(
بیا قهر نکن بچه خوب قهر نمیکنه داستان بعدی رو می ریم حیاط میگم چنتا سیب زمینی هم برداریم زیر خاکستر چال کنیم کباب شه بخوریم با چایی............;):D

peyman saratan

عضو جدید
اه اه..........

اه اه..........

یکی نیست به قصه های من گوش کنه من رفتم بخوابم اونقد موندین زیر کرسی گرمایی شدین دل بیرون اومدن ندارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin::biggrin::biggrin:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
سلام شب شما هم بخير
معلوم هست توكجايي من ديگه داشتم مي رفتم
سلام خوبی
بخدا بسکی خسته بودم نفهمیدم چطوری خواب رفتم
الان یهو بیدار شدم دیدم ساعت دو نیمه جات خالی چه برفیم میاد از پنجره اتاقم دارم میبینم
شما که خوبی

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام خوبی
بخدا بسکی خسته بودم نفهمیدم چطوری خواب رفتم
الان یهو بیدار شدم دیدم ساعت دو نیمه جات خالی چه برفیم میاد از پنجره اتاقم دارم میبینم
شما که خوبی

من خوبم تو چطوري من از سر شب تا حالا اينجا بودم مثل ايكه بچه ها رفتن منم دارم ميرم كاري با من نداري

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
من خوبم تو چطوري من از سر شب تا حالا اينجا بودم مثل ايكه بچه ها رفتن منم دارم ميرم كاري با من نداري
خوبم خدا رو شکر
مگه میشه یه بچه سید تو عید غدیر خوب نباشه
تازشم امروز به سال قمری تولدم بوده ههههه
برو عزیز دل برو که شبت قشنگ باشه
همیشه شاد باشی

Civil Boy

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوبم خدا رو شکر
مگه میشه یه بچه سید تو عید غدیر خوب نباشه
تازشم امروز به سال قمری تولدم بوده ههههه
برو عزیز دل برو که شبت قشنگ باشه
همیشه شاد باشی

ايول پس يه عيدي يه كيك طلب من;)
تا فردا شب اگر زنده بوديم
ياحق

samin-1

عضو جدید
کیک ؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کیکی ؟ کدوم کیک ؟ اصلا تولد کی هست ؟
خیلی نامردید عوض هدیه دادنتون کیک میخواین هااااااا
شوخی کردم شماها جون بخواین
نه همون کیکو بده جونت به درد ما نمی خوره اون مال ازراییل ما به حق دیگرون دس درازی نمیکنیم:D