بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگم که !! :دی
مسواکو که والا چی بگم دیگه از بس گفتم زبونم ( کسره ) مو در آورد ولی آیم نور گیو آپ :دی
:D:D:D
سلام
خوش اومدي:gol:
سلام برو بچ عزیز ما اومدیم:w40:
دخترا کجاییییییید؟:w00:
بابا ما از کیه رفتیم دم در اون تاپیک جنتلمن که بیاید پودرشون کنیم :w07:
سلام

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز

mosleh.bargh

عضو جدید
سلام

تو اگر باز کنی پنجره ای سمت دلت ٬ میتوان گفت که من چلچله لال توام ٬

مثل یک پوپک سرمازده در بارش برف ٬ سخت محتاج به گرمای پر و بال توام . . .

• Like
واکنش ها: pme

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی
داشته رد می شده
دیده دم مدرسه یکی از این مغازه های سی دی باز شده
رفته اونجا گفته فیلم چی دارین
گفته کتاب قانون
200 تومان کرایه!
حتی پول بیعانه هم نگرفته!
طفلک تهیه کننده ها!
افتاد قضيه:D

نامه پيرزن به خدا !

يک روز کارمند پستي که به نامه‌هايي که آدرس نامعلوم دارند رسيدگي مي‌کرد متوجه نامه اي شد که روي پاکت آن با خطي لرزان نوشته شده بود نامه‌اي به خدا !
با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند.در نامه اين طور نوشته شده بود:
خداي عزيزم بيوه زني هشتادوسه ساله هستم که زندگي ام با حقوق نا چيز باز نشستگي مي‌گذرد. ديروز يک نفر کيف مرا که صد دلار در آن بود دزديد.
اين تمام پولي بود که تا پايان ماه بايد خرج مي‌کردم. يکشنبه هفته ديگر عيد است و من دو نفر از دوستانم را براي شام دعوت کرده‌ام، اما بدون آن پول چيزي نمي‌توانم بخرم. هيچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگيرم . تو اي خداي مهربان تنها اميد من هستي به من کمک کن ...

کارمند اداره پست خيلي تحت تاثير قرار گرفت و نامه را به ساير همکارانش نشان داد. نتيجه اين شد که همه آنها جيب خود را جستجو کردند و هر کدام چند دلاري روي ميز گذاشتند. در پايان نودوشش دلار جمع شد و براي پيرزن فرستادند ...
همه کارمندان اداره پست از اينکه توانسته بودند کار خوبي انجام دهند خوشحال بودند. عيد به پايان رسيد و چند روزي از اين ماجرا گذشت، تا اين که نامه ديگري از آن پيرزن به اداره پست رسيد که روي آن نوشته شده بود: نامه‌اي به خدا !
همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند. مضمون نامه چنين بود :
خداي عزيزم، چگونه مي‌توانم از کاري که برايم انجام دادي تشکر کنم. با لطف تو توانستم شامي ‌عالي براي دوستانم مهيا کرده و روز خوبي را با هم بگذرانيم. من به آنها گفتم که چه هديه خوبي برايم فرستادي ... البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان اداره پست آن را برداشته‌اند!!...

میدونم میدونم ... تکراریه حتما :D
جاي شكرش باقيه خودت ميدوني:D

پگاه جون

عضو جدید
سلام خوش اومدی
آدم ها همچون کوه ها همگی با همند و تنهایند .

اگر تنها ترین تنها شوم، باز خدا هست . او جانشین همه ی نداشتن هاست .

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان به علت کمبود سرعت، واقعا عذر میخوام اگه نمیتونم جواب کسی رو بدم یا اینجا خوب بحرفم، صفحه های اینجا هم به کلی کند باز میشن ...
و خوب
احتمالا حوصله خوندنم نیست!

سلام!!!!!
سلام برو بچ عزیز ما اومدیم:w40:
دخترا کجاییییییید؟:w00:
بابا ما از کیه رفتیم دم در اون تاپیک جنتلمن که بیاید پودرشون کنیم :w07:
اهههه
ما امدیم اینجا
استیناتو بزن بالا که این پسرای طفلی منتظرن پودر شن
کارشون لنگ نمونه
سکرتیم قطع شد
من دست تنها موندم

نامه پيرزن به خدا !

يک روز کارمند پستي که به نامه‌هايي که آدرس نامعلوم دارند رسيدگي مي‌کرد متوجه نامه اي شد که روي پاکت آن با خطي لرزان نوشته شده بود نامه‌اي به خدا !
با خودش فکر کرد بهتر است نامه را باز کرده و بخواند.در نامه اين طور نوشته شده بود:
خداي عزيزم بيوه زني هشتادوسه ساله هستم که زندگي ام با حقوق نا چيز باز نشستگي مي‌گذرد. ديروز يک نفر کيف مرا که صد دلار در آن بود دزديد.
اين تمام پولي بود که تا پايان ماه بايد خرج مي‌کردم. يکشنبه هفته ديگر عيد است و من دو نفر از دوستانم را براي شام دعوت کرده‌ام، اما بدون آن پول چيزي نمي‌توانم بخرم. هيچ کس را هم ندارم تا از او پول قرض بگيرم . تو اي خداي مهربان تنها اميد من هستي به من کمک کن ...

کارمند اداره پست خيلي تحت تاثير قرار گرفت و نامه را به ساير همکارانش نشان داد. نتيجه اين شد که همه آنها جيب خود را جستجو کردند و هر کدام چند دلاري روي ميز گذاشتند. در پايان نودوشش دلار جمع شد و براي پيرزن فرستادند ...
همه کارمندان اداره پست از اينکه توانسته بودند کار خوبي انجام دهند خوشحال بودند. عيد به پايان رسيد و چند روزي از اين ماجرا گذشت، تا اين که نامه ديگري از آن پيرزن به اداره پست رسيد که روي آن نوشته شده بود: نامه‌اي به خدا !
همه کارمندان جمع شدند تا نامه را باز کرده و بخوانند. مضمون نامه چنين بود :
خداي عزيزم، چگونه مي‌توانم از کاري که برايم انجام دادي تشکر کنم. با لطف تو توانستم شامي ‌عالي براي دوستانم مهيا کرده و روز خوبي را با هم بگذرانيم. من به آنها گفتم که چه هديه خوبي برايم فرستادي ... البته چهار دلار آن کم بود که مطمئنم کارمندان اداره پست آن را برداشته‌اند!!...

میدونم میدونم ... تکراریه حتما :D
یه کم زیادی تکراری بود!
باشه از ماله اونا نمیکشم نگار جونم
افرین!

سلام عزیز خوش اومدی

سلام هم دانشگاهی گل خوبی ؟
چه خبرا> ؟
ببین
این آشنایی دادنا به دردت نمی خوره
برو ته صف
ب موقع پودر میشی

mosleh.bargh

عضو جدید
راز دل با كس نگفتم چون ندارم محرمی ، هر كه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم ،

راز دل با آب گفتم تا نگوید با كسی ، عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم . . .

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

mosleh.bargh

عضو جدید
دوست بهترین واژه در جهان است، اما كسانی كه معنی آن را نمی فهمند

این واژه را بدنام كرده اند ٬ دوست ، دشمن تنهایی یك تنهاست

:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
و خوب

سلام!!!!!

اهههه
ما امدیم اینجا
کارشون لنگ نمونه
سکرتیم قطع شد
من دست تنها موندم

یه کم زیادی تکراری بود!

افرین!

ببین
برو ته صف
ب موقع پودر میشی
هوم !
برم ته صف ؟! مگه صفیه ؟!
کپنی ؟!
اینو روم به دیوار از امضای مهوش کش نرفتی ؟! :دی

mosleh.bargh

عضو جدید
ماه عشق است بیا عاشق شویم ، عاشق آن خدای خالق شویم

چون به درگاهش کشیم دست نیاز ، مهربان باشد شویم ما بی نیاز

:gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol::gol:

Ali 1900

عضو جدید

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
و خوب

سلام!!!!!

اهههه
ما امدیم اینجا
کارشون لنگ نمونه
سکرتیم قطع شد
من دست تنها موندم

یه کم زیادی تکراری بود!

افرین!

ببین
برو ته صف
ب موقع پودر میشی
نه اتفاقا در این مواقع آدم فقط میتونه بخونه مطالب دوستانو ...

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو بابا من خودم تمساحو رنگ میکنم جای مرغ عشق میفروشم !! چن نفرن حالا ؟! :دی
زدی به هدف دقیقا ;):D
راستی سلام خوبی هم دانشگاهوووو
کلاساتون از کی شیروع میشه؟
:D:D:D

سلام

سلام
سلام عزیز
ممنون
و خوب

سلام!!!!!

اهههه
ما امدیم اینجا
کارشون لنگ نمونه
سکرتیم قطع شد
من دست تنها موندم

یه کم زیادی تکراری بود!

افرین!

ببین
برو ته صف
ب موقع پودر میشی
سلام گلم
برو که اومدم
آرامش کجاست؟
از کی باید شیروع کنیم؟:cool:
سلام
خوش اومدی
سلام خانومی خوبی

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هوم !
برم ته صف ؟! مگه صفیه ؟!
کپنی ؟!
اینو روم به دیوار از امضای مهوش کش نرفتی ؟! :دی
بله
خوب این همه متقاضیه پودر شدن
مگه ما چند تا دست داریم؟!

سلام نسیم خانم :gol:
کجا بودی؟ الان چه وقت اومدنه؟ :D

سلام خوشومدی :gol:
نسیم پشت صحنه فعالیت می کده

pme

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
خوش اومدی
تو چرا به من سلام نگفتي؟:w00:
اعتراضات رسمي يک ني ني چهارده ماهه :D
آقاي پدر! در کمال احترام خواهشمندم اينقدر لب و لوچه ي غير پاستوريزه ، و سار و سيبيل سيخ سيخي آهار نشدتون را به سر و صورت حساس من نماليد !

خانوم مادر! جيغ زدن شما هنگام شناسايي اجسام داخل خانه توسط حس چشايي من، نه تنها کمکي به رشد فکري من نمي کنه، بلکه براي دبي شير شما هم مضر است!!! لازم به ذکر است که سوسک هم يکي از اجسام داخل خانه محسوب مي شود!

پدر محترم! هنگام دستچين کردن ميوه، از دادن من به بغل اصغر آقاي سبزي فروش خودداري نماييد. چشمهاي تلسکوپي، گوشهاي ماهواره اي و سيبيلهاي دم الاغي اش مرا به ياد قرضهاي شما مي اندازد!

مخصوصاً وقتي که چشمهاي خود را گشاد کرده، و با تکان دادن سر و لبهايش " بول بول بول بول" مي کند! زهرمار، درد، مرض، کوفت! الهي کف شامپو تو چشت! شب بخوابي خواب بد ببيني! جيش کني تو شلوارت!

مادر محترم! شصت پا وسيله اي است شخصي، که اختيارش رو دارم! لطفاً هرگاه سعي در خوردن شصت پاي شما نمودم، گير بدهيد!
آقاي پدر! هنگام دعوا با خانوم مادر، به جاي پرت کردن قابلمه و ماهي تابه به روي زمين، از چيني هاي توي کابينت استفاده نماييد! اکشن بودن دعوا به همين چيزاست!

خانوم مادر! از مصرف هله هوله ي زياد پرهيز نماييد! اين عمل نه تنها براي سلامتي شما خوب نيست، بلکه موجب مي شود که شيرتان بوي" بچه سوسک مرده" بدهد.

آقاي پدر! کودکان توانايي کافي براي حفظ جيش خود ندارند و اين توانايي هنگامي که شما شکم مرا "پووووووف" مي کنيد به حداقل مي رسد! الان بگم که بعد شرمنده تون نشم!

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه اتفاقا در این مواقع آدم فقط میتونه بخونه مطالب دوستانو ...
اها!

سلام عزیز
ممنون

سلام گلم
برو که اومدم
آرامش کجاست؟

سلام خانومی خوبی
ارام نمی دونم کجاست!
من که گیج شدم نسیمی
خودشون نوبت رو رعایت کنن دونه دونه بیان!
یه دستگاه که بیشتر داریم!

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز

سلام عزیز
ممنون

سلام گلم
برو که اومدم
آرامش کجاست؟

سلام خانومی خوبی
سلام مرسی خوبم
از 4 روم ... ماله همه

hd_memar

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فوری فوری فوری

جناب سکرت می فرمایند
کی فکر کرد با قطع کردن نت ایشون
می تونه از پودر شدن نجات پیدا کنه!
همتون پودر خواهید شد!

Hamid MB

مدیر تالار زنگ تفریح
مدیر تالار
کاربر ممتاز
تو چرا به من سلام نگفتي؟:w00:
اعتراضات رسمي يک ني ني چهارده ماهه :D
آقاي پدر! در کمال احترام خواهشمندم اينقدر لب و لوچه ي غير پاستوريزه ، و سار و سيبيل سيخ سيخي آهار نشدتون را به سر و صورت حساس من نماليد !

خانوم مادر! جيغ زدن شما هنگام شناسايي اجسام داخل خانه توسط حس چشايي من، نه تنها کمکي به رشد فکري من نمي کنه، بلکه براي دبي شير شما هم مضر است!!! لازم به ذکر است که سوسک هم يکي از اجسام داخل خانه محسوب مي شود!

پدر محترم! هنگام دستچين کردن ميوه، از دادن من به بغل اصغر آقاي سبزي فروش خودداري نماييد. چشمهاي تلسکوپي، گوشهاي ماهواره اي و سيبيلهاي دم الاغي اش مرا به ياد قرضهاي شما مي اندازد!

مخصوصاً وقتي که چشمهاي خود را گشاد کرده، و با تکان دادن سر و لبهايش " بول بول بول بول" مي کند! زهرمار، درد، مرض، کوفت! الهي کف شامپو تو چشت! شب بخوابي خواب بد ببيني! جيش کني تو شلوارت!

مادر محترم! شصت پا وسيله اي است شخصي، که اختيارش رو دارم! لطفاً هرگاه سعي در خوردن شصت پاي شما نمودم، گير بدهيد!
آقاي پدر! هنگام دعوا با خانوم مادر، به جاي پرت کردن قابلمه و ماهي تابه به روي زمين، از چيني هاي توي کابينت استفاده نماييد! اکشن بودن دعوا به همين چيزاست!

خانوم مادر! از مصرف هله هوله ي زياد پرهيز نماييد! اين عمل نه تنها براي سلامتي شما خوب نيست، بلکه موجب مي شود که شيرتان بوي" بچه سوسک مرده" بدهد.

آقاي پدر! کودکان توانايي کافي براي حفظ جيش خود ندارند و اين توانايي هنگامي که شما شکم مرا "پووووووف" مي کنيد به حداقل مي رسد! الان بگم که بعد شرمنده تون نشم!
خیلی باحال بود 1

• Like
واکنش ها: pme

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
اها!

ارام نمی دونم کجاست!
من که گیج شدم نسیمی
خودشون نوبت رو رعایت کنن دونه دونه بیان!
یه دستگاه که بیشتر داریم!
اولیش که خود جنتلمنه
با اون فضاحتی که به بار اورد اولیش خود خودشه ، شک نکن
فقط نیدونم کجا در رفته
آآآآییییییی جنتلی کجایییییییییی
فوری فوری فوری

جناب سکرت می فرمایند
کی فکر کرد با قطع کردن نت ایشون
می تونه از پودر شدن نجات پیدا کنه!
همتون پودر خواهید شد!
به ایشان سلام برسانید و بفرمایید که خیالشان راحت باشد ما قلب سپاه رو داریم تا نتشون ردیف شه بیان;)