بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

**sama

عضو جدید
یعنی چایهارو خوردین همه قصه هارو گوش کردین:cry: ای بابا شانس منه بود :razz:..نمیدونم نمیتونستم پست بدم..یعنی نقل قول چندگانم از کار اوفتاده بود :confused:....
تو هستی یا داری میری ؟؟

نه گلم اگه شما باشی منم هستم فلن
می خوای برات ی خاطره بگم

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها خوبين ؟

خبري نه ؟
سلام خانوم خوشگله ...تو که هنو منو اونطوری نگا میکنی مگه قرار نشد مهربونتر باشی

massom11111

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه گلم اگه شما باشی منم هستم فلن
می خوای برات ی خاطره بگم
:D:heart::gol:ممنون ;)ولی شرمنده :redface:چشام داره البالو گیلاس جمع میکنه :surprised::Dدیگه دارم از رو صندلی سقوط ازاد میرم .....برای سری بعد زودتر باید بیام ولی اره خاطرتو بوگو بعدش برم سریع ...بدو ..

**sama

عضو جدید
انسان بودن بدون نمك و فلفل

انسان بودن بدون نمك و فلفل

يكي از جانبازان جنگ تحميلي كه پس از مجروح شدن به علت وضع وخيمش به ايتاليا اعزام شده بود و در يكي از بيمارستانهاي شهر رم به مداوا مشغول بود. از قضا متوجه ميشود كه خانم پرستاري كه از او مراقبت مي كند نام خانوادگي اش "مالديني" است ابتدا تصور ميكند كه تشابه اسمي باشد اما در نهايت از او سوال ميكند كه آيا با پائولو مالديني ستاره شهير تيم ميلان ايتاليا نسبتي دارد ؟
.... و خانم پرستار در پاسخ مي گويد كه پائولو مالديني برادر وي مي باشد ، دوست جانباز نيز در حالي كه بسيار خوشحال شده بود از خانم پرستار خواهش مي كند كه اگر ممكن است عكسي از پائولو مالديني برايش به يادگار بياورد و خانم پرستار قول مي دهد كه برايش تهيه كند صبح روز بعد دوست جانباز هنگامي كه از خواب بيدار مي شود كنار تخت خود مالديني را مي بيند كه با يك دسته گل به انتظار بيدار شدنش نشسته است...
مالديني از شهر ميلان واقع در شمال غربي ايتاليا به شهر رم واقع در مركز كشور ايتاليا كه فاصله اي حدودا ششصد كيلومتري دارد آمده تا از اين جانباز جنگي كه خواستار داشتن عكس يادگاري اوست عيادت كند .

nasim khanom

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من اومدم :w42:
خبيث جان چرا واييستادي؟ بفرما بيشين :D

خوب، در این شب های گرم، من هم ازتون 1خدافظی گرم می کنم و میرم به سمت تختخواب، البته قبلش w.c و .....
دیگه بیشتر نگم، شب همه بخیر!
سپهر خان مگه غير ازنايي كه گفتي ديگه چيكارا ميكني موقع خواب كه ميگي بيشتر نگم؟ ! :w20:همشو كه گفتي :w15: