اسپارو داستان نداري؟؟؟
بارون چه خبره؟خب نفربرشم مياوردي ديگهجمعيت زياد ميشه احتياج داريما![]()
![]()
مردی در جهنم بود که فرشته ای برای کمک به او آمدو گفت من تو را نجات می دهم برای اینکه تو روزی کاری نیک انجام داده ای فکر کن ببین آن را به خاطر می آوری یا نه؟
او فکر کرد و به یادش آمد که روزی در راهی که میرفت عنکبوتی را دیداما برای آنکه او را له نکند راهش را کج کردو از سمت دیگری عبور کرد.
فزشته لبخند زد و بعد ناگهان تار عنکبوتی پایین آمد و فرشته گفت تار عنکبوت را بگیر و بالا بروتا به بهشت بروی.مرد تار عنکبوت را گرفت در همین هنگام جهنمیان دیگر هم که فرصتی برای نجات خود یافتند به سمت تار عنکبوت دست دراز کردند تا بالا بروند اما مرد دست آنها را پس زد تا مبادا تار عنکبوت پاره شود و خود بیفتد.که ناگهان تار عنکبوت پاره شد و مرد دوباره به سمت جهنم پرت شد فرشته با ناراحتی گفت تو تنها راه نجاتی را که داشتی با فکر کردن به خود و فراموش کردن دیگران از دست دادی. دیگر راه نجاتی برای تو نیست و بعد فرشته ناپدید شد.
خوب خانم های محترم،
شب شما خوش.شاید من دیگه نتونم بیام اینجا تا کنکور ارشد.سلام من رو هر شب به تمام دوستان زیر کرسی برسونید و برام دعا کنید (شاید گرفت!)
ان شاء الله 1 ماه دیگه با جدیدترین تکنولوژی روز،تانک هاتون رو هم میفرستیم قاطی باقالی ها!
شب خوش
شا علی
تا يه ماه ديگه!!!چقدر زياد!انشاا... موفق ميشينخوب خانم های محترم،
شب شما خوش.شاید من دیگه نتونم بیام اینجا تا کنکور ارشد.سلام من رو هر شب به تمام دوستان زیر کرسی برسونید و برام دعا کنید (شاید گرفت!)
ان شاء الله 1 ماه دیگه با جدیدترین تکنولوژی روز،تانک هاتون رو هم میفرستیم قاطی باقالی ها!
شب خوش
شا علی
شوخي كردم اسپاروجان انشاا... خبر قبولي..بعد...شيريني قبولي..بعد...ما كه به اين چيزا قانع نميشيم شام قبولي![]()
بچه ها شب همه خوش![]()
اینم یه تشکرسلام
خوبین ؟
همین جا بگم که من امشب تشکرام تمومیده![]()
اینم یه تشکرسلام
خوبین ؟
همین جا بگم که من امشب تشکرام تمومیده![]()
اینم یه تشکر
هههههههههه
خوبی
چه خبرا
سلام دوستان
من به صورت اصلاح شده در این بحث حضور پیدا کردم:دی
خوبین؟
سلامبه به سلام آقا پاکر
خوبین ؟
بابا یه دفاعیه دادیسلام تنهایی!!میبینم که خبیلی به حرفام توجه نشون دادی!!!!کلی گوش کردی ها!!
سلام بارونم!!وای بارون تو چه کردی!!!
سلام پاکر اصلاح شده!!!یاد یکی از مباحثم میفتم! رزین اکریلیک اصلاح شدهخوبی ؟؟
![]()
بابا یه دفاعیه دادیسلام تنهایی!!میبینم که خبیلی به حرفام توجه نشون دادی!!!!کلی گوش کردی ها!!
![]()
می بینیم که تو سمینار حسابی چلوندنت:دیسلام تنهایی!!میبینم که خبیلی به حرفام توجه نشون دادی!!!!کلی گوش کردی ها!!
![]()
سلام چاکریمسلام پاکر عزیز خوبی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
((تشکر از بچه های زیر کرسی و زیر آسمان باشگاه مهندسان )) | ادبیات | 16 | |
![]() |
دلت برای قصه های بچگیت تنگ شده؟بیا تو کودک گذشته... | ادبیات | 2 | |
P | آخرين قصه | ادبیات | 1 |