بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفرین باران به موقع بود ..
دمت گرم ..
بچه ها من تا اینجا خوابم نبرده برم .. که از فردا دوباره باید عملیات رو به مدت یه هفته شروع کنم ..تا اخرین امتحان ....

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
اسپارو داستان نداري؟؟؟

بارون چه خبره؟خب نفربرشم مياوردي ديگه
جمعيت زياد ميشه احتياج داريما:biggrin:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
اووه،اووه! چقدر جان فدا داره این ننه بلقیس! اییــــــــش! :w15::w15:
خوب خانوم های محترم و فاطی کوماندوهای عزیز،من یه حکایت کوچولو بگم و شما رو با ضراد خانه اتان تنها میگذارم!

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
اسپارو داستان نداري؟؟؟

بارون چه خبره؟خب نفربرشم مياوردي ديگه
جمعيت زياد ميشه احتياج داريما:biggrin:

این شبا کمن با همینا پودر میشن
ایشالله از شب های بعد ...:D

اسپارو فکر کنم ترسید تنهاست
فرار کرده ...:D

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
مردی در جهنم بود که فرشته ای برای کمک به او آمدو گفت من تو را نجات می دهم برای اینکه تو روزی کاری نیک انجام داده ای فکر کن ببین آن را به خاطر می آوری یا نه؟
او فکر کرد و به یادش آمد که روزی در راهی که میرفت عنکبوتی را دیداما برای آنکه او را له نکند راهش را کج کردو از سمت دیگری عبور کرد.
فزشته لبخند زد و بعد ناگهان تار عنکبوتی پایین آمد و فرشته گفت تار عنکبوت را بگیر و بالا بروتا به بهشت بروی.مرد تار عنکبوت را گرفت در همین هنگام جهنمیان دیگر هم که فرصتی برای نجات خود یافتند به سمت تار عنکبوت دست دراز کردند تا بالا بروند اما مرد دست آنها را پس زد تا مبادا تار عنکبوت پاره شود و خود بیفتد.که ناگهان تار عنکبوت پاره شد و مرد دوباره به سمت جهنم پرت شد فرشته با ناراحتی گفت تو تنها راه نجاتی را که داشتی با فکر کردن به خود و فراموش کردن دیگران از دست دادی. دیگر راه نجاتی برای تو نیست و بعد فرشته ناپدید شد.

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
مردی در جهنم بود که فرشته ای برای کمک به او آمدو گفت من تو را نجات می دهم برای اینکه تو روزی کاری نیک انجام داده ای فکر کن ببین آن را به خاطر می آوری یا نه؟
او فکر کرد و به یادش آمد که روزی در راهی که میرفت عنکبوتی را دیداما برای آنکه او را له نکند راهش را کج کردو از سمت دیگری عبور کرد.
فزشته لبخند زد و بعد ناگهان تار عنکبوتی پایین آمد و فرشته گفت تار عنکبوت را بگیر و بالا بروتا به بهشت بروی.مرد تار عنکبوت را گرفت در همین هنگام جهنمیان دیگر هم که فرصتی برای نجات خود یافتند به سمت تار عنکبوت دست دراز کردند تا بالا بروند اما مرد دست آنها را پس زد تا مبادا تار عنکبوت پاره شود و خود بیفتد.که ناگهان تار عنکبوت پاره شد و مرد دوباره به سمت جهنم پرت شد فرشته با ناراحتی گفت تو تنها راه نجاتی را که داشتی با فکر کردن به خود و فراموش کردن دیگران از دست دادی. دیگر راه نجاتی برای تو نیست و بعد فرشته ناپدید شد.

خیلی قشنگ بود :gol::gol::gol:
ممنون

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
خوب خانم های محترم،
شب شما خوش.شاید من دیگه نتونم بیام اینجا تا کنکور ارشد.سلام من رو هر شب به تمام دوستان زیر کرسی برسونید و برام دعا کنید (شاید گرفت!) :victory:
ان شاء الله 1 ماه دیگه با جدیدترین تکنولوژی روز،تانک هاتون رو هم میفرستیم قاطی باقالی ها!

شب خوش
شا علی

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب خانم های محترم،
شب شما خوش.شاید من دیگه نتونم بیام اینجا تا کنکور ارشد.سلام من رو هر شب به تمام دوستان زیر کرسی برسونید و برام دعا کنید (شاید گرفت!) :victory:
ان شاء الله 1 ماه دیگه با جدیدترین تکنولوژی روز،تانک هاتون رو هم میفرستیم قاطی باقالی ها!

شب خوش
شا علی

انشاالله که موفق باشید .
و با خبرای خوب بیایید
ما از الا ن شیرینی قبولی می خوایم .

شما هم دعا یادتون نره .
التماس دعا :gol:

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خوب خانم های محترم،

شب خوش
شا علی
تا يه ماه ديگه!!!چقدر زياد!انشاا... موفق ميشين

حالا كه اين طوره دعارو بي خيال شو.اصلا به شما مردا خوبي نيومده

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
شوخي كردم اسپاروجان انشاا... خبر قبولي..بعد...شيريني قبولي..بعد......ما كه به اين چيزا قانع نميشيم...........شام قبولي

بچه ها شب همه خوش:gol:

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها خوبید
بد موقع اومدم زیر کرسی
ولی اومدم بگم من تا شنبه شب نت نمیام
شنبه امتحان سختی دارم
مراقب خودتون باشید
یا علی

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
پنج شنبه روز خيس شدن زير باران بود ونگاه كردن به سنگ قبرها بزرگ وكوچك
صداي بازي بچه ها كه گرد هم لي لي بازي مي كردن ومادر هامثل پنج شنبه هاي قبل براي تازه وارد ها اش مي پختن وقتي كسي مي امد همه جمع مي شدنمي خواستند ببين از بستگانشان هستند بچه ها كه از شادي بالا مي پريدن و فكر مي كردنكه اين بار مادرشان را پيدا كرده اند ومن كه مات ومبهوت نگاه مي كردم كه اينجاكجاست واين بچه ها وديگران از من چه مي خواهند كه دست گرمي دستهايم را فشرد وقتي كهبرگشتم بعد از بيست سال مادرم را ديدم ودر اغوشش با صداي بلند گريه مي كردم:gol:

آخرین ویرایش:

baroonearamesh

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترجوانی چند روز قبل از عروسی آبله سختی گرفت و بستری شد .
نامزد وی بهعیادتش رفت و در میان صحبتهایش از درد چشم خود نالید..
بیماری زن شدت گرفتو آبله تمام صورتش را پوشاند. مرد جوان عصازنان به عیادت نامزدش میرفت واز درد چشم مینالید. موعد عروسی فرا رسید.
زن نگران صورت خود که آبله آنرااز شکل انداخته بود و شوهر هم که کور شده بود. مردم میگفتند چه خوب عروسنازیبا همان بهتر که شوهرش نابینا باشد .
20 سال بعد از ازدواج زن از دنیارفت، مرد عصایش را کنار گذاشت و چشمانش را گشود. همه تعجب کردند

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
سلام تنهایی!!میبینم که خبیلی به حرفام توجه نشون دادی!!!!کلی گوش کردی ها!!

سلام بارونم!!وای بارون تو چه کردی!!!:D:gol::gol::gol:

سلام پاکر اصلاح شده!!!یاد یکی از مباحثم میفتم! رزین اکریلیک اصلاح شده:w25: خوبی ؟؟:D

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته

سلام پاکر اصلاح شده!!!یاد یکی از مباحثم میفتم! رزین اکریلیک اصلاح شده:w25: خوبی ؟؟:D
بابا یه دفاعیه دادی
حتما منم شکله دوکم

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته

بابا یه دفاعیه دادی
حتما منم شکله دوکم

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
نه تو شکل پسری هستی که به حرف بزرگترش گوش نمیده!!:razz:

King Paker

عضو جدید
کاربر ممتاز

می بینیم که تو سمینار حسابی چلوندنت:دی
آره خوبم تو بهتری الان شدی مهندس:دی;):):gol:
سلام پاکر عزیز خوبی
سلام چاکریم:gol: