بیا زیر کرسی تا قصه های قدیمی رو واست تعریف کنم

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ملودی فرشته ها زن هستند ولی برای زنها
بیچاره رو چرا اینکار کرد عجب فر شته زنی بود
نه.مرد و زن نداره همه فرشته ها زنن:D
بيچاره نداره خب خودش خواسته بود تفاوت سنيشون انقدر باشه.اتفاقا كار هوشمندانه اي بود.بايد درس عبرت بشه براي سايرين:D
روزي مردي عقربي را ديد که درون آب دست و پا ميزند او تصميم گرفت عقرب را نجات دهد اما عقرب انگشت او را نيش زد .
مرد باز هم سعي کرد تا عقرب را از آب بيرون بياورد اما عقرب بار ديگر او را نيش زد . رهگذري او را
ديد و پرسيد : براي چه عقربي را که نيش مي زند نجات ميدهي ؟ مرد پاسخ داد : اين طبيعت
عقرب است که نيش بزند ولي طبيعت من اين است که عشق بورزم چرا بايد مانع
عشق ورزيدن شوم فقط به اين دليل که عقرب طبيعتا نيش ميزند ؟؟
عشق ورزيدن را متوقف نساز . لطف و مهرباني خود را دريغ نکن .حتي اگر ديگران تو را بيازارند.
حتی اگر دیگران به سمتت اسلحه و آرپیجی بگیرند ... :D
این طبیعت مردها است که اینقدر مهربانند ...
:D
از آب گل آلود ماهي بگير
اسلحه هم بگيرن انقدر مهربونن؟!!!چه مرداي بي آزاري!:razz:
حالا صبر كن مي بينيم كي مهربونه ديشب كه نيومده داشتين كرسي رو با خاك يكسان مي كردين!

آخرین ویرایش:

jentleman_arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
چشم هايم را به آسماني که خدايت در آن است دوخته ام و دستهای خسته ام را سوی او ‏دراز کرده ام و از تو می خواهم که بیایی و مرا از عطر نفسهایت لبریز کنی بیایی و مرا به ‏سرزمين آب هاي نقره اي ، به سرزمين آرزوها ببری و امشب باز به گذشته مینگرم آنجا ‏که در اوج نا امیدی سر راهم قرار گرفتی و با نگاهت قلب یخ بسته ام را گرما بخشیدی و ‏امشب چون گذشته تمام حرفهایم برای توست آه...پس کي مي آيي چشمهای خسته ام ‏انتظار آمدنت را می کشند؟

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
صادق جان خیلی با حال بود و به موقعه
ببیند تفاوت مرد و زن چقدر هست اون عقربه هم فکر کنم زن بوده

خب معلومه محسن جان، ولی فکر کنم ملودی متوجه نشد منظورم از اون عقربه ...، فقط به مهربونیه ما مردا توجه کرد ...

...Melody

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
خب معلومه محسن جان، ولی فکر کنم ملودی متوجه نشد منظورم از اون عقربه ...، فقط به مهربونیه ما مردا توجه کرد ...
من با نويسنده داستان و شاهدان عيني صحبت كردم،همه اذعان داشتند كه عقربه جناب بوده(يعني مرد):razz:بنده خدا نمي دونسته كارش به اين رسوايي واسه مردا ميكشه:D
شما دوتا يكم خودتونو تحويل بگيرين!

منم برم شب خوش:gol:
بچه ها از اين به بعد زودتر بيايد كه به اروراي :razz:اينور نخوريم

jentleman_arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
وقتی که به دنیا اومدم صدایی در گوشم طنین افکند و گفت من تا آخرین لحظه عمرت با تو هستم گفتم تو کیستی گفت من غمم: پیش خود خیال کردم که غم عروسکی هست که من با اون بازی کنم اما الان که فکرشو میکنم میبینم من بازیچه ای هستم به دست غم

mohammad sadegh

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با نويسنده داستان و شاهدان عيني صحبت كردم،همه اذعان داشتند كه عقربه جناب بوده(يعني مرد):razz:بنده خدا نمي دونسته كارش به اين رسوايي واسه مردا ميكشه:D
شما دوتا يكم خودتونو تحويل بگيرين!

منم برم شب خوش:gol:
بچه ها از اين به بعد زودتر بيايد كه به اروراي :razz:اينور نخوريم

تو نگران ما نباش، ما مردا خوب بلدیم چجوری همدیگرو تحویل بگیریم، ولی نشون ندیم جلوی شما دخترا

شبت هم دیگه ایندفعه واقعا بخیر و خوشی آبجی

فانوس تنهایی

مدیر بازنشسته
بچه ها
سلام
خواستم بگم من امشب زیر کرسی نمیام
فردا امتحان دارم
مراقب خودتون باشید
من رو هم دعا کنید
یا علی

jonny depp

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبم
شما چطوری؟
چه آواتار خوشگلی داری دلم می خواد لوپاشو بخورم:D:heart:

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سام علیکم،سام علیکم،سام علیکم،سام

ARAMESH

مدیر راهنمای سایت
مدیر تالار
نه ندا جون.اینجا رو چون می دونستم تنهایی نمیاد نیومدم!!بعد دیدم اومده اومدم!!
دلم نمیومد بیام.
پسر تو چرا اینجایی؟:w00::w00: هان؟بدو درس بخون!!من به جای تو مردم از استرس

ne_sh67

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب ...چه خبرا؟؟!!چرا ساکتید..کرسی هم که یخه یخ بود که.....