ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیموده ایم می توانیم هدایت کنیم. ( اسکات پک )
monrose عضو جدید کاربر ممتاز Sep 8, 2010 #31 ما دیگران را فقط تا آن قسمت از جاده که خود پیموده ایم می توانیم هدایت کنیم. ( اسکات پک )
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد Sep 8, 2010 #32 زندگی یعنی جست و جویِ دائم . **لامارتین**
Ali TIGER عضو جدید Sep 8, 2010 #33 ان هایی که فکر میکنند می توانند و ان هایی که فکر میکنند نمی توانند در هر صورت حق با ان هاست.
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #34 مستان خرابات ز خود بی خبرند جمعنـد و ز بـوی گــل پراکـــنده تـرند ای زاهــد خـــودپرســت با ما منشین مستـــان دگــــرند و خـــودپرستان دگرند رهی معیری
مستان خرابات ز خود بی خبرند جمعنـد و ز بـوی گــل پراکـــنده تـرند ای زاهــد خـــودپرســت با ما منشین مستـــان دگــــرند و خـــودپرستان دگرند رهی معیری
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #35 زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد. ژاله اصفهانی
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست. خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد. ژاله اصفهانی
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #36 اگر پرسند از من زندگانی چیست، خواهم گفت: همیشه جستجو کردن جهان بهتری را آرزو کردن... ژاله اصفهانی
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #37 هیچ صیادی در جوی حقیری كه به گودالی می ریزد مرواریدی صید نخواهد كرد فروغ فرخزاد
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #38 به چشمی خیره شد شاید بیابد نهانگاه امید و آرزو را دریغا ، آن دو چشم آتش افروز به دامان گناه افکند او را فروغ فرخزاد
به چشمی خیره شد شاید بیابد نهانگاه امید و آرزو را دریغا ، آن دو چشم آتش افروز به دامان گناه افکند او را فروغ فرخزاد
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #39 افسوس كه نامه جواني طي شد و آن تازه بهار زندگاني دي شد وآن مرغطرب كه نام او بود شباب فرياد ندانم كي آمدوكي شد خیام
افسوس كه نامه جواني طي شد و آن تازه بهار زندگاني دي شد وآن مرغطرب كه نام او بود شباب فرياد ندانم كي آمدوكي شد خیام
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #40 یک عمر به کودکی به استاد شدیم یک عمر زاستادی خود شاد شدیم افسوس ندانیم که ما را چه رسید از خاک بر آمدیم و بر باد شدیم خیام
یک عمر به کودکی به استاد شدیم یک عمر زاستادی خود شاد شدیم افسوس ندانیم که ما را چه رسید از خاک بر آمدیم و بر باد شدیم خیام
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #41 آن به كه در اين زمانه كم گيري دوست با اهل زمانه صحبت از دور نكوست آنكس كه به جمگي ترا تكيه بر اوست چون چشم خرد باز كني دشمنت اوست خیام
آن به كه در اين زمانه كم گيري دوست با اهل زمانه صحبت از دور نكوست آنكس كه به جمگي ترا تكيه بر اوست چون چشم خرد باز كني دشمنت اوست خیام
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #42 من این حروف نوشتم چنانچه غیر ندانست تو هم ز روی کرامت چنان بخوان که تو دانی حافظ
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #43 عیب رندان مکنای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن دروَد عاقبت کار که کشت... حافظ
عیب رندان مکنای زاهد پاکیزه سرشت که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش هر کسی آن دروَد عاقبت کار که کشت... حافظ
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #44 زندگی خالی نیست مهربانی هست،سیب هست،ایمان هست آری تا شقایق هست زندگی باید کرد سهراب سپهری
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #45 هر که با مرغ هوا دوست شود خوابش آرام ترین خواب جهان خواهد بود سهراب سپهری
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #46 برو کار میکن، مگو چیست کار که سرمایهٔ جاودانی است کار ملکالشعرای بهار
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #47 http://www.intlcelebimages.com/images/thCpic/large/CharlieChaplin_B.Mulligan.jpgبزرگ ترين الماس جهان آفتاب است،که خوشبختانه بر گردن همه مي درخشد.چارلی چاپلین
http://www.intlcelebimages.com/images/thCpic/large/CharlieChaplin_B.Mulligan.jpgبزرگ ترين الماس جهان آفتاب است،که خوشبختانه بر گردن همه مي درخشد.چارلی چاپلین
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #48 مردمان روی زمین استوار ، بیشتر از بندبازان روی ریسمان نااستوار سقوط می کنند .چارلی چاپلین
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #49 دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید. چارلی چاپلین
دنیا آنقدر وسیع است که برای همه مخلوقات جا هست. به جای آن که جای کسی را بگیرید، تلاش کنید جای واقعی خودتان را بیابید. چارلی چاپلین
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #50 درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند در آتش کوره ها ساخته شده است . چارلی چاپلین
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #51 ازدواج مثل بازار رفتن است تا پول و احتیاج و اراده نداری بازار نرو. چارلی چاپلین
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #53 اگر این قرآن را بر کوه نازل می کردیم ، او را از ترس خدا خاشع و متلاشی شده می دیدی. حشر آیه ۲۱
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #54 و چون بندگان من از تو در بارهى من بپرسند،بگو که من نزديکم و به ندای کسی که مرا بخواند پاسخ می دهم . بقره آیه ۱۸۶
و چون بندگان من از تو در بارهى من بپرسند،بگو که من نزديکم و به ندای کسی که مرا بخواند پاسخ می دهم . بقره آیه ۱۸۶
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #55 اى کسانى که ایمان آوردهاید، از صبر و نماز کمک بگیرید که خداوند با صابران است.بقره آیه ۱۵۳
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #57 اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كردهاید! از رحمت خداوند نومید نشوید كه خدا همه گناهان را مىآمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است. زمر آیه ۵۳
اى بندگان من كه بر خود اسراف و ستم كردهاید! از رحمت خداوند نومید نشوید كه خدا همه گناهان را مىآمرزد، زیرا او بسیار آمرزنده و مهربان است. زمر آیه ۵۳
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #58 از رحمت خدا مایوس نشوید،که تنها گروه کافران، از رحمت خدا مایوس مىشوند! یوسف آیه ۸۷
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #59 ما آيات (خود) را براي شما بيان كرديم شايد انديشه كنيد... حدید آیه ۱۷
hadi2643 کاربر بیش فعال Sep 8, 2010 #60 بسا چیزى را ناخوش داشته باشید كه آن به سود شماست و بسا چیزى را دوست داشته باشید كه به زیان شماست، و خدا مىداند و شما نمىدانید. بقره آیه ۲۱۶
بسا چیزى را ناخوش داشته باشید كه آن به سود شماست و بسا چیزى را دوست داشته باشید كه به زیان شماست، و خدا مىداند و شما نمىدانید. بقره آیه ۲۱۶