بیا تو ........شاید دوست قدیمیت رو پیدا کردی!!!!

bahare shad

عضو جدید
چرا اینقدر قاطی هستی تو
هنوز 10 دقیقه هم نشده تاپیک زدی
واسسا خوب

بعد هم اینجوری پیدا نمیشه کرد
برو فیس بوک احتمالش بیشتره یا تو کلوپ

ببخشید میشه دقیقا توضیح بدبن من باید به کدوم سایت مراجعه کنم و چه جور دنبال دوست قدیمیم بگردم؟ممنونم.

minaye baba

عضو جدید
دلم واسه مهیار تنگ شده!مهیار رحمانی
شاید یه 8 یا 9 ماهی باشه ازش خبر ندارم
فقط اینو میدونم که پزشکی داره میخونه تو شهید بهشتی
شمارشو دارم
اما نمیتونم یهش زنگ یزنم!!!
یادش بخیر چه دورانی بود!

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
شمارشو دارم
یادش بخیر چه دورانی بود!
چرا نمیتونی بهش زنگ بزنی... خوب اگه دلت تنگ شده یازنگ بزن یا اس ام اس بده بهش دیگه.

masoudica

عضو جدید
شمارشو دارم
یادش بخیر چه دورانی بود!
چرا نمیتونی بهش زنگ بزنی؟
اگه میخوای من واست ردیفش کنم،جدی میگم،میتونی رو من حساب کنی!!;)

parichehr16

عضو جدید
دوست من الان ايران نيست...شايد کانادا و شايد هامبورگ....کتايون هرجاهستي شادباشي...

IMDB

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها ...تا حالا شده به فکر یه راهی بیفتین که دوستای قدیمی تونو که خیلی دوس داشتین یه بار دیگه ببینین؟....من خیلی دلم میخواد یکی از دوستای ابتدایی مو که خخیلییییییییییی دوسش داشتم دوباره پیداش کنم و ببینمش...اون الان تهران زندگی میکنه و خیلی وقته از هم دور افتادیم....حتی تلفنشم ندارم...کاش یه روز گذرش به اینجا بخوره و این تایپیک رو ببینه:(...کاش....:question::w20::w20:....
دوست عزیزم ..<<ایدا خشنو>>...اگه ییییه موقعییی این تایپیکو دیدی یه پیام خصوصی واسم بفرست...خیلی دلم واست تنگ شده...:(:(:(

وا ... خوب چه کاریه، تو facebook که راحت تر میشه پیداش کنین
یعنی واقعا امیدواری راست بیاد اینجا و تاپیکتو ببینه حالا اگه باهات قهر نباشه واست پیغام خصوصی بزاره، مثه پیدا کردنه سوزن تو انباره کاهه، ولی facebook کاره اهن ربا رو واست انجام میده، یه سر اونجا بزن ضرر نمیکنی... ولی *****ه:D

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که میخوام از دستشون فرار کنم اما بازم ادمو خف میکنن !!!

Drarash

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

سلام بچه ها ...تا حالا شده به فکر یه راهی بیفتین که دوستای قدیمی تونو که خیلی دوس داشتین یه بار دیگه ببینین؟....من خیلی دلم میخواد یکی از دوستای ابتدایی مو که خخیلییییییییییی دوسش داشتم دوباره پیداش کنم و ببینمش...اون الان تهران زندگی میکنه و خیلی وقته از هم دور افتادیم....حتی تلفنشم ندارم...کاش یه روز گذرش به اینجا بخوره و این تایپیک رو ببینه:(...کاش....:question::w20::w20:....
دوست عزیزم ..<<ایدا خشنو>>...اگه ییییه موقعییی این تایپیکو دیدی یه پیام خصوصی واسم بفرست...خیلی دلم واست تنگ شده...:(:(:(

درود
متاسفانه چون كاربر تازه وارد در اين سايت هستم ، امكان ارسال پاسخ مستقيم فعلا برايم مقدور نيست. ( تا 10 پاسخ در پست ها بگذارم ! )

هدف من از عضويت در اين سايت ، پاسخ دادن به شما بود.

به طرز شديدي احساس مي كنم فردي كه به دنبال او هستيد ، را مي شناسم .

اسم و فاميلي كه بيان كرديد ، دقيقا همان كسي است كه من مي شناختم.
محل زندگي او و خانواده اش ، تا چند سال پيش ، " شهر اراك " بود.
اما الان خودش در تهران است و والدينش در شهري ديگر.
اما ما همچنان با خانواده ايشان ، رفت و آمد داريم.

اگر ايشان همان شخصي است كه شما هم به دنبالش هستيد ،‌ فكر كنم بتوانم كمكتان كنم تا پيدايش كنيد. چرا كه من با برادرش دوست صميمي هستم و همديگر را زياد مي بينيم.:gol:

بالا