بیا ببین تو میدونی دلیلشو

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

راستش یه سوالی هست که قبلنا خیلی بهش فکر میکردم تا اینکه کم کم از یادم رفت, اما نامروت یه چند روزیه دوباره به جونم افتاده سوالشم از اینجا تو ذهنم شکل گرفت که یه روز تو تلویزیون داشت یکی از شهرهای کردستان رو نشون میداد, همه مردا تو شهر شلوار کردی پوشیده بودن , یهو با خودم گفتم اینا بیرون شلوار کردی میپوشن, اونوقت تو خونه چه شلواری میپوشن؟:surprised::que:

آخرین ویرایش:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
شلوار کردی خونگی، خیلی راحته که جوابش!!!

شلوار کردی خونگی دیگه چه صیغه ای هست؟ یعنی از شوار کردی معمولی هم گشادتره؟

یه جوک کردی : میخاستن یه کرده رو شکنجه بدن یه جوراب شلواری میدن بهش میگن بپوش

Goli Joon

عضو جدید
سلام بچه ها​

راستش یه سوالی هست که قبلنا خیلی بهش فکر میکردم تا اینکه کم کم از یادم رفت, اما نامروت یه چند روزیه دوباره به جونم افتاده سوالشم از اینجا تو ذهنم شکل گرفت که یه روز تو تلویزیون داشت یکی از شهرهای کردستان رو نشون میداد, همه مردا تو شهر شلوار کردی پوشیده بودن , یهو با خودم گفتم اینا بیرون شلوار کردی میپوشن, اونوقت تو خونه چه شلواری میپوشن؟:surprised::que:

مشاالله ذهن شما درگیر چه مسائل مهمیه
حتما اینجور مسائل و مطرح کن که دیگران کمکت کنن تو روحیتون تاثیر بد نذاره

maryam_bah

عضو جدید
کاربر ممتاز
این موضوع واقعا مهمه؟/ .;)
بهتره بریم یه کنفرانس در موردش تو رسانه بذاریم.
استقبال خ:biggrin:وبی ازش میشه مطمئن باش

known

عضو جدید
تمام اقوام ایرانی کرد,لر,شمالی,عرب,بلوچ همه یه لباس خاص خودشونو دارن

توی کشورهای هند ,پاکستان هم همینطور به نظرشمابد؟

golrokh

اخراجی موقت
بیرون شلوار کردی و با کمربند میپوشن که با کلاس باشه تو خونه کمربند و درمیارین! :D:biggrin::D

nima_tavana

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها​

من تو کردستان زندگی کردم
خوب جفتش اسمش شلوار کردیه ولی اون بیرونیه جایه کمربند داره و خیلی رسمیه ولی اون خونگیه کشیه و خیلی هم راحته من که کلی حال کردم با شلواراشون شماهم میخواید.

oneunited

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خونه برای اینکه زیادی راحت باشن دامن می پوشن!!!

jovhar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها

از اونجایی که کردها اولین صادر کننده شلوار کردی بودند و در زمان خودشون این رو هم بیرون و هم داخل می پوشیدند ( البته باید به این نکته توجه کرد زمانی که یک شلوار کردی نو هست باید بیرون و وقتی چروکهای اون صاف شد باید داخل خانه پوشیده می شد)
اما ملل دیگر که شلوار کردی را پذیرفتند خودشان شلوار بیرون داشتند اما در خانه معذب بودند، شلوار کردی را یک جهانگرد لر بنام شلوارتنگ بیک وارد کرد و از آن به بعد ملل دیگر شلوار کردی را در خانه استفاده می کردند.

تضارب فرهنگ ها همچنان ادامه دارد;):cool::cool::cool::cool:

صدر المورخین و المتکلمین
جوهر (ره)

ARASH AZ

عضو جدید
کاربر ممتاز
بیرون شلوار کردی می پوشن تا زنا جذبوشون نشن ,تو خونه شلوار جین می پوشنو به خودشون می رسن تا زنش حسابی کیفور بشه :lol::lol:

masoud.avard

عضو جدید
سلام بچه ها

آره حرفت كاملا درست و تعجبت كاملا به جاست
ما يه دوست داريم كه سقز زندگي ميكنه
اونم همينطوري ميپوشيد
تمام مغازه دارا،راننده تاكسيا،بيكارا،كار دارا و ... هم با شلوار كردي ميومدن بيرون
خيلي خفن بود
به اين ميگن راحتي مطلق

پيشنهاد ميكنم حتما نفري يكي برا خودتون بخريد
اسمش دبيت ( Dabit ) و قيمتش هم كمي زياد بالاست

Belle Fille

عضو جدید
شما هم ما رو گرفتی با این سوالت برادر!:surprised::eek:

والا ما که رگ و ریشه مون به کرد ها نرفته. اما حالا که شما اصرار به دریافت پاسخ داری من هم حدسم رو می گم:

بیرون با شلوار کردی می گردند. تو خونه با شلوار استرج!;)

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا به دور از مسخره جواب بعضی از دوستان خیلی خنده دار بود :d
مخصوصا تفسیر جوهر :d

بترکی lars_manson2002 با این سوالت !:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:

atish pare

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شما تو خونه شلوار کردی میپوشین؟؟؟

هر لباسی تو هر موقعیت و مکانی فرق می کنه پوشیدنش!(جمله بندیو صفا کن!!)

روياي ماه

عضو جدید
سلام بچه ها​

بیرون شلوار کردی میپوشن تو خونه شلوارک کردی پاشون میکنن:D
باور کن راست میگم من از کسی این سوال کردم که تو رشته کردی سر رشته داشته:biggrin:

amin_rogh

كاربر فعال مهندسی کشاورزی
کاربر ممتاز
آره حرفت كاملا درست و تعجبت كاملا به جاست
ما يه دوست داريم كه سقز زندگي ميكنه
اونم همينطوري ميپوشيد
تمام مغازه دارا،راننده تاكسيا،بيكارا،كار دارا و ... هم با شلوار كردي ميومدن بيرون
خيلي خفن بود
به اين ميگن راحتي مطلق

پيشنهاد ميكنم حتما نفري يكي برا خودتون بخريد
اسمش دبيت ( Dabit ) و قيمتش هم كمي زياد بالاست
سلام دوست عزیز
البتخ شلوار کردی با شلوار دبیت فرق داره! شلوار کردی دم پاچه اش تنگه اما شلوار دبیت مال لر ها هست و پاچه اش گشاده. کلی هم فرق دارن! البته محض اطلاع رسانی عرض کردم.
این شکلیه!

E.lahe

عضو جدید
کاربر ممتاز
ولی خوشبحالشون.
راحت هستند.
تو هم یکی بخر بپوش :w12:
بیرون شلوار کردی میپوشن تو خونه شلوارک کردی پاشون میکنن:D
باور کن راست میگم من از کسی این سوال کردم که تو رشته کردی سر رشته داشته:biggrin:
:w15::w15::w15::w15::w15:

نترکی دختر

ملت هم با این تایپیکهاشون :w15:

یعنی یه نفر کرد اینجا نیس جواب بده به سوال این بنده خدا ؟

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها​

shalvare loooooooooooooooooorı:surprised::biggrin:

lars_manson2002

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز
البتخ شلوار کردی با شلوار دبیت فرق داره! شلوار کردی دم پاچه اش تنگه اما شلوار دبیت مال لر ها هست و پاچه اش گشاده. کلی هم فرق دارن! البته محض اطلاع رسانی عرض کردم.
این شکلیه!
بسیار ممنون

mina jojo

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو دهاتش بوده
من یبار رفتم سنندج فکم افتاد دختراش همه ارایشای انچنانی پسرا همه توپ
واقعا هم دخترای زیبایی داره

الان تلویزیون میخاد گیلانم نشون بده با لباس محلیه اما من خودم تا به حال ندیدم اینجا کسی بپوشه
من موندم اینا از کجا گیر میارن:razz: