بیاییددرمورد" کارکردن به هرقیمتی " صحبت کنیم...

بیاییددرمورد" کارکردن به هرقیمتی " صحبت کنیم...

• بله

رای: 5 25.0%
  • خیر

رای: 15 75.0%

• مجموع رای دهندگان
    20
  • نظرسنجی بسته .

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
معمار نه ولی اگه زمین شناس با تجربه حفاری (البته آقا )سراغ داشته باشی میتونم معرفیش کنم البته باید تجربه تونل داشته باشه ...
کلی پروژه داره توی این مملکت انجام میشه 30 یا 40 میلیارد پروژه خیلی خیلی بزرگی نیست تازه این مبلغ تا پایان قرارداد تا 3 برابر هم میرسه حالا یاد یه چیزی افتادم برای این گنده گویی های خودم ...مدیر پروژه اومده بود یه سری بهش گفتم 60 - 70 میلیون به بازاربدهکاریم برای پرداختش بیا هماهنگ شیم گفت 70 میلیون پولی نیست خودتون برنامه ریزی کنین مبلغای بالای 200 میلیونو بامن هماهنگ شو منم گفتم باشه کلاه برداری ها تا 200 میلیون بامن از 200 به بالا باشما (البته اون موقع اوضاع نقدینگی شرکت خیلی خراب بود)

نه بابا کجا سراغ دارم.........اصلا کسی با همچین خصوصیاتی پیدا میشه؟؟!!! :surprised:
ولی خیلی بزرگه.......با بریز و بپاشای معمولش که حساب میکنم جات خیلی خوبه! :cry:
بیچاره راست میگفت پیش 30-40 میلیارد معلومه 70 میلیون پول خورد دیگه..........
کارتون چیه شما دقیقا؟
با خاتم الانبیا کار میکنین؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خوب اون میتونه باشه.........عدم امنیت شغلی هم هست......نبود حمایت بیمه ای هم هست...........میدونی ما نباید فقط خودمونو در نظر بگیریم که....مثلا یه آدمی که داره هزینه یه خونواده رو میده براش 300 تومن بهتر از هیچ تومنه....مجبوره کنار میاد ...اگه این آدم میدونست که میتونه با بیمه بیکاری درست تامین بشه تن به هر کاری و هر حقوقی نمیداد..........ترکیبی از یه عالمه فاکتوره.....اما خودم شخصا فک میکنم با همین قانونهای فعلی و تو همین وضعیت کاری میشه بهتر نتیجه گرفت به شرطی که خودمون بخوایم........
مشکل همینه ماخودمون بیشترمواقع شرایط استثمارشدن رو فراهم میکنیم راهکار به نظرت چیه ؟ما باهمین توان وشرایط چکار میتونیم بکنیم که هم کار مون رو داشته باشیم هم زیر بار شرایط نامعقول نریم ؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه بابا کجا سراغ دارم.........اصلا کسی با همچین خصوصیاتی پیدا میشه؟؟!!! :surprised:
ولی خیلی بزرگه.......با بریز و بپاشای معمولش که حساب میکنم جات خیلی خوبه! :cry:
بیچاره راست میگفت پیش 30-40 میلیارد معلومه 70 میلیون پول خورد دیگه..........
کارتون چیه شما دقیقا؟
با خاتم الانبیا کار میکنین؟
میکردم ولی الان برای خودم کارمیکنم ...

#parisa#

عضو جدید
کاربر ممتاز
مجید سه تا پروژه رو جمع کرده بود نمیدونم چرا اینقد خواسته بود ...بچه باحالی بود رک بهت میگفت مثلا" امروز زیرآبت روزدم جلوی خود آدم زیرآبتو میزد ولی دمش گرم هرچی بود روبروت بود پشت سرت محال بود خرفی بزنه البته بااین روش 2بارجریمه گذاشت توی کاسم ولی مردبود

اگه واقعا فن زیراب زنی رو هم بلده یه مهندس فوق العاده است
فکر کنم توی ایران یکی از اصول اولیه کار همین باشه...نه؟

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه واقعا فن زیراب زنی رو هم بلده یه مهندس فوق العاده است
فکر کنم توی ایران یکی از اصول اولیه کار همین باشه...نه؟
من میگم زیرآب زنی ولی خداییش داشت وظیفشو انجام میداد باید گزارش رد میکرددیگه منم توی کاغذ بازی خیلی تنبلم راضیم تاشب طول خط باشم ولی 2 تا کاغذ پرنکنم ...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشکل همینه ماخودمون بیشترمواقع شرایط استثمارشدن رو فراهم میکنیم راهکار به نظرت چیه ؟ما باهمین توان وشرایط چکار میتونیم بکنیم که هم کار مون رو داشته باشیم هم زیر بار شرایط نامعقول نریم ؟
تجربه من میگه........وقتی تازه کاری از یه جا با هر حقوقی شروع کن......دخالت تو کارای کارفرماتم نکن.......با هیچ کسی هم تو محیط کار قاطی نشو.........رو دیوار هیچکس هم یادگاری ننویس..........بعد که رشد کردی......کار یاد گرفتی .........شدی قدرتمند بعد شرایطو به نفع خودت عوض کن....
یه جورایی مثل مسیری که نهال یه درخت باید طی بکنه تا بشه یه درخت تنومنده دیگه.........

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تجربه من میگه........وقتی تازه کاری از یه جا با هر حقوقی شروع کن......دخالت تو کارای کارفرماتم نکن.......با هیچ کسی هم تو محیط کار قاطی نشو.........رو دیوار هیچکس هم یادگاری ننویس..........بعد که رشد کردی......کار یاد گرفتی .........شدی قدرتمند بعد شرایطو به نفع خودت عوض کن....
یه جورایی مثل مسیری که نهال یه درخت باید طی بکنه تا بشه یه درخت تنومنده دیگه.........
این همون قانون بقاءمیشه ...حرفت درسته من قانع شدم و جوابم رو گرفتم ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
الان 77%از شرکت کننده ها به خیر رای دادن که البته با خیلی از صحبتای ما تنا قض داره ...خودش پرو ژه ایه تجزیه تحلیل این آراءنسبت به مباحث...

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
این همون قانون بقاءمیشه ...حرفت درسته من قانع شدم و جوابم رو گرفتم ...
قانون بی رحمیه..................ولی واقعیه!
:)

الان 77%از شرکت کننده ها به خیر رای دادن که البته با خیلی از صحبتای ما تنا قض داره ...خودش پرو ژه ایه تجزیه تحلیل این آراءنسبت به مباحث...

میدونی چرا؟..........من فک میکنم خیلی از کسایی که رای دادن هنوز درگیر بازار کارنشدن......هنوز دارن تو دوران دانشجویی و ....سیر میکنن!!!

Arash_Sn

عضو جدید

ببینید ، بازار کار مانند سایر بازارها تابعی از عرضه و تقاضاست . چیزی که مشخصه، این است که فرصت های شغلی بدلیل ازدیاد جمعیت و کاهش منابع هر روز کمتر میشود . کار بازاری شناور است که با توجه به مسئله جهانی شدن Globalization دیگر محدود به مرزهای جغرافیائی نیست. شما الان میتوانید نیروی کار مناسب در چین با قیمت میانگین 130 دلار در ماه داشته باشید ( بگذریم از اینکه ما الان در شهر نینگبو از این رقم کمتر هم پرداخت میکنیم ) پس اگر بخواهید در عرصه رقابت باقی بمانید چاره ای جز انتقال سرمایه نخواهید داشت.

من از شما دوستان سوال میکنم آیا شما در هنگام خرید کالا حاضرید کالائی را گرانتر بخرید با این دلیل که تولید کننده آن کالا برای کارمندانش حقوق و مزایای بیشتری در نظر گرفته است؟؟
اینجا هر چه خواستید بنویسید ولی خواهشاً با خودتان صادق باشید.

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببینید ، بازار کار مانند سایر بازارها تابعی از عرضه و تقاضاست . چیزی که مشخصه، این است که فرصت های شغلی بدلیل ازدیاد جمعیت و کاهش منابع هر روز کمتر میشود . کار بازاری شناور است که با توجه به مسئله جهانی شدن Globalization دیگر محدود به مرزهای جغرافیائی نیست. شما الان میتوانید نیروی کار مناسب در چین با قیمت میانگین 130 دلار در ماه داشته باشید ( بگذریم از اینکه ما الان در شهر نینگبو از این رقم کمتر هم پرداخت میکنیم ) پس اگر بخواهید در عرصه رقابت باقی بمانید چاره ای جز انتقال سرمایه نخواهید داشت.

من از شما دوستان سوال میکنم آیا شما در هنگام خرید کالا حاضرید کالائی را گرانتر بخرید با این دلیل که تولید کننده آن کالا برای کارمندانش حقوق و مزایای بیشتری در نظر گرفته است؟؟

به نظرم شما این وسط یه مسئله مهم رو نادیده گرفتین.....اونم اینه وقتی قیمت تموم شده همه کالاها پائین باشه واسه همه اقشار قدرت خرید وجود داره......... یعنی ارزش پول بیشتره.........یعنی همون 130 دلار رو کارگره تو چین میتونه خیلی کاراباش بکنه.......ولی اینجا نه......

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه واقعیته من خریدار به جیبم نگاه میکنم چه کلا بخوام بخرم چه خدمات نیرو ...

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم شما این وسط یه مسئله مهم رو نادیده گرفتین.....اونم اینه وقتی قیمت تموم شده همه کالاها پائین باشه واسه همه اقشار قدرت خرید وجود داره......... یعنی ارزش پول بیشتره.........یعنی همون 130 دلار رو کارگره تو چین میتونه خیلی کاراباش بکنه.......ولی اینجا نه......
اینجا بحث ارزش پول هم پیش میاد مثلا"دولت چندساله داره قیمت دلار رو ثابت نگه میداره که خودش به تولید کننده و بازار کار صدمه میزنه تولید کننده ایرانی باید دلاری 1100 تا 1200 تومنی رو برای گردش نقدینگیش تولیدش درنظر بگیره ولی تولید کننده چینی داره مثلا " تلویزیون ال سی دی رو با دلاری که ارزشش بیشتره درمقایسه با یوآن داره تولید میکنه و حقوق کارگرش رو با اون مبنا میده این میشه که بازار ایران با تلویزیونی اشباع میشه که کیفیتش از ایرانی بالاتره و قیمتش برابراین میشه که تولید کننده نمیتونه رقابت کنه ارزش ماهوی دلار الان خیلی بیشتر از ریالی هست که براش داره پرداخت میشه ...چی شد جمله بندیم فک کنم مشکل داره ولی امیدوارم منظورم رو رسونده باشم...

Arash_Sn

عضو جدید

اولاً که هیچ چیز ارزان تر نیست . اگر شما چیزی را سراغ دارید بنویسید .
آیا سوخت ارزانتر است ؟ که در پاسخ باید گفت خیر، بهای سوخت در چین از قیمت آزاد ما هم بیشتر است .
آیا انرژی های دیگر ارزانتر است ؟ که باز هم خیر
قیمت مسکن هم هر روز در چین رو به رشد است.

دوماً برای سرمایه گذار نحوه کیفیت و مدیریت منابع خصوصی کارگران نمیتواند فاکتور تعیین کننده باشد . چون اصلاً به او مربوط نمیشود. کارگر من هر طور که خواست میتواند خودش زندگی خودش را اداره کند. تا به حال هم ندیدم در دروس مدیریت و میکرو اکونومی و اقتصاد بنگاه این موارد مطرح باشد. برای من نهاده های تولید مهم هستند. شاید فکر کنید این بیرحمانه است ولی خوب شرایط دنیا اینگونه است.

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آیا سوخت ارزانتر است ؟ که در پاسخ باید گفت خیر، بهای سوخت در چین از قیمت آزاد ما هم بیشتر است .

دوماً برای سرمایه گذار نحوه کیفیت و مدیریت منابع خصوصی کارگران نمیتواند فاکتور تعیین کننده باشد . چون اصلاً به او مربوط نمیشود. کارگر من هر طور که خواست میتواند خودش زندگی خودش را اداره کند. تا به حال هم ندیدم در دروس مدیریت و میکرو اکونومی و اقتصاد بنگاه این موارد مطرح باشد. برای من نهاده های تولید مهم هستند. شاید فکر کنید این بیرحمانه است ولی خوب شرایط دنیا اینگونه است.
شما یه مبلغی به کارگر میدی به خودش مربوطه که چه جورباهاش کناربیاد این درسته ولی یه بحثی هست اینه که اگر از مقدار هزینه هاش خیلی کمتر باشه از کارت نمیزنه ؟وقتی اینجورباشه دنبال این نیست که فقط روز رو به شب برسونه وحقوقی سر ماه بگیره و دلش هم برای کارش نسوزه ؟متوجه عرضم میشید؟

Arash_Sn

عضو جدید
شما یه مبلغی به کارگر میدی به خودش مربوطه که چه جورباهاش کناربیاد این درسته ولی یه بحثی هست اینه که اگر از مقدار هزینه هاش خیلی کمتر باشه از کارت نمیزنه ؟وقتی اینجورباشه دنبال این نیست که فقط روز رو به شب برسونه وحقوقی سر ماه بگیره و دلش هم برای کارش نسوزه ؟متوجه عرضم میشید؟

همانطور که کالاهای مختلف کیفیت و قیمت یکسانی ندارند ،نیروی کار نیز از شرایط گوناگونی برخوردار میباشد . کارگر چینی نسبت به قیمتی که برای یک واحد کار طلب میکند نسبت به سایرین بسیار ارزانتر است و به هیچوجه در این مدت من با مشکلی برخورد نکردم .

البته اگر بخواهید کارهای تخصصیتر و با کیفیت تر داشته باشید آنگاه نیروی کار کره ای بسیار مناسب است. این بسته به کاری است که قصد خرید آنرا دارید.

آخرین ویرایش:

عیدی امین

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همانطور که کالاهای مختلف کیفیت و قیمت یکسانی ندارند ،نیروی کار نیز از شرایط گوناگونی برخوردار میباشد . کارگر چینی نسبت به قیمتی که برای یک واحد کار طلب میکند نسبت به سایرین بسیار ارزانتر است و به هیچوجه در این مدت من با مشکلی برخورد نکردم .

البته اگر بخواهید کارهای تخصصیتر و با کیفیت تر داشته باشید آنگاه نیروی کار کره ای بسیار مناسب است. این بسته به کاری است که قصد خرید آنرا دارید.
اینجا همون بحث ارزش پول مطرح نمیشه؟کارگر چینی (البته من نمیدونم)با حقوقش میتونه خوب زندگی کنه شرایطش با ریالی که ایرانی میگیره که قدرت خریدش کمتره یکی نیست.من با حرفات موافقم حرفم سر قدرت خرید ریال و یوآنه که ارزشش خیلی بیشتره ...البته این برمیگرده به شرایط اقتصادی متفاوت ایران و چین...

Arash_Sn

عضو جدید
اینجا همون بحث ارزش پول مطرح نمیشه؟کارگر چینی (البته من نمیدونم)با حقوقش میتونه خوب زندگی کنه شرایطش با ریالی که ایرانی میگیره که قدرت خریدش کمتره یکی نیست.من با حرفات موافقم حرفم سر قدرت خرید ریال و یوآنه که ارزشش خیلی بیشتره ...البته این برمیگرده به شرایط اقتصادی متفاوت ایران و چین...

اقتصاددانان معتقدند که چینی ها برای حفظ برتری تجاری دست به کاهش مصنوعی ارزش پول خود یعنی یوان در مقابل ارزهای سایر کشورها میزنند و دلیل این را انباشته عظیم منابع ارزی دولت چین میدانند که الان نزدیک به فکر میکنم بالای دو هزار میلیارد دلار میباشد. اما در عرصه اقتصاد خرد ما همه چیز را با دلار ارزیابی میکنیم و فرقی نمیکنه که واحد پول چه باشد. و این در مورد تولید در ایران هم صادقه ، یعنی نرخ ارز هر چه باشد مهم نیست و ما در آن لحظه همه چیز را به دلار حساب میکنیم و همانطور که گفتم به دلیل جهانی شدن اقتصاد تقریباً همه چیز در دنیا به یک سطح قیمت مشخص نزدیک شده و شما یک کیلو برنج در آمریکا به اینجا تفاوت قیمت زیادی ندارد.

اما آنچه که باعث میشود کارگر آسیای با این دستمزدهای پائین کار کند روش زندگی آنهاست و شاید باور نکنید که من دیدم پنج نفر از آنها برای یک وعده نهار خود فقط یک هندوانه را باهم میخوردند در حالیکه این هندوانه دسر بعد از غذای ما هم نیست.

ansarweb

عضو جدید
میر حسین جان این جوریام نیست مگه قرار کارگری کنیم که اولش نیاز به اموزش باشه
اگه منظور بیمه و سابقه ست اون فرق می کنه می شه با حقوق کم قبول کرد ولی اگه منظور فقط یادگیری و تجربه باشه به نظر من احمقانه ست که ادم وقتشو تلف کنه بیمه و سابقه هم محسوب نشه
دوست عزیز علم و تجربه در کنار هم کاربرد داره
شرکتی که کار میکنم یه مهندس طراحی جامدات اومد بهش گفتم برو پولی کش از کارگاه بیار بعد از 40 دقیقه با انبر قفلی برگشت میخواستم تو سرش خورد کنم !!!!!!!!!!!!!!
10 روش تئوری در آوردن بلبرینگ بلد باشی ولی ابزار رو نشناسی چه فایده داره ؟
زبانی تخصصیت خوب باشه که کار نمی کنه ؟ اون تجربست که کار راه اندازه البته به کمک علم

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز

من در مورد قیمت انرزی بحث نکردم.....در مورد ارزش پول گفتم و نرخ کالای تولیدی!
قیمت انرژی با توجه به اینکه چین خودش تولید کننده منابع اصلی انرژی مثل نفت و گاز نیست قاعدتا نسبت به مایی که منابع عظیم انرژی داریم باید بالاتر باشه.........
مسکن هم با توجه به جمعیت زیاد چین و مساحت محدود سرانه هر نفر خیلی کمه که خوب قیمت بالا با توجه به تقاضامنطقیه که زیادتر از ما باشه!
چیزی که من گفتم اینه که وقتی من یه جنس چینی که با چندین دست واسطه با قیمت ارزونتر از بقیه اجناس مشابه در ایران میتونم پیدا کنم قطعا تو خود چین این قیمت بسیار پائین تره.......حالا اون کارگر با توجه به ارزش بیشتر پول دریافتیش و قیمت کمتر کالا و نیازهای فرهنگی متفاوتش به طور صد در صد زندگی راحت تری داره........
جمله آخرتون شاید واقع بینانه باشه .....اما میتونم بگم اگه به تامین شدن نیروی کارتون و آرامش روانی اون هم فک کنید میتونید مطمئن باشید از کارتون کمتر دزدیده میشه..........میتونید مطمئن باشید بدون حضور ناظر هم کارگرتون کارشو درست انجام میده....میتونید مطمئن باشید مجموعه شما مثل یه خونواده بزرگه!!!!

اقتصاددانان معتقدند که چینی ها برای حفظ برتری تجاری دست به کاهش مصنوعی ارزش پول خود یعنی یوان در مقابل ارزهای سایر کشورها میزنند و دلیل این را انباشته عظیم منابع ارزی دولت چین میدانند که الان نزدیک به فکر میکنم بالای دو هزار میلیارد دلار میباشد. اما در عرصه اقتصاد خرد ما همه چیز را با دلار ارزیابی میکنیم و فرقی نمیکنه که واحد پول چه باشد. و این در مورد تولید در ایران هم صادقه ، یعنی نرخ ارز هر چه باشد مهم نیست و ما در آن لحظه همه چیز را به دلار حساب میکنیم و همانطور که گفتم به دلیل جهانی شدن اقتصاد تقریباً همه چیز در دنیا به یک سطح قیمت مشخص نزدیک شده و شما یک کیلو برنج در آمریکا به اینجا تفاوت قیمت زیادی ندارد.

اما آنچه که باعث میشود کارگر آسیای با این دستمزدهای پائین کار کند روش زندگی آنهاست و شاید باور نکنید که من دیدم پنج نفر از آنها برای یک وعده نهار خود فقط یک هندوانه را باهم میخوردند در حالیکه این هندوانه دسر بعد از غذای ما هم نیست.
به نظر من یکی از علتهای اصلی ارزونی نیروی کار تو چین جمعیت زیاد و نیروی انسانی زیاده.....
واحد پول جهانی رو من زیاد باهاتون موافق نیستم چون شما دارین نقش عوامل واسطه رو حذف می کنید....دلال بازی که درد اصلی اقتصاد ماست رو نادیده میگیرین!!!

آخرین ویرایش:

گل احساس

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز علم و تجربه در کنار هم کاربرد داره
شرکتی که کار میکنم یه مهندس طراحی جامدات اومد بهش گفتم برو پولی کش از کارگاه بیار بعد از 40 دقیقه با انبر قفلی برگشت میخواستم تو سرش خورد کنم !!!!!!!!!!!!!!
10 روش تئوری در آوردن بلبرینگ بلد باشی ولی ابزار رو نشناسی چه فایده داره ؟
زبانی تخصصیت خوب باشه که کار نمی کنه ؟ اون تجربست که کار راه اندازه البته به کمک علم

دوست خوبم تجربه هم تا یه حد خوبه
باید این موضوع رو هم در نظر گرفت : اولا سن ادم بالا می ره ثانیا کاری که سابقه به حساب نیاد و ارزش مالی هم نداشته باشه ، هیچ ارزشی نداره از کجا معلوم بعد کسب تجربه تو یه کاری مجبور بشی به دلایلی کارتو عوض کنی اونوقت دوباره باید برای کسب تجربه تو اون کار با حقوق کم وقتتو تلف کنی فقط به امید کسب تجربه و...........
پس یه جوون برای ایندش باید چه امیدی داشته باشه،
فقط تجربه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

aminrokh

عضو جدید
سلام
دوستان با توجه به شرایط حاکم به بازار کار که همه به اون آگاهی داریم اگر شغلی پیداکنید که ارزش خدمات شما رو ازنظر مالی تامین نکنه آیا قبول میکنید ؟
آیاراضی به کارکردن به هرقیمتی (ازنظر مالی )هستید ؟
سلام.
من دوست دارم يه كاري انجام بدم كه ارزش داشته باشه .تخصصي باشه وحقوقشم نسبت به كاري كه ميكنم خوب باشه.

3tare_87

عضو جدید
من برای حقوق کمتر از 600 تومن عمرا اگه کار کنم:razz:.خدایی الان منشیا دیگه 400 رو میگیرن :surprised:

somayeh_63

عضو جدید
کاربر ممتاز
من برای حقوق کمتر از 600 تومن عمرا اگه کار کنم:razz:.خدایی الان منشیا دیگه 400 رو میگیرن :surprised:

آخی منم از این حرفا میزدم یه زمانی.......:cool:
الان من آدم دیپلمه سراغ دارم که بازاریابی میکنه و کمترین درآمدش ماهی 2 میلیونه........:D

3tare_87

عضو جدید
آخی منم از این حرفا میزدم یه زمانی.......:cool:
الان من آدم دیپلمه سراغ دارم که بازاریابی میکنه و کمترین درآمدش ماهی 2 میلیونه........:D
شما حاضری 10 ساعت در روز تو محیط کاملا الوده و خطرناک که هر روز یه قسمتش منفجر میشه کمتر از 600 بگیری؟؟؟شرایط کاری که من مد نظرمه با شما کاملا متفاوته عزیز:cool:

Arash_Sn

عضو جدید
من در مورد قیمت انرزی بحث نکردم.....در مورد ارزش پول گفتم و نرخ کالای تولیدی!
قیمت انرژی با توجه به اینکه چین خودش تولید کننده منابع اصلی انرژی مثل نفت و گاز نیست قاعدتا نسبت به مایی که منابع عظیم انرژی داریم باید بالاتر باشه.........
مسکن هم با توجه به جمعیت زیاد چین و مساحت محدود سرانه هر نفر خیلی کمه که خوب قیمت بالا با توجه به تقاضامنطقیه که زیادتر از ما باشه!
چیزی که من گفتم اینه که وقتی من یه جنس چینی که با چندین دست واسطه با قیمت ارزونتر از بقیه اجناس مشابه در ایران میتونم پیدا کنم قطعا تو خود چین این قیمت بسیار پائین تره.......حالا اون کارگر با توجه به ارزش بیشتر پول دریافتیش و قیمت کمتر کالا و نیازهای فرهنگی متفاوتش به طور صد در صد زندگی راحت تری داره........
جمله آخرتون شاید واقع بینانه باشه .....اما میتونم بگم اگه به تامین شدن نیروی کارتون و آرامش روانی اون هم فک کنید میتونید مطمئن باشید از کارتون کمتر دزدیده میشه..........میتونید مطمئن باشید بدون حضور ناظر هم کارگرتون کارشو درست انجام میده....میتونید مطمئن باشید مجموعه شما مثل یه خونواده بزرگه!!!!

به نظر من یکی از علتهای اصلی ارزونی نیروی کار تو چین جمعیت زیاد و نیروی انسانی زیاده.....
واحد پول جهانی رو من زیاد باهاتون موافق نیستم چون شما دارین نقش عوامل واسطه رو حذف می کنید....دلال بازی که درد اصلی اقتصاد ماست رو نادیده میگیرین!!!

در ارتباط با مطلب قدرت خرید و ارزانی زندگی در چین نسبت به ایران همانطور که قبلاً عرض کردم ، هزینه زندگی در چین بسیار بیشتر از ایران است.
برای مقایسه بهتر میتوانید به ایندکس جهانی COLA که مخفف Cost Of Living Adjustment میباشد مراجعه کنید.
در اینجا من لیست 50 شهر که گرانترین هزینه زندگی را دارند برای شما میآورم
http://www.mercer.com/costoflivingpr#City_rankings

همانطور که مشاهده میکنید شهر Beijing (پکن) رتبه 16 را به خود اختصاص میدهد و شانگهای رتبه 25 و در این رتبه بندی فکر میکنم تهران حدود 130 بوده است که از نظر رتبه بندی متوسط قلمداد میشود.

توضیحی که میتوان راجع به این رتبه بندی ارائه کرد این است که بعد از جمع آوری و مقایسه سبدی از کالاها (Basket of goods) و با در نظر گرفتن شهر نیو یورک بعنوان مرجع ضریبی استخراج میگردد که نشان دهنده هزینه های زندگی در آن شهر نسبت به نیویورک میباشد. این ضریب از رابطه ریاضی فیشر Fisher Price Index بدست میاید. البته مدلهای دگیری نیز وجود دارند ولی معتبر ترین آنها همین رابطه فیشر میباشد.
بطور مثال اگر شما حدود 1000 دلار در ماه در شهر نیویورک هزینه داشته باشید برای زندگی با همان شرایط در پکن هزینه شما 1150 دلار خواهد بود. و در تهران این هزینه 780 دلار خواهد بود.

پس برای مقایسه بهتر تمام ایندکس ها را به دلار تبدیل میکنیم و در این شرایط ارزش پول محلی دیگر بکار نخواهد آمد و هر آنچه که باشد در این مقایسه تاثیر نخواهد داشت.

بالا