یا خداااا... Pro.Eng عزیز حدیث واسه چیه؟! من فقط چند مورد که مغزم تحلیل نکرد رو پرسیدم تا یاد بگیرم... شما که فکر نمیکنید من همینجوری میام و توی بحث شرکت میکنم؟ خب هدف منم مرور مطالبی که قبلا میدونستم و یادگیری مطالب جدید از شما و دیگرانه...
نیت و فعالیت شما برای بنده واقعا قابل ستایش و تقدیره... از شما واقعا ممنونم... چون توی این دوره زمونه متاسفانه هرکسی چیزی بلد باشه رو به دیگران یاد نمیده... این نشون از دل بزرگ شماست
------------------------------------------------
آهان... الان متوجه منظورتون شدم... منظورتون ولتاژ نامی هست... چون اصولا کلمه افت ولتاژ زمانی استفاده میشه که بحث تلفات و مسافت و ... باشه
واسه همین بنده متوجه فرمایش شما نشدم...
بله کاملا درسته... به طور قطع یک فیوز 220 ولتی با یک فیوز HRC 20kv یکی نخواهد بود...
در مورد PLC هم همینطوره که میگید... جریان گذرنده از رله یا ترانزیستور در خروجی مهم هست و نمیشه به طور مستقیم بعضی از بار ها رو تغذیه کرد...
در مورد جریان قابل تحمل برای کنتاکت در تایمر حق با شماست...
ولی میدونید مشکل کار کجاست... جریان 100 میلی آمپری که گفتید رو تایمر تحمل نمیکنه! تایمر بک رله و مدار داخلی داره که اینا باید تغذیه بشن ... این جریان رو تایمر میکشه تا کار کنه.... خودش از شبکه دریافت میکنه...
ما دو نوع جریان داریم... یکی جریانی که مصرف کننده از یک کنتاکت یا کلید میکشه که در این طورت اون کنتاکت یا کلید باید تحمل اون جریان رو داشته باشه و ذوب نشه... و جریان دیگری اینه که یک مصرف کننده توانی رو که نیاز داره رو میخواد از شبکه دریافت کنه... چون میزان ولتاژ ثابته، پس جریان هست که به صورت خودکار میاد و تنظیم میشه تا اون توان به مصرف کننده اعمال بشه...
اختلاف توی به کار بردن کلمه درسته که خواننده هم بتونه درست متوجه منظور بشه نه توی علم و آگاهی
حرف شما درباره ضریب توان دقیقا صحیح هست به نظر بنده... فقط مسئله ای که برای من مبهم بود اینه که وقتی درباره روشنایی مکان های صنعتی بحث میکنیم این روشنایی اکثرا از لامپهای فلورسنت یا گازی تشکیل میشه که معمولا ضریب توان اینها حتی میتونه از موتورها هم کمتر باشه... چون گفتید ضریب توان مدارات غیر موتوری بیشتره این ابهام برای من به وجود اومد...
خیلی ممنونم از بحث... واقعا مفیده... منتظر پستهای شما هستم...![]()
ببخشید سرم خیلی شلوغه و فرصت پیدا نمیکردم بیام و بنویسم اینجا...آیا توی تابلو فقط یه PLC بذاریم میشه اتوماتیک؟ مسلما اینطور نیست./
همونطور که خودتون گفتید باید دید حجم کار پی ال سی تا چه محدوده با چه وظایفی رو شامل میشه./
ولی من دارم میگم من شناختم از یه کارخونه بیشتر در حد یه بازدیده واقعا نمیدونم یه کارخونه اتوماتیک یا هوشمند دقیقا چیه؟
سیستم های اعلام خطر مثل اطفاء حریق، نشت گاز یا آب،روشنایی،تهویه،درب،سیستم حمل ونقل،استفاده از ربات تو خط تولید و خیلی چیزا که من یادم نمیاد الان یا نمیدونم...
بعد تجهیزات مورد نیازش مث همون کلیاتی که گفتید رو تعریف میکنیم./
حالا شما بگید...
بله درمورد آسانسور سوالم کنترلش با پی ال سی بود ./ بعدا سوالاتمو از این مورد میپرسم./
کاربردهای PLC در صنعت
1-صنایع اتومبیل سازی
تست قطعات و تجهیزات ، سیستم های رنگ پاش ، شکل دادن بدنه بوسیله پرس های اتوماتیک ، سوراخ کاری ، اتصال قطعات
2-صنایع پلاستیک سازی
ماشین های ذوب و قالب گیری تزریقی ، دمش هوا ، سیستم های تولید و آنالیز پلاستیک
3-صنایع سنگین
کوره های صنعتی ، سیستم های کنترل دمای اتوماتیک ، وسایل و تجهیزات مورد استفاده در ذوب فلزات
4-صنایع شیمیایی
سیستم های مخلوط کننده ، دستگاه های ترکیب کننده مواد با نسبت های مختلف
5-صنایع غذایی
سیستم های عصاره گیری و بسته بندی
6-صنایع ماشینی
صنایع بسته بندی ، صنایع چوب ، سیستم های سوراخ کاری ، سیستم های اعلام خطر و هشدار دهنده ، سیستم های استفاده شده درجوش فلزات
7-صنایع حمل و نقل
جرثقیل ها ، سیستم های نوار نقاله ، تجهیزات حمل ونقل
8-صنایع تبدیل انرژی
ایستگاه های تقویت فشار گاز ، ایستگاه های تولید نیرو، کنترل پمپ های آب ، سیستم های تصفیه آب و هوای صنعتی ، سیستم های تصفیه و باز یافت تصفیه و بازیافت گاز
9-خدمات ساختمانی
تکنولوژی بالابری ، کنترل هوا و تهویه مطبوع ،سیستم های روشنایی خودکار
برگرفته شده از barghiye.blog.ir
من سوالاتمو متوقف میکنم و بعد از اینکه درمورد پروژه ها صحبتها شروع شد سوالاتمو مطرح میکنم./
اما تقاضای من اینه از هر 9موردی که گفتم نمونه پروژه ساده متوسط و پیچیده رو مطرح کنید و همینطو نقشه خوانی هم تمرین بشه./
ببخشید سرم خیلی شلوغه و فرصت پیدا نمیکردم بیام و بنویسم اینجا...
خب با جزئیات گفتن چندان راحت نیست... چون مثال عینی نداریم که بگیم ببین اینجا فلان تجهیز واسه اتوماسیون لازمه...
خب یه مثال بزنیم... توی یه کارخونه تولید قطعات خودرو ، قطعه ها از یه قسمت به قسمت بعدی با لیفتراک یا حتی با فرغون حمل میشن! الان اگه بخواید اتوماتیک بکنید حتما یک سیستم کانوایر نیاز خواهید داشت... که باید ببینید اصلا توی این کارخونه جا واسه این نوار نقاله هست؟!... یا توی یه قسمت دیگه قطعات توسط دست وارد کوره میشن... قطعا شما به یک Robot نیاز دارید...
پس بستگی داره به کارخونش... شما میرید به کارخونه... نقشه اونو میگیرید و وظیفه هر قسمت رو مینویسید روش... بعد باید ببینید که برای هر قسمت چی لازمه... البته همیشه تمام قسمت ها قادر نیستن اتوماتیک بشن...چون هزینه اون برای کارخونه دار خیلی زیاد میشه...
http://www.kuka.com/
یه سر به اینجا بزنید... رباتیک این شرکت یکی از معروفترین های دنیاست... کوکا توی ربات حرف اول رو میزنه...
خب خودتون میدونید که طرح سوال از حل اون سخت ترهیکم خرصت بدید که پروژه هایی رو در این زمینه ها تعریف کنم...
شما هم در این فرصت بگید که از LOGO چی میدونید...
سلام خدمت دوستانی که واقعا وقتشونو در اختیار ما گذاشتن و این خیلی قابل تقدیره. تشکر بی نهایت دارم.و اینکه خوشحالم که توضیحات به شکل منظم و در غالب کارگاهی گفته میشه که منی که در آینده خیلی نزدیک میخوام با plc کار کنم کار رو حس کنم.و اینکه من مبتدی هرچی از تئوری دور شم و بیشتر دستگاه و مدار رو حس کنم به نفعم یا به نفع بقیه است. از natanaeal هم بابت سوال ها ممنونم چون خیلیاشون سوالات منم هست.
و سوال اول اینکه ولتاژی که به plc میدیم 220 هستش دیگه !! آیا ترانس داره تو plc که اینو به 24 تبدیل کنه یا اینکه باید مستقیم 220 بدیم که در اینصورت ترانس باید تعبیه کنیم؟
با سلام و تشکر از شماسلام
سپاس از Unknown_s & Pro.Eng
اما انصافا باید بگم اگر پیغامی از طرف حداقل من ارسال نمیشه برای اینه تا نظم مطالب بهم نریزه و پست های اضافی فاصله مطالب رو زیاد نکنه تا همه راحت مطالعه کنیم ./
با نهایت احترام ناتانائیل![]()
ممنون از Pro.Eng عزیز بابت قبول زحمت و نوشتن برنامه... از این به بعد اگر هرکسی برنامه مینویسه فایلش رو هم بذاره خیلی خوبه تا دوستان هم بتونن شبیه سازی انجام داده و بهتر یاد بگیرن...در اين برنامه ورودي آنالوگ 1 (AI1) كه مربوط به سنسور سطح مي باشد به يك مقايسه گر آنالوگ وصل شده است.(B001) - گين اين مقايسه گر 1 و آفست آن را 0 در نظر گرفته ام و طوري تنظيم كردم كه ماكزيموم مقدار قابل مقايسه آن 1000 و مينيموم آن 0 باشد.زمان روشن شدن يا فعال شدن خروجي مقايسه گر رو 0 در نظر گرفتم و زمان خاموش شدن رو 300 در نظر گرفتم. از اين رو با شروع كار مقدار سنسور آنالوگ ورودي خوانده ميشه و اگر به عدد 300 كه من اون رو توي مقايسه گر تنظيم كردم برسه خروجي مقايسه گر غير فعال ميشه و در غير اين صورت يعني براي مقادير كمتر از 300 خروجي مقايسه گر فعال خواهد بود. خروجي اين مقايسه گر به Q1 يا شير برقي اوّل وصل شده است كه از ماده اوّل داخل مخلوط كن بريزه.
از همون ورودي آنالوگ به يك مقايسه گر ديگه وصل شده است. اين مقايسه گر به گونه اي تنظيم شده كه در مقدار ورودي 300 روشن و در مقدار ورودي 1000 خاموش بشه. يعني از 0 تا 300 رو شير برقي اوّل پر كنه و از 300 تا 1000 رو شير برقي دوم پر كنه. گين اين مقايسه گر 1 ، آفست اون 0 و نقطه ON و OFF اون 300 و 1000 هستند كه روي شكل هم مشخصه. خروجي اين مقايسه گر هم به Q2 يا شير برقي شماره دو وصل شده.
و امْا در مورد سنسور دما در صورت سؤال گفته شده كه بعد از اينكه شير برقي دوم خاموش شد و ظرف كاملاً پر شد بايد دما سنجيده بشه. اين مثل اين ميمونه كه بگيم وقتي دو شير برقي خاموش شدند دما خونده بشه نه قبل از اون. دو شير برقي هم فقط در يك زمان يا يك حالت هستند كه هم زمان خاموش هستند و اون هم موقعي هستش كه كارشون تموم شده. ( از ابتدا شير برقي 1 روشن ميشه و بعد از مدتي خاموش و بلافاصله شير برقي 2 روشن ميشه و بعد از مدتي خاموش ميشه و هر دو شير در خاموشي خواهند بود )
پس ميتونيم خروجي Q1 و Q2 كه دوحالته يا ON و OFF هستند رو به يك گيت NOR وصل كنيم. جدول درستي اين گيت هم همين رو ميگه - فقط زماني كه ورودي هاي اين گيت 0 يا خاموش باشند خروجي گيت 1 خواهد بود.
حالا كه فرمان خوندن دما از PT100 رو صادر كرديم خروجي NOR رو به يك WATCHDOG وصل ميكنيم. اين WATCHDOG به اين صورت عمل ميكنه كه تا زماني كه ورودي فعال ساز اون ( همون خروجي NOR ) فعال يا 1 نشده باشه خروجيش غير فعال يا 0 باقي ميمونه. وقتي پايه فعال ساز اون 1 شد تازه مدارش روشن ميشه و ميره سراغ بررسي ورودي ديگش. ورودي ديگش براي سنسور آنالوگ شماره 2 (AI4) يا همون PT100 هستش.
اين WATCHDOG هم به نوعي همون مقايسه گر هستش ولي با يك سري تفاوت ها. يعني اين بلوك هم گين ، آفست و ... داره. من طوري تنظيم كردم كه از مقدار ورودي ( AI4) منفي پنجاه 50- تا مقدار 176 خروجي WATCHDOG فعال و از 177 تا 200 خروجي غير فعال بشه. خروجي WATCHDOG به Q3 يا هيتر وصل شده است.
نكته : اگر ورودي فعال ساز WATCHDOG غير فعال يا 0 باشه هر چه قدر هم كه سنسور PT100 تغيير داشته باشه تأثيري بر روي خروجي نخواهد داشت. ( مثل CS در آي سي ها )
بعد از انجام عمليات دمايي در سيستم مورد نظر ، خروجي WATCHDOG رو به يك off-delay وصل ميكنيم. اين بلوك كه يك تايمر هستش با تغيير حالت ورودي خود از 1 به 0 ( لبه پايين رو ) فعال شده ( خروجي آن فعال مي شود ) و به مدّت زماني كه براي اون تنظيم شده است داراي خروجي فعال خواهد بود. ( 10 ثانيه )
در واقع وقتي كه هيتر خاموش شد ، Q4 يا موتور همزن شروع به كار ميكنه و عمليات همزني رو انجام ميده به مدّت 10 ثانيه.
بعد از اينكه هيتر و موتور همزن كارشون تموم شد ( خاموش يا 0 شدند) بايد يك شير برقي ديگه فعال بشه تا مواد رو تخليه كنه. يعني باز هم از گيت NOR استفاده ميكنيم.و ورودي هاي اونرو خروجي هيتر Q3 و خروجي همزن Q4 در نظر ميگيريم.خروجي گيت NOR رو به Q5 يا شير برقي خروجي وصل ميكنيم.
X1 تا X5 بلوك هايي هستند كه به خروجي هاي بدون كاربرد وصل مي شوند تا خروجي ها بدون در هم رفتگي مشخص باشند.
با قطع برق سيستم خاموش شده و با آمدن برق سيستم دقيقاً از همان جاي قبلي شروع به كار ميكند. يعني اگر هيتر در حال كار بوده دوباره شروع به كار ميكند و ...
و امّا در مورد ماژول هاي مورد استفاده بايد بگم كه همونطور كه خودتون گفتيد بايد يك ماژول AM2 داشته باشيم براي سنسور سطح. بايد يك ماژول AM2 PT100 داشته باشيم براي سنسور PT100.
3 عدد ماژول AM2 AQ احتياج داريم براي 5 عدد خروجي آنالوگ. 3 عدد شير برقي و 1 عدد هيتر و 1 عدد موتور 3 فاز.
در مورد تابلو برق هم بايد بگم بايد موارد متفاوتي رو در نظر بگيريم. بسته به ولتاژ مورد نياز براي راه اندازي المان ها و وسايل مثل موتور سه فاز و ... تابلو ها به دو دسته فشار ضعيف و فشار قوي تقسيم مي شوند. و همينطورتابلوهاي موتوري و غير موتوري. و همينطور نوع فيوز و كليد حفاظتي مورد نظر و ...
در مورد تابلوش بايد بعد از مطالعه صحبت كنم.
ببخشيد اگر بلد نيستم.
سلامسلام خدمت دوستان.
اگر شد LOGO Comfort V7.0.30 رو آپلود ميكنم. 64MB هستش حالا ديگه نميدونم Demo هستش يا اصل نرم افزاره يعني ميشه PLC پروگرام كرد باهاش يا فقط براي شبيه سازيه !!!
فايل با فرمت LOGO رو هم ميزارم. كه فكر كنم .IS باشه. نميدونم.
1 ) ديدم خروجي ها بازه گذاشتم ديگه![]()
2 ) بله در مورد اون مقايسه گر آنالوگ بايد بگم كه من Ay يا پايه دوم يا سر دومش رو براي اين خالي گذاشتم كه فرض كردم اين پايه رو 0 ميگيره و ميشه Ax-0 كه ميشه خود ياAx .يا اينكه در ورودي Ay ورودي low input بزارم كه با 0 مقايسه بشه!! در واقع سؤالي كه داشتم در اين قسمت همين بود كه آيا ميشه همچين كاري كرد يا نه ؟
نتونستم با Trigger Threashould رابطه برقرار كنم سريعاً رفتم سراغ مقايسه گر![]()
3 ) بله دقيقاً همينطوره. اينجاش فكر كنم بايد از R-S فيليپ فلاپ استفاده كنم و RESET رو به Q5 و SET رو به خروجي مقايسه گر هاي شير هاي برقي Q1 و Q2 وصل كنم !!! (همينطوري گفتم. تست نكردم)
4 ) بله دقيقاً همينطوره.
5 ) بله اينم قبول دارم.
6 ) بله درسته. خروجي به صورت ديجيتال يا 2 حالته عمل ميكنه ديگه يا خاموش يا روشن. يعني رله خروجي قطع و وصل ميشه. موتور سه فاز و شير برقي و هيتر و اين جور چيزا من رو برد به فضاي آنالوگ![]()
يه سؤال مهندس. اگر بخايم PID آنالوگ كار كنيم و خروجي آنالوگ براي كنترل PID يه موتور داشته باشيم ، برنامه شامل چه بلوك هايي ميشه ؟ توي PID ديجيتال بالاخره يه PWM هستش كه ميشه ازش استفاده كرد. ( البته يه مقدار سؤالم عجله اي شد بايد برسيم به ادامه مطالب و معرفي بلوك ها)
بله. انشاالله كه ميتونم اصلاح كنم. بالاخره هر سؤالي جوابي داره و اگر تلاش كنم به جواب ميرسم.
اصلاح شدش رو فردا ميزارم.
منم گرايشم الكترونيك هستش. ولي به كنترل و قدرت هم علاقه دارم.
اختيار داري مهندس. شاگردي بيش نيستم.
سلامسلام
سپاس از Pro.Eng & Unknown_S
طبق توضیحات قدم به قدم Pro.Eng و اصلاحات شما (Unknown_S) باید بتونم استاد
منتهی لپتاپم دچار مشکل شده،PC هم طبق جدولی که من دارم برای ویندوزXP :
processor300 Intel(R) Celeron(R) CPU2.40GB & ram:min=64 256MB & hard disk: min=450MB okeye
باید چه ورژنی نصب کنم ؟ طبق پروسسوری که دارم آیا میشه؟ سیستمم همین الانشم هنگه امیدوارم بتونم لپتاپ خواهرمو قرض بگیرم چون واقعا خیلی دلم میخواد برنامه شو بنویسم این خود به خود منو تو کل نرم افزار کنجکاو میکنم متاسفانه اطالاعات هارد لپتاپمم اصفهانه حتی آزمایشگاه مجازیشو هم تو قالب نرم افزار داشتم...
لطفا راهنماییم کنید
با نهایت سپاس ناتانائیل![]()
سلام و تشکر از همه دوستان...
من v.6.0 دارم و فکر کنم همین کافی باشه.نمیدونم demo هست یا نه.
1.این برنامه run هم داره؟ که از صحتش با خبر شیم؟
2.کاش میشد برنامه ساده تری رو شروع می کردید این یکم گیج میکنه .مخصوصن من قدرتیم یکم گیج شدم
3.الان ما اینجا به لوگو ماژول اضافه کردیم .چون لوگو 4 تا خروجی بیشتر نداره ؟
4.سطح کلاس رو بالا نبرید که من غرق می شم![]()
[COLOR=#0000ff گفت:Unknown_S[/COLOR];7939939]
1) بلوک Open connector (این بلوک برای بلوک هایی مثل Text massage کارایی داره که اگه خروجی باز بمونه ممکنه دچار مشکل بشه)
این بلوک همون X هاییه که Pro.Eng به خروجی Q اتصال دادن؟ وقتی رووش کلیک کردم Open connector نوشته بود
2) بلوک مقایسه گر Analog comparator در توضیحاتش یه قسمت داره تا نوع سنسور یا حتی عدم استفاده ش رو نشون میده./
اما Analog threshold trigger نداره !
(Analog comparator دارای 2 ورودی آنالوگ و یک خروجی آنالوگ هست که مقدار ورودی پایینی (Ay) رو از مقدار ورودی بالایی (Ax) کم میکنه. توی تنظیماتش دارای تنظیم on , off هست که اگر اختلاف به دست اومده به مقدار on برسه خروجی 1 و اگر این اختلاف به off برسه خروجی 0 میشه )
3) خب به نظر شما وقتی که مخزن پر شد و مخلوط شد و با شیر برقی خروجی داریم مخزن رو تخلیه کنیم چه اتفاقی توی برنامه شما می افته؟ با پایین اومدن سطح مایع توی برنامه ای که نوشتید شیر برقی های ورودی دوباره باز میشه و همه چی بهم میریزه... مگه نباید اینطور باشه؟مگه نه اینکه مخزن بعد از خاموش شدن شیر تخلیه شیر برقی اول روشن شه تا مخزن پر شه؟
برای جلوگیری از خطای کار سخت افزاری برنامه رو طوری مینویسید که بعد از تخلیه کامله کامل شیر ورودی روشن شه؟این مکث سزعت کارو پایین نمیاره؟
در صورتی که تا پایان تخلیه کامل نباید باز بشن...اینجا سوالم اینه که اون X هایی که گذاشتن این خواسته رو برآورده نمیکنه؟
[B گفت:Pro.Eng[/B];7940767]1 )
وقتي برق قطع ميشه سيستم به حالت قبل خودش بر نميگرده. يعني فقط توي مرحله ي شير برقي اوّل و دومه كه وقتي برق قطع و وصل بشه سيستم درست كار ميكنه و در مراحل بعدي بعد از قطع و وصل شدن برق سيستم به مرحله آخر ميپره و ميره سراغ روشن كردن شير برقي خروجي Q5!!!
ممکنه ایراد از سیم بندی باشه ؟
./ البته من توضیحات خط به خط شما رو با طراحی تون دارم بررسی میکنم چون با ابزار وارد نیستم
آوردمشون رو کاغذ بعد توضیحات Unknown_S رو بهش اضافه کردم./
شما از ورودی آنالوگ استفاده کردید./چرا؟مگه ورودی ها input دیجیتال نیست؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------
وقتی میخوایم ورودی دیجیتال بذاریم تو تنظیماتش چهار مورد داره:switch,pushbutton(make),pushbutton(break),frequency
اگه ورودی دیجیتال بیاریم به Analog comparator نیازه؟
emad sahraee برای run از منوی tools سمت چپ صفحه simulation یا کلید F3 رو فشار بدید./
پیشنهاد میکنم برای اینکه بهتر متوجه صحبتها بشید روی کاغذ پیاده کنید همه اونچه که گفته شده./
تو برنامه نویسی فرقی نمیکنه چه گرایشی از برق باشید(البته برداشت من اینه ، این افکار مانع تمرکز میشه)
اما موافقم پروژه یکم سنگینه چون هنوز آشنایی چندانی با ابزار محیط نرم افزار وجود نداره./
یه درخواست دیگه که اگه میشه این اول کاری برنامرو خط به خط بنویسید.
مثلا 2تا شیر داریم با سنسور سطح و خروجیی که به هیتر وصل میشه
اینجوری تیکه تیکه باشه یعنی اگه امکانش باشه
ممنون![]()
تفاوت نسخه دمو با اصلی فقط در آپلود و دانلود برنامه به PLC هست...سلام و تشکر از همه دوستان...
من v.6.0 دارم و فکر کنم همین کافی باشه.نمیدونم demo هست یا نه.
1.این برنامه run هم داره؟ که از صحتش با خبر شیم؟
2.کاش میشد برنامه ساده تری رو شروع می کردید این یکم گیج میکنه .مخصوصن من قدرتیم یکم گیج شدم
3.الان ما اینجا به لوگو ماژول اضافه کردیم .چون لوگو 4 تا خروجی بیشتر نداره ؟
4.سطح کلاس رو بالا نبرید که من غرق می شم![]()
سلام و تشکرسلام دوستان.
اين از برنامه اصلاح شده با فرمت logo comfort v7.3
http://s5.picofile.com/file/8147740084/Circuit_Diagram_2.lsc.html
اينم عكس برنامه
http://s5.picofile.com/file/8147740126/Circuit_Diagram_2.bmp
![]()
اينم نرم افزار LOGO-Comfort V7.0.703
http://s5.picofile.com/file/8147742792/Logo_v7_0_30.exe.html
ايني كه آپلود كردم نسخه Demo هستش و اصلش نيست.Natanaeal در مورد سيستم شما نميدونم. ولي من خودم رو يه XP SP3 با CPU 32 بيتي نصب كردم كار نكرد !!! البته همه چيش پايين بود.. RAM و HARD و ...
كه زياد ربطي به HARD نداره اين نرم افزار. همون RAM و ويندوزو CPU بيشتر مهمه.
==
دوستان يه نگاهي به برنامه اصلاح شده بندازيد. ببينيد بازم اشكال داره يا نه...
البته يك اشكال داره اونم اينه كه وقتي برق قطع ميشه سيستم به حالت قبل خودش بر نميگرده. يعني فقط توي مرحله ي شير برقي اوّل و دومه كه وقتي برق قطع و وصل بشه سيستم درست كار ميكنه و در مراحل بعدي بعد از قطع و وصل شدن برق سيستم به مرحله آخر ميپره و ميره سراغ روشن كردن شير برقي خروجي Q5!!!
اختيار داري Unknown_S.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلاس برای تاپبک (( بیاین تشکیل گروه بدیم و پی ال سی رو با هم یاد بیگیریم)) | PLC | 0 |