بیاین تشکیل گروه بدیم و پی ال سی رو به کمک هم و همزمان با هم یاد بیگیریم امروز نوزده فروردین 92

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
و امّا ترمینال ها ورودی دیجیتال یا DI در S7 :
از این قسمت سیگنال ها به PLC ارسال میشوند. در اکثر PLC های بزرگ ، سطح ولتاژ این سیگنال ها باید 24 ولت DC باشد. CPU از طریق این ماژول از اتفاقات محیط خارج از PLC مطلع میشود. وضعیت سیگنال های ورودی توسط LED هایی که در جلوی این ماژول نصب شده اند قابل رویت است.
تعداد ورودی های قابل اتصال به PLC از طریق ماژول ورودی ، بسته به نوع ورودی معمولاً در رنج 8 ، 16 و 32 تایی می باشد.

ترمینال های خروجی دیجیتال یا DO :
از این قسمت ، سیگنال ها به پروسه و محرک ها ارسال می شوند ، این فرمان ها اغلب به صورت سیگنال های استاندارد 0 تا 24 ولت DC می باشند.
وضعیت سیگنال های خروجی توسط دیود های نوری که در جلوی این ماژول نصب شده اند قابل رویت است. باید این نکته را یاد آور شد که کارت های خروجی معمولاً در دو نوع رله ای و ترانزیستوری ساخته میشوند.در نوع رله ای ، فرمان CPU یک رله داخلی را فعال کرده و از طریق کنتاکت این رله ، خروجی فعال میشود. یکی از مزیت های خروجی رله ای این است که توسط آن می توان بارهایی با ولتاژ های بالا و یا سلفی را کنترل کرد. در نوع ترانزیستور ، فرمان CPU یک ترانزیستور را فعال میکند و از طریق آن خروجی فعال میشود.
ترمینال های ورودی آنالوگ یا AI :
کمیت های آنالوگ بصورت پیوسته میباشند و نمیتوان توسط ورودی های دیجیتال آنها را اندازه گیری کرد.جهت اندازه گیری این کمیت های در صنعت ، از ورودی های آنالوگ استفاده میشود.این نوع ورودی ها در واقع سطح سیگنال آنالوگ را به دیجیتال تبدیل می نمایند.کارت های ورودی آنالوگ دارای سخت افزار لازم جهت تبدیل سیگنال آنالوگ ولتاژ و جریان و تبدیل آنها به مقدار عددی میباشند. در این کارت ها معمولاً مبدل A/D به کار رفته است.ماژول های آنالوگ سیگنال های پیوسته دریافتی از فرآیند را به منظور پردازش داخلی در PLC به سیگنال دیجیتال تبدیل میکنند. اکثر ماژول های آنالوگ مجهز به کلید DIP جهت متغیر های خاص میباشند.
ترمینال های خروجی آنالوگ یا AO :
جهت ارسال سیگنال آنالوگ از PLC به سطح پروسه ، از خروجی های آنالوگ استفاده میشود.این خروجی ها در حقیقت سطح سیگنال داخلی PLC را که یک سیگنال دیجیتال میباشد را به سیگنال آنالوگ تبدیل میکنند. در کارت های خروجی آنالوگ از مبدل های D/A استفاده شده است که یک عدد دیجیتال را به ولتاژ یا جریان تبدیل میکند.
منبع تغذیه یا PS :
کار منبع تغذیه دریافت برق شهر و تأمین ولتاژ های مورد نیاز PLC میباشد.طراحی مدار این کارت ها به صورت سوئیچینگ بوده و از پایداری و راندمان بالایی برخوردار میباشند.البته منظور از این منبع تغذیه ، منبع تغذیه داخلی CPU نیست.در بعضی مواقع که نیاز به یک منبع تغذیه با توان بالاتر میباشد ، میتوان از این منبع تغذیه استفاده کرد.

پورت ارتباطی :
امکان ارتباط CPU را با شبکه های صنعتی و کامپیوتر و دیگر دستگاه های جانبی فراهم میکند. دقت کنید که ارتباط بین PLC و کامپیوتر از طریق استاندارد RS232 میباشد. بعضی از انواع S7-200 دارای دو پورت ارتباطی میباشند.از این پورت ها جهت اتصال به پانل های نمایشی و پروگرامر استفاده میشود.
کانکتور ارتباطی :
در S7-200 از یک کانکتور جهت ارتباط بین CPU با واحد های توسعه یافته استفاده میشود.از این کانکتور برای ارتباط بین واحد مرکزی CPU با واحد های توسعه و یا ارتباط بین واحد های توسعه به کار میرود.در صورت نیاز به اضافه نمودن واحد های دیگر ورودی و خروجی به PLC از این کانکتور استفاده میشود. اگر در کنترل فرآیند های صنعتی تعداد I/O ها افزایش یاید ، باید از ماژول های افزایشی استفاده کرد.

کارت های افزایشی :
این کارت ها به ورودی و خروجی هایی که به صورت Onboard روی PLC وجود دارد ، اضافه میشوند. این کارت ها میتوانند مانند PLC بر روی Rail نصب شوند.معمولاً کارت های افزایشی در سمت راست PLC قرار میگیرند.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
من کار آموزی تو شرکتی بودم که کارش bms بود آشنایی دارم ولی بلد نسیتم ... منم دوست دارم...
اون قدیما ( 10 15 سال پیش :biggrin: ) یادمه میگفتن یه خونه هایی هست میری تو آهنگ پخش میشه برات - نوراش کم و زیاد میشه - پرده ها اینور اون ور میشه به دلخواه - پارکینگش اینجوری میشه اونجوری میشه و ...
بعد چند سال همه فهمیدن که اینا تو حوزه کارای BMS محسوب میشه و اومدن شروع کردن به فعالیت.
( اینارو همینجوری گفتم دوره هم باشیم :D )

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
درست نیست.
وقتی قطعه رسید به یکی از سنسور ها موتور باید کاملاً تغییر جهت بده و خروجی جدیدی روشن بشه و خروجی قبلی خاموش بشه!!!

تمرین 2 عمرا بدون دیمر بشه
مگه اینکه لامپ های 10 ولت باشه... گیج شدم...
میشه.
خوب شما فرض کنید لامپ 12 ولت داریم.

emad sahraee

عضو جدید

درست نیست.
وقتی قطعه رسید به یکی از سنسور ها موتور باید کاملاً تغییر جهت بده و خروجی جدیدی روشن بشه و خروجی قبلی خاموش بشه!!!

میشه.
خوب شما فرض کنید لامپ 12 ولت داریم.

سلام امیر جان
من نمیفهمم مشکلش کجاست.. استارت که کنیم کانوایر راستگرد کار میکنه به سمت سنسور دوم میره به سنسور دوم که میرسه موتور راستگرد قطع میشه چپگرد کار میکنه
بر میگرده تا برسه به سنسور اول دوباره راستگرد میشه .. تستش کنید من تست کردم همینه

تمرین 2 سادست ولی خیلی خفنه...:D

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلامی به گرمی حضور خدا:)

مثل همیشه برای همگی آرزو دارم تا در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید
:smile:

خوب اینم از برنامه های من :
تمرین 1 -

Circuit Diagram1.lsc - 53 KB
تمرین 2 -

Circuit Diagram2.lsc - 24 KB

تمرین 3 هم که گفتیم دیگه.

در مورد برنامه هایی که مینویسیم اینو در نظر داشته باشید که به روش های مختلفی شاید بشه یک برنامه رو نوشت همونطور که قبلاً گفتم.
پس برنامه ای که من میزارم تنها جواب مسئله نخواهد بود. شایدم اصلاً غلط باشه جواب من. :cry:

;)
بسیار بسیار سپاس/.
درمورد تمرین اول فکر میکردم بعد از 5ثانیه بارگیری و روشن شدن موتور 1 و تا 20ثانیه رفت رو همه رو باید روی همون Q1 نشون داد !!! پس منظورتون این بود!!
تمرین دومتون یکم ... درسته یا بازم تست استاد و شاگردیه :cool:

ضمنا شما نظرتونو راجع به برنامه من هنوز نگفتید برنامه من غلط بود؟
میخواستم یه تمرین بدم ولی احساس کردم شاید یه ذره اذیت بشید.
تمرین قفل رمزی دیجیتال با صفحه کلید ( 4 ورودی ).
و تمرین کنترل سرعت موتور توسط کنترلر PID.در این تمرین سرعت موتور توسط تاکومتر یا انکدر فیدبک میشه و سرعت ورودی هم توسط صفحه کلید لمسی به PLC اعمال میشه.

منظورتون از اذیت این بود تا به :confused: دچار نشیم؟
:Dمهم نیست نگران نباشید
این تمرینا برای مغز مث اضافه کردن وزنه برای وزنه برداریه...:biggrin:

ولی خوب برای اینکه بیکار نمونیم دوباره 2 تا تمرین میدم و ادامه S7 رو میگم.
تمرین 1 :
قطعه کاری روی یک کانوایر قرار دارد که میتواند در محدوده دو سنسور نوری L1 و L2 حرکت کند. وقتی که شستی استارت فشار داده میشود ، در صورتی که سنسور L2 توسط قطعه کار تحریک شده باشد کانوایر توسط موتور به سمت جلو حرکت میکند. با حرکت کانوایر و برخورد آن به سنسور L1 کانوایر توسط موتور تغییر جهت می دهد.

تمرین 2 :
برنامه ای بنویسید که با زدن کلید اوّل نور لامپ بطور پیوسته به حالت نیمه روشن برسد و با زدن کلید دوم به نور کامل برسد و با زدن کلید سوم نور لامپ کم شده و سپس خاموش شود.

تمرین اول رو اگه ممکنه عملکردو بیشتر توضیح بدید : یعنی قطعه در حال رفت و برگشته؟کجاها کاربرد داره؟نمونه عملیشو هم اگه ممکنه بگید/.

تمرین دوم یعنی ورودی آنالوگه؟

تا حالا با PLC کنترلر PID کار نکردم. ولی خوب یکی از علاقه مندی های خودم همینه. رو همین حساب گفتم شاید علاقه مندی شما هم باشه :smile: که هست.
میتونید روش فکر کنید. ولی به عنوان تمرین نیست. به عنوان پروژه میتونه باشه.

شما در مورد BMS چیزی میدونید ؟!
میتونید روی کنترل BMS توسط PLC هم کار کنید.
نه فقط روشن خاموش کردن یه لامپ با یک سنسور. در حدی که کل کار های ساختمان توسط PLC انجام بشه.
اعم از : کنترل ورود - خروج + کنترل توان و برق ساختمان + کنترل و مانیتورینگ کلیه سیستم های ساختمان ( تابلو + آنتن مرکزی + آسانسور + صاعقه گیر + سیستم صوتی + سیستم درب الکترونیکی هر واحد + سیستم اعلان و اطفای حریق و .... ) + آشکار سازی خطای هر بخش ساختمان و ...

لطفا چیزی رو فردی نسپرید و تو یکی از تمرینا در آینده این موضوعو مطرح کنید

هم در مورد pid و هم درمورد bms :)

خیلی خیلی ممنون از شما

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام امیر جان
من نمیفهمم مشکلش کجاست.. استارت که کنیم کانوایر راستگرد کار میکنه به سمت سنسور دوم میره به سنسور دوم که میرسه موتور راستگرد قطع میشه چپگرد کار میکنه
بر میگرده تا برسه به سنسور اول دوباره راستگرد میشه .. تستش کنید من تست کردم همینه

تمرین 2 سادست ولی خیلی خفنه...:D
سلام آقا عماد.
استارت میکنی Q2 روشن میشه. بعد تا زمانی که I2 زده نشه کار میکنه. بعد I2 زده میشه و Q2 خاموش و Q1 روشن میشه. بعد دوباره I2 خاموش میشه.
حالا مشکل اینجاس دوباره Q2 روشن میشه و Q1 خاموش میشه. در صورتی که بعد از فشرده شدن I2 موتور Q2 باید خاموش بمونه و ...

یا درست مسئله رو متوجه نشدید یا دقت نمیکنید.

تمرین 2 خیلی ساده هستش.

emad sahraee

عضو جدید

سلام آقا عماد.
استارت میکنی Q2 روشن میشه. بعد تا زمانی که I2 زده نشه کار میکنه. بعد I2 زده میشه و Q2 خاموش و Q1 روشن میشه. بعد دوباره I2 خاموش میشه.
حالا مشکل اینجاس دوباره Q2 روشن میشه و Q1 خاموش میشه. در صورتی که بعد از فشرده شدن I2 موتور Q2 باید خاموش بمونه و ...

تمرین 2 خیلی ساده هستش.

من Q1 ندارم ..Q2 Q3 دارم .واسه همین نفهمیدم مشکلو...

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام علیکم.

ممنون.

بسیار بسیار سپاس/.
درمورد تمرین اول فکر میکردم بعد از 5ثانیه بارگیری و روشن شدن موتور 1 و تا 20ثانیه رفت رو همه رو باید روی همون Q1 نشون داد !!! پس منظورتون این بود!!
بله منظورم این بود. :)
تمرین دومتون یکم ... درسته یا بازم تست استاد و شاگردیه :cool:
نه تمرین دو خصلتش همینجوریه :D
هیچ مسئله خاصی هم نیست.

ضمنا شما نظرتونو راجع به برنامه من هنوز نگفتید برنامه من غلط بود؟

هنوز برنامتونو تحلیل نکردم. زمان سواره مرسدس S Class شده داره میره. :(

منظورتون از اذیت این بود تا به :confused: دچار نشیم؟
بله.
:Dمهم نیست نگران نباشید
این تمرینا برای مغز مث اضافه کردن وزنه برای وزنه برداریه...:biggrin:
بله.ولی نباید ناگهانی وزنه ها زیاد بشن.. بدنه وزنه بردار خالی میکنه!!!

تمرین اول رو اگه ممکنه عملکردو بیشتر توضیح بدید : یعنی قطعه در حال رفت و برگشته؟کجاها کاربرد داره؟نمونه عملیشو هم اگه ممکنه بگید/.
بله قطعه در حال رفت و برگشته.
خیلی جاها. شما هم میتونید کاربردشو پیدا کنید.
مثلاً فرض کنید این قطعه نیست و مثلاً یک بازو یا دست رباتیک یا هرچیزی هستش که باید از این ور میز کار تا اون ور میز کار بره و بیاد و کاری رو انجام بده.
نمونه عملیش رو مد نظر ندارم. ولی سعی میکنم براتون پیدا کنم.

تمرین دوم یعنی ورودی آنالوگه؟
نه ورودی ها دیجیتال هستند.
بلوکی که خروجی رو تنظیم میکنه آنالوگ هستش. :smile:

لطفا چیزی رو فردی نسپرید و تو یکی از تمرینا در آینده این موضوعو مطرح کنید
خوب بعضی از مطالب گستردگی خاص خودشو داره. و نمیشه با 1 یا 2 تمرین بهشون پرداخت. رو همین حساب باید وقت بیشتری روش گذاشته بشه.

هم در مورد pid و هم درمورد bms :)
PID که خیلی خوبه :biggrin:
BMS هم انقدی میشه کار کرد که اندازه 1 2 سال وقتمون رو بگیره :eek:

خیلی خیلی ممنون از شما
خواهش میکنم.
موفق و موید باشید.

emad sahraee

عضو جدید

سلام آقا عماد.

تمرین 2 خیلی ساده هستش.

من Q1 ندارم.. Q2 Q3 دارم برای همین نفهمیدم اشکالو یبار دیگه با EDIT میگید ببخشید :sweatdrop:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
استارت میکنی Q2 روشن میشه. بعد تا زمانی که I2 زده نشه کار میکنه. بعد I2 زده میشه و Q2 خاموش و Q3 روشن میشه. بعد دوباره I2 غیر فعال میشه.
حالا مشکل اینجاس دوباره Q2 روشن میشه و Q3 خاموش میشه. در صورتی که بعد از فشرده شدن I2 موتور Q2 باید خاموش بمونه و الی آخر...

متوجه شدید ؟!

emad sahraee

عضو جدید

متوجه شدید ؟!

خوب اگه Q2 خاموش شه کلا دستگاه استپ میزنه دیگه ادامه ی کار نداریم ...؟!!!!!
جسم به سنسور 2 که رسید Q3 روشن میشه بعد بر میگرده آهان گرفتم تا بر میگرده دوباره بر میگرده به سنسور اول دیگه نمیرسه..OK درسش میکنم..
ببخشید

آخرین ویرایش:

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:cool:منم باید مثل emad sahraee سرمو بکوبم به در و دیوار تا حلمو بررسی کنید؟

تمرین دومی باید ورودی رو حالت چهارم یعنی فرکانس تنظیم شه؟

یعنی این دو مورد در این حد پیچیده ست؟خب میشه جزء جزء بررسی و بعد با هم ادغام شن/بله؟

درمجموع هر طور صلاح بدونید من بشخصه تحت فرمانم:)

emad sahraee

عضو جدید

تمرین اول

تمرین دوم

:)مطالعه بفرمایید" لطفا"
تمرین 1 عالی

تمرین 2 عالی(مشکلش هردو خروجی میتونن باهم کار کنن ممکن یه اشکال باشه..)
مرسی :)

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
:cool:منم باید مثل emad sahraee سرمو بکوبم به در و دیوار تا حلمو بررسی کنید؟

تمرین دومی باید ورودی رو حالت چهارم یعنی فرکانس تنظیم شه؟

یعنی این دو مورد در این حد پیچیده ست؟خب میشه جزء جزء بررسی و بعد با هم ادغام شن/بله؟

درمجموع هر طور صلاح بدونید من بشخصه تحت فرمانم:)
تمرین 2 شما مثل تمرین 2 عماد بود. برای اونم بررسی نکردم دیگه!!! :cool:
==
نه ورودی باید حالت معمولی باشه. شستی. حالا یا کلید.
==
نه. اصلاً پیچیده نیست. آسونه.
==
خواهش میکنم.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
مثل همیشه برای همگی آرزو دارم تا در صحت و سلامتی و آرامش کامل باشید :smile:

تمرین اول

تمرین دوم

:)مطالعه بفرمایید" لطفا"
آفرین.
برای تمرین 2 بلوک Analog Ramp رو پیدا کردید.
برای خروجی میتونستید از analog out put هم استفاده کنید که احتیاجی به استفاده از analog diffrenetial trigger نباشه.
ولی در کل جواب تمرین دقیقاً همینه.

در مورد تمرین 1 هم همونطور که آقا عماد میگن خروجی ها ممکنه با هم روشن بشن!!!
و یکی از مشکلات دیگه هم اینه که وقتی استارت زده میشه هیچ کدوم از موتور ها روشن نمیشن.
و اینکه اصلاً نیازی به تایمر نیست.
و اینکه باید یه کاری کنید که وقتی خروجی 1 فعال هستش خروجی 2 فعال نشه و برعکس. ( مثلاً میتونید اینورت خروجی 1 رو به ورودی and شماره 2 وصل کنید و برعکس)
به نظرم اتصال ورودی ها به and ها رو اینورت کنید بهتره. چونکه وقتی 0 هستند یعنی چیزی نمیببینن و تبدیل به 1 بشه و باعث بشه فعال بشه.

مثلاً مثل این :
http://s5.picofile.com/file/8156156618/25.jpg
البته این هم مشکلی داره. و من روی تمرین شما این اصلاحات رو انجام دادم.

ولی بازم بسیار عالی.
میتونید با کار روی همین برنامه کاملاً خواسته رو برآورده کنید.
آفرین.
;)

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تمرین 2 شما مثل تمرین 2 عماد بود. برای اونم بررسی نکردم دیگه!!! :cool:
==
نه ورودی باید حالت معمولی باشه. شستی. حالا یا کلید.
==
نه. اصلاً پیچیده نیست. آسونه.
==
خواهش میکنم.
من یادم نمیاد:)
خب پس لابه لای همین تمرینا ازش صحبت کنید...
زنده باشید/.

آفرین.
برای تمرین 2 بلوک Analog Ramp رو پیدا کردید.
برای خروجی میتونستید از analog out put هم استفاده کنید که احتیاجی به استفاده از analog diffrenetial trigger نباشه.
ولی در کل جواب تمرین دقیقاً همینه.

در مورد تمرین 1 هم همونطور که آقا عماد میگن خروجی ها ممکنه با هم روشن بشن!!!
و یکی از مشکلات دیگه هم اینه که وقتی استارت زده میشه هیچ کدوم از موتور ها روشن نمیشن.
و اینکه اصلاً نیازی به تایمر نیست.
و اینکه باید یه کاری کنید که وقتی خروجی 1 فعال هستش خروجی 2 فعال نشه و برعکس. ( مثلاً میتونید اینورت خروجی 1 رو به ورودی and شماره 2 وصل کنید و برعکس)
به نظرم اتصال ورودی ها به and ها رو اینورت کنید بهتره. چونکه وقتی 0 هستند یعنی چیزی نمیببینن و تبدیل به 1 بشه و باعث بشه فعال بشه.

مثلاً مثل این :
http://s5.picofile.com/file/8156156618/25.jpg
البته این هم مشکلی داره. و من روی تمرین شما این اصلاحات رو انجام دادم.

ولی بازم بسیار عالی.
میتونید با کار روی همین برنامه کاملاً خواسته رو برآورده کنید.
آفرین.
;)

ممنون /.
با توجه به نکته و سوالی که گفتید دو بلوک بود که سه تا ورودی دیجیتال سمت چپ و چون آنالوگه سمت راست خروجیش آنالوگه:)
شما خوب راهنمایی کردین/.ممنون/.

درسته اینکارو انجام دادم اما میخواستم لامپ از تصور وارد آزمایشگاه مجازیش شه اما انگار این قابلیتو نداشت تا کم شدن نورو نشون بده/.:smile:

بله درسته خب با گذاشتن یه and جلوی دو سنسور مشکلش حل میشه چرا هنوز شک دارید؟

ممنون:)

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
جواب تمرین های قبلی که مشخص شد تقریباً. تمرین 2 که همونیه که خانم nataneal نوشتند و تمرین 1 هم خیلی شبیه تمرین 2 خانم natanaeal هستش.
دوباره دو تا تمرین دیگه :
تمرین 1 :
میخایم سیستم کنترل روشنایی فضای باز طراحی کنیم. به صورت زیر :
سیستم دارای دو نوع روشنایی اصلی و ثانویه میباشد.
یک کلید اصلی برای فعال کردن سیستم وجود دار.
یک سنسور آشکار ساز نور وجود دارد که برای تشخیص تاریکی به کار رفته است.
یک سنسور آشکار ساز حرکت وجود دارد که برای تشخیص موجودات و انسان به کار رفته است.
نور اصلی به صورت اتوماتیک از ساعت 12 شب تا 6 صبح روشن خواهد شد اگر سنسور آشکار ساز نور پاسخی نشان دهد.
نور ثانویه از طریق شناسایی محرک و به مدت 90 ثانیه در طول زمانی 6 تا 8 صبح و 5 تا 12 شب روشن میشود.
از طریق یک کلید میتوان نور اصلی و ثانویه را به طور مستقل روشن کرد.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
من یادم نمیاد:)
چرا یادتون نمیاد ؟!
گفتم خیلی پیچیدش کردید. و به این سختی ها نیست و دوباره توضیح دادم که باید از threshold trigger استفاده کنید.
خب پس لابه لای همین تمرینا ازش صحبت کنید...
:(
زنده باشید/.

ممنون /.
با توجه به نکته و سوالی که گفتید دو بلوک بود که سه تا ورودی دیجیتال سمت چپ و چون آنالوگه سمت راست خروجیش آنالوگه:)
بله. شما خوب ترفند تبدیل آنالوگ به دیجیتال رو یاد گرفتید. :biggrin:
شما خوب راهنمایی کردین/.ممنون/.
خواهش میکنم.
درسته اینکارو انجام دادم اما میخواستم لامپ از تصور وارد آزمایشگاه مجازیش شه اما انگار این قابلیتو نداشت تا کم شدن نورو نشون بده/.:smile:
ان شاء الله در سفر بعدی که میرم زیمنس میگم تا رسیدگی کنن. :D شما ببخشید.

مشکل به خاطر اینه که با زدن کلید استارت خروجی ها نوسان میکنن.
و این نوسان تا زمانی که یکی از سنسور ها تحریک بشه ادامه داره.
شبیه سازی کنید تا متوجه بشید.

ممنون:)
موفق و موید باشید.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا یادتون نمیاد ؟!
گفتم خیلی پیچیدش کردید. و به این سختی ها نیست و دوباره توضیح دادم که باید از threshold trigger استفاده کنید.

نه خب من منظورم اینه تا همونطوری که خودتون گفتید قطعا برای هر موضوعی میشه چند تا برنامه نوشت خواستم تا برنامه مو ببینید که آیا با استفاده از این بلوکا هم جواب ایده آل میگیریم یا خیر ...

:(

لطفا سعی کنید لابه لای همین تمرینا ازش صحبت کنید ... حداقل بعد از امتحاناتتون لطفا

بله. شما خوب ترفند تبدیل آنالوگ به دیجیتال رو یاد گرفتید. :biggrin:

بله البته من درجه دقتم رو بالا بردم
;)

ان شاء الله در سفر بعدی که میرم زیمنس میگم تا رسیدگی کنن. :d شما ببخشید.

اتفاقا منم قصد دارم در آینده شرایط اگر فراهم شد برم /.

مشکل به خاطر اینه که با زدن کلید استارت خروجی ها نوسان میکنن.
و این نوسان تا زمانی که یکی از سنسور ها تحریک بشه ادامه داره.
شبیه سازی کنید تا متوجه بشید.

بایدشبیه سازی رو انجام بدم و نوسانو تو شبیه سازی ببینم تا متوجه منظورتون شم الان اگر برنامه رو باز کنم سیستمم عذرمو میخواد:)

موفق و موید باشید.

پاینده باشید/.

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
احتمالا خواب نما شده...شایدم میدونه من سخت میبخشم ...:)

واقعا خدا خیلی خوبه ...خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی

شما هم وسیله خیر/خدا عمرتون بده/زنده باشید/.
آفرین به شما و اون بنده خدایی که اینارو گذاشته...:w17:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
چشم نگاه میکنم برنامتونو.
==
صحبت میکنم.
==
خیلی خوبه. باید بالاتر از اینا بره.
==
ان شاء الله.
==
:biggrin:
کامپیوتر وسیله ی خوبیه.
==
سرافراز باشید.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
احتمالا خواب نما شده...شایدم میدونه من سخت میبخشم ...:)

واقعا خدا خیلی خوبه ...خیلــــــــــــــــــــ� �ــــــــــــــــــــــــ� �ــی

شما هم وسیله خیر/خدا عمرتون بده/زنده باشید/.
آفرین به شما و اون بنده خدایی که اینارو گذاشته...:w17:
خواهش میکنم.
اون بنده خدا ، خوده شخصه زیمنس هستش :biggrin: