سلام به همگی
امیدوارم در صحت و سلامتی و آرامش باشید
از رو SR میشه JK ساخت درسته؟
خوب باید اوّل مدار JK رو بدونید بعد ببینید میشه از طریق بلوک های موجود انجام داد یا نه.
مدار JK رو حفظ نیستم.
==
من نمیدونم چرا تو اتصالات مشکل دارم / آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟
خوب وقتی توی اتصالات مشکل دارید باید به خطایی که موقع وصل پایه ها با رنگ زردی در کنار خطا ، نمایش داده میشه توجه کنید.
به عنوان مثال Recursions only allowed via outputs and flags. یعنی نمیشه به این پایه بدون استفاده از خروجی یا Flag اتصال برقرار کرد.
==
قصد داشتم با LAD اخطار خطای اتصال رو برطرف کنم اما نمیدونم چرا!اما نمیتونم اتصالات رو تموم کنم و کارم ناتموم باقی میمونه
همینقدر تونستم روی چراغ راهنمایی پیش برم
مشاهده پیوست 226049
ببینید. همونطور که گفتم ابتدا الگوریتم برنامه رو بنویسید.الگوریتم خیلی کمک میکنه.
و در مورد خطاهای نصب بلوک ها هم به نوع خطا توجه کنید.
==
دیشب زودتر اومدم تا سوالمو بپرسم بعد این عکسو بذارم و متوجه مشکل شم که نت از مخابرات قطع شده بود
بله دیشب نت قطع شده بود برای 1 2 ساعت.
==
و این هم یکی از مطالبی که تو لیست کارهای آینده بود :
عکسی که از داخل CAREL PCO3 گرفتم.
![]()
برای عکس سپاسگذار
خواهش میکنم.
===========================================
آیا براتون مقدوره از تجهیزات مشابه پروژه های مطرح شده تصویر بگذارید؟
سعی میکنم عکس هایی پیدا کنم.
==
برای چراغ راهنمایی پی ال سی کجا قرار میگیره؟ چه زمانی روی پی ال سی نویز تاثیر میذاره؟در برنامه هایی که تا الان نوشتید این به این مورد توجه داشتید؟و چطور از نویز جلوگیری میشه(البته از زاویه دید مخابراتی اگر اشتباه نکنم نویز همیشه غیرمغید نیست ولی اعوجاج چرا درسته؟)
PLC داخل همون ستون چراغ راهنمایی قرار میگیره دیگه.
راجع به نویز که صحبت کردیم. گفتیم PLC نویز پذیریه کمی داره.
نخیر به این توجه نداشتم ولی خوب با این ذهنیت پیش رفتیم که PLC یک سیستم Super Low Noise هستش.
در واقع برای طراحی باید اولاً نویز های صنعتی رو در نظر بگیریم یعنی توی تغذیه ها دقت کنیم که ولتاژ و جریان ورودی مورد نظر PLC تأمین بشه در هر شرایطی.
و در مورد سنسور ها کار نویز گیری رو بهتره تا قبل از ورودی به PLC انجام بدیم. چون وقتی سیگنال وارد PLC شد دیگه نمیشه کاری کرد اگرم بشه سخته.
در مورد راه انداز ها هم همونطور که گفتم فرمان صادر شده باید عملگر مورد نظر رو راه بندازه و همینطور روی عملکرد PLC تأثیر نذاره.
==
نویز در واقع انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال نویز فرکانسی ، نویز دامنه ای ، نویز ضربه ، نویز پله و ....
نویز فرکانسی میتونه یک موج با فرکانس متفاوت از فرکانس مورد نظر باشه که وقتی ضرب بشه با فرکانس اصلی یا جمع بشه مؤلفه های فرکانسی نا مطلوب تولید بکنه.
نویز دامنه ای یا ضربه یا پله یک سیگنالی خواهد بود که روی ولتاژ سیگنال مورد نظر تأثیر میذاره و افزایش و کاهش ولتاژ رو در پی خواهد داشت.
باید در مورد منابع نویز و روش های کنترل اون مطالعه کنید.
اعوجاج هم باز انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال اعوجاج فرکانسی.
این اعوجاج در فرکانس های پایین باعث ایجاد تأخیر یا ثابت زمانی در سیگنال میشه و در فرکانس های بالا باعث ایجاد کجی یا انحراف در سیگنال میشه.
در فرکانس های خیلی بالا باعث ایجاد سیگنال ضربه و در فرکانس های خیلی پایین باعث کندی بیش از حد سیگنال میشه.