بیاین تشکیل گروه بدیم و پی ال سی رو به کمک هم و همزمان با هم یاد بیگیریم امروز نوزده فروردین 92

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

سلام به همگی:)

امیدوارم در صحت و سلامتی و آرامش باشید:)

از رو SR میشه JK ساخت درسته؟
خوب باید اوّل مدار JK رو بدونید بعد ببینید میشه از طریق بلوک های موجود انجام داد یا نه.
مدار JK رو حفظ نیستم.
==
من نمیدونم چرا تو اتصالات مشکل دارم / آیا باید تنظیمات خاصی انجام بدم؟
خوب وقتی توی اتصالات مشکل دارید باید به خطایی که موقع وصل پایه ها با رنگ زردی در کنار خطا ، نمایش داده میشه توجه کنید.
به عنوان مثال Recursions only allowed via outputs and flags. یعنی نمیشه به این پایه بدون استفاده از خروجی یا Flag اتصال برقرار کرد.

==
قصد داشتم با LAD اخطار خطای اتصال رو برطرف کنم اما نمیدونم چرا!اما نمیتونم اتصالات رو تموم کنم و کارم ناتموم باقی میمونه
همینقدر تونستم روی چراغ راهنمایی پیش برم
مشاهده پیوست 226049

ببینید. همونطور که گفتم ابتدا الگوریتم برنامه رو بنویسید.الگوریتم خیلی کمک میکنه.
و در مورد خطاهای نصب بلوک ها هم به نوع خطا توجه کنید.

==
دیشب زودتر اومدم تا سوالمو بپرسم بعد این عکسو بذارم و متوجه مشکل شم که نت از مخابرات قطع شده بود

بله دیشب نت قطع شده بود برای 1 2 ساعت.
==
و این هم یکی از مطالبی که تو لیست کارهای آینده بود :
عکسی که از داخل CAREL PCO3 گرفتم.

برای عکس سپاسگذار
خواهش میکنم.
===========================================

آیا براتون مقدوره از تجهیزات مشابه پروژه های مطرح شده تصویر بگذارید؟
سعی میکنم عکس هایی پیدا کنم.
==
برای چراغ راهنمایی پی ال سی کجا قرار میگیره؟ چه زمانی روی پی ال سی نویز تاثیر میذاره؟در برنامه هایی که تا الان نوشتید این به این مورد توجه داشتید؟و چطور از نویز جلوگیری میشه(البته از زاویه دید مخابراتی اگر اشتباه نکنم نویز همیشه غیرمغید نیست ولی اعوجاج چرا درسته؟)

PLC داخل همون ستون چراغ راهنمایی قرار میگیره دیگه.
راجع به نویز که صحبت کردیم. گفتیم PLC نویز پذیریه کمی داره.
نخیر به این توجه نداشتم ولی خوب با این ذهنیت پیش رفتیم که PLC یک سیستم Super Low Noise هستش.
در واقع برای طراحی باید اولاً نویز های صنعتی رو در نظر بگیریم یعنی توی تغذیه ها دقت کنیم که ولتاژ و جریان ورودی مورد نظر PLC تأمین بشه در هر شرایطی.
و در مورد سنسور ها کار نویز گیری رو بهتره تا قبل از ورودی به PLC انجام بدیم. چون وقتی سیگنال وارد PLC شد دیگه نمیشه کاری کرد اگرم بشه سخته.
در مورد راه انداز ها هم همونطور که گفتم فرمان صادر شده باید عملگر مورد نظر رو راه بندازه و همینطور روی عملکرد PLC تأثیر نذاره.
==
نویز در واقع انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال نویز فرکانسی ، نویز دامنه ای ، نویز ضربه ، نویز پله و ....
نویز فرکانسی میتونه یک موج با فرکانس متفاوت از فرکانس مورد نظر باشه که وقتی ضرب بشه با فرکانس اصلی یا جمع بشه مؤلفه های فرکانسی نا مطلوب تولید بکنه.
نویز دامنه ای یا ضربه یا پله یک سیگنالی خواهد بود که روی ولتاژ سیگنال مورد نظر تأثیر میذاره و افزایش و کاهش ولتاژ رو در پی خواهد داشت.

باید در مورد منابع نویز و روش های کنترل اون مطالعه کنید.

اعوجاج هم باز انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال اعوجاج فرکانسی.
این اعوجاج در فرکانس های پایین باعث ایجاد تأخیر یا ثابت زمانی در سیگنال میشه و در فرکانس های بالا باعث ایجاد کجی یا انحراف در سیگنال میشه.
در فرکانس های خیلی بالا باعث ایجاد سیگنال ضربه و در فرکانس های خیلی پایین باعث کندی بیش از حد سیگنال میشه.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
گرفتم... توی تنظیمات خود ورودی که دابل کلیک کنیم میگزاریمش رو سوئیچ یا پوش باتن :)
منبع تغذیه همون بالاییه دیگه اما نمیدونم چرا لوگو روشن نمیشه چراااا؟!!!
220 ولت و دادم به منبع تغذیه ازش یه منفی مثبت دادم به پنلش(logo TD) یه منفی مثبتم دادم به لوگو( RCE12/24)
پنل روشن شد ولی لوگو نه:confused:

مشاهده پیوست 226051

مهندس باید 12 یا 24 ولت DC صاف صاف برای تغذیه LOGO داشته باشی. آیا داری !؟
اگه میخای اذیت نشی یه ترانس 220 به 12 1 آمپری یا 500 میلی آمپر تهیه کن بعد راحت وصلش کن به ورودی تغذیه LOGO.
یا اینکه یکسو سازیش کن یه صافی خازنی ام بزار DC کن بعد بده.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام آقا امیر... خوبید؟
بله حق با شماست... بنده برنامه رو به این شرط با تایمر نوشتم که اگر شرکت کننده زنگ رو زد و دستش رو زود برداشت اون تایمر ها به مدت 2 ثانیه چراغ اون شرکت کننده رو روشن نگه دارن و چراغ های شرکت کننده های دیگه کار نکنه...
البته این برنامه رو 10 جور دیگه هم میشه نوشت و در برنامه نویسی صرفا نمیشه گفت که یک روش وجود داره...

قربان شما:gol:

درسته...
خواهش میکنم... شرمنده از اینکه مدارها رو فرصت نمیکنم تست کنم با نرم افزار و فقط مواردی که توی عکس میبینم رو میگم...

سلام. مرسی ممنون.

نه اختیار دارید همین که روی شکل اشکالات رو میگید خیلی کمک میکنه.

==

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

ناتانائیل عزیز لطفا از جو کلاس مدار منطقی بیاید بیرون چون زبان برنامه نویسی PLC با اونا فرق داره و فقط شباهت های اسمی وجود داره بینشون... فلیپ فلاپ فقط 2 نوعه توی PLCها... RS,SR

مشکل اتصالات شما رو اصلا درک نمیکنم... یعنی چی که وصل نمیشه...؟ دقیقا چه اروری میده؟!!:surprised:
PLCها ضد نویز هستن...
بسیار سپاس از توضیحات شما
واقعا نظر شما بر اینه که جو تحلیل مدارات منطقی ازجو تحلیل برنامه نویسی در PLC جداست؟

خودمم نمیفهمم!!!چرا همچین چیزی پیش میاد!شاید مشکل از این سیستم قدیمی باشه!!

یه مثلث زرد رنگ داخلش علامت تعجب باincompatible connectors این نوشته کنارش..!!

PLCها ضد نویز هستن...
واقعا؟
اما من فکر میکنم هر سیستمی که جریان الکتریکی(شارش الکترون) داره میدان مغناطیسی ایجاد میکنه و در اینجا نویز ولتاژ و جریان ناشی از تغیرات گرمایی و تاثیر آنها بر روی حامل های الکترونیکی است باید باشه ...

منظورم از نویز به تاثیر مدارات داخلی plc برهم نیست بلکه تجهیزاتی که غیر از اونهایی که در تابلو کنارش قرار میگیرند و رو همین اساس (تصوراتمو میگم) با یه فاصله حداقلی از محیط پروژه تعریف شده باید قرار بگیره/./.البته این یکیش میتونه باشه

و
در مورد سنسور ها کار نویز گیری رو بهتره تا قبل از ورودی به PLC انجام بدیم. چون وقتی سیگنال وارد PLC شد دیگه نمیشه کاری کرد اگرم بشه سخته.
در مورد راه انداز ها هم همونطور که گفتم فرمان صادر شده باید عملگر مورد نظر رو راه بندازه و همینطور روی عملکرد PLC تأثیر نذاره.
==
نویز در واقع انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال نویز فرکانسی ، نویز دامنه ای ، نویز ضربه ، نویز پله و ....
نویز فرکانسی میتونه یک موج با فرکانس متفاوت از فرکانس مورد نظر باشه که وقتی ضرب بشه با فرکانس اصلی یا جمع بشه مؤلفه های فرکانسی نا مطلوب تولید بکنه.
نویز دامنه ای یا ضربه یا پله یک سیگنالی خواهد بود که روی ولتاژ سیگنال مورد نظر تأثیر میذاره و افزایش و کاهش ولتاژ رو در پی خواهد داشت.

باید در مورد منابع نویز و روش های کنترل اون مطالعه کنید.

اعوجاج هم باز انواع و اقسام داره.
به عنوان مثال اعوجاج فرکانسی.
این اعوجاج در فرکانس های پایین باعث ایجاد تأخیر یا ثابت زمانی در سیگنال میشه و در فرکانس های بالا باعث ایجاد کجی یا انحراف در سیگنال میشه.
در فرکانس های خیلی بالا باعث ایجاد سیگنال ضربه و در فرکانس های خیلی پایین باعث کندی بیش از حد سیگنال میشه.

در مورد سنسور سطح و دما چطور اینکار انجام میگیره؟همه این موارد در کاتالوگی که همراهش هست توضیح داده شده؟

در مورد راه انداز ها چطور تفکیک میکنید(من قبلا متوجه این بخش از صحبتتون نشدم فک کنم اصلا ندیدم)

ببینید این تعریف هارو میشه تو نت سرچ کرد و حداقل با تعریفش آشنا شد
بذارید اینجوری بگم:
شما برای کسی که هرگز خورشید رو ندیده ببریدش جلو تنور یا کوره یا هرجایی و براش نور و گرما و جنسش رو توصیف کنید بهتر درک میکنه یا با رنگ زرد رو یه کاغذ یه دایره بکشید و ازش حرف بزنید؟

من سعی میکنم یکم بیشتر کار کنم تا 2:30 یا 3 عمری باقی بود برمیگردم

از حضور همگی خیلی خیلی ممنونم/
زنده باد همگی:)

با نهایت احترام ناتانائیل

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
در مورد سنسور سطح و دما چطور اینکار انجام میگیره؟همه این موارد در کاتالوگی که همراهش هست توضیح داده شده؟

در مورد راه انداز ها چطور تفکیک میکنید(من قبلا متوجه این بخش از صحبتتون نشدم فک کنم اصلا ندیدم)

ببینید این تعریف هارو میشه تو نت سرچ کرد و حداقل با تعریفش آشنا شد
بذارید اینجوری بگم:
شما برای کسی که هرگز خورشید رو ندیده ببریدش جلو تنور یا کوره یا هرجایی و براش نور و گرما و جنسش رو توصیف کنید بهتر درک میکنه یا با رنگ زرد رو یه کاغذ یه دایره بکشید و ازش حرف بزنید؟

من سعی میکنم یکم بیشتر کار کنم تا 2:30 یا 3 عمری باقی بود برمیگردم

از حضور همگی خیلی خیلی ممنونم/
زنده باد همگی:)

با نهایت احترام ناتانائیل

خوب در واقع بستگی به سیگنال خروجی سنسور داره که چطور نویز گیری انجام بشه.. اصلاً لازم هست یا نه ؟!
بله. در بعضی دیتا شیت ها راجع به مدار typical یا نوعی ، که معمولاً مورد استفاده قرار میگیره صحبت شده که همه موارد در اون مدار لحاظ شده.
بزارید مثال عینی بزنم :
ببینید به عنوان مثال ترموکوپل نوع K یک نوع حرارت سنج محسوب میشه دیگه. درسته ؟!
حالا این نوع حرارت سنج بسیار نویز پذیر هستش. چرا ؟!
چونکه محدوده ولتاژی اون بسیار کوچک هستش و در ضمن به ازای هر دما مقداری در حد میکرو ولت در اختیار قرار میده. که به ازای ماکزیموم و مینیموم دمایی که اندازه گیری میکنه مثلاً از 30 میکرو ولت تا 50 میکرو ولت DC تغییر پیدا خواهد کرد.
خوب حالا شما فرض کنید که ترموکوپل بدون نویز گیری همینجوری بیاد قاطی یک مدار دیگه... چه اتفاقی میفته ؟!
این اتفاق میفته که اصلاً اون Scale و رده بندی سطح ولتاژ خروجی حرارت سنج قابل تشخیص نخواهد بود و مدار پردازش گر یا هرچی که قراره ترموکوپل به اون وصل بشه به هیچ عنوان قادر به تشخیص دما نیست و یه چیز الکی اندازه گیری میکنه.
پس ترموکوپل به شدت نویزی هستش. پس باید در خروجی ترموکوپل نویز گیری انجام بشه. ( به عنوان مثال یه خازن الکترولیتی 10 میکرو فاراد 16 ولتی قرار موازی کنیم بین خروجی ترموکوپل و زمین- گفتم به عنوان مثال.پس توجه کنید که باید کارهای دیگه هم برای نویز گیری انجام داد.اضافه کردن خازن های دیگه )
و در ادامه خروجی اون تقویت بشه. و بعد به مدار پردازش گر وارد بشه.

حالا یه سنسور دمایی مثل LM35 که صنعتی محسوب نمیشه و صرفاً کارایی الکترونیکی داره نویز پذیریش کمتره چرا ؟! چونکه اولاً خودش تقویت کننده سیگنال داره داخلش و بعد اینکه سطح ولتاژش بالاتره و به مدارات 0 تا 5 ولتی میخوره. ( میکروکنترلری)

و امّا در مورد PT100 هم این سنسور یک مقاومت متغیر با دما در داخلش داره که با 3 عدد مقاومت دیگه یک پل وتستون تشکیل می دهند و ...
باید به دیتا شیت سنسور مراجعه کنید.

سنسور سطح هم به همین منوال.

( خیلی دیگه الکترونیکی گفتم-دوستان قدرتی ما رو ببخشید :) )

و امّا در مورد راه انداز ها : ببینید اگر تغذیه مدار فرمان الکترونیکی شما که به عنوان مثال PLC هستش با تغذیه عملگر شما که مثلاً یک موتور 12 یا 24 ولتی هستش یکی باشه ممکنه مدار فرمان جریان کم بیاره و دچار مشکلات بشه.
پس یا باید یه فکری به حال جریان دهی کافی منبع تغذیه بکنید و یا اینکه از دو تا منبع تغذیه جداگانه استفاده بکنید. که بهترش اینه که 1 دونه منبع استفاده بشه با جریان دهی مناسب.
==
بله من درک میکنم شما رو. ولی خوب من همه چیز که دمه دستم ندارم.
چرا دروغ بگم ، خیلی از این ها رو خودمم تا حالا از نزدیک ندیدم.
مثلاً مخزن. مثلاً شیر برقی و ....
ولی اطلاعات راجع بهشون دارم. و تو نت زیاد دنبالشون گشتم.
در واقع وقتی شما اصول عملکرد یک سیستم رو بدونی دیگه وجود خارجیش خیلی مهم نیست و اینکه حتماً ببینیش.البته باید بالاخره یه روزی ببینیش :smile:
==

آخرین ویرایش:

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

امیدوارم در صحت و سلامتی و آرامش باشید
:)

سپاس از همگی برای انرژی و تلاشی که برای این آموزش صرف میکنند و همینطور سپاس از pro.eng برای حوصله ای که بخرج دادند

حق با شماست ...

هدفم از درخواست برای توضیحات تصویری این بود تا اگر کسی از این تاپیک رهگذر بود و نمونه موارد رو داشتند برای ما قرار بدن

من اون برنامه رو پاک و مجددا نصب کردم اما همچنان مشکل داره /.
برای برنامه چراغ راهنما از خروجی تریگر به ورودی دوم AND ی که بعد از Flag بود اخطار داد تصویر رو میذارم :

rahnemay.JPG

emad sahraee

عضو جدید
سلام
با آرزوی آغاز هفته ای خوب برای همه دوستان..
خوب من موفق شدم که لوگو رو روشن کنم حالا download کردن شده مشکلم
فکر کنم شبکه این کامپیوترم وصل نمیشه بهش.باید با لپ تاپم امتحان کنم.

نمی دونم می تونیم در کنار برنامه نویسی که داریم میریم جلو یه کمم سخت افزاری بگید؟

444.jpg

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

امیدوارم در صحت و سلامتی و آرامش باشید:)

سپاس از همگی برای انرژی و تلاشی که برای این آموزش صرف میکنند و همینطور سپاس از pro.eng برای حوصله ای که بخرج دادند

حق با شماست ...

هدفم از درخواست برای توضیحات تصویری این بود تا اگر کسی از این تاپیک رهگذر بود و نمونه موارد رو داشتند برای ما قرار بدن

من اون برنامه رو پاک و مجددا نصب کردم اما همچنان مشکل داره /.
برای برنامه چراغ راهنما از خروجی تریگر به ورودی دوم AND ی که بعد از Flag بود اخطار داد تصویر رو میذارم :

مشاهده پیوست 226181

سلام.
خواهش میکنم.
سعی میکنم عکس تجهیزات رو قرار بدم.
مشکل از نرم افزار LOGO Comfort نباید باشه !!!
این خطا به خاطر این هستش که دارید از خروجی به ورودی به صورت بازگشتی یا همون فیدبک وصل میکنید و به خاطر همین نمیتونید بدون استفاده از output یا flag این کار رو انجام بدید.
باید اوّل خروجی تریگر رو به یک output بدید ( که این کار رو کردید ) بعد از خروجی output به ورودی AND مورد نظر وصل کنید. میتونید از FLAG هم استفاده کنید به همین منوال که گفتم.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
سلام
با آرزوی آغاز هفته ای خوب برای همه دوستان..
خوب من موفق شدم که لوگو رو روشن کنم حالا download کردن شده مشکلم
فکر کنم شبکه این کامپیوترم وصل نمیشه بهش.باید با لپ تاپم امتحان کنم.

نمی دونم می تونیم در کنار برنامه نویسی که داریم میریم جلو یه کمم سخت افزاری بگید؟

مشاهده پیوست 226231

سلام عماد جان.
همچنین.
مشکل روشن نشدن LOGO از کجا بود ؟!
برای Download کردن فکر نکنم بشه با این نسخه دمو LOGO Comfort که ما داریم دانلود کرد !!!!
باید اولاً نسخه ای باشه که بشه برنامه رو روی لوگو دانلود کرد.
دوماً اینکه اون پیام هایی که داده رو چک کن.
سوماً اینکه با لپ تاپ ام امتخان کن.

==
انشاالله آخر این هفته یا هفته بعد سعی میکنم یه MINI LOGO جور کنم ( بخرم ) بعد پروژه ها رو به صورت عملی هم انجام میدم و براتون میزارم.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
دوستان سعی میکنم تا 1 الی 2 ماه آینده یک PDF از تمام صحبت های انجام شده جمع و جور کنم که کسانی که تازه خواستند شروع کنند با خوندن اون PDF خیلی جلو بیفتند.

emad sahraee

عضو جدید

سلام عماد جان.
همچنین.
مشکل روشن نشدن LOGO از کجا بود ؟!
برای Download کردن فکر نکنم بشه با این نسخه دمو LOGO Comfort که ما داریم دانلود کرد !!!!
باید اولاً نسخه ای باشه که بشه برنامه رو روی لوگو دانلود کرد.
دوماً اینکه اون پیام هایی که داده رو چک کن.
سوماً اینکه با لپ تاپ ام امتخان کن.

==
انشاالله آخر این هفته یا هفته بعد سعی میکنم یه MINI LOGO جور کنم ( بخرم ) بعد پروژه ها رو به صورت عملی هم انجام میدم و براتون میزارم.

مشکل او کلید سبزه بود که مال این لوگو نبود.
من برنامم اورجینال .توی جعبه لوگوم cd برنامشو داشتم v.7.1 هستش.
مرسی مهندس:)

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سعی میکنم عکس تجهیزات رو قرار بدم.

:)بسیار بسیار سپاس/.

این خطا به خاطر این هستش که دارید از خروجی به ورودی به صورت بازگشتی یا همون فیدبک وصل میکنید و به خاطر همین نمیتونید بدون استفاده از output یا flag این کار رو انجام بدید.
باید اوّل خروجی تریگر رو به یک output بدید ( که این کار رو کردید ) بعد از خروجی output به ورودی AND مورد نظر وصل کنید. میتونید از FLAG هم استفاده کنید به همین منوال که گفتم.

به تصویر نگاه کنید من اول شکل رو کامل رسم کردم بعد رفتم اتصالاتی که در شروع کار اخطار میداد رو انجام بدم

[/QUOTE]

خوب بریم سراغ اون تمرین های جدیدی که دادیم :
روی اونها فکر کردید ؟!

نشد بهش فکر کنم/.
همه ش درگیر اون خطام امروز رووش کار میکنم /. اما رو حساب همون خطا بلوکهارو انتخاب کنم رو اتصالات مشکل دارم نمیتونم تست بگیرم!!!!!!!!

انگار صلاح نیست من از این سیستم سردربیارم:cool:

emad sahraee

عضو جدید
خوب من یک سری عکس می زارم با اجازتون که بگم تا کجا پیش رفتم و اگه توضیحی روش بدبد که خیلی خوبه..
من با مکافاتی تونستم ip لوگو و computer رو با هم یکی کنم و برنامه تمرین اون 3 تا زنگ رو توش download کردم
(معنی download یعنی برنامه از computer وارد logo شود و upload عکسش. مستر ما logo هست در اصل)

20141115_130324.jpg20141115_130338.jpg

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز

:)بسیار بسیار سپاس/.

به تصویر نگاه کنید من اول شکل رو کامل رسم کردم بعد رفتم اتصالاتی که در شروع کار اخطار میداد رو انجام بدم

نشد بهش فکر کنم/.
همه ش درگیر اون خطام امروز رووش کار میکنم /. اما رو حساب همون خطا بلوکهارو انتخاب کنم رو اتصالات مشکل دارم نمیتونم تست بگیرم!!!!!!!!

انگار صلاح نیست من از این سیستم سردربیارم:cool:

شما تو همون شکلی که گذاشتید ، از بعد از Q2 به ورودی AND وصل کن.
==
خوب شما دیگه زیاد اصرار نکنید. اگر حل نمیشه اشکال نداره.(بعداً حل میشه )
برید سراغ تمرین های بعدی. 2 تا تمرین داده بودم.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
خوب من یک سری عکس می زارم با اجازتون که بگم تا کجا پیش رفتم و اگه توضیحی روش بدبد که خیلی خوبه..
من با مکافاتی تونستم ip لوگو و computer رو با هم یکی کنم و برنامه تمرین اون 3 تا زنگ رو توش download کردم
(معنی download یعنی برنامه از computer وارد logo شود و upload عکسش. مستر ما logo هست در اصل)

مشاهده پیوست 226266مشاهده پیوست 226268

خوب مهندس من تعریفی که داشتی رو Bold کنم که جزو درس محسوب میشه.
مستر در حقیقت همون بحث Master-Slave در مورد شبکه های کامپیوتری هستش.
==
در مورد IP لوگو و کامپیوتر متوجه نمیشم..
مگه پروتکل و کابل ارتباطی سریال نیست ؟! RS232

emad sahraee

عضو جدید
sss.jpg
تمرین 1
I1 :حالت سوئیچ
I2:حالت MAKE
I3:حالت BRAKE
NOT هم تو مدار اضافه است :D امیدوارم درست باشه

آخرین ویرایش:

emad sahraee

عضو جدید
خوب مهندس من تعریفی که داشتی رو Bold کنم که جزو درس محسوب میشه.
مستر در حقیقت همون بحث Master-Slave در مورد شبکه های کامپیوتری هستش.
==
در مورد IP لوگو و کامپیوتر متوجه نمیشم..
مگه پروتکل و کابل ارتباطی سریال نیست ؟! RS232

نمیدونم سیستم منو نمی خوند تا به هردو یه ip دادم که راه افتاد .حالا که برنامرو وارد کردم نمیدونم در ادامه باید چیکار کنم
عکس های نهایت کارمو گذاشتم

آخرین ویرایش:

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما تو همون شکلی که گذاشتید ، از بعد از Q2 به ورودی AND وصل کن.
==
خوب شما دیگه زیاد اصرار نکنید. اگر حل نمیشه اشکال نداره.(بعداً حل میشه )
برید سراغ تمرین های بعدی. 2 تا تمرین داده بودم.

وصل شد/.
اما،
خروجی های 1و5 با هم
خروجی های 2و5 با هم
خروجی های 3و4 با هم
روشن میشن/فلگ روشن نمیشه و بعد از یکبار روشن شدن خاموش میشه

-------------

بله اما من رو برنامه میز مسابقه یا کانوایر بود که کار کردم و مشکل داشتم
صفح 29 این تاپیک بله حتما

پس موقتا من میرم تا شب احتمالا عمری باقی بود برمیگردم

emad sahraee

عضو جدید
تمرین 2::)
JKKK.jpg
تایمر بالایی OFF_DELAY تایمش از 0 تا 60
تایمر پایینی ON_OFF_DELAY تایم برای قسمت ON DELAY : صفر تا 15 ثانیه و برای قسمت OFF_DELAY : صفر تا 45 ثانیه (60-15=45)

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 226278
تمرین 1
I1 :حالت سوئیچ
I2:حالت MAKE
I3:حالت BRAKE
NOT هم تو مدار اضافه است :D امیدوارم درست باشه

آفرین. خوب ارتباط گرفتی با برنامه نویسی. مخصوصاً با OR :)
مشکلات برنامه :
من تو صورت تمرین گفته بودم همشون شستی هستند. پس I1 رو هم شستی حالت Make در نظر بگیر.
اگر I1 رو شستی در نظر بگیری (Make) ، دیگه برنامه ای که نوشتی درست کار نمیکنه!!! یعنی دستت رو از رو شستی ور میداری موتور قطع میشه!!!

صورت تمرین :
با فشار دادن شستی s1 موتور بطور دائم کار میکند و با فشار دادن شستی s0 موتور خاموش میگردد. با فشار دادن شستی s2 موتور به طور لحظه ای کار میکند و هنگامی که شستی s2 رها شود موتور خاموش میگردد.(سیستم کنترل لحظه ای و دائم )

راهنمایی : از RS فیلیپ فلاپ یا همون Latching Relay استفاده کن.
OR - خروجی - و ورودی ها جاشون خوبه. فقط AND رو عوض کن. ( گفتم دیگه همه رو :) )

آخرین ویرایش:

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
نمیدونم سیستم منو نمی خوند تا به هردو یه ip دادم که راه افتاد .حالا که برنامرو وارد کردم نمیدونم در ادامه باید چیکار کنم عکس های نهایت کارمو گذاشتم
آهان. == اینایی که من دیدم ( آخرین عکس ) نوشته بود برنامه ای وجود نداره و دکمه esc رو وارد کنید برای خروج!!! و یه سری تنظیمات PLC. ( زمان - تاریخ و ... )

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
وصل شد/.
اما،
خروجی های 1و5 با هم
خروجی های 2و5 با هم
خروجی های 3و4 با هم
روشن میشن/فلگ روشن نمیشه و بعد از یکبار روشن شدن خاموش میشه

-------------

بله اما من رو برنامه میز مسابقه یا کانوایر بود که کار کردم و مشکل داشتم
صفح 29 این تاپیک بله حتما

پس موقتا من میرم تا شب احتمالا عمری باقی بود برمیگردم
اصلاً اشکال نداره.
شما سعی کنید همین تمرینی که الان راجع بهش صحبت میکنیم رو حل بکنید.
یعنی
با فشار دادن شستی s1 موتور بطور دائم کار میکند و با فشار دادن شستی s0 موتور خاموش میگردد. با فشار دادن شستی s2 موتور به طور لحظه ای کار میکند و هنگامی که شستی s2 رها شود موتور خاموش میگردد.(سیستم کنترل لحظه ای و دائم )

فرصت تا شب میدم. پس فکر کنید روش.
ایشالا شب جواب این تمرین رو میزارم.

Pro.Eng

متخصص plc
کاربر ممتاز
تمرین 2::)
مشاهده پیوست 226280
تایمر بالایی OFF_DELAY تایمش از 0 تا 60
تایمر پایینی ON_OFF_DELAY تایم برای قسمت ON DELAY : صفر تا 15 ثانیه و برای قسمت OFF_DELAY : صفر تا 45 ثانیه (60-15=45)

اشتباهه.
مهندس شبیه سازی میکنی اینا رو ؟! :)

اگر نه ، حتماً شبیه سازی کن تا مطمئن بشی.
جواب این رو هم شب میزارم.

آخرین ویرایش:

emad sahraee

عضو جدید
آفرین. خوب ارتباط گرفتی با برنامه نویسی. مخصوصاً با OR :)
مشکلات برنامه :
من تو صورت تمرین گفته بودم همشون شستی هستند. پس I1 رو هم شستی حالت Make در نظر بگیر.
اگر I1 رو شستی در نظر بگیری (Make) ، دیگه برنامه ای که نوشتی درست کار نمیکنه!!! یعنی دستت رو از رو شستی ور میداری موتور قطع میشه!!!

صورت تمرین :

راهنمایی : از RS فیلیپ فلاپ یا همون Latching Relay استفاده کن.
OR - خروجی - و ورودی ها جاشون خوبه. فقط AND رو عوض کن. ( گفتم دیگه همه رو :) )
نه اصلا یادم رفت تست کنم :)))
من فکر کردم منظور از یکسره کار کردنه این موتور (خود نگه دار) همون شصتی هست.آخرم نفهمیدم خود نگه دار یا همون دائم کار چجوریه :surprised:

natanaeal

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برداشتم این بود که وقتی میگه بطور دائم ورودی دیجیتال رو رو سوئیچ تنظیم کنیم

راستش من با توجه به توضیحات شما به Air-conditioning system دقت کردم

شما قصد دارید هر سه کلید رو در حالت make بذارید؟ درک نمیکنم

شما برنامه رو واضح گفتید اما من جواب نگرفتم!!!!!!!!

باز رووش کار میکنم.......

خط اول wiping خط دوم ON_OFF_DELAY درسته/؟

12.JPG

آخرین ویرایش: